|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojte snažky
Ako som včera v stom chlívku pustila do éteru....našla som si dve // na tehotenskom teste....
ALE
Viem že ma za jednu vec z tohto príspevku mnohé odsúdite, spravila som to...stalo sa...a čo? Vliezla som priateľovi včera do mobilu....A TO SOM NEMALA ROBIŤ, pretože sa mi v tom momente sčasti zrútil svet...Tieto písmenká píšem v zúfalstve, hroznom zúfalstve.
A čo bolo v tom telefóne? Medzi odchádzajúcimi správami boli tri správy v ktorých si priateľ dohováral schôdzku s iným mužom...v deň keď išiel pracovne do Poľska a cestou späť mu písal:
1. správa:ahoj som ten a ten a mali sme sa už predčasom stretnuť ale nemal si priestor. Máš záujem stretnúť sa dnes?
2. správa: dobre, tak keď budem pred MT (Martinom) dám Ti vedieť
3. správa: budem tam asi o hodinu...
Prijaté správy mal vymazané....
Zostala som v hroznom šoku, ešte som mu ani nepovedala že som tehotná....teraz neviem ČO MÁM ROBIŤ???
1. nechám to tak, zabudnem na to a budem naďalej prijímať jeho lásku a starostlivosť o nás s budúcim dieťaťom
2. poviem mu pravdu, "vyžerie si to riadne" ale zostaneme spolu kvôli dieťaťu (ak ovšem bude chcieť)
3. poviem mu že som tehotná a že s ním končím a o dieťa sa postarám sama....
Čo by ste urobili na mojom mieste vy?
Není tady
Andrej,
promiň ale já na těch zprávách nevidím nic špatného, nebo jsem natvrdlá ...?
Trošku napiš co si o tom myslíš ?
Není tady
Já jsem nějak nepochopila, proč by zrovna ty 3 sms měly znamenat něco hrozného??? Mohl mít pracovní schůzku, něco kupovat, zařizovat, atp??? 
Není tady
no holky viete, my sme v auguste spolu riešili jeden problem...teda to že si podával inzeráty že sa rád stretne s párom na sex do trojky alebo s gayom...no vtedy sme si to vyriešili a nechali sme to tak...
určite sa nemal o čom stretnúť s mužom večer o ôsmej niekde mimo svojho bydliska...a nepísal by mu predsa o tom priestore.... veď keby to bola pracovná schôdzka tak si predsa zavolajú stretneme sa tam a tam o tolkej a o tolkej...
Není tady
Andrei, tohle jste řešili před dvěma měsíci a přesto chcete miminko??? Chcete ho oba? Promiň, že se tak ptám, ale nějak mi to hlava nebere.
Není tady
no ten druhej pár na sex docela chápu
ale to druhý moc ne ...
Andrej ty si myslíš že je gay ?
Není tady
Azi neviem či je gay...priznal sa mi že raz v trojke bol...ešte predtým ako poznal mňa.
Kamči áno, chceme ho obidvaja....a už aj je na ceste ...
Není tady
Andrej já bych z toho asi nic nedělala
to že byl v trojce v dnešní společnosti není nic 
Jestli vám to klape v posteli a jinak taky, tak bych to asi nechala plavat, případně se ho na to zeptala, pro klid, ale pěkně v pohodě 
hlavně se kvůli tomu nenervuj, nestojí to za to
nemusí vůbec o nic jít 
Není tady
Jednou jsem četla, že se člověk nemá hrabat partnerovi v mobilu, protože co mu pak řekne: Hele Franto, já ti projela mobil a ty tam máš tyto sms, tak mi to vysvětli??!! Budeš vypadat jako stíhačka a přestane ti důvěřovat.
Není tady
Dobrá
tak zeptat se nějak oklikou
a nepřiznat mobil 
Není tady
Azi ale jak? Ako sa ho to mám spýtať?
Ja viem že sa to nerobí..ale už sa stalo.... keby som aspoň nebola tehotná, tak mu to jednoducho všetko vykričím a nechám ho...ale teraz?
Není tady
Andrej myslím, že nechat ho , jsou moc silná slova, vždyť to jsou jen nic neříkající sms.
já bych se ho asi zeptala na to jeslti je se mnou rád, jeslti mu něco nechybí, jeslti je všechno v pořádku.
Pak bych mu třeba řekla o tom miminku a taky podle jeho reakce by se dalo usuzovat 
Andrej jeslti na to teda trochu jste, tak udělej něco romantickýho .. večeři, nebo společnou koupel, nebo tak... 
Není tady
Já bych asi začla u toho, že jste tento problém už řešili a zeptala se, jak to vidí teď, s odstupem času, jestli ještě pořád někoho hledá, nebo by chtěl....prostě tak nějak ze široka a podle reakcí a slov poznáš jestli leže, nelže.....o mobilu bych se nezmínila....řekla bych i o miminku, ale aby neměl pocit, že jsi ho tím zatlačila do kouta....
