|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Arcanum napsal(a):
Damila napsal(a):
Lupí, Ty seš číslo...
V 94? To tu chceš ještě být?
Já se těším , že už se tu dlouho trápit nebudu a Ty jsi teprve v polovince života...hezký.To je rouhani Damilo a nebo to mas vazne takhle skutecne uz zpracovany? Hmmm...
Smrt patří k životu.
Těším se na každou část svého života.
Narodila jsem se s tím, že umřu. Proč si tedy z konce dělat strašáka a nesmět o ní mluvit, nedejbože žertovat.
Prostě se těším, že umřu. Jednou mi mé tělo doslouží a já ho opustím, je to přirozené.
Těším se ue života, a smrt k němu patří.
Nevím, co myslíš tím, jestli to mám zpracovaný, ale jestli myslíš, že mít otázku smrti zpracovanou znamená bát se jí , oddalovat ji a nesmět o ní hovořit, tak mám zcela jiný pohled.
Není tady

Lupi, moc děkuju. 
Až mi běhal mráz po zádech. Sedí to jako prdka na hrnečku. 
Taková zdánlivě laciná kořist.
Vždycky mě to překvapí, že tak pořád působím, dřív jsem si myslela, že je to věkem - vypadala jsem a vlastně pořád vypadám mladší... a ono to tak bude nejspíš napořád. 
Jízlivá jsem jen když chci být na někoho hnusná, nebo když to prostě někdy musí ven...
, ale většinou už to ukočíruju a padaj ze mě jen ironické poznámky. 
Kuřátka (svoje děti) chráním, není nic, co bych pro ně neudělala, ale to už jsem se trochu naučila nechat je dýchat. Sama jsem cítila, že bych je dusila. Bylo to ale těžký, achich... moc těžký. Stejně v tom občas plavu, že jako aby si nemyslely, že je nemám ráda.
Kuřátka ze širšího okolí - tak na to si musím dávat bacha, to jo, to už vím.
S tou oddaností tos taky trefila.
Vím to, ale nevím jak na to. S přáteli už dobrý, tam jsem si to nějak v sobě pořešila... ale s chlapama je to ode zdi ke zdi... buď vyžaduju důkazy nehynoucí lásky
nebo jsem vlastně "nad věcí" a "stačí mi jen málo" (a stojí mě to hodně sil), ale vnitřně šílím, že mě nemiluje. V tom se fakt dost plácám. 
Přitom mi vopravdu stačí málo - aby mě miloval, obdivoval, zbožňoval a na rukou nosil... no. Chci tak moc, proboha... 

Není tady
Damila napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Damila napsal(a):
Lupí, Ty seš číslo...
V 94? To tu chceš ještě být?
Já se těším , že už se tu dlouho trápit nebudu a Ty jsi teprve v polovince života...hezký.To je rouhani Damilo a nebo to mas vazne takhle skutecne uz zpracovany? Hmmm...
Smrt patří k životu.
Těším se na každou část svého života.
Narodila jsem se s tím, že umřu. Proč si tedy z konce dělat strašáka a nesmět o ní mluvit, nedejbože žertovat.
Prostě se těším, že umřu. Jednou mi mé tělo doslouží a já ho opustím, je to přirozené.
Těším se ue života, a smrt k němu patří.
Nevím, co myslíš tím, jestli to mám zpracovaný, ale jestli myslíš, že mít otázku smrti zpracovanou znamená bát se jí , oddalovat ji a nesmět o ní hovořit, tak mám zcela jiný pohled.
Damilo ,
precti si po sobe prosim jeste jednou pozorne to zvyrazneny,jestli Ti to tak trosku nepripada jako blbost.
(muzes se i zamyslet nad tim proc jsi to prave takhle pochopila
)
Mas v tom tak trosku zmatek Damil kdyz Te ted tak ctu. 
Zpracovane naopak znamena (to mnou opravdu mysleno) -otevrene o ni umet hovorit,nemit duvod se ji bat..... atd ...atd
takze naopak takhle. 
Proto jsem se ptala jestli se rouhas a nebo jestli to mas vazne skutecne uz takhle zpracovany. 
Nicmene psala jsi take ze se tesis ,ze uz se tu dlouho trapit nebudes. Veris v kontinuitu?
Nebo se uz pripravujes na to, ze v tomhle zivote se uz vysvobodis z kolobehu zivotu (trapeni v zivotech) ?
Jednou ctu ze se nebudes trapit ,podruhe ctu ze se tesiz ze zivota.Nejak me to na oko nepasuje. 

