27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
haiel napsal(a):
Mně citová rezervovanost panenské Luny nevadí, naopak, mám Lunu ve Vodnáři, take to spí ocením. Jen mi přijde taková jak to říct ..zbytečně přísná..? smutná..? Vypočítavá určitě ne. Jen taková moc váná. Skoro bych řekla svatá. V příliném kontrastu k mé nezodpovědnosti
![]()
A já jsem pak v takovém světle vdycky ta patná
![]()
Haiel, zdá se, e to dokáe přesně vystihnout.
Ano, váná, přísná, a smutná.
Jakoby se málo dokázala radovat. Jakoby se bála proívat.
Buď ráda, za svou vodnářskou Lunu, aspoň si nedělá hlavu.
Není tady
sunyata napsal(a):
Muzete mi prosim rici neco k: Slunce Ryby - Ascendent Beran - Luna Strelec? Dekuji.
No, asi to Sluníčko chudák je tam dost utopené, ne? V té palbě ohňových ivlů...
ár, ár ár...jen to v té vodě Ryb zasyčí.
Docela by mě zajímalo, jak se takové Ryby projevují v reálu.
Tipla bych, e si své rybí cennosti nechávají dost pro sebe. Nevylezou na povrch, ono je snazí nechat hovořit oheň. Je víc vidět, a líp člověk ví na čem je.
Není tady
Brouzdám, brouzdám a koukám, jak jste fakt dobrý...
Kdy pěkně poprosím, smutně budu koukat... ena - rak, luna ve tíru, ascendent váhy.
Nijak to nechvátá, čistě zvědavost...
Díky.
Není tady
Měl bych takovou otázku. Dcera se narodila půl hodiny před půlnocí, ascendent v Beranu, a to jenom proto, e byl porod urychlen. Normálně by se tedy narodila jiný den, v jiném ascendentu, znamená to tedy, e by byla úplně jiná?
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
Měl bych takovou otázku. Dcera se narodila půl hodiny před půlnocí, ascendent v Beranu, a to jenom proto, e byl porod urychlen. Normálně by se tedy narodila jiný den, v jiném ascendentu, znamená to tedy, e by byla úplně jiná?
Pekna otazecka.
Není tady
tak já zjistila slunce - rak, luna - rak ascendent - rak .
Není tady
Revliba napsal(a):
lupina montana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
blíenec s pannou se nevylučuje, nebo jo ?
Perou se, PAvli. Jsou v takříkajíc kříovým postavení - kolmo na sebe. Jako kříový výslech, nebo souboj....tenhle vtah kolmo na sebe se nazývá martickej, protoe v tom není moný nic jinýho, ne boj. Vlastně je to řeitelný jen formou "bojový hry" abych tak řekla....chvíli vyhrává ten a chvíli ten - a musejí se střídat.
To mám právě z Forresta a musím říct, e se mi to docela osvědčilo - tedy pokud je v mých silách to uhlídat.
Descendent nechci, Revli - ten je tak jako tak jasnej, poněvad je přímo naproti Asc. Lunu má kde?
Potřebovala bys něco drsňáčtějího do party....Blíenci s Asc na Vahách musejí mít velkej sklon k závislosti na dobrých vztazích.
Teď mě napadlo v souvislosti s Asc a Dsc, e by se mohlo taky říci, e Asc=co nabízím světu, Dsc=co od světa ádám.
Tedy, kromě jiného.Lunu?...no jo lunu...tak tu nevim,kde najdu..
Tak jsem to konečně vygůglila..take suma sumárum...Blíenec,ascendent ve vahách,luna v Kozorohu,slunce v blíencích...vyloí mi někdo prosím?
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
Narodila se tehdy, a tedy má horoskop takový, který odpovídá jejímu prvnímu nádechu.
Na ádné "kdyby" se v astrologii nehraje.
Ono se to nestalo náhodou.
Není tady
Damila napsal(a):
sunyata napsal(a):
Muzete mi prosim rici neco k: Slunce Ryby - Ascendent Beran - Luna Strelec? Dekuji.
No, asi to Sluníčko chudák je tam dost utopené, ne? V té palbě ohňových ivlů...
ár, ár ár...jen to v té vodě Ryb zasyčí.
Docela by mě zajímalo, jak se takové Ryby projevují v reálu.
Tipla bych, e si své rybí cennosti nechávají dost pro sebe. Nevylezou na povrch, ono je snazí nechat hovořit oheň. Je víc vidět, a líp člověk ví na čem je.
