|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
NIE....
Kamčatka napsal(a):
Andrej co chceš ty?? Pokud to tak je a vyhledává zkušenosti s muži, i když příležitostně, jsi ochotná a schopná to tolerovat, nebo ne??
Není tady
Zdenca, asi to takto spravím. Ale bojím sa čo bude ďalej... Mám mu to povedať počas obedu niekde v prítomnosti ľudí alebo skôr večer doma v ústraní?
zdenca napsal(a):
Ahoj Andri, já bych to nejspíš řešila tak jak píšeš - prostě se přiznat a říct, že po té minulé zkušenosti sis prostě nebyla jistá a proto ses tam podívala (i když by se to nemělo). Bohužel tě to jenom utvrdilo v tom, že pořád nevíš na čem s ním vlastně jsi a že pokud plánujete zakládat rodinu, tak si i on MUSÍ být naprosto jistý tím, že ji chce, že ji chce s tebou a že neplánuje žádné další "úlety". O miminku bych zatím asi nic neříkala. Nejdřív bych řešila tuto situaci a teprve potom tu druhou - těhotentví.
Není tady
dneska. práve rozmýšľam že by som o dvanástej zdrhla z práce s tým že sa s ním idem v kľude porozprávať...
zdenca napsal(a):
Andri a kdy se uvidíte, abyste si to vyříkali?
Není tady
Andrej spíš bych to vyděla někde doma v klidu 
Není tady
Tak to máme stejně, taky bych to nedokázala
. Teď jen zjistit, co tyhle sms znamenaly, jestli je to malichernost nebo opravdu o něco šlo.
Pokud na to nelze jít oklikou přes minulý rozhovor, tak prostě na rovinu, i s rizikem, že bude naštvaný a podle reakcí poznat, zda o něco šlo nebo ne a pak hledat další řešení.
Není tady
Určitě doma, v klidu, mezi čtyřma očima 
Není tady
Andrej, taky bych to řešila někde v klidu, nejlíp doma. Protože není vyloučené, že jednak na sebe možná budete křičet a jednak ty možná budeš brečet. Nehledě na to, že v domácím prostředím se to bude řešti asi líp, než někde v hospodě plné lidí
. Hlavně nezačínej tím těhotenstvím, aby neměl pocit, že ho někam tlačíš. A rozhodně pak dej vědět, jak to dopadlo. Je lepší vyřešit to teď, než se pak zbytek život užírat v nejsitotě 
Není tady
nedokážem to nechať len tak....čiže prvú možnosť...
čo ak ma nechá a zostanem s dieťaťom sama? Teraz uvažujem za nás oboch....bože....
Není tady
To jsem se tě chtěla zeptat, jestli by jsi zvládla být sama s miminkem, jednak finančně, ale i z dalších hledisek....
Není tady
zdenca, spravím to tak, odídem z práce okolo dvanástej a zavolám mu či by sme sa nemohli stretnút u neho na byte. A tam mu proste poviem narovinu co som vcera spravila, ze som si toho vedoma a co som tam nasla....mozno mi povie:
no mám to tam nárocky aby som vedel ci mi chodis do mobilu 
Není tady
No anebo to neřeš hned (i když to já bych se svojí netrpělivou povahou nedokázala), ale zkus si představit tu situaci, že to dopadne tak a budeš muset zůstat sama. Máš kde bydlet? Máš nějaké peníze - práci atd...abys měla nárok na mateřskou? Zvládneš to psychicky...atd.
POkud si ujasníš tu nejhorší situaci, která může nastat a budeš si umět představit, že bys třeba mohla zůstat sama, tak pak to s ním řeš a promluv.
Ale já za sebe říkám, že bych to chtěla mít vyjasněné co nejdřív, abych se mohla připravit na budoucnost.
Asi se to nečte moc dobře, ale je to realita. Nicméně pořád zůstává možnost, že je to blbá shoda náhod a naprosto o nic nešlo 
Není tady
Andrej
jak je vidět, tak čekat s rozhovorem asi nebudeš... promluv si s ním a uvidíš co pak dál
zatím bych to jeslti jsi schopná být s mimčem sama nechala být, třeba to ani nebudeš muset řešit
pěkně popořadě 
Není tady
helouuuu, Adrej , z tech sms vubec jako neni jiste, ze si domkouvali sex.... mohli domlouvat nejaky ksefty nebo tak neco... nebo mu neco zajistoval. .meli si to predat atd.... tezko rict...
Upravil(a) Lenka77 (13. 11. 2008 8:31)
Není tady
Leni to ťažko...hore na severe SK nemá nič... a už duplom nie PRIESTOR...
Teraz k mojej situácii:
mám rodinny dom v mojom vlastníctve, ale bývajú so mnou rodičia. Otec - starý a chorý, matka - radšej sa k nej nebudem vyjadrovať (závislá na tbl). Našetrené peniaze nemám - mám dokonca pôžičku na rekonštrukciu. Plat a práca v pohode. Ale keď si vezmem fakt že by som mala v budúcnosti vyžiť iba z materskej a z nej platiť aj pôžičku...to by sa asi nedalo
Není tady
Ufff, tak než jsem se tu stihla vykercat se svým názorem, který se od názorů holek nijak neliší, tak už tu bylo všechno popsáno 
Andrejko, řekni mu to, promluvte si v klidu.
