6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mladej je vodnář s asc v raku. pro chlapa blbý.
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Take já jsem narozená ve znamení tír, ascendent mám ve znamení Vah (vládce Venue) a lunu ve váhách.
Take já ani masku nenosím,kdy mám ascendent stejný jako lunu.?A je to tady.
Bez připomínek, Arcanum,bez připomínek
Ne, co s tím chtěla říct? Myslí,e je to dobrý,nebo blbý?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mladej je vodnář s asc v raku. pro chlapa blbý.
PRoč myslí Pavli?
Není tady
raci jsou přecitilvělí dui. kamarádka má manu raka, fakt to sedí.
Není tady
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Take já jsem narozená ve znamení tír, ascendent mám ve znamení Vah (vládce Venue) a lunu ve váhách.
Take já ani masku nenosím,kdy mám ascendent stejný jako lunu.?A je to tady.
Bez připomínek, Arcanum,bez připomínek
Ne, co s tím chtěla říct? Myslí,e je to dobrý,nebo blbý?
No jako ze asi podle Rorresta nosis vlastne masku sve duse, dusicko.
Kazdopadne me to zni zajimave.
Není tady
Já Blíenec,ex byl tír...horor...a ten dalí panna...zase horor..
Není tady
můj táta je tír, máma lev, tomu říkám horor
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak to musí být masakr
Není tady
to mi povídej a já vodnář chudák mezi nima
Není tady
Ja jsem kozoroh a kde najdu v cem mam ascendent ?Jsem rozena 19.1
Není tady
Revliba napsal(a):
Já Blíenec,ex byl tír...horor...a ten dalí panna...zase horor..
Jo panny jsou puntickari....
Není tady
er na první straně má odkazy
Není tady
PPavlaa napsal(a):
To byli nai taky - a horror to byl. V jistým věku jsme je s bráchou úpěnlivě prosili, a se rozvedou....
Ale nemusí být: já, superblía iju u 40 let s Pannou: napřed román, pak selanka, pak horror a momentálně trochu fraka kdoví, co z toho jetě nakonec vyleze.
A dcery mám tírku a Kozoroku....a taky to není horror
Dui! To NENÍ maska, tenhle Asc. I kdy se to v masku můe změnit - ale degradovat můe vechno, úplně vechno.
Tobě se tedy s tvým Asc zásadně líp ije, kdy mu přitakají tvoje city Zase ovem jsi ve stálém sporu s tím, jestli do toho ourat.....? Cit a dobré vychování říkají, e ne, vědomí řve, e jo.
Inu, nikdo to nemáme lehký
ANO, JÁ BYCH aSCENDENTU ZAČLA ŘÍKAT dOBRÉ VYCHOVÁNÍ, NEBO dOBRÉ MRAVY - ZKRÁTKA, JE TO SICE TROCH...ale kurňa kapslok! Omlouvám se....no je to trochu klié, takový "dobrý mrav", ale usnadňuje to dost zásadně souití ve velkým, ejo.
Jo, Dam - já jsem to Slunce asi formulovala dost neikovně...vědomí by bylo asi daleko přesnějí, ne rozum.
Není tady
haiel napsal(a):
Steven Forrest v knize Vnitřní obloha nabízí takovou zjednoduující pomůcku v rámci toho určení vztahů Slunce Luna Asc. Ke kadému znamení přiřadil 3 a 4 zákl. charakteristiky a ty vkládá do vzorce: Slunce kým člověk je, Luna jakou má dui, Ascendent jakou nosí masku. Příklad: člověk se Sluncem v Beranu, Lunou ve Lvu a asc. Ve tíru je Válečník s duí Krále a maskou Čaroděje.
Hezká hračka ejo?
A docela ikovná, jo
Forrest je můj miláček....nevykládá o psychologii a rovnou to do toho zapracuje.
Není tady
blíenec s pannou se nevylučuje, nebo jo ?
Není tady
Jé lupi,e tě tu mám...blíenec s ascendentem ve vahách a descendentem v beranu..prosím prosím,a bude mít čas
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No my jsme se teda vyloučili úplně beze zbytků...vylučovací metodou:D
Není tady
Revliba napsal(a):
Jé lupi,e tě tu mám...blíenec s ascendentem ve vahách a descendentem v beranu..prosím prosím,a bude mít čas
jé, ty to má a na toho blíence stejně jako já
Upravil(a) PPavlaa (12. 9. 2011 13:36)
Není tady
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No my jsme se teda vyloučili úplně beze zbytků...vylučovací metodou:D
na mně by teda panna asi taky nebyla, i kdy kamarádky v tom znamení mám taky. mě docela berou ohnivé a zemské znamení. astroloka mi vnucuje váhy, mě přijdou málo akční ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Revliba napsal(a):
No vidí a já mám zase mezi vodnáři nejvíc přátel..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Revliba napsal(a):
Lupi - prosím prosím - já to mám skoro stejně,a na to znamení (tír) ascendent ve vahách,descend. v beranu.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Perou se, PAvli. Jsou v takříkajíc kříovým postavení - kolmo na sebe. Jako kříový výslech, nebo souboj....tenhle vtah kolmo na sebe se nazývá martickej, protoe v tom není moný nic jinýho, ne boj. Vlastně je to řeitelný jen formou "bojový hry" abych tak řekla....chvíli vyhrává ten a chvíli ten - a musejí se střídat.
To mám právě z Forresta a musím říct, e se mi to docela osvědčilo - tedy pokud je v mých silách to uhlídat.
Descendent nechci, Revli - ten je tak jako tak jasnej, poněvad je přímo naproti Asc. Lunu má kde?
Potřebovala bys něco drsňáčtějího do party....Blíenci s Asc na Vahách musejí mít velkej sklon k závislosti na dobrých vztazích.
Teď mě napadlo v souvislosti s Asc a Dsc, e by se mohlo taky říci, e Asc=co nabízím světu, Dsc=co od světa ádám.
Tedy, kromě jiného.
Není tady
lupina montana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Perou se, PAvli. Jsou v takříkajíc kříovým postavení - kolmo na sebe. Jako kříový výslech, nebo souboj....tenhle vtah kolmo na sebe se nazývá martickej, protoe v tom není moný nic jinýho, ne boj. Vlastně je to řeitelný jen formou "bojový hry" abych tak řekla....chvíli vyhrává ten a chvíli ten - a musejí se střídat.
To mám právě z Forresta a musím říct, e se mi to docela osvědčilo - tedy pokud je v mých silách to uhlídat.
Descendent nechci, Revli - ten je tak jako tak jasnej, poněvad je přímo naproti Asc. Lunu má kde?
Potřebovala bys něco drsňáčtějího do party....Blíenci s Asc na Vahách musejí mít velkej sklon k závislosti na dobrých vztazích.
Teď mě napadlo v souvislosti s Asc a Dsc, e by se mohlo taky říci, e Asc=co nabízím světu, Dsc=co od světa ádám.
Tedy, kromě jiného.
Lunu?...no jo lunu...tak tu nevim,kde najdu..
Není tady
Lupinko moje milovaná
můu se zeptat, hodí se ke mně mu-Beran a ascendentem- Lev, luna ve Vodnáři a já tír -asc. váhy,luna-váhy?
A pak u nebudu otravovat.
Není tady
to jsem vůbec netuila, e se nesnáí i nějáké kříové postavení. myslela jsem, e jen znamení, které stojí na proti tomu mému.
Není tady