Dekuji, Dam. Pere se to ve mne. Slunicko by moc chtelo napovrch.
Není tady
Damila napsal(a):
Tomulisacek napsal(a):
Narodila se tehdy, a tedy má horoskop takový, který odpovídá jejímu prvnímu nádechu.
Na ádné "kdyby" se v astrologii nehraje.
Ono se to nestalo náhodou.
No, ví, já jsem se neptal na to, jaký má horoskop, ten je jaksi daný časem narození, e jo? :)Zajímalo mě, jestli by měla jiné vlastnosti. Jestli tedy to, e jsme chtěli, aby se narodila o něco dříve, zvolilo to, jaká bude?
Není tady
Damila napsal(a):
A první roky souití byly hodně těké, a to i kdy já Lunu v Panně mám, jsem proti němu zcela bordelář.
...
To byla dcera taky - s pořádkem a takovýma pitomostma bude spí souviset Asc na Panně....s kým jsem o tom mluvila, má to stejně - jistá obsedance, a bych řekla
Suny, jo - váeň v srdci, váeň, "povolená" i navenek a vědomí hluboké, přehluboké....jejda. Lidi musejí být oklí, ne? Kdy taková temperamentní osoba najednou vyměkne a tak nějak.....zhebkne (ne e zhebne, ale e se stane hebkou )
Tedy, ne si zvyknou.
Vnučka je Slunce/Býk, Luna/Kozoroh, konj. Pluto a Asc /Ryby. Projevuje se to kouzelně: kdy neprorazí ani spojenejma rohama (a e teda dokáe být vytrvalá!) tak znění a spustí "mamiku moji, mami poem, já páču"....
Holt dojde na ten Ascendent.
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
No, ví, já jsem se neptal na to, jaký má horoskop, ten je jaksi daný časem narození, e jo? :)Zajímalo mě, jestli by měla jiné vlastnosti. Jestli tedy to, e jsme chtěli, aby se narodila o něco dříve, zvolilo to, jaká bude?
A ví, co by bylo, kdyby v p.eli byly ryby?
Jistěe by to měla jinak nastavený....ale to my vichni, co jsme císařem, třeba. No a co s tím naděláme...musíme si poradit s tím, co je.
Kdy jste si "zařídili" Asc na Beranu, tak se s ním teď poperte V Bejku byste měli klidnějc, ale důraznějc.
Není tady
A tak tady to máme, Revli! Já jsem si říkala, jak jsi ustála to, co jsi ustála - Blíenec s Asc na Vahách!
Zjevně díky Luně v Kozorohu.
Taky praktičtějí a stabilnějí emoce - jako u Panny - ale navrch důraznějc se prosazující. Ony ty rohy tam nejsou náhodou - vichni rohatý jsou hodně důrazní a hodně důslední.
A v Kozorohu je jetě ta schopnost srovnat si to a soustředit se - úasná. Myslím, jak pozoruju vnučku, e i city se tím do jisté míry řídí...i kdy na druhou stranu, kdy se vymknou, tak to zase není k zastavení. Tedy je - ale rozumem, racionálníma důvodama.
Nějaký uuňuňu na lidi, co mají Lunu v zemském znamení opravdu moc nefunguje. Nebudou se rozplývat a budlikat ani nad těňátkama - ale zase se nezhroutěj a nesesypou - tedy, myslím, e ne definitivně.
Nevím, co by mohlo zlomit lidi, co mají Lunu v zemském znamení - asi hodně velký tlak - a pak bych se troku bála.
Neviděla jsem natěstí nikoho takového nenávidět - a nechci to vidět.
Jene kdy ten někdo má slunce v Blíencích a Asc ve Váze, tak holt je vechno slunečnějí, průsvitnějí, zlatějí - i ta Luna v Kozorohu
Není tady
Holky ,ten chlapik lisacek ale preci nepsal nic o zadnem sluvku kdyby.
Co podle Vas teda urcuje jaky bude tedy ten clovek co se zrodil? Hvezdy?
Není tady
Damila napsal(a):
A první roky souití byly hodně těké, a to i kdy já Lunu v Panně mám, jsem proti němu zcela bordelář.