Holčičko, zavařila sis, ale tohle sis nezasloužila 
Upravil(a) Veranna (13. 11. 2008 8:43)
Není tady
verri - ja viem. nemyslím si že by som si práve toto zaslúžila...každý ma považuje za dobrého a čestného človeka - po ockovi....a viem že sa nerobí lezenie do mobilu, ale fakt som si po predošlých "patáliach" nebola istá ako to tu napísala zdenca...a preto som to spravila. nie je to správne, ale všetko teraz komplikuje dieťatko. ktoré chceme obaja....
Není tady
Andrej, beruško, střechu nad hlavou máš. To je důležitý, takže kdyby to doppadlo nejhůř, na dlažbě nebudeš.
Možná se to opravdu nějak vysvětlí 
Navíc na mateřskou nenastupuješ hned, ale až asi měsíc před porodem, takže by sis stihla něco malinko našetřit.
Ale třeba to tak vůbec nedopadne. Moc doufám...
Není tady
AndreaBA napsal(a):
verri - ja viem. nemyslím si že by som si práve toto zaslúžila...každý ma považuje za dobrého a čestného človeka - po ockovi....a viem že sa nerobí lezenie do mobilu, ale fakt som si po predošlých "patáliach" nebola istá ako to tu napísala zdenca...a preto som to spravila. nie je to správne, ale všetko teraz komplikuje dieťatko. ktoré chceme obaja....
Chápu
To nemělo být kázání, jen pochopení tvého stavu.
Jen - je mi pořád divné, že když oba chcete miminko, že on by si takhle domlouval nějaké techtle mechtle vedle
Právě proto furt doufám, že se to nějak vysvětlí, že jestliže jste se oba o mimi snažili a on věděl, že to může každou chvíli přijít, tak by se snad podle toho choval, ne?
Není tady
Andrej, jestli tě opravdu miluje, tak ti to vlezení do mobilu odpustí............ pokud ne tak by od tebe odešel i bez toho, že by jsi se tam dívala.............může to mít i jako záminku...........aby mohl.... 
Není tady

Andrej, nedělala bych unáhlené závěry, opravdu to nemusí znamenat nic, jsou to nic neříkající sms, ale ty samozřejmě znáš celé pozadí nejlépe. Asi ti v tuhle chvíli nezbývá nic jiného, než se mu přiznat, že jsi mu vlezla do telefonu a pokusit se celou situaci vyjasnit. I když nadšenej z toho asi moc nebude, ale to by nebyl nikdo. Ty ho znáš lépe než my všichno ostatní a tak musíš opatrně. I tak už mezi vámi bude narušená důvěra a dá to hodně práce to spravit, ale samozřejmě to jde, když budete oba chtít.
Jen ještě k tvým // čárkám na testu. Jsem už na babinetu docela dlouho a tak vím, že od // je ještě hooodně dlouhá cesta k vytouženému miminku, takže si myslím, že než se to vyjasní, můžesš si to klidně nechat pro sebe a vyčkat alespoň na první kotrolu u lékaře a potvrzení těhu.
Přeju hodně štěstí
Není tady
Kat, vieš on je strašne tvrdohlavý. Vždy keď sme sa pohádali a ja som na tom niesla vinu, tak sa urazil a musela som JA prísť ako PRVÁ lebo on by neprišiel....proste má takú povahu...ja sa nedokážem hádať, nedokážem sa na niekoho dlho hnevať a chcem všetko vyriešiť....
KatjaCat napsal(a):
Andrej, jestli tě opravdu miluje, tak ti to vlezení do mobilu odpustí............ pokud ne tak by od tebe odešel i bez toho, že by jsi se tam dívala.............může to mít i jako záminku...........aby mohl....
Není tady

Veranna napsal(a):
AndreaBA napsal(a):
Chápu
![]()
To nemělo být kázání, jen pochopení tvého stavu.
Jen - je mi pořád divné, že když oba chcete miminko, že on by si takhle domlouval nějaké techtle mechtle vedlePrávě proto furt doufám, že se to nějak vysvětlí, že jestliže jste se oba o mimi snažili a on věděl, že to může každou chvíli přijít, tak by se snad podle toho choval, ne?
Není tady
Andri, opravdu chceš aby to byl otec tvých dětí?
Já taky vlezla manžovi do mobilu, nejsem na to hrdá............ přiznala jsem se co jsem tam našla........... z jeho reakce poznáš o co jde.....................ten můj když o nic nešlo tak se mi smál, pak byl chvíli naštvanej, a pak se to srovnalo a říká mi stihačko.............
Záleží na vině, podle toho se zachová.................vím to podle zkušenosti
Není tady