6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem tír,narozená koncem října a před 2 dny jsem se dověděla,e mám ascendent Vodnář....můe mi někdo říct,jak to ovlivnuje mé znamenía pod. děkuji:)
Není tady
Pro Andromedu:Díky moc u sem tam mrkla:supr:
Není tady
Niobe6 napsal(a):
Pro Andromedu:Díky moc u sem tam mrkla:supr:
Prosím o radu, jak zjistím, v jakém jsem ascendentu? Děkuji.
S.
Není tady
Sandra - nala jsem tyto stránky: http://ascendent.najdise.cz/
Jen nevím, kde zjistím přesný čas narození - u se nemám koho zeptat.
Není tady
anni, zavolej na matriku podle místa narození a oni ti poraději, kde se ukládají starí záznamy
Není tady
Jája - díky za radu. Asi jim zkusím napsat mail. Radost asi ze mne budou mít pramalou.
Není tady
viki, mrkni třeba sem!
Není tady
Niobe6 napsal(a):
Jsem tír,narozená koncem října a před 2 dny jsem se dověděla,e mám ascendent Vodnář....můe mi někdo říct,jak to ovlivnuje mé znamenía pod. děkuji:)
Slunce ve tíru? Světlo ve tmě, mě napadá, taková asociace.
A dále:
tír, to je Hádes, podsvětí, temno, nevědomí, síla, ničení , znovuzrození, pud, kundalini, proměna.
Straně komplikované znamení.
Slunce je nae osobnost, nae JÁ, to, kým jsme.
Omlouvám se vem tírům, ale při setkání s nimi mě jímá posvátná bázeň. Najednou jsem malá, a pokorná.
Před tou obrovskou silou. Cítím tam tolik energie, a mě to děsí. Kdyby byla pouita nesprávně, byl by to pěkný mazec.
Na zrozence ve tíru jsou kladeny značné nároky. jedno z nejobtíněji "itelných" znamení.
Kdy to má dělat pořádně, dost se u tohoto zrození zapotí. Do tíru si duička nechodí zrovna odpočinout.
Vodnář na ASC, je to, jak se jeví okolí.
Uvnitř tír, navenek volnomylenkářský, přátelský povrchní Vodnářek. Hlavně frííííí.
To je jeho heslo.
Volnost rovnost bratrství. Miluje vechny stejně.
Tak nějak univerzálně. Nedělá si hlavu.
Lehkomyslnec.
Co s tím, kdy vysílá okolí vodnářské signály, ale duí jsi tírec?
Pěkně mate tělem.
Kde má Lunu a Pluto, Uran, v jakých aspektech, by mě zajímalo.
Není tady
můj táta je tír
Není tady
bývalý byl taky tír a já jsem rak v raku. taky "príma " kombinace.
Není tady
raci bývají takoví přecitlivělí, ne ?
Není tady
agewa napsal(a):
bývalý byl taky tír a já jsem rak v raku. taky "príma " kombinace.
A jak se s tím cítí?
Já myslím, e je důleitý ten soulad, ne?
Já mám Slunce s ASC ve dost napjateém aspektu a mám s tím sebeprojevením problém.
Navenek (ASC) Lev, narcista, vysílaným sebevědomím zakrývám skutečnou nejistotu.
Hraju hrdinku, herectví by mi fakt lo...
Sluncem Býk, takový tvrdohlavý, přízemní uivatel ivota, ale citlivej a milej.
Luna v Panně, no nazdar, to je kombinace, jak s tím můu ít?
Není tady
soulad to je , ale rak je opravdu hodně citlivé znamení a ukládá ve do sebe a já to mám "na druhou". Miluje velkou rodinu a já schodou okolností jsem ted sama jen s dcerou . syn je dlouhodobě v cizině, otec s dvěma segrama bydlí 300km daleko, s matkou moc nevycházím - tak občas trpím.
Není tady
agewa napsal(a):
soulad to je , ale rak je opravdu hodně citlivé znamení a ukládá ve do sebe a já to mám "na druhou". Miluje velkou rodinu a já schodou okolností jsem ted sama jen s dcerou . syn je dlouhodobě v cizině, otec s dvěma segrama bydlí 300km daleko, s matkou moc nevycházím - tak občas trpím.
A jo, to chápu, to je obtíné, nemít svá kuřátka vechna pěkně při sobě.
Mám maminku Račici.
Typická. Kdy nás týden nevidí, u se ji začíná "přitěovat".
A to často doslova i fyzicky.
Takové trochu nevědomé vydírání. Jaksi za to nemůe.
Bezpochyby Ráček asi trpí, kdy tu rodinku nemá při sobě.
Ale dnes aspoň v době internetu si můete denně psát.
Není tady
Dami, mně to připadá náhodou fajn! Býk s Lunou v Panně.....aspoň se ti neperou.
Já mám Velkou trojku v téčku, a to s rozptylem asi dva stupně - Blíenec - Panna - Střelec. Pěkněj mazec, řeknu ti.
Ale mám pana učitele na taiči a to je Kozoroh s Lunou v Rybách! a Asc na Beranu. Ona u ta Luna v Rybách je pro chlapa skoro nestravitelná v dnení době - a jetě Kozorohovi!
