Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 16. 9. 2011 15:22

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Znamení+ascendent

Johana50 napsal(a):

A přece s točí.... lol lol lol lol

To je na ty filmy, ne? wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#202 16. 9. 2011 15:24

Tomulisacek
♥♥-----

Bramborka napsal(a):

Já té zábavě a zamyšlení vůbec nerozumím. Tomulisáčku, zamyslet se jako režisér nebo divák?
A hádám, že asi nejsi muzikant, viď? A ani posluchač Bacha, řekla bych.

Dobře stačí se zeptat ... pokud něco slouží k zábavě a tedy pocitům, jako třeba hudba nebo – jak jsem se dozvěděl – horoskop, není se potřeba zamýšlet (ale samozřejmě jde to i tam).

Ne, muzikant nejsem. Bacha neposlouchám, není to úplně můj styl big_smile raději Ludvíka reta

Není tady

#203 16. 9. 2011 15:28

Tomulisacek
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Tomulisacek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jak jsi přišel na svůj nick, jestli to není tajný. přijde mi zvláštní pro chlapa.

A já jsem měl za to, že jsi důvtipnější reta

no napadlo mě to, co jav. proto se ptám. jinak - podle způsobu psaní bych řekla, že jsi ženská.

Hele, neser mě, mám ti ho ukázat?  lol lol lol

Není tady

#204 16. 9. 2011 15:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ne. nemusím vidět všechno.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#205 16. 9. 2011 15:31

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Tomulisacek napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Já té zábavě a zamyšlení vůbec nerozumím. Tomulisáčku, zamyslet se jako režisér nebo divák?
A hádám, že asi nejsi muzikant, viď? A ani posluchač Bacha, řekla bych.

Dobře stačí se zeptat ... pokud něco slouží k zábavě a tedy pocitům, jako třeba hudba nebo – jak jsem se dozvěděl – horoskop, není se potřeba zamýšlet (ale samozřejmě jde to i tam).

Ne, muzikant nejsem. Bacha neposlouchám, není to úplně můj styl big_smile raději Ludvíka reta

Toho starýho trumpeťáka?
Ten Bach to má nesmírně vymakané, tu svoji hudbu. Zamýšlení nestačí. Toho bych do opozice Einsteinovi nedávala. Teď jsem se koukla na Lupinin příspěvěk, komuže ho dát jako protiklad, a zjistila jsem, že patrně píše o něčem jiném.vawink

Franz Kafka

Není tady

#206 16. 9. 2011 15:33

Tomulisacek
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

... jinak - podle způsobu psaní bych řekla, že jsi ženská.

A nebo to mám brát za lichotku? tongue

Není tady

#207 16. 9. 2011 15:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tomulisacek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to nevím, ber to jak chceš. prostě mi jen přišel zvláštní zdrobnělej nick u chlapa + to psaní. nemyslím to ani tak, ani tak, prostě jen tak smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#208 16. 9. 2011 15:37

Tomulisacek
♥♥-----

Bramborka napsal(a):

Toho starýho trumpeťáka?
Ten Bach to má nesmírně vymakané, tu svoji hudbu. Zamýšlení nestačí. Toho bych do opozice Einsteinovi nedávala. Teď jsem se koukla na Lupinin příspěvěk, komuže ho dát jako protiklad, a zjistila jsem, že patrně píše o něčem jiném.vawink

Ale to víš, že si ho taky poslechnu, v kostele s varhany to má teprve pořádné grády. Ale přednost dávám raději elektrické kytaře. smile

Není tady

#209 16. 9. 2011 15:41

Tomulisacek
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Tomulisacek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to nevím, ber to jak chceš. prostě mi jen přišel zvláštní zdrobnělej nick u chlapa + to psaní. nemyslím to ani tak, ani tak, prostě jen tak smile

Hele, Pavlušo, to jako když nepíšu vole za každým druhým slovem, tak nejsu chlap, či co? reta A způsob psaní mám úplně normální – datluji na klávesnici, dvěma až deseti prsty lol

ale nějak jsi to myslela tongue

Upravil(a) Tomulisacek (16. 9. 2011 15:46)

Není tady

#210 16. 9. 2011 15:42

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Tomulisacek napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Toho starýho trumpeťáka?

Ale to víš, že si ho taky poslechnu, v kostele s varhany to má teprve pořádné grády. Ale přednost dávám raději elektrické kytaře. smile

Který kytarista je Ludvík? Mě to kvílení moc nebere, mám tam svého Karla a ostatní neznám.