...To byla dcera taky - s pořádkem a takovýma pitomostma bude spí souviset Asc na Panně....s kým jsem o tom mluvila, má to stejně - jistá obsedance, a bych řekla
Suny, jo - váeň v srdci, váeň, "povolená" i navenek a vědomí hluboké, přehluboké....jejda. Lidi musejí být oklí, ne? Kdy taková temperamentní osoba najednou vyměkne a tak nějak.....zhebkne (ne e zhebne, ale e se stane hebkou)
Tedy, ne si zvyknou.
Vnučka je Slunce/Býk, Luna/Kozoroh, konj. Pluto a Asc /Ryby. Projevuje se to kouzelně: kdy neprorazí ani spojenejma rohama (a e teda dokáe být vytrvalá!) tak znění a spustí "mamiku moji, mami poem, já páču"....
Holt dojde na ten Ascendent.
ale já mám na asc váhy a tu lunu v panně. a vytáčí mě vechno, co není souměrný, uklizený, uhlazený, vechno má svý místo. já třeba nemůu strávit, kdy přijdu k naim a máma má ty krouky na garnýi kadou jinak daleko od sebe. tři namáčklý skoro k sobě, pak kousek nic a tak. já u toho doslova trpím, vdycky si říkám, nedívej se na to. nepomůe to. já to prostě musím jít spravit, aby ta vzdálenost mezi nimi byla stejná. ubrus pootočenej jedním rohem tak, e vyčnívá a není to souměrný to samý.
já absolutně nechápu, jak někdo můe ít, dívat se na to a nehrábnout mu z toho.
Není tady
Jav - tak ta tvoje silná trojka se mi hodně líbí Nejsi ty náhodou taková ena - vamp, toku?
S tou Lunou ve tíru...
I kdy v běném styku nejene nekonfliktní, ale dokonce konflikty uhlazující (tuhle Pavla nám v tom dělá gulá, páč má taky Asc na Vahách )
Vědomí laskavé a vezahrnující a s potřebou mít ta kuřátka pěkně na hromadě a aby se jim nic nestalo...(a u jsou kuřátka kdokoli, nebo cokoli) s rozvahou do světa...a najednou BUM leh a vih - a kousanec
Protoe Luna ve tíru, váení přátelé, to je maso. Jako přítel skvělý! Radím...neznepřátelit, neklamat (stejně se to nikomu nepovede) a hlavně - nezradit!
Myslím si, Jav, e na tobě si někdo u musel pořádně vylámat chrup - takový zdánlivě snadný úloveček....
A pak ta rána!
Mmch - mám kamarádku s Lunou ve tíru - stačí jí se kouknout a vstávají ti chlupy na krku. Tedy, mně u ne, u jsem si zvykla V ivotě jsem neviděla někoho tak jízlivýho, kdy se natve. A jak přesně se trefuje, panečku....
ona tedy i kdy se nenatve, se někdy trefuje - ale to u je tak úděl veho tířího.
Já například nemám na tíru nic, jen holej 3. dům - ale protoe to znamená běný společenský styk, taky jsem byla mnohokráte obviněna, e se zbytečně ourám, kdy přece tak pěkně sedíme u kafíčka a nezávazně se bavíme....nojo, ve tíru něco jako nezávaznost prostě neznaj
A jetě něco k té tvé Luně: poadavky na blízkost, věrnost a hlavně oddanost má Luna ve tíru takové, e je normální člověk není schopen splnit....musíte si na to dávat bacha.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale já mám na asc váhy a tu lunu v panně. a vytáčí mě vechno, co není souměrný, uklizený, uhlazený, vechno má svý místo. já třeba nemůu strávit, kdy přijdu k naim a máma má ty krouky na garnýi kadou jinak daleko od sebe. tři namáčklý skoro k sobě, pak kousek nic a tak. já u toho doslova trpím, vdycky si říkám, nedívej se na to. nepomůe to. já to prostě musím jít spravit, aby ta vzdálenost mezi nimi byla stejná. ubrus pootočenej jedním rohem tak, e vyčnívá a není to souměrný to samý.
já absolutně nechápu, jak někdo můe ít, dívat se na to a nehrábnout mu z toho.
Tak to bude ale emotivní, e k tomu má citovej vztah? Nebo to má takhle i v tramvaji, třeba?
Není tady
koukám, e je nás tu hodně, co máme váhy na asc
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já absolutně nechápu, jak někdo můe ít, dívat se na to a nehrábnout mu z toho.Tak to bude ale emotivní, e k tomu má citovej vztah? Nebo to má takhle i v tramvaji, třeba?
já to mám dá se říct pořád. jak mi něco neladí, hned bych to upravovala, opravovala.