Podle mně to tím taiči vyřeil skoro geniálně - on v tom taky soutěí, take uspokojí jak Berana, tak Kozoroha a navrch, protoe je to hodně duchovní a energetická činnost, tak mu to ta Luna neomlátí o hlavu
Já jsem jedný známý docela záviděla, e má Asc a Slunce pohromadě - e je taková čitelná sobě i okolí, jene ona měla zase Lunu na ně v kvinkunxu, tak si moc nepomohla
Býk/Býk/ Střelec
Mladí dcera má Lva jako ty. Ona učí, tak se jí ikne
A je Kozoroka, taky s Lunou v Panně
Já mám trochu potíe s vodním ivlem, proto nejspí mám dvě kamarádky a jednu dceru, který mi to dodaj komplet - dcera je Slunce tír/ Luna Rak, jedna kamarádka Slunce Rak/ Luna Ryby a druhá Slunce Ryby/ Luna tír
Není tady
To je krásné téma
U nějakou chvíli si lámu hlavu tím, co to vlastně ten ascendent je...
Jsem tír s ascendentem v kozorohu a podle popisu to vypadá jako pěkný masakr...a jak píe Damila, opravdu jsem si sem nepřila odpočnout, to teda ne
Damilo, tuím, e se v astrologii trochu vyzná, vysvětlí mi prosím trochu význam ascendentu a co pro mě znamená kombinace tír kozoroh? Budu ti moc vděčná, mohlo by mi to otevřít očka!
Není tady
Lú, Ascendent je pomyslný bod na obloze, ten, který je na východním obzoru, čili vychází, ve chvíli, kdy se narodí. Proto je důleitá hodina, ba někdy minuta narození.
Tohle znamení toti určuje, jako co se bude jevit okolí - a nápodobně, jak se k němu bude chovat.
Je to veledůleitej bod, protoe nám velice usnadňuje ivot ve sloité sociální skupině, v jakých ijeme.
Ono to nejde moc do hloubky, ale pro běný styk je důleitej.
Take ty se JEVÍ okolí jako Kozoroh, ale PŘEMEJLÍ jako tír. Je pro tebe důleité mít jasnou stupnici hodnot a nesentimentální přístup - takhle napovrch. A pro ostatní je důleité, abys tak jednala. A rozum ti velmi často napovídá velice ostré a nekompromisní soudy skoro o vem a taky vidí vechno zkaený, a je to jogurt, nebo éf
Take bych řekla, e bych tě nechtěla mít za nepřítele protoe s rentgenovým pohledem tíra a odstupem a chladnokrevným zvaováním Kozoroha je to sííla! Kde má proboha Lunu?
Není tady
Já jsem beran v ascendentu tíra .-)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ale mám pana učitele na taiči a to je Kozoroh s Lunou v Rybách! a Asc na Beranu. Ona u ta Luna v Rybách je pro chlapa skoro nestravitelná v dnení době - a jetě Kozorohovi!:
Mám supervizora s Lunou v Rybách.
Fakt mu sedne jak hrnec na pr....
Vynikající na imaginace, a asociace. Bavíme se hodně v symbolech a je to prima. Jedinej, s kým tohle můu dělat.
Já jiného chlapa s Lunou v Rybách asu neznám....
Není tady
Lúthien napsal(a):
Damilo, tuím, e se v astrologii trochu vyzná, vysvětlí mi prosím trochu význam ascendentu a co pro mě znamená kombinace tír kozoroh? Budu ti moc vděčná, mohlo by mi to otevřít očka!
Lupína Ti to odpověděla naprosto vyčerpávajícím způsobem.
Já bych snad za sebe jen doplnila, e NEMYSLÍ jako tír, Ty tírem JSI.
Teď nejsde o slovíčka, ale o to, e mylení náleí spíe Merkuru (i kdy je pravděpodobné, e je ve stejném znamení jako Slunce), Slunce, to je sama podstata Tvé existence tady.
Slunce je bytí.
Take JSI taková, jak ukazuje Tvé Slunce.
MYSLÍ tak, jak ukazuje Tvůj Merkur
CÍTÍ se jako Tvá Luna
a PŮSOBÍ jako Tvůj ASC....atd.
A tak by se dalo přiřadit kadé planetě stručný význam:
miluje a proívá vztahy, partnerství a lásku tak, jak ukazuje Tvá Venue,
Mars odpovídá aktivitě a iv. energii,
Jupiter zas ukazuje jak jsi na tom se těstím,
Saturn-kde má své hranice,
Uran-v čem jsi svobodná a originální,
Neptun-tvé sny a přání, Pluto...to u jsem psala minule...
Není tady
lupina montana napsal(a):
Kde má proboha Lunu?
Tohle si o sobě přečíst, tak se vyděsím.
Není tady
co je teda ten descendent ?
Není tady
Pavli -
http://ascendent.najdise.cz/
Upravil(a) dusička (10. 9. 2011 13:37)
Není tady
přijde mi, e to na mě nepasuje.
Není tady