|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Johana50 napsal(a):
A přece s točí....
![]()
![]()
![]()
To je na ty filmy, ne? 
Není tady

Bramborka napsal(a):
Já té zábavě a zamyšlení vůbec nerozumím. Tomulisáčku, zamyslet se jako režisér nebo divák?
A hádám, že asi nejsi muzikant, viď? A ani posluchač Bacha, řekla bych.
Dobře stačí se zeptat ... pokud něco slouží k zábavě a tedy pocitům, jako třeba hudba nebo – jak jsem se dozvěděl – horoskop, není se potřeba zamýšlet (ale samozřejmě jde to i tam).
Ne, muzikant nejsem. Bacha neposlouchám, není to úplně můj styl
raději Ludvíka 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jak jsi přišel na svůj nick, jestli to není tajný. přijde mi zvláštní pro chlapa.A já jsem měl za to, že jsi důvtipnější
no napadlo mě to, co jav. proto se ptám. jinak - podle způsobu psaní bych řekla, že jsi ženská.
Hele, neser mě, mám ti ho ukázat?

Není tady
ne. nemusím vidět všechno.
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Já té zábavě a zamyšlení vůbec nerozumím. Tomulisáčku, zamyslet se jako režisér nebo divák?
A hádám, že asi nejsi muzikant, viď? A ani posluchač Bacha, řekla bych.Dobře stačí se zeptat ... pokud něco slouží k zábavě a tedy pocitům, jako třeba hudba nebo – jak jsem se dozvěděl – horoskop, není se potřeba zamýšlet (ale samozřejmě jde to i tam).
Ne, muzikant nejsem. Bacha neposlouchám, není to úplně můj stylraději Ludvíka
Toho starýho trumpeťáka?
Ten Bach to má nesmírně vymakané, tu svoji hudbu. Zamýšlení nestačí. Toho bych do opozice Einsteinovi nedávala. Teď jsem se koukla na Lupinin příspěvěk, komuže ho dát jako protiklad, a zjistila jsem, že patrně píše o něčem jiném.

Není tady

PPavlaa napsal(a):
... jinak - podle způsobu psaní bych řekla, že jsi ženská.
A nebo to mám brát za lichotku? 
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to nevím, ber to jak chceš. prostě mi jen přišel zvláštní zdrobnělej nick u chlapa + to psaní. nemyslím to ani tak, ani tak, prostě jen tak 
Není tady

Bramborka napsal(a):
Toho starýho trumpeťáka?
Ten Bach to má nesmírně vymakané, tu svoji hudbu. Zamýšlení nestačí. Toho bych do opozice Einsteinovi nedávala. Teď jsem se koukla na Lupinin příspěvěk, komuže ho dát jako protiklad, a zjistila jsem, že patrně píše o něčem jiném.
Ale to víš, že si ho taky poslechnu, v kostele s varhany to má teprve pořádné grády. Ale přednost dávám raději elektrické kytaře. 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to nevím, ber to jak chceš. prostě mi jen přišel zvláštní zdrobnělej nick u chlapa + to psaní. nemyslím to ani tak, ani tak, prostě jen tak
Hele, Pavlušo, to jako když nepíšu vole za každým druhým slovem, tak nejsu chlap, či co?
A způsob psaní mám úplně normální – datluji na klávesnici, dvěma až deseti prsty 
ale nějak jsi to myslela 
Upravil(a) Tomulisacek (16. 9. 2011 15:46)
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Toho starýho trumpeťáka?
Ten Bach to má nesmírně vymakané, tu svoji hudbu. Zamýšlení nestačí. Toho bych do opozice Einsteinovi nedávala. Teď jsem se koukla na Lupinin příspěvěk, komuže ho dát jako protiklad, a zjistila jsem, že patrně píše o něčem jiném.Ale to víš, že si ho taky poslechnu, v kostele s varhany to má teprve pořádné grády. Ale přednost dávám raději elektrické kytaře.
Který kytarista je Ludvík? Mě to kvílení moc nebere, mám tam svého Karla a ostatní neznám.
Není tady

