6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
Zajimalo me jak se me to pokusis rict.
...aha. Takže Ti vlastně nešlo vůbec o tu o tázku, o astrologii, ale o to, že si mě vyzkoušíš.
Přeber si to jak potřebuješ, já Ti k té otázce své řekla.
Jestli to vnímáš jako kecy, pak to pro Tebe kecy budou a nic s tím dělat nehodlám.
Není tady
Damila napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zajimalo me jak se me to pokusis rict.
...aha. Takže Ti vlastně nešlo vůbec o tu o tázku, o astrologii, ale o to, že si mě vyzkoušíš.
Přeber si to jak potřebuješ, já Ti k té otázce své řekla.
Jestli to vnímáš jako kecy, pak to pro Tebe kecy budou a nic s tím dělat nehodlám.
Pisu nekde neco snad o nejakem vyzkouseni Damilooooo ?
Pisu neco uplne jineho a kdybych Ti to vlastne nenapsala tak to nebudes ani vedet. A nic by se nedelo ,zejo?
Jako kecy? To jsem take nerekla. Neumis cist pozorne a nebolli si tam dosazujes presne to co Ty vidis.
Ja vidim zase naopak neco jineho. A s tim samozrejme nic ani delat nemuzes ,to je prirozeny.
Není tady