|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
a keď to naozaj znamená to čo si myslím (že sa stretol s chlapom kvôli sexu) ako myslíš že zareaguje?????
KatjaCat napsal(a):
Andri, opravdu chceš aby to byl otec tvých dětí?
Já taky vlezla manžovi do mobilu, nejsem na to hrdá............ přiznala jsem se co jsem tam našla........... z jeho reakce poznáš o co jde.....................ten můj když o nic nešlo tak se mi smál, pak byl chvíli naštvanej, a pak se to srovnalo a říká mi stihačko.............
Záleží na vině, podle toho se zachová.................vím to podle zkušenosti
Není tady
Peťka napsal(a):
Andrej, asi tu slovenstinu blbe chapu, ale ja tu sms pochopila tak, ze nemel PRIESTOR, jako ze nemel CAS. Ne??? Ze slo spis o to, ze se mel s nekym sejit, ale nevyslo mu to tehdy casove, ne ze mel skoncit hned u nekoho v byte.
A i kdyby byl gay, byla by to pro me lepsi varianta nez kdyby me v tehu podvadel se zenskou :-)
Jestli s nim chces byt, tak asi musis pockat, az si to sam srovna, jake pohlavi ho vlastne pritahuje. Nejakymi rozhovory to moc neurychlis a nevyresis, spis vam to uskodi. Asi si to musi vyzkouset s chlapem a zjistit, jaky to pro nej je. Ja bych se k tomu mobilu nepriznavala a nechala bych to plavat. Aspon ted, co ses tehotna. Stejne nema cenu ted neco resit. I kdybyste meli jit od sebe, je to lepsi, az kdyz diteti budoui treba dva roky, nez byt na vsechno sama (doporucuji psychologove, ze i kdyz je zenska ve vztahu hodne nespokojena, ze je lepsi to vydrzet, nez bude dite vetsi). Tobe to doma ale asi klape, tak to zatim neres.
Tak s tímhle teda nesouhlasím...Proč by měla čekat do dvou let? co se tím vyřeší? jenom se blbá situace oddálí a Andrea se bude¨3 roky užírat pokaždé, když její přítel bude někam odjíždět a bát se, jestli ji přinejmenším něcím nenakazí. Pokud o nic nešlo, tak jak píše Katja - vynadá jí, zasmějou se a jede se dál ( i když to bude chvíli trvat). Ale pokud tam opravdu nějaký problém je, tak jsem pro to, vyřešit ho co nejdřív, aby se mohla Andrea pak soustředit na budoucnost a nemusela se celé těhotenství nervačit.
Není tady
Hele, Peťka může mít pravdu - nemohl to být "časovy priestor". A nepsal by spíš "priestory" - kdyby šlo o místo???
Není tady
Andrej na tohle ti přeci nemůže jen tak někdo odpovědět.. ty ho znáš nejlíp....
někdo by se sesypal a šel s pravdou ven, někdo by byl naštvanej, někdo by se vysmál....
Není tady
Taky nevidím důvod, proč zůstávat v nefungujícím vztahu 2 roky. Vždyť i to dítě vycítí, že se něco děje a než být frustrovaná a nešťastná matka s partnerem, tak raději šťastná a spokojená sama.
Není tady
...hm. ale to by zrejme napísal ahoj som ten a ten a minule si na mňa nemal čas.....nie nemal si priestor...
A počkať dva roky? Peťka to by asi tiež nebolo riešenie, lebo chceme na jar pristavovať náš domček. a tým pádom by sme mali v budúcnosti dva domy na jednom pozemku a v jednom dvore...a keby sme sa rozišli tak si neviem prestaviť žiť vedľa bývalého manžela...museli by sme tie domy predať a kúpiť každý svoj na inom mieste...ide aj o toto....
Peťka napsal(a):
Andrej, asi tu slovenstinu blbe chapu, ale ja tu sms pochopila tak, ze nemel PRIESTOR, jako ze nemel CAS. Ne??? Ze slo spis o to, ze se mel s nekym sejit, ale nevyslo mu to tehdy casove, ne ze mel skoncit hned u nekoho v byte.