Bramborka napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Toho starýho trumpeťáka?
Ten Bach to má nesmírně vymakané, tu svoji hudbu. Zamýšlení nestačí. Toho bych do opozice Einsteinovi nedávala. Teď jsem se koukla na Lupinin příspěvěk, komuže ho dát jako protiklad, a zjistila jsem, že patrně píše o něčem jiném.Ale to víš, že si ho taky poslechnu, v kostele s varhany to má teprve pořádné grády. Ale přednost dávám raději elektrické kytaře.
Který kytarista je Ludvík? Mě to kvílení moc nebere, mám tam svého Karla a ostatní neznám.
Tak to už jsme dost zmotali
Ludva není kytarista a hra na elektrickou kytaru není kvílení 
Upravil(a) Tomulisacek (16. 9. 2011 15:50)
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
A nebo to mám brát za lichotku?to nevím, ber to jak chceš. prostě mi jen přišel zvláštní zdrobnělej nick u chlapa + to psaní. nemyslím to ani tak, ani tak, prostě jen tak
Hele, Pavlušo, to jako když nepíšu vole za každým druhým slovem, tak nejsu chlap, či co?
A způsob psaní mám úplně normální – datluji na klávesnici, dvěma až deseti prsty
ale nějak jsi to myslela
vole s tím přece nemá co dělat. chlapi, co znám, tohle slovo nepoužívají. nebo jo - ale ti, co se duševně zastavili ve 14 letech 
už to neřeš, fakt to na mě dělalo ten dojem a je to vlastně celý jedno, jestli jsi chlap nebo ne 
Není tady

Bramborka napsal(a):
Johana50 napsal(a):
A přece s točí....
![]()
![]()
![]()
To je na ty filmy, ne?
Ty taky... 
ale primárně jsem myslela spíš na výrok páně Galilea před inkvizičním soudem léta páně 1633.
-------------------------------------------------------------------------------------
Co se týká toho triuvirátu inkvizice, marxleninismus a sisyfovci, Tomíku Úlisný, tak všichni jmenovaní mají tu společnou vlastnost, že sami sebe pasovali do rolí arbitrů toho, co si lidi mají myslet bez ohledu na jejich duchovní, emocionální nebo racionální potřeby a individuální vývin. A to vždycky byl , je a bude průser bez ohledu jaké jiné rozdíly v tom hledáš ty.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
...
už to neřeš, fakt to na mě dělalo ten dojem a je to vlastně celý jedno, jestli jsi chlap nebo ne
Ty vole, to si děláš pr... ... že prý je jedno, jestli jsem chlap nebo ne
Mě to jedno NENÍ 

prosím moderátora o smazání irelevantních příspěvků 
Není tady

Johana50 napsal(a):
Co se týká toho triuvirátu inkvizice, marxleninismus a sisyfovci, Tomíku Úlisný, tak všichni jmenovaní mají tu společnou vlastnost, že sami sebe pasovali do rolí arbitrů toho, co si lidi mají myslet bez ohledu na jejich duchovní, emocionální nebo racionální potřeby a individuální vývin. A to vždycky byl , je a bude průser bez ohledu jaké jiné rozdíly v tom hledáš ty.
Hele, pusinko, tak to se teda pěkně mýlíš. Inkvizice a soudruzi beru, sice to nebylo tak jednoznačné, ale záměr tam byl.
Pokud jde o klub skeptiků – možná by nebylo od věci si opravdu zjistit, o co jim jde, a ne přebírat cizí názory. Pak bys zjistila, že o to, aby si lidé udělali vlastní názor. Tedy přesný opak toho, co jim přisuzuješ. Nechci prudit, obzvláště tady na tomto fóru, takže to neber osobně.

