29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No já fakt čumím, jak vůbec dokážete na týhle planetě přežít?
Není tady
No prostě ten problém obejdeme. Kdo nesnáší dršťky, nejí je. Kdo nesnáší kníry, nezačne si něco s kníratým chlapem. Normálka, ne?
Není tady
Tak jsem o tom dlouho přemýšlela a určitě jsem proti zabíjení velryb a vůbec týrání zvířat, vadí mi, že nejsou přísnější tresty za hnusné zločiny, vadí mi egoisti, lháři a lidi co týrají děti atd. atd. je toho víc, ale pokud mám říct, co je mi v pravém slova smyslu od.por.né, tak je to kousnout do jakékoliv tkaniny, třeba ručníku. Čím chlupatější, tím od.por. nější.
Není tady
Petruša napsal(a):
a ještě něco - knoflíky...jsem divná
Jsme dvě! To je poprvé, co to slyším od někoho jiného! To je úleva, nemám úchylku sama. I když čočka je taky kvalitní
Není tady
Já jsem zase ráda za příspěvek s roláky a vším ke krku... to z duše nenávidím...
Není tady
Taky nesnáším cokoli ke krku Dokonce mi vadí i řetízky apod.
Není tady
Ty bláho, já nestačím zírat, co všechno může být lidem o.d.p.o.r.n.é....
Nejvíc mě dostala čočka (víc jak 20 kuliček u sebe) - to jsem nikdy u nikoho neslyšela......ale proč ne
, a taky tulipány... pro mě třeba nádherné to kytičky
Jinak "knoflíkářky", nejste sami - přítel má kolegyni, která to má s knoflíky úplně tak samo
Tak jsem si ještě vzpomněla, že se mi ještě příčí můry (bohužel i tělíčka motýlů) a špína za nehtama, zejména u klientů, s kterými jednám....
A taky pach zpocených, nemytých lidí,...
A koukám, že tady je v popředí má oblíbená koprovka
Není tady
jo, špína za nehtama je taky humus. třeba já nejsem schopná šáhnout do hlíny nebo do písku...fuj, úplně mam husinu
Danielo taky jsem ráda že nejsem sama Jediný který snesu, tak jsou třeba ty dětský ve tvaru zvířátek apod., protože to nevypadá jako knoflík (už to slovo
) a pak ty velký na kabátech (žádnej nenosim, ale ty mi nevadí)
Není tady
Petruša napsal(a):
jo, špína za nehtama je taky humus. třeba já nejsem schopná šáhnout do hlíny nebo do písku...fuj, úplně mam husinu
Danielo taky jsem ráda že nejsem samaJediný který snesu, tak jsou třeba ty dětský ve tvaru zvířátek apod., protože to nevypadá jako knoflík (už to slovo
) a pak ty velký na kabátech (žádnej nenosim, ale ty mi nevadí)
tak to je přesný, té kolegyni přítele, jediné, které ji nevadí, tak ty velké na kabátech, ale z klasických, ji normálně natahuje....
Není tady
Ty velký na kabátech nééééé Čím větší, tím horší! A na sakách
A máš pravdu, už to slovo
Není tady
A co teda nosíte, to nosíte oblečení bez kn.....ů - abych vás teda nedeptala Ještě se tu začnou tečkovat i jiná slova než v základu od p.o.r.n.a.
Není tady
Zipy naše záchrana, že, Petrušo?
Není tady
no zipy u spousty věcí pochopim, ale co na kalhotech? tam se zip bude bez knoflíku přece rozjíždět...
Není tady
Je mi po*né to co psala ze začátku Račice
+ k tomu chlapy co nosí řetězy, prsteny, kníry atd
+ odbarvené blondýny ze solárka co se oblékají stylem 20
+ smradlavé lidi + vietnamce s dlouhýma nehtama bleble fuj
+ těžké parfémy
+ takové ty oblézače nad diskotékách, co nenápandě machruje s plnou pěněženkou
+ lidi co se přetvařují
a samozřejmě hloupost, aroganci, lež, bezmocnost
Není tady
Malé ruce u chlapa takové ty tlusté krátké prsty....jdu blinkat!!!!!!!!!!!!!!!