Franz Kafka

Není tady

#211 16. 9. 2011 15:48

Tomulisacek
♥♥-----

Bramborka napsal(a):

Tomulisacek napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Toho starýho trumpeťáka?

Který kytarista je Ludvík? Mě to kvílení moc nebere, mám tam svého Karla a ostatní neznám.

Tak to už jsme dost zmotali smile Ludva není kytarista a hra na elektrickou kytaru není kvílení smile

Upravil(a) Tomulisacek (16. 9. 2011 15:50)

Není tady

#212 16. 9. 2011 16:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tomulisacek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Tomulisacek napsal(a):

Hele, Pavlušo, to jako když nepíšu vole za každým druhým slovem, tak nejsu chlap, či co? reta A způsob psaní mám úplně normální – datluji na klávesnici, dvěma až deseti prsty lol

ale nějak jsi to myslela tongue

vole s tím přece nemá co dělat. chlapi, co znám, tohle slovo nepoužívají. nebo jo - ale ti, co se duševně zastavili ve 14 letech smile

už to neřeš, fakt to na mě dělalo ten dojem a je to vlastně celý jedno, jestli jsi chlap nebo ne wink

Není tady

#213 16. 9. 2011 16:43

Johana50
♥♥♥♥♥--

Bramborka napsal(a):

Johana50 napsal(a):

A přece s točí.... lol lol lol lol

To je na ty filmy, ne? wink

Ty taky... wink

ale primárně jsem myslela spíš na výrok páně Galilea před inkvizičním soudem léta páně 1633. vissla

-------------------------------------------------------------------------------------
Co se týká toho triuvirátu inkvizice, marxleninismus a sisyfovci, Tomíku Úlisný,  tak všichni jmenovaní mají tu společnou vlastnost, že  sami sebe pasovali do rolí arbitrů toho, co si lidi mají myslet bez ohledu na jejich duchovní, emocionální nebo  racionální potřeby a individuální  vývin. A to vždycky byl , je a bude průser bez ohledu jaké jiné rozdíly v tom hledáš ty.

Není tady

#214 16. 9. 2011 20:00

Tomulisacek
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

...
už to neřeš, fakt to na mě dělalo ten dojem a je to vlastně celý jedno, jestli jsi chlap nebo ne wink

Ty vole, to si děláš pr... ... že prý je jedno, jestli jsem chlap nebo ne roll Mě to jedno NENÍ lollollol

prosím moderátora o smazání irelevantních příspěvků big_smile

Není tady

#215 16. 9. 2011 20:07

Tomulisacek
♥♥-----

Johana50 napsal(a):

Co se týká toho triuvirátu inkvizice, marxleninismus a sisyfovci, Tomíku Úlisný,  tak všichni jmenovaní mají tu společnou vlastnost, že  sami sebe pasovali do rolí arbitrů toho, co si lidi mají myslet bez ohledu na jejich duchovní, emocionální nebo  racionální potřeby a individuální  vývin. A to vždycky byl , je a bude průser bez ohledu jaké jiné rozdíly v tom hledáš ty.

Hele, pusinko, tak to se teda pěkně mýlíš. Inkvizice a soudruzi beru, sice to nebylo tak jednoznačné, ale záměr tam byl.

Pokud jde o klub skeptiků – možná by nebylo od věci si opravdu zjistit, o co jim jde, a ne přebírat cizí názory. Pak bys zjistila, že o to, aby si lidé udělali vlastní názor. Tedy přesný opak toho, co jim přisuzuješ. Nechci prudit, obzvláště tady na tomto fóru, takže to neber osobně. pussa smile

Není tady

#216 16. 9. 2011 20:10

Tomulisacek
♥♥-----

Johana50 napsal(a):

...
ale primárně jsem myslela spíš na výrok páně Galilea před inkvizičním soudem léta páně 1633.

No, a to je přesně ten případ, kdy lidé přebírají názory jiných. Jestlipak teda víte, jak to vlastně s tím výrokem bylo? tongue

Není tady

#217 16. 9. 2011 21:25

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Heleďte, mládeži, mažte vocaď, plevelíte dumbom
Zjistili jsme si, že Tomujisánek je pyšný na svou třetí nožku, jako by to hlavěnka byla, tongue a že Sísifovci očividně nečetli báji o Sísyfovi.
Můžeme kdyžtak pokračovat v astrologii?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#218 16. 9. 2011 21:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jen tak mimochode, Lišáčku Tome:
Pocity nejsou žádná zábava, nýbrž základ všeho, jestli sis nevšim- a pokud je s nima zábava, tím lépe....
A mám otázečku: nezdá se ti, že umět je maličko lepší, než vědět? cool

Není tady

#219 16. 9. 2011 23:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tomulisacek napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...

