|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

macík* napsal(a):
Daniela S. napsal(a):
Víte, co je děsný? Jak mají v galanteriích celou stěnu vyskládanou tubama s knoflíkama a na víčku je vždycky přišitý vzorek... Uf, odvracím tvář.
To je strašná představa
Tak to mi mluvíš z duše - máš zřejmě něco podobného, co já - ty malé věci
Není tady
Romča napsal(a):
Mi říkala kinezioložka , že většinou lidé kteří nesnášejí roláky a věci těsné kolem krku , měli při porodu omotanou pupeční šňůru.
No on to je hlavně taky průvodní jev u onemocnění štítné žlázy, takže bych se spíš svěřila do rukou endokrinologa.
Není tady
Jája napsal(a):
když jsme u fobií - tak mě vaději nízké prostory
nevaději mi malý, stísněný prostory, ale když bych měla procházet někde, kde bych musela shýbat hlavu, tak asi uteču... ještě že mám mejch pouhejch 160 cm
tak já jsem sociofobik, ikdyž poslední dobou se to nějak "vytrácí"
a zčásti klaustrofobik.....a jak píšeš, nízké stropy (nebo prostory) taky nemusím, a u mých 176 cm je to častokrát problém 
Upravil(a) Račice dračice (13. 11. 2008 14:03)

Není tady
Jo ještě jsem si vzopmněla..nenávidím výtahy..chodím všude pěšky:D i do 17 patra..mám hrůzu kdy je celý zavřený a neprosklený. Po operaci dělohy jsem si měla přejet výtahem jen dolů o 2 patra kde na mě čekali.Šla jsem po schodech!!!!
Není tady
jéjé fobie-nesnáším monotóní zvuky a hučení "něčeho"-v uzavřeném prostoru-,to se pak orosím,motá se mi hlava,udělá se mi špatně..uffffff,hrozně jsem tím trpěla v práci na jednom úseku...někomu to může připadat jako kravina,ale já strašně trpím..
jo s těma knoflíkama na oblečení to měla sestřenka taky!!
Není tady
Taky nemám ráda, když někdo o sobě otírá nůž a vidličku o sebe, tak z toho mám vždycky husí kůži, brrrrrrrrrrrrrr 
Upravil(a) topazio (13. 11. 2008 14:47)
Není tady