Okamžitě je mi po*ný celý a nedokážu se ovládnout!!!
A buchtičky s krémem!!!!!!!!!!!!
Není tady
Moje 30 letá kamarádka nesnáší(nebo se strašně bijí a to z toho plyne) Mikuláše.Každý rok si ten den bere dovolenou a ven ji nedostanete,ani za nic.
Není tady
Tak to je taky hodně zajímavý.
Není tady
Romča napsal(a):
Kdo ví :lol:finančně určo raději živit.
Ronja napsal(a):
topazio napsal(a):
co je mi o.d.p.o.r.n.é - držková polévka, zemlbába, krupicová kaše, mlíko, dršťky, křenová omáčka, boršť, tatarák, koprová omáčka, syrečky, plesnivé sýry, prejt, jelita, zabíjačková polévka, hovězí maso, zvěřina, bram. šišky, tatarské omáčky, kečup, rajčata, houby, a ještě by se něco našlo
Teda holka, tebe bude asi snazší šatit než živit
Náhodou my jsme na tom finančně moc výborně No jo, tak jsem dost mlsná
Není tady
jj zipy. Třeba na džínách mi nevadí, možná proto, že nemá ty dírky..., tak je to prostě taková kovová placka...nevim, těžko říct
Danielo k těm kabátům - je to divný, ale tam mi vadí jak který. No stejně žádnej nenosim, tak kabáty neřešim
Mě vaděj i u cizích... Fakt jsem divná
Není tady
Já nesnáším...
nevychované lidi
když mi někdo ujídá z talíře
kvašáky
mravence(pavouci mi nevadí)
stříhání nehtů(můžu jen pilovat)
svědění jakéhokoliv místa na mém těle,líp snesu bolest
když cizí lidi nedodržují fyzický odstup ode mě
a pak spoustu z toho co jste tu popsaly
Není tady
Petruša napsal(a):
jj zipy. Třeba na džínách mi nevadí, možná proto, že nemá ty dírky..., tak je to prostě taková kovová placka...nevim, těžko říct
Danielo k těm kabátům - je to divný, ale tam mi vadí jak který. No stejně žádnej nenosim, tak kabáty neřešim
Mě vaděj i u cizích... Fakt jsem divná
A co ti na těch knoflíkách přesně vadí? Že se musí pracně zapínat? Že jsou kulatý?
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Petruša napsal(a):
Mě vaděj i u cizích... Fakt jsem divnáA co ti na těch knoflíkách přesně vadí? Že se musí pracně zapínat? Že jsou kulatý?
to mě knoflíky nevadí
Není tady
Taky mám fobii z knoflíků a jsem ráda, že nejsem sama. Každý komu jsem se to doteď odvážila říct si myslel, že si dělám srandu. Když někde slyším, že někdo sbírá knoflíky, je mi na zvracení
Knoflíky na džínech a patenty mi nevadí.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Petruša napsal(a):
Mě vaděj i u cizích... Fakt jsem divnáA co ti na těch knoflíkách přesně vadí? Že se musí pracně zapínat? Že jsou kulatý?
netušim. Prostě jsou hnusný. nejhorší ty u košil
Není tady
Někdo, kdo je na Babi , je na tom stejně jakoTy.
Určo se ozve, že švagrová ?
macík* napsal(a):
Taky mám fobii z knoflíků a jsem ráda, že nejsem sama. Každý komu jsem se to doteď odvážila říct si myslel, že si dělám srandu. Když někde slyším, že někdo sbírá knoflíky, je mi na zvracení
Knoflíky na džínech a patenty mi nevadí.
Není tady