29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alžbětko, já začala později -a ž po sedmi týdnech, a ještě to bylo hrozné - bolelo to jako blázen, tak tři týdny minimálně... a to jsem plně kojila a měla dost "žravé" dítě.... ale čistila jsem se opravdu těch 6 týdnů...
prý ale dost velkou roli hraje i strach z bolesti, stejně jako když je to vůbec poprvé - což byl asi i můj případ... bohužel
Není tady
Čau Margita(zlatá Margita), tak už jsem tady, kdepak jsou ty "strojově fungující mašiny", které své muže po splnění "úkolu" nakopou kamsi a vyškrtnou je ze svýho života, mnohdy i ze života dítěte????
Jak se jinak máme???
No tak to mě teda omluv za to, že jsem si dovoli tě oslovit, ikdyž se teda naštěstí neznáme, já jen beru tvoje názory za velice realistické a jsou mi snad blízké, nebo tak...
Proč bych se měl registrovat?????
Ahoj Čendo !
Chtěla jsem se tě zastat hned v úvodu, ale nevěděla jsem jestli se mezi vámi něco nesemlelo. Chci jenom říct, že mě osobně jsou názory Margity velmi blízké ... jen jsem nepochopila tu averzy vůči Tobě ? Proč taková agrese ?
Četla jsem vaší diskuzi v archívu - zaujala mě. Můj kamarád "ženáč" řeší právě něco podobného - sex 2x za 7 měsíců od narození dítěte.... ale nevím - jak na tom budu po porodu já, takže nemohu soudit ani radit (jeho manželka rodila císařem - bez komplikací) nevím jestli je to horší než klasický porod ???
Jak to pokračuje u Čendů ?
Není tady
No, já to věděla, že jsi se jenom trochu přepsala
Tchýně je jako malé dítě - když se pochová, je klid
p.s to bylo jen trošku black humoru
Není tady
Mě je jedno, když na mě někdo vyjede, taky se občas "upíšu", ale jak říkám, vím, co jsem zažil u nás po porodu, nejdřív jsem si myslel, je to normální - potřebuje se dát do kupy, potom, sakriš trvá to nějak dlouho a pak...jsem tady navíc a nevzrušuju ji a bůhví co ještě, to, že jsem se pak zavřel do sebe a začal se jí vyhýbat a často jsem kalil, prostě se tímhle(teď vím, že špatným způsobem) zbavoval ztresu z toho, že jsem na vedlejší koleji a bohužel jsem to i přeháněl a rozbil tím celej vztah a skoro i manželství...ale ta prvotní chyba nebyla jenom u mě a ta dost dlouhá abstinence člověkem, ikdyž ja jakkoliv chápajícím a tolerujícím zamává, tomu věřte, nechci se na to vymlouvat, protože jsem měl víc chápat(ale co?), no nevím, je to těžký pro obě strany...
Ale "odkopnout" chlapa a nechat se ho v tom "plácat", nic moc...vede to pouze ke krachu všeho hezkýho a důležitýho....
Sakra, to jsem se rozepsal, spěchám, tak to snad dá smysl...
Jinak Feurinko dík za optání, ale nedokážu ti odpovědět, respektive dokážu, lepší, o mnoho lepší, ale to může být jen moje zdání, čas ukáže...
To je dobře Čendo, držím tvému/vašemu manželství palce. Hodně štěstí a ..... pohlavní svěžesti
Není tady
Taky mě hned život víc baví, dáme tomu víc času, zklidnila se ta hustá atmosféra a najednou se dostavila i ta pohlavní svěžest, tak uvidíme....dík, to samý všem "normálním" lidem ..