teda lidi, z vás by i "můj přítel Monk" povyrostl ... 
Není tady
Nesnáším:
- špatný zákaznický servis, ať už jde o nepříjemnou obsluhu v restauraci, "plechové huby" na zákaznických linkách, nulová response na žádosti, podněty nebo stížnosti, odfláklé zakázky, neochota poskytnout poprodejní služby
- přespříliš aktivní a ambiciozní kolegy a kolegyně, hlavně ty, kteří na to nemají schopnosti, dokonce nemají schopnost se ani pořádně obléknout, nosí levné nepadnoucí obleky a polyesterové kravaty z Makra, špinavé boty, laciné kabelky (nebo když místo ní nosí onošenou reklamní tašku Louis Vuitton, Gucci apod.) a voní se levnými vůněmi
- prznění češtiny (plastové okna, dušené játra) a zdrobněliny (příťa, manža, ubytko, penízky, nehtíky, dépko namísto DPH...)
- to mají často na svědomí ženy-diblíci, ty nemusím, stejně jako ty bezkrké chlapy z posiloven, jak už je tu někdo zmínil.
- příliš intenzivní čichový vjem, ať už vůně, nebo zápach
- sebestřednost na fórech = zakládání nových zbytečných témat, která zapadnou a nikdy už nikomu nic nepřinesou (Mám si vzít puntíkatý šaty nebo pruhovaný?), obrovské fotky v podpisech, hlavně když je jich třeba 5 a je na nich miminko, které přijde roztomilé jenom jeho mamince
(no já vim jsem hnusná, snad mě to taky nechytne...)
Jinak jak tady někdo psal o těch knoflíkách, tak mě je zase blbě z nehtů na nohou; málokdo má pěkné nehty, prsty a nohy celkově, v létě, sezóně otevřených bot a žabek, doslova trpím; snažím se dívat od kolen nahoru.
Jo a ještě nesnáším, když si někdo sundavá pletené rukavice zubama, naskočí mi husí kůže a zatrnou mi zuby.
Upravil(a) Fidorka (13. 11. 2008 15:02)
Není tady
Tiina napsal(a):
Nesnáším myši, potkany a jinou takovou podobnou havěť, výšky, hrachovou a čočkovou kaši, škraloup v mlíku, "crazy" komedie, filmy pro pamětníky, dechovku, Eva a Vaška, Nedvědy....
škraloup v mlíku je fakt hnusnej 
Není tady
Fidorko, pobavilas mě. Spoustu věcí také nesnáším, ale asi bych to sem nenapsala. Takže 
Ještě připíšu jednu nechutnost - asi pro ostatní nepochopitelnou. Že vytírám umyvadla do sucha, za to už jsem dostala tolikrát, že to dělam jen večer, když mám koupelnu nadýl pro sebe....takže si večer přece jen přijdu na své
, ale to je slabota,......
těžko kdo pochopí.... Nemůžu šlápnout bosou nohou na zem. Nikam. Vždy mám svoje boty. Z vany je to problém. ( v ne domácí vaně mám velký problém jak se vůbec umýt.) Musím stát na jedné noze, tu druhou osušit - úplně a pak ji suchou dát do té své boty (korek s kůží). No a druhá totéž.NIKDY!!! bych nešlápla na dlažbu. Nebo na něco, co by se mi nalepilo na tu mokrou nohu...cítíte to???blééébrrr. Možná bych v ponožkách šla po něčem dlažby, koberec- někdy musím, ale jdu tak, abych šlápla jen na co nejméně mm. A šlápnou někde venku - např. na trávu ??? !!To je jistá smrt.
Není tady
Topazio že jo ? Když jsem byla malá, tak mi to nutili, že prý to je ta kvalitní část, to nejlepší..byla jsem nevděčný spratek, ale z toho "nejlepšího" se mi chtělo zvracet.
Jo a ještě mě napadlo..nesnáším pohled na holý nohy, přijdou mi hnusný, ty prsty a tak...děsný.
Není tady
Jo a nesnáším všechny přehnaný anglicismy v češtině. Jasně, někdy jsou potřeba (v určitých oborech jsou nutností), ale z jejich nadužívání se mi zvedá kufr. Typicky slovesa: omenedžovat, zprocesovat, poslat feedbacky...
Není tady
Tiina napsal(a):
Topazio že jo ? Když jsem byla malá, tak mi to nutili, že prý to je ta kvalitní část, to nejlepší..byla jsem nevděčný spratek, ale z toho "nejlepšího" se mi chtělo zvracet.
Jo a ještě mě napadlo..nesnáším pohled na holý nohy, přijdou mi hnusný, ty prsty a tak...děsný.
mě zase ve školce násilím nutili mlíko, nenávidím ho, 
Není tady
Nesnáším jakékoliv násilí, držkovou polívku, rýžovník, banány,smradlavý sýry, plody moře (chobotničky, krevety (ryby můžu)),namyšlený lidi, narvaný supermarkety,škrábání nechtama po tabuli:skurt:,velké vedro,takový ty slabý počítačový prsty u chlapů, co jsou skoro do špičky,zpožděný vlak a je toho určite víc, ale teď už si nevzpomenu:co:
Není tady
Jo ještě čaj s mlíkem, to mi taky nutili ve školce, to jekt hnuuus:usch:

Není tady
katula napsal(a):
Nesnáším jakékoliv násilí, držkovou polívku, rýžovník, banány,smradlavý sýry, plody moře (chobotničky, krevety (ryby můžu)),namyšlený lidi, narvaný supermarkety,škrábání nechtama po tabuli:skurt:,velké vedro,takový ty slabý počítačový prsty u chlapů, co jsou skoro do špičky,zpožděný vlak a je toho určite víc, ale teď už si nevzpomenu:co:
Takový prsty má můj syn, studuje ČVUT a chce se stát programátorem. To nejsem uražená, to píšu jen pro zajímavost.
Není tady
Mě je z duše o.d.p.o.r.n.é. když mi zazvoní mobil a tam se ozve : "Telefonica O2, máte minutku....?....." a takový podobný telefonický průzkumy. Dostávám z toho osypky, okamžitě se mi zvedne adrenalin a jsem ihned strašně agresivní, to samé mám s podomními prodejci a s Jehovistama, co rozdávají brožurky "Probuďte se!"
Dále nesnáším ječení dětí po panelákových chodbách a rodiče, kterým je to šumák. ¨
Pak páníčky, co venčí své chudáky psy stylem, vykopnout je před barák a sami stojí v chodbě aby náhodou nezmrzli.
Džamilu Stehlíkovou 
Smradlavý lidi a hlavně nohy,ústa a podpaždí ( třeba v létě v MHD dámy staršího věku v tílku vysící na tyči s neoholeným podpaždím). ¨
Z jídel : koprovku, vnitřnosti, mlíkovou polívku a tepelně upravenou papriku, rajče, okurku a hlavně cibuli. Třeba pod kuře - manžel to miluje - kuře na cibuli - a já bych se z toho 

