Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 12. 9. 2011 14:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Znamení+ascendent

Duši, to je na mně moc vysokej levl...zkus se zeptat Dam dudlik Myslím, že by k tomu potřebovala spíš vaše Venuše a Marsy.

Pavli, můžou k sobě být ve spoustě postavení (světla, body, všechno možný) což vlastně znamená, že komunikujou.
Někdy jsou ve střehu a přetahujou se - když jsou proti sobě, neboli v opozici, někdy se propletou tak, že člověk neví, co je čí - když jsou těsně vedle sebe, neboli v konjunkci, někdy se "hecujou" - když jsou v Trigonu, neboli trojúhelníku, někdy se vzájemně matou a někdy si lichotěj a notujou.
A v tom "kříži" neboli kvadrantu se perou cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#77 12. 9. 2011 15:06

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Lupi - i tak děkuju pussa

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#78 12. 9. 2011 15:26

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

můžu tedy poprosit Damilku?
žena: štír - asc. váha,luna váha, venuše - ve štíru,mars - ve vahách
muž :beran-asc.lev,luna-vodnář,venuše - venuše v rybách,mars - ve lvu vissla

Není tady

#79 12. 9. 2011 16:42

Damila
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

můžu tedy poprosit Damilku?
žena: štír - asc. váha,luna váha, venuše - ve štíru,mars - ve vahách
muž :beran-asc.lev,luna-vodnář,venuše - venuše v rybách,mars - ve lvu vissla

Je velmi neprofesionální, z těchto informací posuzovat, jestli se lidi k sobě "hodí" nebo ne.

Záleží, jaký chtějí mít vztah, a chtělo by to zabývat se celými horoskopy, ne jen střípky, srovnat je, vidět vzájemné aspekty, jinak vždy dojde ke zkreslení.

Napíšu jen co mě hned při čtení napadlo.
Pokud ta žena dokáže být submisivní, a nebude přitom trpět (ženy mívají "své metody" jak manipulovat s mužem, aniž by si toho všiml).

Řekla bych, že tam bude silná přitažlovoat, až taková "příliš silná".
Jakože nějaké puzení.
Žena je to citově založená, velice ženská, muž bojovník, nebojácný ochránce, ale s duší romantika.
Jestli jim to spolu poklape, to zýleží...mohlo by, když si najde každý své místo.

Něco Ti prozradím. Já a můj muž se dle horoskopu k sobě vůbec nehodíme. wink
Máme hodně dynamický vztah.
Kdyby nás někdo neznal, řekne podle radixů, že se musíme mlít jak koně.
Ale nám ta dynamika tak nějak vyhovuje.
Jako sourozenci bychom se asi snášeli blbě. jako partneři nám to celkem zatím jde.
Ovšem vlny jsou tam veliké, to přiznám.

V případě výběru partnera je lépe horoskopy zahodit, a kouknout na ně, až je vztah stabilní. Jinak to může nedobře ovlivnit.
Chlapa bych si podle horoskopu nevybírala.

Intuice vždy řekne víc...

Není tady

#80 12. 9. 2011 16:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Damilo - moc moc děkuju pussapussa
Já vím,že bych se neměla řídit horoskopem, i když já si jakoby myslela,že já štír,manžel beran - že se k sobě absolutně nehodíme,protože máme každej svou hlavu.
Ale něco nás  k sobě spojuje - ten žár, ty vlny, já nevím,i se navzájem doplnujem. Jo asi to puzení - živočišný pud.Lítáme z extrému do extrému - bud ho miluju nebo nenávidím dumbom
A jeslti to poklape - tak já bych měla zůstat ženská a muž bojovník v srdci romantika a tak se navzájem brát. tongue

Upravil(a) dusička (12. 9. 2011 16:47)

Není tady

#81 12. 9. 2011 18:06

REŇAS
Host

Prosím mohl by mi někdo objasnit,jak moc je důležité znamení a jak to ovlivňuje ten ascedent? Nerozumím tomu. Já jsem třeba zjistila,že od mé kamarádky manžel,který je narozen ve stejný,den,měsíc i rok má podobné povahové rysy,jsme Střelci,kamarádka se právě směje,že v něčem jsme opravdu stejní... Můj švagr je taky Střelec..taky bych řekla,že něco máme podobně.. Na kolik to znamení teda ovlivňuje ten ascedent???
A ještě mooooc prosím,mohl by mi někdo ve stručnosti napsat něco o synovi,co to o něm vypovídá.. : je VODNÁŘ,ascedent v RYBÁCH..
A o dceři : je PANNA s ascedentem VÁHY..  u ní mi to puntičkářství nesedí vůbec,je totální bordelář roll
Děkujiii wink

#82 12. 9. 2011 18:29

Damila
♥♥♥♥♥♥-

REŇAS napsal(a):

Prosím mohl by mi někdo objasnit,jak moc je důležité znamení a jak to ovlivňuje ten ascedent? Nerozumím tomu.