Ze smrt patri k zivotu ,tak o tom zadna. 
Lide rikavaji ze se na smrt tesi (z mnoha duvodu)
Mnohdy se takhle pouze rouhaji, ze se tesi az umrou a kdyz na to dojde(a nejsou pripraveni,nebo jeste mladi) jsou nahle postaveni pred okamzik ktery by chteli zvratit.
Pak jsou ti,co to maji zpracovany. Pak ti co stavy blizke smrti prozili a vedi o tom tedy vic nez ti co o tom nemaji povedomi.
Tak to je tak pro zajimavost.
Zakladatelka vlakna tu neni a tak ji nejspis nebude vadit ze jsem si tady udelaly takovou malou odbocku,protze jsi me k tomu dopomohla. 

Není tady

No, holky, když to tady tak čtu ..... rozumím tomu dobře, že tvrdíte, že se dá podle zdánlivé projekce planet na hvězdné pozadí vzhledem k místnímu obzoru určit chování a vlastnosti všech narozených lidí? 
Není tady

Arcanum, co jsem napsala to jsem napsala, nemíním se v tom pitvat. rostě jsem tu ráda, a ráda tu i nebudu.
Nemám na tom co víc řešit.
Není tady
Damila napsal(a):
Arcanum, co jsem napsala to jsem napsala, nemíním se v tom pitvat. rostě jsem tu ráda, a ráda tu i nebudu.
Nemám na tom co víc řešit.
Zda se, ze se Te neco dotklo.
Ze se v tom neminis pitvat a vic to resit,do toho me uz nic neni Damilo. 
Psala jsem to pro zajimavost jak uvadim a taky proto ze se me chtelo reagovat na Tvuj prispevek prave tak jak jsem to udelala.
Jestli jsi to pochopila jinak,to uz je Tva vec. 
Není tady

Tomulisacek napsal(a):
No, holky, když to tady tak čtu ..... rozumím tomu dobře, že tvrdíte, že se dá podle zdánlivé projekce planet na hvězdné pozadí vzhledem k místnímu obzoru určit chování a vlastnosti všech narozených lidí?
Je to s podivem, co?
Není tady
Se nestacim divit 
Není tady

Damila napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Je to s podivem, co?
No, alespoň k zamyšlení ... samozřejmě vůbec jsem nechtěl ani naznačit, že by možné nebylo úplně marné použít kritické myšlení. 

Není tady

Arcanum napsal(a):
Se nestacim divit
Ty už na to nestačíš?

Není tady
Tomulisacek napsal(a):
No, alespoň k zamyšlení ... samozřejmě vůbec jsem nechtěl ani naznačit, že by možné nebylo úplně marné použít kritické myšlení.
Jako třeba na filmy? 
Není tady

lupina montana napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Jako třeba na filmy?
Ano, třeba, ovšem pouze za předpokladu, že obojí budeme považovat za stejný druh zábavy.