Není tady
teda holky, já asnu.-) jak víte kde co máte? Taky to chci vědět, ale někde na netu to asi není ideální co?
Není tady
haha, já v tom nedělám gulá. to ten mars s merkurem ! dy já za to vlastně nemůu
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
A ví, co by bylo, kdyby v p.eli byly ryby?
Jistěe by to měla jinak nastavený....ale to my vichni, co jsme císařem, třeba. No a co s tím naděláme...musíme si poradit s tím, co je.
Kdy jste si "zařídili" Asc na Beranu, tak se s ním teď poperteV Bejku byste měli klidnějc, ale důraznějc.
Neboj, to my se s tím nemusíme prát
Take, jestli tomu dobře rozumím, jak je to nastavené, je dáno jen okamikem narození? A jak se teda projevuje třeba genetika?
Není tady
A tak tady to máme, Revli! Já jsem si říkala, jak jsi ustála to, co jsi ustála - Blíenec s Asc na Vahách!
Zjevně díky Luně v Kozorohu.
Taky praktičtějí a stabilnějí emoce - jako u Panny - ale navrch důraznějc se prosazující. Ony ty rohy tam nejsou náhodou - vichni rohatý jsou hodně důrazní a hodně důslední.
A v Kozorohu je jetě ta schopnost srovnat si to a soustředit se - úasná. Myslím, jak pozoruju vnučku, e i city se tím do jisté míry řídí...i kdy na druhou stranu, kdy se vymknou, tak to zase není k zastavení. Tedy je - ale rozumem, racionálníma důvodama.
Nějaký uuňuňu na lidi, co mají Lunu v zemském znamení opravdu moc nefunguje. Nebudou se rozplývat a budlikat ani nad těňátkama - ale zase se nezhroutěj a nesesypou - tedy, myslím, e ne definitivně.
Nevím, co by mohlo zlomit lidi, co mají Lunu v zemském znamení - asi hodně velký tlak - a pak bych se troku bála.
Neviděla jsem natěstí nikoho takového nenávidět - a nechci to vidět.
Jene kdy ten někdo má slunce v Blíencích a Asc ve Váze, tak holt je vechno slunečnějí, průsvitnějí, zlatějí - i ta Luna v Kozorohu
Lupinko,díka z tvůj čas a dokonalou verbální obratnost..
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
Take, jestli tomu dobře rozumím, jak je to nastavené, je dáno jen okamikem narození? A jak se teda projevuje třeba genetika?
Ok....
Staří astrologové to nazývali "kvalita času".
e čas, který je právě teď, je vhodný k dobyvačné válce - tedy pro tuto stranu. Nebo je lépe nedělat nic, protoe vechno se zchumlá a výsledek nejistej....a tak podobně.
Představ si to třeba v barvách, nebo já nevím jak...
Světla (protoe Slunce není planeta, e) jsou SYMBOLY. A jako takové mají svou logiku....
A tahle symbolika se mění tak, jak se nae sluneční soustava pohybuje.
Kadý z nás - a vechno na světě - má k dispozici 10 hlavních symbolů, to je neměnné. Co se ale neustále mění, je jeich interakce - a jeliko máme jetě ivly a jinjang a podobné věci, je ten výsledný vzorec zatraceně sloitý.
A je tím, co určuje tu "kvalitu času".
Zeptej se Bushovy dvorní astroloky tedy Bushe sr.
Genetika je informace, která u se zhmotnila, ne? No a tohle je informace, která je teprva energií. Netluče se to.
Kdy bude mít genetickou predispozici třeba k mrtvici a bude mít Saturna v Beranu, tak ti astrolog řekne, e si má dávat dvojnásobnýho bacha - ale nic víc.
Zbytek je na tobě - stejně jako v případě genetiky.
Není tady
Tomulisacek napsal(a):
..........................
Ne, nezvolilo. Její základní rysy se utvářely dlouhou dobu a dlouho předtím ne jste se k něčemu "rozhodli". Vy jste zdánlivě rozhodli. Ve skutečnosti bylo rozhodnuto. Člověk si často myslí, e o některých věcech rozhoduje on sám a přitom je to vechno jinak
Jetě k té tvé první větě - horoskop - tedy nativní horoskop - je právě mapou těch daných charakterů člověka. Není daný časem narození, ale čas narození je jeho součástí. Takovým jakoby klíčem, díky kterému to lze přečíst.
Není tady