Není tady
Kamči, on mi vtedy tvrdil že si robil z ludí srandu....zkázal mi jeden nick (ako čo hľadal pár) a nič tam nebolo....ten druhý nick mi neukázal.... ten ako gay čo hľadá gaya.... ja som to vtedy nechala tak, neriešila som to. Až včera neviem čo mi to vliezlo do hlavy tak som sa pozdrela do fonu. Kamči a nemám dôvod pýtať sa ho ako to vidí teraz...lebo on vtedy tvrdil že nehľadá nikoho...že si delal srandu
Není tady
Andrej, tak to je patová situace
. V tom případě si to musíš rozmyslet sama v sobě, jestli přiznat, že jsi mu koukala do mobilu a přijít o důvěru, nebo to nechat plavat, i když to je těžké, začít se těšit na miminko a čas ukáže, co bude dál.
Pokud to byla jen epizoda, chtěl to vyzkoušet, tak už nebude hledat dál a pokud bude chtít pokračovat v podobných schůzkách, tak mu stejně nezabráníš.
Je mi tě líto, ale pomoct ti neumím
, vím co bych udělala já, ale každá jsme jiná....
Není tady
Kamčatka napsal(a):
Já bych asi začla u toho, že jste tento problém už řešili a zeptala se, jak to vidí teď, s odstupem času, jestli ještě pořád někoho hledá, nebo by chtěl....prostě tak nějak ze široka a podle reakcí a slov poznáš jestli leže, nelže.....o mobilu bych se nezmínila....řekla bych i o miminku, ale aby neměl pocit, že jsi ho tím zatlačila do kouta....
Souhlasím s tebou,takhle bych to udělala i já.
Andry,jít na to trochu ze široka,ale na přímo.Vždyť jde o budoucnost tebe,miminka i jeho.
Není tady
holky ja naozaj neviem.... no asi zrejme toto vyhľadáva už dlhší čas... keď ja sa teraz cítim tak odkopnutá do kúta...keby aspoň mal dôvod ma podvádzať. ale medzi námi všetko oK, sex ešte viac....tak neviem...
ma brata schizofrenika, ešte ma napadlo či náhodou netrpí aj on rozdvojenou osobnosťou:dumbom:
Není tady
Andrej, jste manželé nebo spolu jen žijete?
Není tady
žijeme spolu u mňa (ale moji rodičia bývajú s nami)
on predáva svoj byt a ideme na jar pristavovat k domu náš domček....
Není tady
Kamči a čo by si urobila Ty????
Kamčatka napsal(a):
Andrej, tak to je patová situace
. V tom případě si to musíš rozmyslet sama v sobě, jestli přiznat, že jsi mu koukala do mobilu a přijít o důvěru, nebo to nechat plavat, i když to je těžké, začít se těšit na miminko a čas ukáže, co bude dál.
Pokud to byla jen epizoda, chtěl to vyzkoušet, tak už nebude hledat dál a pokud bude chtít pokračovat v podobných schůzkách, tak mu stejně nezabráníš.
Je mi tě líto, ale pomoct ti neumím, vím co bych udělala já, ale každá jsme jiná....
Není tady
Pokud si nepromluvíte, budeš žít v pochybnostech, neustále nad tím přemýšlet a kontrolovat jeho mobil.....musíte si promluvit 
Není tady
ja sama som za variantu že mu to proste narovinu poviem, že sa priznám ano, vzala som Ti mobil a videla som tam to a to...ale ako to potom dopadne, netuším. Viem že sa strašne naštve! ale naštvatá by som predsa mala byť JA!

Není tady
Andrej co chceš ty?? Pokud to tak je a vyhledává zkušenosti s muži, i když příležitostně, jsi ochotná a schopná to tolerovat, nebo ne??
Není tady
Ahoj Andri, já bych to nejspíš řešila tak jak píšeš - prostě se přiznat a říct, že po té minulé zkušenosti sis prostě nebyla jistá a proto ses tam podívala (i když by se to nemělo). Bohužel tě to jenom utvrdilo v tom, že pořád nevíš na čem s ním vlastně jsi a že pokud plánujete zakládat rodinu, tak si i on MUSÍ být naprosto jistý tím, že ji chce, že ji chce s tebou a že neplánuje žádné další "úlety". O miminku bych zatím asi nic neříkala. Nejdřív bych řešila tuto situaci a teprve potom tu druhou - těhotentví.
Není tady
Andrej myslím, že sice naštvanej bude... ale tohle je přeci malichernost...ten telefon a pro ta sms třeba bude taky nějakej ligickej důvod 
Není tady