|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ronjo, fajn! a když nepříjdou,myslím, že si vystačíme i my dvě 
Není tady
Ronji - já bych tě pozvala
nestačím?
Jinak naživo bych chtěla potkat Selimu, Zklamanou a určitě i další, ale ty se mi bohužel teď nevybavují
ach ta hlava 
Není tady
Chtěla bych zajít na pivko se svýma spolupracovníkama. Jsme veselá kopa. Doufám, že nám to někdy vyjde a sejdeme se jinde, než v práci 
Není tady
Selimu? Jo tak tu ti přeji. A v dobrém. Protože její zážitky na živo a ještě ve slovenčině, jsou fakt super. Je tady hodně lidí, kteří jsou naživo úúúúžasní.
Třeba humor Tety mámy, je pro mne totál bomba super 
Není tady

S hocikým z Babi, s kým som už bola naživo. Nespomínam si na žiadne vyslovene nepríjemné stretnutie, hoci niektoré boli aj napínavé...
Ale možno by som v tomto ročnom období dala prednosť varenému vínku alebo grogu.
Možno skúsim niečo zorganizovať v januári, ak bude sila a bubáky...
Upravil(a) Selima (13. 11. 2008 19:53)
Není tady

Mikeš napsal(a):
Se Želvičkou17
![]()
Zejtra v šest u Pivína...

Není tady
S Mikešem, s Pisatelem,Selimou, Klubkem,Jessikou,Nicolasem,Nabukem,Aloskem,Račicí,Spinou,PPavlou, Tercilo, Kotěvbotě,s PetremHl..a možná mi někdo ještě naskočí, kdo na mne nějakým způsobem zapůsobil 
Není tady
Napadá me Jarek Nohavica , jeho písničky a jasně jeho vlastní hud. doprovod+pár nejmenovaných přátel ( to bych si musela promyslet, kdo by se do party napasoval, ale dobré tipy už mě pomalu napadají)
Jinak na pivko chodím s přítelem, když se jednou za čas navštívíme. 
Jen bych musela nasosat jeho repertoire, abych nezýzala s hubou dokořán

Není tady
Já už jsem byla na pivku, kafi i vínu s mnoha zdejšíma babinetkama a vždycky to bylo moc prima a báječně jsme si pokecaly. A dneska jdu s brněnskýma babinetkama večer na kafčo a už se móóóc těším!
Není tady
Jsou tady zlín.babinetky?
Není tady
S Pisatelem, probrat politickou situaci.
Není tady

Petr100 napsal(a):
A se mnou ne? 
Není tady
Ota napsal(a):
Petr100 napsal(a):
A se mnou ne?
Oto já tě vemu pod křídlo neboj,
zrovna jsem chtěl napsat, že s Váma dvouma kdykoli a kamkoli na kolik je potřeba a založíme Petrovi přitom mu tu správnou partaj ju 

Upravil(a) Pisatel (14. 11. 2008 12:31)
Není tady

Pisatel napsal(a):
Ota napsal(a):
Petr100 napsal(a):
A se mnou ne?
Oto já tě vemu pod křídlo neboj,
zrovna jsem chtěl napsat, že s Váma dvouma kdykoli a kamkoli na kolik je potřeba a založíme Petrovi přitom mu tu správnou partaj ju

Není tady
Ota napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ota napsal(a):
A se mnou ne?Oto já tě vemu pod křídlo neboj,
a kdy zajdem jen mi dva když to k sobě máme přes "ulici".
Není tady
Ota napsal(a):
Petr100 napsal(a):
A se mnou ne?
Otp jasně, kdykoliv, tak jak píše Pisatel.
Není tady
s Nicolasem a proč? ráda čtu jeho příspěvky a taky si myslím, že to musí být hezkej chlap 
Není tady
Jéje to by byly davy. Potřebovala bych den s 36 hodinami. To by tak mohlo stačit:D Každopádně dík za zajímavé zamyšlení.
Uvažovala jsem taky proč byh s některými šla? Snad abych pochopila, jaká intonace a jaké myšlení je za těmi písmenky. Přece jen za cizí písmenka si můžeme dosazovat hodně z vlastní hlavy.
Není tady

Já se Som.. to musí bejt úžasná ženská...

Není tady

Pisateli, v létě na Paruku, teď v zimě je to horší i když dneska máme sraz spolužáků na Floře
Restaurace Na křižovatce.
Není tady
Ota napsal(a):
Pisateli, v létě na Paruku, teď v zimě je to horší i když dneska máme sraz spolužáků na Floře
Restaurace Na křižovatce.
Rušit sešlost nebudu ale mohu ti za hodinu do okna zamávat 
Není tady

No, tak jsem přemýšlela, s kým bych na to pivko šla. Určitě s Otou a taky PPavlou, ještě se Siriem a Petrem100.
Není tady