6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj ženský
Máte nějakou zkušenost s bylinkama při snažení o mimíška??? Myslím tím nějaké, co podporujou například ovulaci, zahnízdění atd. Už 2. měsíc beru Calibrum baby plan, který mi doporučila gynekoložka, ale ráda bych to ještě něčím podpořila, aby byla jistota. Nebo je to zbytečné???? A co bylinky pro muže, aby byli kvalitnější pulci. Je něco takového??? Máte některá zkušenost???
Díky Luci
Není tady
Ahojte!
Mne jedna pani poradila pre muzov selen- moj to uz poctivo berie a pre zeny sarapis- na ten som aj na Internete nasla dobre referencie. Pouziva sa v menopauze, ale aj na upravenie cyklu a podporu otehotnenia. ja ho zacnem brat az ked nam to tento mesiac nevyjde. zatial beriem calibrum baby plan. Papa
Není tady
Bylinky doporučuje pan Havelka, má astrologickou apatiku kde prodává bylinky převážně z indie. Pro pány se doporučuje žen šen. Konzulatace má každé úterý (ale nezaručuju) a to zdarma. Platíš jen za bylinky.
http://www.havelka-astral.cz/
Není tady
Lucko, zajímám se o bylinky hodně let, ale ve Tvém případě si myslím, že velkou roli hraje psychika. Zapomeň na propočítávání vhodných dní a zkoumání všech kvalit. Tím, jak neustále myslíš na den " D ", jsi v psychickém napětí, zda už to tento měsíc vyjde. Pusť všechno z hlavy, nech tomu volný průběh, žij zdravě, relaxuj, raduj se a přijde to samo. Musíš být v pohodě, těšit se a ono Tě to překvapí naráz. Přeji hodně štěstí a radosti.
Není tady
Mohu poradit jen kyselinu lsitovou, už jsem to tady někde psala, pouze ta je dostačující pro ženy, jak snažilky, tak těhulky. Ostatní vitamínky jsou jen reklamním trikem.
O kontryhelu nic nevím, ale v těhotenství na bylinky pozor. Nevím přesně jaké, do takové míry jsem se o to ještě nezajímala, ale některé bylinky mohou škodit. Přece jen v těhotenství se nemají moc pít bylinné čaje.
Není tady