6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dui, to je na mně moc vysokej levl...zkus se zeptat Dam Myslím, e by k tomu potřebovala spí vae Venue a Marsy.
Pavli, můou k sobě být ve spoustě postavení (světla, body, vechno moný) co vlastně znamená, e komunikujou.
Někdy jsou ve střehu a přetahujou se - kdy jsou proti sobě, neboli v opozici, někdy se propletou tak, e člověk neví, co je čí - kdy jsou těsně vedle sebe, neboli v konjunkci, někdy se "hecujou" - kdy jsou v Trigonu, neboli trojúhelníku, někdy se vzájemně matou a někdy si lichotěj a notujou.
A v tom "kříi" neboli kvadrantu se perou
Není tady
Lupi - i tak děkuju
Není tady
můu tedy poprosit Damilku?
ena: tír - asc. váha,luna váha, venue - ve tíru,mars - ve vahách
mu :beran-asc.lev,luna-vodnář,venue - venue v rybách,mars - ve lvu
Není tady
dusička napsal(a):
můu tedy poprosit Damilku?
ena: tír - asc. váha,luna váha, venue - ve tíru,mars - ve vahách
mu :beran-asc.lev,luna-vodnář,venue - venue v rybách,mars - ve lvu
Je velmi neprofesionální, z těchto informací posuzovat, jestli se lidi k sobě "hodí" nebo ne.
Záleí, jaký chtějí mít vztah, a chtělo by to zabývat se celými horoskopy, ne jen střípky, srovnat je, vidět vzájemné aspekty, jinak vdy dojde ke zkreslení.
Napíu jen co mě hned při čtení napadlo.
Pokud ta ena dokáe být submisivní, a nebude přitom trpět (eny mívají "své metody" jak manipulovat s muem, ani by si toho viml).
Řekla bych, e tam bude silná přitalovoat, a taková "příli silná".
Jakoe nějaké puzení.
ena je to citově zaloená, velice enská, mu bojovník, nebojácný ochránce, ale s duí romantika.
Jestli jim to spolu poklape, to zýleí...mohlo by, kdy si najde kadý své místo.
Něco Ti prozradím. Já a můj mu se dle horoskopu k sobě vůbec nehodíme.
Máme hodně dynamický vztah.
Kdyby nás někdo neznal, řekne podle radixů, e se musíme mlít jak koně.
Ale nám ta dynamika tak nějak vyhovuje.
Jako sourozenci bychom se asi snáeli blbě. jako partneři nám to celkem zatím jde.
Ovem vlny jsou tam veliké, to přiznám.
V případě výběru partnera je lépe horoskopy zahodit, a kouknout na ně, a je vztah stabilní. Jinak to můe nedobře ovlivnit.
Chlapa bych si podle horoskopu nevybírala.
Intuice vdy řekne víc...
Není tady
Damilo - moc moc děkuju
Já vím,e bych se neměla řídit horoskopem, i kdy já si jakoby myslela,e já tír,manel beran - e se k sobě absolutně nehodíme,protoe máme kadej svou hlavu.
Ale něco nás k sobě spojuje - ten ár, ty vlny, já nevím,i se navzájem doplnujem. Jo asi to puzení - ivočiný pud.Lítáme z extrému do extrému - bud ho miluju nebo nenávidím
A jeslti to poklape - tak já bych měla zůstat enská a mu bojovník v srdci romantika a tak se navzájem brát.
Upravil(a) dusička (12. 9. 2011 16:47)
Není tady
Prosím mohl by mi někdo objasnit,jak moc je důleité znamení a jak to ovlivňuje ten ascedent? Nerozumím tomu. Já jsem třeba zjistila,e od mé kamarádky manel,který je narozen ve stejný,den,měsíc i rok má podobné povahové rysy,jsme Střelci,kamarádka se právě směje,e v něčem jsme opravdu stejní... Můj vagr je taky Střelec..taky bych řekla,e něco máme podobně.. Na kolik to znamení teda ovlivňuje ten ascedent???
A jetě mooooc prosím,mohl by mi někdo ve stručnosti napsat něco o synovi,co to o něm vypovídá.. : je VODNÁŘ,ascedent v RYBÁCH..
A o dceři : je PANNA s ascedentem VÁHY.. u ní mi to puntičkářství nesedí vůbec,je totální bordelář
Děkujiii
REŇAS napsal(a):
Prosím mohl by mi někdo objasnit,jak moc je důleité znamení a jak to ovlivňuje ten ascedent? Nerozumím tomu.
Kadý horoskop je individuálně namíchaný, a i dva lidé s naprosto stejným horoskopem mohou vyuívat stejnou energii trochu jiným způsobem.
ASC a Sluneční znamení se mohou ovlivňovat různě, záleí v jakém jsou k sobě vztahu.
Obecně Ti to neřeknu, protoe to bych si musela vymyslet.
Jak ji bylo ale řečeno (napsáno), je to zhruba o tom, e Sluncem jsi, a ASC vyzařuje. Jestli je to v souladu či nesouladu, to je pak konkrétně dáno tím aspektem a kvalitou.
Někdy je tam to Slunce cítit hodně, jindy je zakryto ostatními vlivy. To záleí, jak silně je to Slunce v rámci celého horoskopu postaveno.
Není tady
damilo, duičko, nerozumím, co vám dává to, e to máte ve vztahu ode zdi ke zdi. přijde mi zvlátní, e to někomu vyhovuje. já mám ráda doma klid. na vlny zvědavá nejsem.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
damilo, duičko, nerozumím, co vám dává to, e to máte ve vztahu ode zdi ke zdi. přijde mi zvlátní, e to někomu vyhovuje. já mám ráda doma klid. na vlny zvědavá nejsem.
No, já bych taky ráda klid...ale to bych se nudila. Vztah by pozvolna vyhasl, odumřel, zevedněl.
Z nějakého důvodu tu dynamiku potřebuji, i kdy je to unavující.
Není tady
já bych neřekla, e odumřel nebo zevedněl. asi prostě potřebujete to nedorozumění. z nějákého důvodu.
ale tenhle to podle mně není. i v jiných vztazích, kde je to ok, se lidi občas neshodou. v kadým je to jednou dole, jednou nahoře.
já bych si ten adrenalin, pokud bych ho potřebovala, asi doplňovala jinak.
aspoň doma potřebuju mít klid, pohodu, zázemí. místo, kde budu mít od veho pokoj. kam se zaiju, schovám.
Není tady
lupina montana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
můj táta je tír, máma lev, tomu říkám horor
To byli nai taky - a horror to byl. V jistým věku jsme je s bráchou úpěnlivě prosili, a se rozvedou....
Ale nemusí být: já, superblía iju u 40 let s Pannou: napřed román, pak selanka, pak horror a momentálně trochu fraka kdoví, co z toho jetě nakonec vyleze.
A dcery mám tírku a Kozoroku....a taky to není horror
............
Nai taky. Táta tír, máma Lev. Táta u neije. ili spolu skoro 50 let a za celou tu dobu byli od sebe jenom 14 dní, to bylo někdy v 70tých letech, kdy mamka jela v létě s kamarádkama k moři a my s takou k babičce. Táta tam psal pro mamku takové krátké denní zápisky, aby věděla, co jsme dělali a jak jsme se měli, a se bude ptát a chtěl, abych já tam taky pokadé něco připsala. On moc hezky psal. Byl málomluvný, tak psal. Mamka ty psaníčka má schovaný doteď. Oni byli takoví věční milenci. Furt na sebe zamilovaně hleděli
. Sem tam se porafali a to bývalo zlý, ale větinou se furt nějak poplácavali a hladili a vrkali jak holoubci. K sobě navzájem se chovali moc hezky, o hodně líp ne ke mně.
A já mám manela Blíence, Vlku Blíence s Lunou v Panně
No
................to tak
Není tady
luna v panně je u chlapa báječná, ne
Není tady
No, nevím, jestli zrovna u chlapa?
Luna v Panně je studená Luna - city takového člověka jsou chladnějí a věcnějí, ne jinde. Neznamená to prosím, e není vnímavý - ale vroucnosti se od něj moc nenaděje. I kdy něhy třeba jo
Kdysi jsem u tady někde Lunu v Panně rozebírala - má ji jedna z mých dcer. Ona toti ta chladnost můe být děsivá (pro někoho) ale taky osvěující (pro jiného). Ne kadý je zvědavý na setrvalé vroucí váně.
Člověk s Lunou v Panně ovem můe mít sklony k vypočítavosti asi právě pro ty chladnějí city; jene tam záleí na ostatních věcech okolo a taky ovem na tom, jak moc se mu to dovolí.
Rozhodně snadněji kalkuluje, ne třeba lidi s Lunou ve znameních ohnivých
Ono vůbec vechno, co je ve znameních zemských je takové usedlejí, "přízemnějí" a praktičtějí - tudí i city, neboli kdy je v zemských znameních Luna.