Ty vole, to si děláš pr... ... že prý je jedno, jestli jsem chlap nebo ne roll Mě to jedno NENÍ lollollol

prosím moderátora o smazání irelevantních příspěvků big_smile

uber plyn, já s tebou husy nepásla, aby ses tu se mnou bavil tímhle způsobem.

Není tady

#220 17. 9. 2011 10:59

Tomulisacek
♥♥-----

lupina montana napsal(a):

Zjistili jsme si, že Tomujisánek je pyšný na svou třetí nožku, jako by to hlavěnka byla tongue

hmm

... a že Sísifovci očividně nečetli báji o Sísyfovi.

Aha, to jsem nevěděl – tak to mi teda vrtá hlavou , proč se teda takhle pojmenovali? lol

Můžeme kdyžtak pokračovat v astrologii?

A o co se tady už nejméně tři dny snažím? dumbom

Není tady

#221 17. 9. 2011 11:00

Tomulisacek
♥♥-----

prosím tohle smazat rodna

Upravil(a) Tomulisacek (17. 9. 2011 11:07)

Není tady

#222 17. 9. 2011 11:04

Tomulisacek
♥♥-----

Pocity nejsou žádná zábava, nýbrž základ všeho, jestli sis nevšim- a pokud je s nima zábava, tím lépe....

Ano, to jsem si všiml ... já jsem někdy tvrdil něco jiného? Tak to jsem si nevšiml, ty jo? big_smile

A mám otázečku: nezdá se ti, že umět je maličko lepší, než vědět? cool

To se mi nezdá ... to vím naprosto přesně ... jen ... jak něco umět bez toho vědět? roll

Není tady

#223 17. 9. 2011 11:09

Tomulisacek
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

uber plyn, já s tebou husy nepásla, aby ses tu se mnou bavil tímhle způsobem.

Jé, ty paseš husy? pussa

Není tady

#224 17. 9. 2011 11:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tomulisacek napsal(a):

pokud něco slouží k zábavě a tedy pocitům,

Nevím, jestli to považuješ za "něco jiného" - nicméně tvrdil jsi toto.
Oč se snažíš už nejméně tři dny nevím, to snad víš sám - takhle od psaní to dělá dojem, že o to, abys něco, či někoho převálcoval.
Sísyfovci zjevně pojmenovali svůj spolek dle velmi povrchího soudu - že totiž Sísyfos je statečný chudák, valivší donekonečna svůj balvan - aniž by si zjevně ověřili, proč se tak stalo a kdo to Sísyfos vlastně byl.
Což samo o sobě indikuje, že nepůjde tomuto spolku o kritické myšlení - nemáš ten dojem? wink

Fajn...a teď mám otázku já:
Kde máš Slunce, Lunu a Ascendent?

Není tady

#225 17. 9. 2011 12:09

Tomulisacek
♥♥-----

Tomulisacek napsal(a):

pokud něco slouží k zábavě a tedy pocitům,

Nevím, jestli to považuješ za "něco jiného" - nicméně tvrdil jsi toto.
Oč se snažíš už nejméně tři dny nevím, to snad víš sám - takhle od psaní to dělá dojem, že o to, abys něco, či někoho převálcoval.
Sísyfovci zjevně pojmenovali svůj spolek dle velmi povrchího soudu - že totiž Sísyfos je statečný chudák, valivší donekonečna svůj balvan - aniž by si zjevně ověřili, proč se tak stalo a kdo to Sísyfos vlastně byl.
Což samo o sobě indikuje, že nepůjde tomuto spolku o kritické myšlení - nemáš ten dojem? wink

Fajn...a teď mám otázku já:
Kde máš Slunce, Lunu a Ascendent?

Dobrá, na to Sysifovi se asi neshodneme pussa

... je takový vztah pro nadřazený a podřazený pojem ... to že zábava jsou především pocity přece neznamená, že pocity jsou zábava, že ne?

zaujalo mě, že se dá podle polohy planet určit charakter člověka ... nevím, jestli se to dá nebo ne, netvrdím, že je to blbost, netvrdím, že je to pravda ... tak chtěl jsem, alepoň pro sebe, poodhalit roušku smile

Upravil(a) Tomulisacek (17. 9. 2011 12:17)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí