4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
mladej je vodnář s asc v raku. pro chlapa blbý.
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Takže já jsem narozená ve znamení Štír, ascendent mám ve znamení Vah (vládce Venuše) a lunu ve váhách.
Takže já ani masku nenosím,když mám ascendent stejný jako lunu.?A je to tady.
Bez připomínek, Arcanum,bez připomínek
Ne, co s tím chtěla říct? Myslíš,že je to dobrý,nebo blbý?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mladej je vodnář s asc v raku. pro chlapa blbý.
PRoč myslíš Pavli?
Není tady
raci jsou přecitilvělí duši. kamarádka má manžu raka, fakt to sedí.
Není tady
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Takže já jsem narozená ve znamení Štír, ascendent mám ve znamení Vah (vládce Venuše) a lunu ve váhách.
Takže já ani masku nenosím,když mám ascendent stejný jako lunu.?A je to tady.
Bez připomínek, Arcanum,bez připomínek
Ne, co s tím chtěla říct? Myslíš,že je to dobrý,nebo blbý?
No jako ze asi podle Rorresta nosis vlastne masku sve duse, dusicko.
Kazdopadne me to zni zajimave.
Není tady
Já Blíženec,ex byl štír...horor...a ten další panna...zase horor..
Není tady
můj táta je štír, máma lev, tomu říkám horor
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak to musí být masakr
Není tady
to mi povídej a já vodnář chudák mezi nima
Není tady
Ja jsem kozoroh a kde najdu v cem mam ascendent ?Jsem rozena 19.1
Není tady
Revliba napsal(a):
Já Blíženec,ex byl štír...horor...a ten další panna...zase horor..
Jo panny jsou puntickari....
Není tady
er na první straně máš odkazy
Není tady
PPavlaa napsal(a):
To byli naši taky - a horror to byl. V jistým věku jsme je s bráchou úpěnlivě prosili, ať se rozvedou....
Ale nemusí být: já, superblíža žiju už 40 let s Pannou: napřed román, pak selanka, pak horror a momentálně trochu fraška kdoví, co z toho ještě nakonec vyleze.
A dcery mám Štírku a Kozorožku....a taky to není horror
Duši! To NENÍ maska, tenhle Asc. I když se to v masku může změnit - ale degradovat může všechno, úplně všechno.
Tobě se tedy s tvým Asc zásadně líp žije, když mu přitakají tvoje city Zase ovšem jsi ve stálém sporu s tím, jestli do toho šťourat.....?
Cit a dobré vychování říkají, že ne, vědomí řve, že jo.
Inu, nikdo to nemáme lehký
ANO, JÁ BYCH aSCENDENTU ZAČLA ŘÍKAT dOBRÉ VYCHOVÁNÍ, NEBO dOBRÉ MRAVY - ZKRÁTKA, JE TO SICE TROCH...ale kurňa kapslok! Omlouvám se....no je to trochu klišé, takový "dobrý mrav", ale usnadňuje to dost zásadně soužití ve velkým, žejo.
Jo, Dam - já jsem to Slunce asi formulovala dost nešikovně...vědomí by bylo asi daleko přesnější, než rozum.
Není tady
haiel napsal(a):
Steven Forrest v knize Vnitřní obloha nabízí takovou zjednodušující pomůcku v rámci toho určení vztahů Slunce – Luna – Asc. Ke každému znamení přiřadil 3 až 4 zákl. charakteristiky a ty vkládá do vzorce: Slunce – kým člověk je, Luna – jakou má duši, Ascendent – jakou nosí masku. Příklad: člověk se Sluncem v Beranu, Lunou ve Lvu a asc. Ve Štíru je Válečník s duší Krále a maskou Čaroděje.
Hezká hračka žejo?
A docela šikovná, jo
Forrest je můj miláček....nevykládá o psychologii a rovnou to do toho zapracuje.
Není tady
blíženec s pannou se nevylučuje, nebo jo ?
Není tady
Jé lupi,že tě tu mám...blíženec s ascendentem ve vahách a descendentem v beranu..prosím prosím,až budeš mít čas
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No my jsme se teda vyloučili úplně beze zbytků...vylučovací metodou:D
Není tady
Revliba napsal(a):
Jé lupi,že tě tu mám...blíženec s ascendentem ve vahách a descendentem v beranu..prosím prosím,až budeš mít čas
jé, ty to máš až na toho blížence stejně jako já
Upravil(a) PPavlaa (12. 9. 2011 13:36)
Není tady
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No my jsme se teda vyloučili úplně beze zbytků...vylučovací metodou:D
na mně by teda panna asi taky nebyla, i když kamarádky v tom znamení mám taky. mě docela berou ohnivé a zemské znamení. astroložka mi vnucuje váhy, mě přijdou málo akční ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Revliba napsal(a):
No vidíš a já mám zase mezi vodnáři nejvíc přátel..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Revliba napsal(a):
Lupi - prosím prosím - já to mám skoro stejně,až na to znamení (štír) ascendent ve vahách,descend. v beranu.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Perou se, PAvli. Jsou v takříkajíc křížovým postavení - kolmo na sebe. Jako křížový výslech, nebo souboj....tenhle vtah kolmo na sebe se nazývá martickej, protože v tom není možný nic jinýho, než boj. Vlastně je to řešitelný jen formou "bojový hry" abych tak řekla....chvíli vyhrává ten a chvíli ten - a musejí se střídat.
To mám právě z Forresta a musím říct, že se mi to docela osvědčilo - tedy pokud je v mých silách to uhlídat.
Descendent nechci, Revli - ten je tak jako tak jasnej, poněvadž je přímo naproti Asc. Lunu máš kde?
Potřebovala bys něco drsňáčtějšího do party....Blíženci s Asc na Vahách musejí mít velkej sklon k závislosti na dobrých vztazích.
Teď mě napadlo v souvislosti s Asc a Dsc, že by se mohlo taky říci, že Asc=co nabízím světu, Dsc=co od světa žádám.
Tedy, kromě jiného.
Není tady
lupina montana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Perou se, PAvli. Jsou v takříkajíc křížovým postavení - kolmo na sebe. Jako křížový výslech, nebo souboj....tenhle vtah kolmo na sebe se nazývá martickej, protože v tom není možný nic jinýho, než boj. Vlastně je to řešitelný jen formou "bojový hry" abych tak řekla....chvíli vyhrává ten a chvíli ten - a musejí se střídat.
To mám právě z Forresta a musím říct, že se mi to docela osvědčilo - tedy pokud je v mých silách to uhlídat.
Descendent nechci, Revli - ten je tak jako tak jasnej, poněvadž je přímo naproti Asc. Lunu máš kde?
Potřebovala bys něco drsňáčtějšího do party....Blíženci s Asc na Vahách musejí mít velkej sklon k závislosti na dobrých vztazích.
Teď mě napadlo v souvislosti s Asc a Dsc, že by se mohlo taky říci, že Asc=co nabízím světu, Dsc=co od světa žádám.
Tedy, kromě jiného.
Lunu?...no jo lunu...tak tu nevim,kde najdu..
Není tady
Lupinko moje milovaná
můžu se zeptat, hodí se ke mně muž-Beran a ascendentem- Lev, luna ve Vodnáři a já štír -asc. váhy,luna-váhy?
A pak už nebudu otravovat.
Není tady
to jsem vůbec netušila, že se nesnáší i nějáké křížové postavení. myslela jsem, že jen znamení, které stojí na proti tomu mému.
Není tady