Kníry, oholený pánský nohy v cyklistických kraťasech a vůbec mužské v úzkých kalhotách.
A hlavně KNOFLÍKY. Fuj, je to něco naprosto po*ného, nevadí mi na džínách, ale nesmí to být ty klasické s dírkama, to bych neoblíkla. Nejhorší jsou košile a svetry. po*né po*né po*né. Tuhle po mě mamka chtěla, jestli bych se jí nestavila ve švadlence pro nějaký knoflík, tak jsem jí říkala, že bych se poblila, kdybych ho musela vzít do ruky. Nebo třeba moje máma nosí na doma takový ty hnusný zástěry s knoflíkama. Já k ní vůbec nemůžu chodit na návštěvu. Je mi z toho normálně zle. To je radši pořád u nás. Já vím, jsem asi fakt magor, ale tohle je horší než spadnout do vany plné pavouků a to mám arachnofobii.Takže asi tak. 

Není tady
S těma knoflíkama je to strašně zajímavý a koukám že častý. Pro mě třeba nepochopitelný, ale syn mojí kamarádky se roztřese a pozvrací, má všechno na zipy, vadí mu ty dírky a provlečená nit v nich.
Není tady
Připomněli jste mi mnoho dalších věcí hodných nesnášení. Třeba to peří nesnáší moje dcera, nesáhla by na slepici. Já ještě taky nemám ráda teplé bačkory, teplé polštářky na židlích a příliš jemné doteky, když vás někdo hladí tak, že se dotýká jen chloupků na kůži, brrr. A v jazyce nemám ráda takové ty hospodyňkovské zdrobněliny - křupavá kůrčička, teplíčký bačkory (příšernost), kouštíček kvasnic, slabej půlkrajíček chleba, ještě krapítek, měkounký maso - z toho se jednou osypu. Ale nevadí mi internetové zdrobněliny mladých dívek - např. mocinky mu to slušinká, ty jsou roztomilé.
Není tady
Koukám, že tu moc fanoušků filmu Knoflíkáři asi nebude
o týhle fóbii jsem fakt ani netušil, že existuje a překvapuje mě jak je častá.
A k těm bosejm nohám - u mě naopak možnost projít se venku po trávě bos patří mezi velmi oblíbené činnosti. Holt každej jsme nějakej.
Upravil(a) Kuba (13. 11. 2008 18:07)
Není tady
Lumi - tak teď si mě přivedla na to co z duše nesnáším já
a to jsou přesně tyhlety internetový holčičky a jejich prznění češtiny
"mocinky moc ho lávuju, je to můj bloučíneček", atd atd
těm bych "zakloutila klčíčtem" 
Jinak je toho ještě spousta, ale to už tu většina lidí vyjmenovala 
Není tady
Mimo násilí a smrdutých, nemytých lidí (nevadí mi ti lidé, vadí ten konkrétní puch) mi nevadí vůbec nic.
A měkounké masíčko s křupavou kůrčičkou miluju
.
Není tady
Def mě zase pobavilo, když si maminky přejí k narozená miminko hodně "štěstíčka, zdravíčka, lásečky a mlíčka", i když nemůžu říct, že by mě to vadilo 
Jinak jsem jednu dobu měla alergii na "sluníčkový lidičky", ale nějak jsem mi podařilo se na většinu těhle malicherností vykašlat, byť si o nich nemyslím nic pěkného, nemůžu říct, že by mě ještě pořád štvaly...
Upravil(a) Ronja (13. 11. 2008 18:14)
Není tady
Definitiv, naprosto souhlasím. Taky jsem alergická na to, když někdo používá místo V používá W. 
Není tady