Každý horoskop je individuálně namíchaný, a i dva lidé s naprosto stejným horoskopem mohou využívat stejnou energii trochu jiným způsobem.

ASC a Sluneční znamení se mohou ovlivňovat různě, záleží v jakém jsou k sobě vztahu.
Obecně Ti to neřeknu, protože to bych si musela vymyslet.

Jak již bylo ale řečeno (napsáno), je to zhruba o tom, že Sluncem jsi, a ASC vyzařuješ. Jestli je to v souladu či nesouladu, to je pak konkrétně dáno tím aspektem a kvalitou.

Někdy je tam to Slunce cítit hodně, jindy je zakryto ostatními vlivy. To záleží, jak silně je to Slunce v rámci celého horoskopu postaveno.

Není tady

#83 12. 9. 2011 19:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

damilo, dušičko, nerozumím, co vám dává to, že to máte ve vztahu ode zdi ke zdi. přijde mi zvláštní, že to někomu vyhovuje. já mám ráda doma klid. na vlny zvědavá nejsem.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#84 12. 9. 2011 19:45

Damila
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

damilo, dušičko, nerozumím, co vám dává to, že to máte ve vztahu ode zdi ke zdi. přijde mi zvláštní, že to někomu vyhovuje. já mám ráda doma klid. na vlny zvědavá nejsem.

No, já bych taky ráda klid...ale to bych se nudila. Vztah by pozvolna vyhasl, odumřel, zevšedněl.
Z nějakého důvodu tu dynamiku potřebuji, i když je to unavující.

Není tady

#85 12. 9. 2011 20:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já bych neřekla, že odumřel nebo zevšedněl. asi prostě potřebujete to nedorozumění. z nějákého důvodu.
ale tenhle to podle mně není. i v jiných vztazích, kde je to ok, se lidi občas neshodou. v každým je to jednou dole, jednou nahoře.
já bych si ten adrenalin, pokud bych ho potřebovala, asi doplňovala jinak.
aspoň doma potřebuju mít klid, pohodu, zázemí. místo, kde budu mít od všeho pokoj. kam se zašiju, schovám.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#86 12. 9. 2011 21:07

haiel
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

můj táta je štír, máma lev, tomu říkám horor big_smile

To byli naši taky - a horror to byl. V jistým věku jsme je s bráchou úpěnlivě prosili, a se rozvedou....hmm
Ale nemusí být: já, superblíža žiju už 40 let s Pannou: napřed román, pak selanka, pak horror a momentálně trochu fraška cool kdoví, co z toho ještě nakonec vyleze.
A dcery mám Štírku a Kozorožku....a taky to není horror lol
............

Naši taky. Táta Štír, máma Lev. Táta už nežije. Žili spolu skoro 50 let a za celou tu dobu byli od sebe jenom 14 dní, to bylo někdy v 70tých letech, kdy mamka jela v létě s kamarádkama k moři a my s takou k babičce.  Táta tam psal pro mamku takové krátké denní zápisky, aby věděla, co jsme dělali a jak jsme se měli, až se bude ptát a chtěl, abych já tam taky pokaždé něco připsala.  On moc hezky psal. Byl málomluvný, tak psal.  Mamka ty psaníčka má schovaný doteď.  Oni byli takoví  věční milenci. Furt na sebe zamilovaně hleděli…. Sem tam se porafali a to bývalo zlý, ale většinou se furt nějak poplácavali a hladili a vrkali jak holoubci. K sobě navzájem se chovali moc hezky, o hodně líp než ke mně.
A já mám manžela Blížence, Vlku big_smile Blížence s Lunou v Panně lol

No…................tož tak cool

Není tady

#87 12. 9. 2011 21:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

luna v panně je u chlapa báječná, ne smile

Není tady

#88 12. 9. 2011 22:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No, nevím, jestli zrovna u chlapa?
Luna v Panně je studená Luna - city takového člověka jsou chladnější a věcnější, než jinde. Neznamená to prosím, že není vnímavý - ale vroucnosti se od něj moc nenaděješ. I když něhy třeba jo smile
Kdysi jsem už tady někde Lunu v Panně rozebírala - má ji jedna z mých dcer. Ona totiž ta chladnost může být děsivá (pro někoho) ale taky osvěžující (pro jiného). Ne každý je zvědavý na setrvalé vroucí vášně.
Člověk s Lunou v Panně ovšem může mít sklony k vypočítavosti asi právě pro ty chladnější city; jenže tam záleží na ostatních věcech okolo a taky ovšem na tom, jak moc se mu to dovolí.
Rozhodně snadněji kalkuluje, než třeba lidi s Lunou ve znameních ohnivých lol
Ono vůbec všechno, co je ve znameních zemských je takové usedlejší, "přízemnější" a praktičtější - tudíž i city, neboli když je v zemských znameních Luna.
No - a Panna je velmi odtažité znamení sama o sobě.Takže si z toho přeber, Pavli, jestli je Luna v Panně pro chlapa báječná, nebo ne lol

Není tady

#89 12. 9. 2011 22:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já to myslela tak, že je jako pořádkumilovnej smile

Není tady

#90 12. 9. 2011 22:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já ji tam mám taky. nepřijdu si studená. jestli ostatním, to netuším  smile

Není tady

#91 12. 9. 2011 22:35

Damila
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

já ji tam mám taky. nepřijdu si studená. jestli ostatním, to netuším  smile

A já ji mám taky. A působím odtažitě. Dlouho mi trvá, než si někoho pustím k tělu.
Přitom to tak necítím, jen to jinak neumím dát najevo. Působím chladněji, ale dušička přímo vře.
Ten rozpor je šílený. se nedivím, že jsem neurotická.