Není tady

Johana50 napsal(a):
...
ale primárně jsem myslela spíš na výrok páně Galilea před inkvizičním soudem léta páně 1633.
No, a to je přesně ten případ, kdy lidé přebírají názory jiných. Jestlipak teda víte, jak to vlastně s tím výrokem bylo? 
Není tady
Heleďte, mládeži, mažte vocaď, plevelíte 
Zjistili jsme si, že Tomujisánek je pyšný na svou třetí nožku, jako by to hlavěnka byla,
a že Sísifovci očividně nečetli báji o Sísyfovi.
Můžeme kdyžtak pokračovat v astrologii?
Není tady
Jen tak mimochode, Lišáčku Tome:
Pocity nejsou žádná zábava, nýbrž základ všeho, jestli sis nevšim- a pokud je s nima zábava, tím lépe....
A mám otázečku: nezdá se ti, že umět je maličko lepší, než vědět? 
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...
už to neřeš, fakt to na mě dělalo ten dojem a je to vlastně celý jedno, jestli jsi chlap nebo neTy vole, to si děláš pr... ... že prý je jedno, jestli jsem chlap nebo ne
Mě to jedno NENÍ
prosím moderátora o smazání irelevantních příspěvků
uber plyn, já s tebou husy nepásla, aby ses tu se mnou bavil tímhle způsobem.
Není tady

lupina montana napsal(a):
Zjistili jsme si, že Tomujisánek je pyšný na svou třetí nožku, jako by to hlavěnka byla

... a že Sísifovci očividně nečetli báji o Sísyfovi.
Aha, to jsem nevěděl – tak to mi teda vrtá hlavou , proč se teda takhle pojmenovali? 
Můžeme kdyžtak pokračovat v astrologii?
A o co se tady už nejméně tři dny snažím? 
Není tady

prosím tohle smazat 
Upravil(a) Tomulisacek (17. 9. 2011 11:07)
Není tady

Pocity nejsou žádná zábava, nýbrž základ všeho, jestli sis nevšim- a pokud je s nima zábava, tím lépe....
Ano, to jsem si všiml ... já jsem někdy tvrdil něco jiného? Tak to jsem si nevšiml, ty jo? 
A mám otázečku: nezdá se ti, že umět je maličko lepší, než vědět?
To se mi nezdá ... to vím naprosto přesně ... jen ... jak něco umět bez toho vědět? 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
uber plyn, já s tebou husy nepásla, aby ses tu se mnou bavil tímhle způsobem.
Jé, ty paseš husy? 
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
pokud něco slouží k zábavě a tedy pocitům,
Nevím, jestli to považuješ za "něco jiného" - nicméně tvrdil jsi toto.
Oč se snažíš už nejméně tři dny nevím, to snad víš sám - takhle od psaní to dělá dojem, že o to, abys něco, či někoho převálcoval.
Sísyfovci zjevně pojmenovali svůj spolek dle velmi povrchího soudu - že totiž Sísyfos je statečný chudák, valivší donekonečna svůj balvan - aniž by si zjevně ověřili, proč se tak stalo a kdo to Sísyfos vlastně byl.
Což samo o sobě indikuje, že nepůjde tomuto spolku o kritické myšlení - nemáš ten dojem? 
Fajn...a teď mám otázku já:
Kde máš Slunce, Lunu a Ascendent?
Není tady

Tomulisacek napsal(a):
pokud něco slouží k zábavě a tedy pocitům,
Nevím, jestli to považuješ za "něco jiného" - nicméně tvrdil jsi toto.
Oč se snažíš už nejméně tři dny nevím, to snad víš sám - takhle od psaní to dělá dojem, že o to, abys něco, či někoho převálcoval.
Sísyfovci zjevně pojmenovali svůj spolek dle velmi povrchího soudu - že totiž Sísyfos je statečný chudák, valivší donekonečna svůj balvan - aniž by si zjevně ověřili, proč se tak stalo a kdo to Sísyfos vlastně byl.
Což samo o sobě indikuje, že nepůjde tomuto spolku o kritické myšlení - nemáš ten dojem?
Fajn...a teď mám otázku já:
Kde máš Slunce, Lunu a Ascendent?
Dobrá, na to Sysifovi se asi neshodneme 
... je takový vztah pro nadřazený a podřazený pojem ... to že zábava jsou především pocity přece neznamená, že pocity jsou zábava, že ne?
zaujalo mě, že se dá podle polohy planet určit charakter člověka ... nevím, jestli se to dá nebo ne, netvrdím, že je to blbost, netvrdím, že je to pravda ... tak chtěl jsem, alepoň pro sebe, poodhalit roušku 
Upravil(a) Tomulisacek (17. 9. 2011 12:17)
Není tady