Není tady

Tomulisacek napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Jako třeba na filmy?
Ano, třeba, ovšem pouze za předpokladu, že obojí budeme považovat za stejný druh zábavy.
![]()
![]()
Zábavy?
Mno...mně tedy můj horoskop zrovna zábavný nepřipadá.
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Jako třeba na filmy?
![]()
![]()
Máš pravdu - je to zhruba tento druh zábavy.
Někdy Troška, někdy Trier 
Je to podobný druh zábavy, jako Trnka, nebo Tintoretto, nebo Bach, nebo Vejvoda 
Není to ten druh zábavy, jako Einstein, nebo doktor Lebeda, případně Jane Goodall, nebo Indíra Ghándí......
Šup tam s tím kritickým myslem!
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
Damila napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Je to s podivem, co?
jak jsi přišel na svůj nick, jestli to není tajný. přijde mi zvláštní pro chlapa.
Není tady

PPavlo - Tom úlisáček... První, co mi napadlo. 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Damila napsal(a):
Je to s podivem, co?No, alespoň k zamyšlení ... samozřejmě vůbec jsem nechtěl ani naznačit, že by možné nebylo úplně marné použít kritické myšlení.
jak jsi přišel na svůj nick, jestli to není tajný. přijde mi zvláštní pro chlapa.
A já jsem měl za to, že jsi důvtipnější 
Není tady

Damila napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Jako třeba na filmy?
![]()
![]()
Zábavy?
Mno...mně tedy můj horoskop zrovna zábavný nepřipadá.
Možná by to chtělo číst s trochu větší pozorností.
já jsem nepsal, že horoskop (ať už číkoliv) má být zábavný
Jen jsem naznačil, že při stejném přístupu k horoskopu a k filmu, buď je a nebo není potřeba se sem tam zamyslet 
Upravil(a) Tomulisacek (16. 9. 2011 14:55)
Není tady

Tomulisacek napsal(a):
Jako třeba na filmy?Ano, třeba, ovšem pouze za předpokladu, že obojí budeme považovat za stejný druh zábavy.
![]()
![]()
Máš pravdu - je to zhruba tento druh zábavy.
Někdy Troška, někdy Trier
Je to podobný druh zábavy, jako Trnka, nebo Tintoretto, nebo Bach, nebo Vejvoda
Není to ten druh zábavy, jako Einstein, nebo doktor Lebeda, případně Jane Goodall, nebo Indíra Ghándí......
Šup tam s tím kritickým myslem!
Tak to jsem chtěl slyšet. Pokud se horoskop dá srovnávat s Johanem Sebastianem a ne s Albertem, tak to bych se s nějakým myšlením neobtěžoval 
Není tady

Tomulisacek napsal(a):
Nejsi první koho to napadlo, dějiny se opakují, namátkou: inkvizece, marxleninovci a z domacích luhů a hájů třeba sisyfovci......
A přece s točí....

Není tady

javena napsal(a):
PPavlo - Tom úlisáček... První, co mi napadlo.
Děkuji za projevenou důvěru

Není tady

Johana50 napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Nejsi první koho to napadlo, dějiny se opakují, namátkou: inkvizece, marxleninovci a z domacích luhů a hájů třeba sisyfovci......
A přece s točí....![]()
![]()
![]()
Tak pozor
neplést si pojmy – inkvizice a soudruzi v žádném případě nepoužívali myšlení, tím méně kritické 
Český klub skeptiků je čestná výjimka 
Upravil(a) Tomulisacek (16. 9. 2011 15:30)
Není tady
Já té zábavě a zamyšlení vůbec nerozumím. Tomulisáčku, zamyslet se jako režisér nebo divák?
A hádám, že asi nejsi muzikant, viď? A ani posluchač Bacha, řekla bych.
Není tady

Johana50 napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
...
A přece s točí....![]()
![]()
![]()
Johanko, nevím úplně přesně, co jsi tím točením měla na mysli 
Upravil(a) Tomulisacek (16. 9. 2011 15:26)
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
No, alespoň k zamyšlení ... samozřejmě vůbec jsem nechtěl ani naznačit, že by možné nebylo úplně marné použít kritické myšlení.jak jsi přišel na svůj nick, jestli to není tajný. přijde mi zvláštní pro chlapa.
A já jsem měl za to, že jsi důvtipnější
no napadlo mě to, co jav. proto se ptám. jinak - podle způsobu psaní bych řekla, že jsi ženská.
Není tady