A i kdyby byl gay, byla by to pro me lepsi varianta nez kdyby me v tehu podvadel se zenskou :-)
Jestli s nim chces byt, tak asi musis pockat, az si to sam srovna, jake pohlavi ho vlastne pritahuje. Nejakymi rozhovory to moc neurychlis a nevyresis, spis vam to uskodi. Asi si to musi vyzkouset s chlapem a zjistit, jaky to pro nej je. Ja bych se k tomu mobilu nepriznavala a nechala bych to plavat. Aspon ted, co ses tehotna. Stejne nema cenu ted neco resit. I kdybyste meli jit od sebe, je to lepsi, az kdyz diteti budoui treba dva roky, nez byt na vsechno sama (doporucuji psychologove, ze i kdyz je zenska ve vztahu hodne nespokojena, ze je lepsi to vydrzet, nez bude dite vetsi). Tobe to doma ale asi klape, tak to zatim neres.
Není tady
AndreaBA napsal(a):
a keď to naozaj znamená to čo si myslím (že sa stretol s chlapom kvôli sexu) ako myslíš že zareaguje?????
KatjaCat napsal(a):
Andri, opravdu chceš aby to byl otec tvých dětí?
Já taky vlezla manžovi do mobilu, nejsem na to hrdá............ přiznala jsem se co jsem tam našla........... z jeho reakce poznáš o co jde.....................ten můj když o nic nešlo tak se mi smál, pak byl chvíli naštvanej, a pak se to srovnalo a říká mi stihačko.............
Záleží na vině, podle toho se zachová.................vím to podle zkušenosti
TY BYS S NÍM CHTĚLA ZŮSTAT???? A VYCHOVÁVAT VAŠE DÍTĚ???? NEJSEM PROTI HOMOSEXUÁLŮM!!! ALE PŘEDSTAV SI, ŽE ZA TVÝM DÍTĚTEM BUDE CHODIT "STREJDA"???
I KDYŽ ZAS NA DRUHOU STRANU TO PRO DÍTĚ MŮŽE BÝT PŘÍNOS SE S TÍMTO SETKAT UŽ V RANÉM VĚKU
Není tady
Tohle se mi zdá přehnané, přítel od Andrey není homosexuál, když mají spokojený vztah a v sexu jim to klape!!!! Možná bi.
Upravil(a) Kamčatka (13. 11. 2008 9:16)
Není tady
OK, Andri, promluvte si napřed spolu.............. to bude nejlepší...............
každá jsme jiná, každá řešíme problémy jinak.....................neměla by ses asi nechat ovlivnit........ řiď se svým citem a rozumem
Upravil(a) KatjaCat (13. 11. 2008 9:21)
Není tady
Andri vem rozum do hrsti
jsou to nic neříkající sms,
takže jeslti ti leží v hlavě tak se na to zeptej
a uvidíš...
Není tady
Azi, nič nehovoriace sms ale zároveň za nimi môže byť krach všetkého čo sme si doteraz plánovali....krach v prípade že sa stretol s tým mužom...ale predpokladám že bude zapierať a zapierať a zapierať...
Není tady
Andrej - nejdřív mi přišlo, že ty zprávy jsou naprosto nevinný...možná ti chystá překvápko, možná je to naprosto mužská věc (já nevím, třebas sbírání vláčků, známek, atd. ) možná je to pracovní a ten člověk nemá jindy čas, bůhví....
Potom jsem si vzpomněla na ten inzerát
já ti nevím, pořád to opravdu nemusí být to čeho se bojíš
Jinak slovo prostor používám spíš celkově, jakože nebyla chuť, čas a tak 
A něco pro odlehčení
kdysi dávno jsem si půjčovala mobil od kámoše (takovej starej typ, zůstala tam vždycky poslední rozepsaná sms i s tím komu se odeslala
) a tam bylo "Moc rád bych ti to udělal...snad o víkendu" a bylo to odeslaný společný kámošce
já se ho hned ptala a pak i jí, co spolu mají
ukázalo se, že po něm chtěla aby jí slepil akvárko
jen se v tý sms nějak divně vyjádřil 
Není tady
Andrej def má pravdu
může za nima být krach, ale taky nemusí
takže raději než řešit jeslti vychovávat dítě s ním a tak....
to bych prostě ještě hodila k ledu 
Není tady

Definitiv napsal(a):
Andrej - nejdřív mi přišlo, že ty zprávy jsou naprosto nevinný...možná ti chystá překvápko, možná je to naprosto mužská věc (já nevím, třebas sbírání vláčků, známek, atd. ) možná je to pracovní a ten člověk nemá jindy čas, bůhví....
