Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 1. 2006 12:21

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

sex po porodu-staronový

Alžbětko, já začala později -a ž po sedmi týdnech, a ještě to bylo hrozné - bolelo to jako blázen, tak tři týdny minimálně... a to jsem plně kojila a měla dost "žravé" dítě.... ale čistila jsem se opravdu těch 6 týdnů...
prý ale dost velkou roli hraje i strach z bolesti, stejně jako když je to vůbec poprvé - což byl asi i můj případ... bohužel

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#2 1. 2. 2006 12:46

Čenda
Host

Re: sex po porodu-staronový

Čau Margita(zlatá Margita), tak už jsem tady, kdepak jsou ty "strojově fungující mašiny", které své muže po splnění "úkolu" nakopou kamsi a vyškrtnou je ze svýho života, mnohdy i ze života dítěte????
Jak se jinak máme???

#3 2. 2. 2006 12:54

Čenda
Host

No tak to mě teda omluv za to, že jsem si dovoli tě oslovit, ikdyž se teda naštěstí neznáme, já jen beru tvoje názory za velice realistické a jsou mi snad blízké, nebo tak...
Proč bych se měl registrovat?????

#4 2. 2. 2006 13:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Čendo ! smile

Chtěla jsem se tě zastat hned v úvodu, ale nevěděla jsem jestli se mezi vámi něco nesemlelo. Chci jenom říct, že mě osobně jsou názory Margity velmi blízké ... jen jsem nepochopila tu averzy vůči Tobě ? Proč taková agrese ?
Četla jsem vaší diskuzi v archívu - zaujala mě. Můj kamarád "ženáč" řeší právě něco podobného - sex 2x za 7 měsíců od narození dítěte.... ale nevím - jak na tom budu po porodu já, takže nemohu soudit ani radit  (jeho manželka  rodila císařem - bez komplikací) nevím jestli je to horší než klasický porod ???

Jak to pokračuje u Čendů ?

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#5 2. 2. 2006 14:03

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No, já to věděla, že jsi se jenom trochu přepsala smile

Tchýně je jako malé dítě -  když se pochová, je klid smile

p.s to bylo jen trošku black humoru smile smile

Není tady

#6 2. 2. 2006 14:37

Čenda
Host

Mě je jedno, když na mě někdo vyjede, taky se občas "upíšu", ale jak říkám, vím, co jsem zažil u nás po porodu, nejdřív jsem si myslel, je to normální - potřebuje se dát do kupy, potom, sakriš trvá to nějak dlouho a pak...jsem tady navíc a nevzrušuju ji a bůhví co ještě, to, že jsem se pak zavřel do sebe a začal se jí vyhýbat a často jsem kalil, prostě se tímhle(teď vím, že špatným způsobem) zbavoval ztresu z toho, že jsem na vedlejší koleji a bohužel jsem to i přeháněl a rozbil tím celej vztah a skoro i manželství...ale ta prvotní chyba nebyla jenom u mě a ta dost dlouhá abstinence člověkem, ikdyž ja jakkoliv chápajícím a tolerujícím zamává, tomu věřte, nechci se na to vymlouvat, protože jsem měl víc chápat(ale co?), no nevím, je to těžký pro obě strany...
Ale "odkopnout" chlapa a nechat se ho v tom "plácat", nic moc...vede to pouze ke krachu všeho hezkýho a důležitýho....
Sakra, to jsem se rozepsal, spěchám, tak to snad dá smysl...

Jinak Feurinko dík za optání, ale nedokážu ti odpovědět, respektive dokážu, lepší, o mnoho lepší, ale to může být jen moje zdání, čas ukáže...

#7 2. 2. 2006 14:43

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

To je dobře Čendo, držím tvému/vašemu manželství palce. Hodně štěstí a ..... pohlavní svěžesti smile

Není tady

#8 2. 2. 2006 14:51

Čenda
Host

Taky mě hned život víc baví, dáme tomu víc času, zklidnila se ta hustá atmosféra a najednou se dostavila i ta pohlavní svěžest, tak uvidíme....dík, to samý všem "normálním" lidem ..

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí