|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
lupina montana napsal(a):
Děti nemaj u porodu co dělat, natož ho vést!
Pak se ty děti divěj, že chtěj dospělci rodit doma
Laštůvko, neřekla bych, že potvrzujou, nebo určujou: prostě ti signalizujou, jak máš rozložený základní síly.

Jake to jsou ty zakladni sily?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Verim ze bych dokazala postavit vzhuru nohama celou astrologii.
To asi ne - jen je to složitější o to, oč je složitější lidstvo dneška.
Fakt je, že to leckdy štymuje krásně, leckdy ne - ale dneska už jsou lidi, kteří dělají třeba horoskop jakožto horoskop celé rodiny, kde jedinec může přimout úlohu, která vůbec není z jeho radixu zřetelná.
Navíc je to trošku, jako hrát pětidimenzionálně šachy, nebo co - alespoň pro mě.
Víš ty, kde máš Lunu, jen tak pro zajímavost? Tipla bych si Ryby...ale jen tipla.
Ano souhlasim.Je to prilis slozite,spletite a mnohdy to fakt nestymuje. 

Upravil(a) Arcanum (13. 9. 2011 16:30)
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
haiel napsal(a):
U porodu? Né. To je snad chlapská záležitost. Něco jako hokej, ne?
Aha ... tak doufám, že jsi byla alespoň u početí
![]()
![]()
Taky doufám
Asi nejspíš byla. Synek je takovej mimoň úplně jako já, takže asi byla 
Dlouho jsme tady neprobírali genetiku
Co myslíte, může se mimoňství dědit? A jak vypadá v nativním horoskopu? Něco s Merkurem v Rybách? Nebo s Merkurem na IC? Je retrográdní? Nebo něco jinýho? 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Neurcujou ale navigujou.
Dejme tomu, že bys měla Mars v Beranu - bylo by pro tebe snadnější být akční, měla bys přebytečnou energii a tak...než kdybys ho měla třeba v Rybách. A taky by ta akčnost vypadala jinak. 
Hele, já třeba mám v Beranu Venuši - všechno, co roste, tvoří se, bují, život a barvy a tak - to všechno vášnivě pociťuju, vášnivě obhajuju - protože mám tu Venuši v Beranu.
Kdybych ji měla v Raku, dejme tomu, byla by to pro mě otázka rodiny a rodu a paměti - všechno tvořivé by se soustředilo tam.
Třeba tak....
Není tady

Arcanum napsal(a):
Gravitační, elektromagnetická, silná jaderná a slabá jaderná, to nevíš?

Není tady
Tomulisacek napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Gravitační, elektromagnetická, silná jaderná a slabá jaderná, to nevíš?
![]()
![]()
Ach sooooo 
Není tady
haiel napsal(a):
Co myslíte, může se mimoňství dědit? A jak vypadá v nativním horoskopu? Něco s Merkurem v Rybách? Nebo s Merkurem na IC? Je retrográdní? Nebo něco jinýho?
Já si myslím, že může, Draku - protože si myslím, že nejdřív je informace, pak dlouhodobě předávaná informace - a tak se pak ustálí v nějakým genu.
Bude to určitě něco s Rybama, nebo Neptunem - nejspíš víc věcí najednou? A taky výchovou, nezapomínejme na výchovu - když dostane totálmimoň praktickou železnou lejdy za matku, buď zmimoní naprosto, nebo se trošku vodmimoní, :cool:ne?
Není tady
haiel napsal(a):
Já si myslím, že může, Draku - protože si myslím, že nejdřív je informace, pak dlouhodobě předávaná informace - a tak se pak ustálí v nějakým genu.
Bude to určitě něco s Rybama, nebo Neptunem - nejspíš víc věcí najednou? A taky výchovou, nezapomínejme na výchovu - když dostane totálmimoň praktickou železnou lejdy za matku, buď zmimoní naprosto, nebo se trošku vodmimoní, :cool:ne?
Jo, to s tou ustálenou informací bych chápala. Ale jaktože ona přeskakuje? Moji rodiče mimoni nejsou. Budu nad tím bádat.
Železnou lady? Kdepak, ani železnou lady, ani nic takovýho, mimoňský gen je zcela nemanipulovatelný 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Neurcujou ale navigujou.
Dejme tomu, že bys měla Mars v Beranu - bylo by pro tebe snadnější být akční, měla bys přebytečnou energii a tak...než kdybys ho měla třeba v Rybách. A taky by ta akčnost vypadala jinak.
Hele, já třeba mám v Beranu Venuši - všechno, co roste, tvoří se, bují, život a barvy a tak - to všechno vášnivě pociťuju, vášnivě obhajuju - protože mám tu Venuši v Beranu.
Kdybych ji měla v Raku, dejme tomu, byla by to pro mě otázka rodiny a rodu a paměti - všechno tvořivé by se soustředilo tam.
Třeba tak....
Takze jinak receno ty planety nas ovlivnujou. ?
Ja (my) nejaka jsem z mnoha duvodu (pricinya podminky) ale shoduje se to i s postavenim planet?
Takhle Te chapu.
Není tady
Arcanum napsal(a):
takze se v tomhle shodnem, ze to neurcuji planety a jejich postaveni?
Neurčujou - jenom tě navigujou.
Určujou, kde a jak budeš mít rozložený síly.
Respektive to symbolizujou.Ovšem, pokud nejsi taková Ppavla
PAvli, furt mi vrtá hlavou ta tvoje pořádkumilovnost....jediný, co mě napadá je to, že pocitově je to pro tebe správně...myslím na dceru, která má taky Lunu v Panně a ta teda netrpěla při bordeluale fakt je, že ona trpí, když je binec ne ve věcech, ale v domluvě.
Nemůžu se toho přesně dopídit
mě to nevrtá, přijde mi to normální
já potřebuju, aby všechno bylo tak něják akorát. i u kvítek by se mi líbilo, kdyby měly ty listy hezky pravidelně rozložený, když to tak není, mám z toho blbé pocity (a chuť listy oškubat tak, aby to bylo akorát všude stejný)
já bych si na nehty nedala třeba takovej ten lak se třpytkama, protože bych na jednom měla těch třpytek víc a na druhým míň 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Neurcujou ale navigujou.
Třeba tak....
taky mám venuši v beranu. i mladej. některé věci máme umístěny stejně. ale pravda, v jiném domu.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Ja (my) nejaka jsem z mnoha duvodu (pricinya podminky) ale shoduje se to i s postavenim planet?
Takhle Te chapu.
Já to chápu tak, že jejich interakce ovlivňuje toky energie. A ty zase nás. Můžou méně, nebo více - a jistěže se můžeme pokusit jít i proti nim - ale to zase plýtváme tou svou, žeano.
Někdo ovšem plýtvat potřebuje, páč má nadbytky 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Takhle Te chapu.Já to chápu tak, že jejich interakce ovlivňuje toky energie. A ty zase nás. Můžou méně, nebo více - a jistěže se můžeme pokusit jít i proti nim - ale to zase plýtváme tou svou, žeano.
Někdo ovšem plýtvat potřebuje, páč má nadbytky
Jsem si vzpomnela na pribeh jednoho jogina,kteremu astrologove rekli ze toho a toho dne umre.
Ano ,se smrti se setkl ale neumrel. Hluboce v ten moment uveril ze jeste neprisel jeho cas. 
Tak dlouho se modlil ,ze se znenadani objevila pomoc.
Jak proste. Co? 

A rekla bych ja osobne, ze pri tom energii vubec neplytval. 
Teda ja u toho nebyla a to co ctu tomu jen tak neverim,ale tomuhle bez vahani ano. 
Není tady

Tomulisacek napsal(a):
Damila napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Měl bych takovou otázku. Dcera se narodila půl hodiny před půlnocí, ascendent v Beranu, a to jenom proto, že byl porod urychlen. Normálně by se tedy narodila jiný den, v jiném ascendentu, znamená to tedy, že by byla úplně jiná?
Narodila se tehdy, a tedy má horoskop takový, který odpovídá jejímu prvnímu nádechu.
Na žádné "kdyby" se v astrologii nehraje.
Ono se to nestalo náhodou.No, víš, já jsem se neptal na to, jaký má horoskop, ten je jaksi daný časem narození, že jo? :)Zajímalo mě, jestli by měla jiné vlastnosti. Jestli tedy to, že jsme chtěli, aby se narodila o něco dříve, zvolilo to, jaká bude?
Jistě, dyť to píšu. Má takové vlastnosti kdy se narodila. Nenarodila se jindy, protože...
Prostě to tak mělo být a dostala do vínku přesně ty vlastnosti, jaké měla.
Nenarodila se později, protože se neměla narodit později.
Kdyby ano, nebyla by to ona, ale někdo jiný.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Teda ja u toho nebyla a to co ctu tomu jen tak neverim,ale tomuhle bez vahani ano.
Tomuhle taky, protože ten astrolog byl:
a)vůl, poněvadž to se z horoskopu prostě vyčíst nedá
b)vůl, protože se to nedělá, i kdyby tomu astrologovi připadalo, že mu je to jasný. 
Co se okamžiku smrti týče: (tohle je vlastně pro Damilu)
mně v cca 94 letech přechází v direkcích Merkur přes nativní Pluto. TOHLE se mi zdá jako ideální moment k umřítí - co myslíš, Dam? Ale jestli se mi to povede......
Není tady
mně v cca 94 letech přechází v direkcích Merkur přes nativní Pluto. TOHLE se mi zdá jako ideální moment k umřítí - co myslíš, Dam? Ale jestli se mi to povede......
Tohle je vtip Lupi? 
Není tady

Lupí, Ty seš číslo...
V 94? To tu chceš ještě být?
Já se těším, že už se tu dlouho trápit nebudu a Ty jsi teprve v polovince života...hezký.
Proč jinak myslíš, že merkur s plutem by měl znamenat zrovna konec?
To hle se naštěstí dopředu odhadnout nedá. Takových termínů smrti bys našla hodně.
Já už jsem teoreticky po smrti.
Nebo jí tedy procházím. Projevuje se to jakou odchod starého a začíná se cosi blýskat v dáli nového. je to na roky.
Kvadráty a opozice Saturnu a Pluta vzájemně na sebe v tranzitech, několikaletá záležitost, patlám se v tom, taky ten vůl Pluto je víc retrográdní, než direktní...ach jo.
Těžké období. Několikrát jsem ho chtěla ukončit. Mohlo to klidně smrt znamenat.
merkur se mi zdá milej a mladej na smrt...co?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Tomuhle taky, protože ten astrolog byl:
a)vůl, poněvadž to se z horoskopu prostě vyčíst nedá
b)vůl, protože se to nedělá, i kdyby tomu astrologovi připadalo, že mu je to jasný.
Jasnacka. 
Ja ale tim chtela rict predesvim to ze verim ze enrgii neplytval ten jogin. 
Není tady
Damila napsal(a):
Lupí, Ty seš číslo...
V 94? To tu chceš ještě být?
Já se těším , že už se tu dlouho trápit nebudu a Ty jsi teprve v polovince života...hezký.
To je rouhani Damilo a nebo to mas vazne takhle skutecne uz zpracovany? Hmmm...
Není tady
Arcanum napsal(a):
mně v cca 94 letech přechází v direkcích Merkur přes nativní Pluto. TOHLE se mi zdá jako ideální moment k umřítí - co myslíš, Dam? Ale jestli se mi to povede......Tohle je vtip Lupi?
Ne - pročpak? 
Jakože tu chci trčet do čtyriadevadesáti? 
Dam, už dost za půlkou. Babička se dožila zrovna tolika, tak proč ne....
Já si ale nemyslím, že by musel zrovna znamenat konec - ale že je to dokonalý moment pro takovou záležitost! Vždyť říkám, že nevím, jestli se mi to zadaří
Merkur jakožto síla techné přes Pluta, jakožto krajní, mezní a tranformující sílu - mně to přijde dokonalý. Jako by člověk v tom okamžiku dostal na scénu perfektní techniku trans - formace.
Není tady
Arcanum napsal(a):
No jasně, že neplýtval - nemusel, páč nejspíš věděl, že je to blbina 
A kdoví, jestli takovej jogín vůbec poslouchal, co mu ten astrolog říká.... 
Není tady
Arcanum napsal(a):
No jasně, že neplýtval - nemusel, páč nejspíš věděl, že je to blbina
A kdoví, jestli takovej jogín vůbec poslouchal, co mu ten astrolog říká....
Ale houno Lupi,on popisuje v tom svym zivotopise ze se s tou smrti skutecne setkal,ale prezil ji.
Ted jsem to cetla znovu a musim sve prvni tvrzeni opravit. On tam nemluvi o dnu,ale o letech.
Byl to Ind a astrologove vypocitaly ze v 28.letech zemre.
Není tady
Arcanum napsal(a):
mně v cca 94 letech přechází v direkcích Merkur přes nativní Pluto. TOHLE se mi zdá jako ideální moment k umřítí - co myslíš, Dam? Ale jestli se mi to povede......Tohle je vtip Lupi?
Ne - pročpak?
Jakože tu chci trčet do čtyriadevadesáti?
Dam, už dost za půlkou. Babička se dožila zrovna tolika, tak proč ne....
Já si ale nemyslím, že by musel zrovna znamenat konec - ale že je to dokonalý moment pro takovou záležitost! Vždyť říkám, že nevím, jestli se mi to zadaříMerkur jakožto síla techné přes Pluta, jakožto krajní, mezní a tranformující sílu - mně to přijde dokonalý. Jako by člověk v tom okamžiku dostal na scénu perfektní techniku trans - formace.
Takze si asi takhle predstavuju ze neco takoveho o cem ted mluvis Ty (ten zpusob jak jsi na to prisla) pouzily i astrologove pro toho jogina. 
Fakt jsem si myslela ze zertujes. 
Není tady
Jo a Lupi,ten jogin energii neplytval (i kdyz by sel proti toku energie jak by se zdalo),protoze byl cool 
Upravil(a) Arcanum (13. 9. 2011 22:09)
Není tady
holky, vy máte ale morbidní téma, bavit se o tom, kdy umřete 
Není tady