No - a Panna je velmi odtaité znamení sama o sobě.Take si z toho přeber, Pavli, jestli je Luna v Panně pro chlapa báječná, nebo ne
Není tady
já to myslela tak, e je jako pořádkumilovnej
Není tady
já ji tam mám taky. nepřijdu si studená. jestli ostatním, to netuím
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já ji tam mám taky. nepřijdu si studená. jestli ostatním, to netuím
A já ji mám taky. A působím odtaitě. Dlouho mi trvá, ne si někoho pustím k tělu.
Přitom to tak necítím, jen to jinak neumím dát najevo. Působím chladněji, ale duička přímo vře.
Ten rozpor je ílený. se nedivím, e jsem neurotická.
Není tady
Asi jak komu
Ono se to dost patně přetento.....jednou se jedné Rybě nějakým zázrakem povedlo doslova mě přenést do svého rybího vnímání a ukázat mi, co je pro Rybu hloubka - no to jsem čuměla.
A jindy zase na konstelaci stála kamarádka v mojí roli a kdy to skončilo, byla úplně u vytrení, protoe zaila Blíeneckej pohled na svět Pořád vykřikovala - to je úasný, těch barev a koukni semhle a koukni támhle
A jindy jsem zase stála já v roli Kozoroí kamarádky....mno; jestli jsem si myslela do tý doby, e vím, co je to "soustředit se", tak jsem si to myslela zatraceně patně...
Není tady
Dam, vidí. mně holky v práci říkají, jak se mám, e jak někam vlezu, hned se s kadým bavím.
ale já to tak necítím. drím si od lidí odstup a dlouho trvá, ne si někoho pustím. potřebuju si lidi oukat a kdy naznám, e teda jo, tak pak kdy je vezmu za svý, tak bych za ně dejchala
Není tady
Asi jak komu
Ono se to dost patně přetento.....jednou se jedné Rybě nějakým zázrakem povedlo doslova mě přenést do svého rybího vnímání a ukázat mi, co je pro Rybu hloubka - no to jsem čuměla.
A jindy zase na konstelaci stála kamarádka v mojí roli a kdy to skončilo, byla úplně u vytrení, protoe zaila Blíeneckej pohled na svět Pořád vykřikovala - to je úasný, těch barev a koukni semhle a koukni támhle
A jindy jsem zase stála já v roli Kozoroí kamarádky....mno; jestli jsem si myslela do tý doby, e vím, co je to "soustředit se", tak jsem si to myslela zatraceně patně...
jé, Lupi, tohle bych chtěla někdy zaít. vidět svět očima toho druhýho, tak, jak ho vnímá
Není tady
Asi jak komu
Proč já nejsem Vodnářskej nebo Blíeneckej typ???
Tahle dvě znamení na mě absolutně zapomněla. Mohla jsem být "frííí".
Takhle si válím před sebou tu stále těí kuličku...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
luna v panně je u chlapa báječná, ne
Určitě. Byla bych astná, kdybych to uměla ocenit
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Aha. No to taky, hlavně kdy jde o binec těch druhejch
Není tady
Mně citová rezervovanost panenské Luny nevadí, naopak, mám Lunu ve Vodnáři, take to spí ocením. Jen mi přijde taková jak to říct ..zbytečně přísná..? smutná..? Vypočítavá určitě ne. Jen taková moc váná. Skoro bych řekla svatá. V příliném kontrastu k mé nezodpovědnosti A já jsem pak v takovém světle vdycky ta patná
Není tady
Moc pekne tematko, damy Vy se teda vyznate, Damilo & Lupi
Muzete mi prosim rici neco k: Slunce Ryby - Ascendent Beran - Luna Strelec? Dekuji.
Není tady
haiel napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Aha. No to taky, hlavně kdy jde o binec těch druhejch
Obávám se, e na tom něco bude...zvlátě u muů. Jejich ego bývá nedotknutelné u toho muského principu, take se kritika často vztahuje spíe na druhé.
Můj mu nemá v Panně Lunu, ale je jinak "Panensky obdařen", on to tam má jetě pod dozorem Saturna.
A první roky souití byly hodně těké, a to i kdy já Lunu v Panně mám, jsem proti němu zcela bordelář.
nějak jsme se srovnali. On trochu ustoupil, já se trochu někdy vybičuji k pořádku.
Ale pořád ctíme přísloví, e v binci se těstí nejlépe daří...
Není tady