|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Není tady
V podstatě s kýmkoli, zejména s těmi, které už osobně znám. Ale radši na červené víno
. Stejně většina bydlí moc daleko... 
taky jsem na pivu s pár lidma byla, s některýma i na kafi nabo na něčem jiném
a pak jsou tu další, které bych moc ráda potkala - s některýmí jsme už i domluvení
ale jmenovat nebudu, abych někoho neurazila
a proč? protože jsou mi sympatičtí, něčím mě zajímají, myslím,že bych si s nimi měla co říct nebo si máme co vyříkat
třeba
Není tady
Fidorka napsal(a):
Já bych strašně chtěla jít na pivo nebo spíš dobré vínko s Arnoštem Lustigem. Arnošte, jestli mě čtete, napište
P.S.: přijde mi úplně zbytečné psát proč.
jo tak to je iné kafe! já bych chtěla jít na šampáňo s přítelem
na červený s Pierce Brosnanem
na houby s maminkou
na pivo se svýma dětma.
jestli mě někdo čtete, napište! Zvlášť Ty, Pierci!!...moc moc prosím, smutně koukám...
Není tady
Se svým druhým já a pořádně to s ním probrat 
)Není tady
Santala napsal(a):
Se svým druhým já a pořádně to s ním probrat
tak to já donedávna dělala často, ale moje máma říkala, že ženská nemá chlastat sama, že to vypadá blbě

Není tady
S nějakou zajímavou osobností, která toho v životě hodně dokázala 
A samozřejmě se svými přáteli 
Upravil(a) topazio (13. 11. 2008 15:41)
Není tady
Tak já bych zašla momentálně klidně s manželem..už mi to kojení leze na palici 

Se Želvičkou17

Není tady

Alosek napsal(a):
V podstatě s kýmkoli, zejména s těmi, které už osobně znám. Ale radši na červené víno
Jj červené taky můžu. A zrovínka nedávno jsem byla kousíček od tebe v Uherském Brodě 
Není tady
Šel bych, ale zas by někdo/některá sdělil/a, že se někam cpu 
Není tady
pomněnka napsal(a):
Alosek napsal(a):
Jj červené taky můžu. A zrovínka nedávno jsem byla kousíček od tebe v Uherském Brodě
Že jsi nedala vědět
... 

Alosek napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Alosek napsal(a):
Že jsi nedala vědět
...
Noo to byl takový organizovaný výlet ode mně z práce...takže celý autobus by se ti na zahradu asi nevešel 
Byli jsme i na výlovu Vrkoče...to byla paráda 
Není tady
Ja pivo nepijem, nechutí mi. Ale chcela by som sa stretnúť so Stephenom Kingom a členmi skupiny Metallica.
Není tady

pomněnka napsal(a):
Noo to byl takový organizovaný výlet ode mně z práce...takže celý autobus by se ti na zahradu asi nevešel
Na vrkoč jezdívám občas taky, i když letos jsem nebyla. Ale je to tam paráda. A na pivko bych šla taky s některýma lidma odsud ráda.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Ale já bych se k vám možná vešla
...
No, já jsem tu otázku pochopila, jakože s kým tady z babinetu... 
mishasha napsal(a):
Tak já bych zašla momentálně klidně s manželem..už mi to kojení leze na palici
taky bych si ráda někam zašla s manžou, naposledy jsme byli akorát v pizzerii, byli jsme tam i s malým, a naštěstí tam měli nekuřácký koutek 
Není tady

Anjika napsal(a):
Ja pivo nepijem, nechutí mi. Ale chcela by som sa stretnúť so Stephenom Kingom a členmi skupiny Metallica.
Kinga bych brala, ale bála bych se, že se tam na sebe narazíme... tak nic 
Není tady

Alosek napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Ale já bych se k vám možná vešla
![]()
...
Noo to určitě
taky se v autobusu tancovalo, když jsme jeli ze sklípku
moraváci jsou fajn lidi.
Není tady
S Nharte, Luetou, Helenou, Santalou, Nicolasem....
Jinak s Markem Ebenem, Leonardem Cohenem, Vladimírem Třešňákem, Václavem Havlem a Květou Fialovou.
Není tady
Jessika, ďakujem... no, ty si velice úprimná, hehe.
Není tady
Protože Klubko jmenovala Ebena, Cohena, Třešňáka a Havla, nezbývá mi než říct, že bych šla na pivo s Klubkem
A s jinými tady z Babi zase půjdu na čaj, na což už se těším...pak bych ráda pokecala se Zklamanou ze Života po nevěře, protože to musí být zajímavý takovýhle lidi vidět naživo.
A nechala bych se pozvat od několika zdejších pánů, ale jelikož mě žádný nejmenoval, tak mám asi smůlu 
Není tady