Není tady

#92 12. 9. 2011 22:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Asi jak komu smile
Ono se to dost špatně přetento.....jednou se jedné Rybě nějakým zázrakem povedlo doslova mě přenést do svého rybího vnímání a ukázat mi, co je pro Rybu hloubka - no to jsem čuměla.
A jindy zase na konstelaci stála kamarádka v mojí roli a když to skončilo, byla úplně u vytržení, protože zažila Blíženeckej pohled na svět lol Pořád vykřikovala - to je úžasný, těch barev a koukni semhle a koukni támhle lol
A jindy jsem zase stála já v roli Kozoroží kamarádky....mno; jestli jsem si myslela do tý doby, že vím, co je to "soustředit se", tak jsem si to myslela zatraceně špatně...

Není tady

#93 12. 9. 2011 22:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dam, vidíš. mně holky v práci říkají, jak se mám, že jak někam vlezu, hned se s každým bavím.
ale já to tak necítím. držím si od lidí odstup a dlouho trvá, než si někoho pustím. potřebuju si lidi oukat a když naznám, že teda jo, tak pak když je vezmu za svý, tak bych za ně dejchala smile

Není tady

#94 12. 9. 2011 22:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Asi jak komu smile
Ono se to dost špatně přetento.....jednou se jedné Rybě nějakým zázrakem povedlo doslova mě přenést do svého rybího vnímání a ukázat mi, co je pro Rybu hloubka - no to jsem čuměla.
A jindy zase na konstelaci stála kamarádka v mojí roli a když to skončilo, byla úplně u vytržení, protože zažila Blíženeckej pohled na svět lol Pořád vykřikovala - to je úžasný, těch barev a koukni semhle a koukni támhle lol
A jindy jsem zase stála já v roli Kozoroží kamarádky....mno; jestli jsem si myslela do tý doby, že vím, co je to "soustředit se", tak jsem si to myslela zatraceně špatně...

jé, Lupi, tohle bych chtěla někdy zažít. vidět svět očima toho druhýho, tak, jak ho vnímá smile

Není tady

#95 12. 9. 2011 22:50

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Asi jak komu smile

Proč já nejsem Vodnářskej nebo Blíženeckej typ???
Tahle dvě znamení na mě absolutně zapomněla. Mohla jsem být "frííí".
Takhle si válím před sebou tu stále t잚í kuličku...

Není tady

#96 12. 9. 2011 23:44

haiel
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

luna v panně je u chlapa báječná, ne smile

Určitě. Byla bych šastná, kdybych to uměla ocenit smile

Není tady

#97 12. 9. 2011 23:45

haiel
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Aha. No to taky, hlavně když jde o binec těch druhejch lol

Není tady

#98 12. 9. 2011 23:48

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Mně citová rezervovanost panenské Luny nevadí, naopak,  mám  Lunu ve Vodnáři, takže to spíš ocením. Jen  mi přijde taková…jak to říct…..zbytečně přísná..? … smutná..?   Vypočítavá určitě ne. Jen taková moc vážná. Skoro bych řekla svatá.  V přílišném kontrastu k mé…nezodpovědnosti sad cool  A já jsem pak  v takovém světle vždycky ta špatná vissla big_smile

Není tady

#99 13. 9. 2011 3:22

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Moc pekne tematko, damy smile Vy se teda vyznate, Damilo & Lupi godlike
Muzete mi prosim rici neco k: Slunce Ryby - Ascendent Beran - Luna Strelec? Dekuji.

Není tady

#100 13. 9. 2011 6:29

Damila
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Aha. No to taky, hlavně když jde o binec těch druhejch lol

Obávám se, že na tom něco bude...zvláště u mužů. Jejich ego bývá nedotknutelné už toho mužského principu, takže se kritika často vztahuje spíše na druhé.

Můj muž nemá v Panně Lunu, ale je jinak "Panensky obdařen", on to tam má ještě pod dozorem Saturna.
A první roky soužití byly hodně těžké, a to  i když já Lunu v Panně mám, jsem proti němu zcela bordelář.
nějak jsme se srovnali. On trochu ustoupil, já se trochu někdy vybičuji k pořádku.
Ale pořád ctíme přísloví, že v binci se štěstí nejlépe daří...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí