|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
nemusíš
Není tady

A když neměl co skrývat a sms odchozí tedy nevymazal, proč vymazal ty příchozí od toho muže? Jak si tu sama včera psala...
Jako mě se tech chlap nelíbí a nevěřila bych mu ani nos mezi očima... 
Není tady
No musím říct, že jsem celkem napjatě čekala, jak to dopadne...a taky bohužel musím říct, že jsem si myslela, že přítel má určitě nějakou takovu "odpověď" v záloze a zahraje to do "outu"
Souhlasím s Kamčatkou a Danuskou...já bych mu moc nevěřila. Neříkám, že bych to skončila a odešla od něj (na to mám příliš málo informací o tom, jaký je Andrein přítel atd...), ale rozhodně bych nebyla v klidu a už by mně asi zen červíček hlodal do smrti.
Nicméně Andrejce přeju hodně štěstí, klidu a pohodové těhotenství 
Není tady
Moc tomu nevěřím.
Ale chápu, že se chceš přes to pokusit přenést.
Jen si říkám, co je to za firmu, co bere půjčky, které se dohadují v soukromí??? Ale to už je spíš do právní diskuze.
Andrej, snad jsi se rozhodla správně.
A teď k tvému dotazu ohledně čárky - já měla na začátku slabou a druhý den už silnější, ale jen nepatrně, žádný tmavý zázrak to nebyl. Pak už jsem netestovala. Pro tvůj klid si doběhni k dr na krev. 
Není tady
Zdá se mi to podivné. Vysvětlení sice vcelku obstojí, ale je takové "programové", moc jednoduché.... navíc pokud je to půjčka pro firmu, pravěpodobně by se podmínky měly dohadovat v pracovní době, ne? Nechce se mi tomu moc věřit.
Snad bude všechno v pořádku 
Není tady
Def - souhlas...
Ale možná jsme už prostě jen moc nahlodané.
Není tady
nechci být skeptik,ale stejně tak podezřelé mi připadá :Potom som mu povedala o tehotenstve. Tušil to. bol z toho celý paf, išiel hneď nakúpiť vitamíny a prírodné výživné doplnky....Pýtal sa že kedy mi už bude môcť kúpiť tehotenské šaty, požiadal ma o ruku..
já nevím,ale takovému chování zdaleka nevěřím.ale je to jen moje domněka.
Není tady

taky se mi to nezdá, hlavně ti smazané přijaté smsky, proč tam nebyly? 

půjčka v soukromí pro firmu ???? 

manža sice byl rád z mých //, ale tak aktivně nereagoval...................
sorry ale smrdí to 
Upravil(a) KatjaCat (14. 11. 2008 11:08)
Není tady

Andrej - myslím, že máš dvě možnosti.
1/ buď jsi schopná všechny domněnky a všechna podezření z hlavy nadobro vymazat. Vtlouct si do hlavy, že příteli věříš a že jsi schopná představit si s ním strávený život a výchovu dítěte.
Upřímně řečeno, když teď tak vyvádíš, tak této variantě moc nevěřím.
Nebo
2/ uvědomíš si, že nechceš žít v neustálém podezřívání a nejistotě. Že Tě nebude bavit to pokušení mrknout do mobilu a zase a zase a zase nacházet podezřelé sms, že nebudeš chtít být štvancem své představivosti, tudíž milému příteli poděkuješ za genetický materiál a pošleš ho k vodě.
Shrnuto - chceš přítele - nepitvej se v tom, nepátrej - čím víc se rýpeš v hov.., tím víc smrdí.
Nechceš přítele - pošli ho k vodě.
Není tady
Andrej možná tak ani nejde o to, jestli mu veříš či ne, ale ty mu prostě věřit chceš. Pak ti může nabulíkovat cokoliv a výsledek bude stejný. Myslím, že teď od něj stejně nedokážeš odejít. Na tvém místě bych tomu nechala čas a soustředila se na sebe a své dítě. Někdy nemá cenu věci lámat přes koleno. Doufám, že to zvládnete 
Není tady
tak jsem to prelouskala... ja teda nevim... jevi se mi to cely dost prapodivny .. 
Není tady
Treba v tom neni zadny sex s nekym jinym,treba jsou v tom jen nejake spinave ksefty.K takovym vecem se taky malo kdo prizna ze,mozna mel nejake kseftiky tajne uz drive jen mu Ajka na ne zatim neprisla.
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Andrej, já si přečetla tvé vlákno na psychologické a nezlob se, tvému příteli bych nevěřila.
Jsem téhož názoru... Nevím, ale finanční poradci nepíšou sms ky..ti volají. Kdyby melli každému psát sms...to by se napsali!! 
Není tady