29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jestli je tu někdo, kdo by měl zájem o kancelářsko/obchodní práci , pošlete mi na mail životopis.
Jestli člověka budem nebo nebudem přijímat se rozhodne až podle toho jestli si mezi zájemci vybereme.
Bližší info na mailu.
Není tady
Májajája napsal(a):
Jestli je tu někdo, kdo by měl zájem o kancelářsko/obchodní práci , pošlete mi na mail životopis.
Jestli člověka budem nebo nebudem přijímat se rozhodne až podle toho jestli si mezi zájemci vybereme.
Bližší info na mailu.
A taky záleží, jestli chcem nebo nechcem přijímat
Není tady
To právě chcem, ale ne za každou cenu.
Není tady
Tak tomu nerozumím
Není tady
Májajája napsal(a):
Bližší info na mailu.
je to na plný úvazek?
Není tady
Ano, je.
Není tady
Ahoj, asi je pozdě, ale i tak, je tato nabídka stále aktuální?
Akutně sháním práci. Rozvádím se, přestala jsem pracovat v manželově firmě a potřebuju se postavit na vlastní nohy, takže asi beru všechno. Děkuji za informaci.
Není tady