Potom jsem si vzpomněla na ten inzerátjá ti nevím, pořád to opravdu nemusí být to čeho se bojíš
![]()
Jinak slovo prostor používám spíš celkově, jakože nebyla chuť, čas a tak
A něco pro odlehčeníkdysi dávno jsem si půjčovala mobil od kámoše (takovej starej typ, zůstala tam vždycky poslední rozepsaná sms i s tím komu se odeslala
) a tam bylo "Moc rád bych ti to udělal...snad o víkendu" a bylo to odeslaný společný kámošce
![]()
já se ho hned ptala a pak i jí, co spolu mají
ukázalo se, že po něm chtěla aby jí slepil akvárko
![]()
jen se v tý sms nějak divně vyjádřil
Není tady
Andrej - fakt to může být cokoliv....jestli by se ti to podařilo zachovat v sobě do zítřka, bylo by to myslím fajn. Ono to prvotní rozrušení je dost velká pecka, když to člověk nechá trochu uležet, líp se mu o tom mluví, má už leccos rozmyšleno, než když je to za čerstva 
Teď je hlavní vědět, co budeš říkat, jak to budeš říkat, co jsi ochotná mu tolerovat a o už ne, jak chceš aby vypadal váš život, nebo hlavně tvůj život dál 
Není tady

SMSky někdy opravdu mohou hodně zkreslovat a já si osobně myslím, že to nic neznamená. Inzerát ti vysvětlik, jako že si dělal legraci - Andreo, pro nás je to opravdu těžké posoudit co je a není pravda, ty znáš svého přítele nejlépe. Já jsem se domnívala, že pro něj plánuješ romantický večer a oznámeni //, co tě to tak najedou napadlo podívat s emu do mobilu? Choval se nějak jinak, divně?
Mě to prostě nejak nejde do hlavy 
Není tady
Ani neviem čo ma to napadlo....vôbec sa nechoval divne.....super ako vždy!!!
rhea12 napsal(a):
SMSky někdy opravdu mohou hodně zkreslovat a já si osobně myslím, že to nic neznamená. Inzerát ti vysvětlik, jako že si dělal legraci - Andreo, pro nás je to opravdu těžké posoudit co je a není pravda, ty znáš svého přítele nejlépe. Já jsem se domnívala, že pro něj plánuješ romantický večer a oznámeni //, co tě to tak najedou napadlo podívat s emu do mobilu? Choval se nějak jinak, divně?
Mě to prostě nejak nejde do hlavy
Není tady
no Def, ja sem holka nedočkavá! ja som to chcela na neho vybaliť už včera večer...
Ale predsa len som si povedala že nechám si to v hlave urovnať....
Definitiv napsal(a):
Andrej - fakt to může být cokoliv....jestli by se ti to podařilo zachovat v sobě do zítřka, bylo by to myslím fajn. Ono to prvotní rozrušení je dost velká pecka, když to člověk nechá trochu uležet, líp se mu o tom mluví, má už leccos rozmyšleno, než když je to za čerstva
Teď je hlavní vědět, co budeš říkat, jak to budeš říkat, co jsi ochotná mu tolerovat a o už ne, jak chceš aby vypadal váš život, nebo hlavně tvůj život dál
Není tady
Andrej - dobře jsi udělala, že jsi počkala, on vztek není nejlepší rádce
takže otázka č. 1: Zvládneš to bez něj? v případě že odejde, vzládneš mimčo uživit a vychovat sama? budeš mít alespoň nějakou podporu rodiny?
otázka č.2: co bys ještě dokázala překousnout a co už ne?
Není tady
Andreo, co když jsou to všechno jenom Tvoje domněnky... vůbec to nemusí být tak, jak si to maluješ. Přítel ví že seš těhotná? Jak na to reaguje? A co svatba, chce si Tě vzít?
A na to, jestli je gay, se ho zeptej jenom v případě, pokud jsi schopná unést odpověď "ano". A taky pokud víš, co s tou odpovědí budeš dělat...
Není tady

Já přidám ještě jednu otázku....Pokud by ses dozvěděla něco hodně nepříjemného a pro tebe nestravitelného, což jsem pochopila, že sex, vztah s mužem by byl, řekla bys mu vůbec, že jsi s ním těhotná?
Není tady
1. nezvládla....určite nie...rodina my nemá ako pomôcť, skôr som ja taká hlava rodiny (ocko chorý a starý, mama závisla na tbl....)
2. neviem čo by som mu dokázala prekousnout....mozno keby mi sľúbil že sa to už viac nestane...
Definitiv napsal(a):
Andrej - dobře jsi udělala, že jsi počkala, on vztek není nejlepší rádce
takže otázka č. 1: Zvládneš to bez něj? v případě že odejde, vzládneš mimčo uživit a vychovat sama? budeš mít alespoň nějakou podporu rodiny?
otázka č.2: co bys ještě dokázala překousnout a co už ne?
Není tady