Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 12. 11. 2008 22:49

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Co je vám z duše o.d.p.o.r.n.é. ?

luminka napsal(a):

Tak z jiker mi bylo blbě, když jsem je jen viděla - a vařila psovi, protože je to z ryby. Čočku ale miluju.

Já taky, když je uvařená - to je trochu rozkydlá, ale syrovou vidět nemusím. Víc jak 20 zrnek pohromadě kapitulationsjuk

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#77 12. 11. 2008 22:50

Kuba
♥♥♥♥---

Tajgr napsal(a):

Jessika napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Tyjo,a proč to slovo o.d.p.o.r.n.é se prohvězdičkovává?

protože p.o.r.n.o je dle babinetu asi sprosté slovo... tongue

Já to fakt nějak nechápu dumbom .S po*n to přeci nemá nic společnýho,prosím o odborné vysvětlení gloria .

Má to společný písmena a vzhledem k tomu, že tady stejně jako na spoustě jinejch fór nehvězdičkuje člověk (kterej by se z toho musel nutně zbláznit) ale počítačovej program, tak se neorientuje podle rozdílnýho významu, ale podle společnejch písmenek. Funguje to tak na všech fórech s tímto systémem, který maj tuhle možnost hvězdičkování sprostých slov zapnutou.  prostě daň za to, že se na fóru některý slova nebudou používat (ony se samozřejmě používat budou, ale jen v opisech a náznacích, což má dost vliv na kulturu projevu) končím s offtopic

Upravil(a) Kuba (12. 11. 2008 22:59)

Není tady

#78 12. 11. 2008 22:54

Kuba
♥♥♥♥---

Jinak co se týče jídla, moje tabu jsou jakýkoliv vnitřnosti, plesnivý sýry a houby. Neřekl bych přímo po*né, ale jedl bych to pouze v případě, že druhá možnost by byla smrt hladem. I když zrovna ty plesnivý sýry občas ochutnám, jestli se něco nezměnilo, ale zatím se tak nestalo.

Není tady

#79 12. 11. 2008 22:57

luminka
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

luminka napsal(a):

Tak z jiker mi bylo blbě, když jsem je jen viděla - a vařila psovi, protože je to z ryby. Čočku ale miluju.

Já taky, když je uvařená - to je trochu rozkydlá, ale syrovou vidět nemusím. Víc jak 20 zrnek pohromadě kapitulationsjuk

To já zase rozkydlou nemusím, mám ráda,když ty čočičky jsou už sice měkké, ale ještě v celku, a jen tak po sobě kloužou, to by sis nepochutnala, viď?

Není tady

#80 12. 11. 2008 22:59

luminka
♥♥♥♥♥--

Kuba napsal(a):

Jinak co se týče jídla, moje tabu jsou jakýkoliv vnitřnosti, plesnivý sýry a houby. Neřekl bych přímo po*né, ale jedl bych to pouze v případě, že druhá možnost by byla smrt hladem. I když zrovna ty plesnivý sýry občas ochutnám, jestli se něco nezměnilo, ale zatím se tak nestalo.

Ty plesnivý sýry a smradlavý syrečky bych taky nepozřela, na to jsem zapomněla, ale houby miluju.

Není tady

#81 12. 11. 2008 23:02

mashanka
Zablokovaný

luminka napsal(a):

mashanka napsal(a):

luminka napsal(a):

To já zase rozkydlou nemusím, mám ráda,když ty čočičky jsou už sice měkké, ale ještě v celku, a jen tak po sobě kloužou, to by sis nepochutnala, viď?

ale jo, to nemá s chutí nic společného. Neumím to vysvětlit - vadí mi ty malé kousíčky na hromadě, když mají ohraničené okraje. Vařená čočka mi nevadí

Není tady

#82 12. 11. 2008 23:08

luminka
♥♥♥♥♥--

No ty máš fakt zvláštní uchylku, nejsem s těmi svými černými tyčinkami sama.

Není tady

#83 12. 11. 2008 23:30

mashanka
Zablokovaný

luminka napsal(a):

No ty máš fakt zvláštní uchylku, nejsem s těmi svými černými tyčinkami sama.

Jo, asi jsem praštěná, nojo, no. Ale ty černé tyčinky mi taky vadí, v tom tě chápu. Ne tedy nějak příšerně, že bych z nich šílela, ale příjemné mi nejsou. Ale pořád je to hezčí kytka, než růžičková kapusta nebo hrozen rybízu

Není tady

#84 12. 11. 2008 23:49

luminka
♥♥♥♥♥--

To jsi jediná, kdo tohle chápe. Já z toho jako dítě opravdu hystericky šílela. A ten tlustý lepkavý pestík - taky nic moc, a v kombinaci s těmi tyčinkami - hrůza a husina po těle.

Není tady

#85 12. 11. 2008 23:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Možno nie od.p.o.rn.é, ale nemám rada také to lezavé vlhko a chlad, proste klasické novembrové počasie. A hmlu a tak... Celkovo nemám rada teploty "medzi", ani pri vode- buď horúcu alebo ľadovú, len preboha nie vlažnú. Z jedál chuť kôpru a teplý mozoček... usch plus niektoré vnútornosti. Zaujímavé, že nemám rada príliš silnú vôňu santalu či kadidla, dráždi ma na kašel ako cigaretový dym - ani ten nemám rada. Plus smrad zatuchliny, špiny, plesne... dychovku a rap, techno, moc hlučný metal, abstraktné umenie, MTV, globálne a globalistické reklamy, politiku a politikov, manipuláciu más, príliš drastické zábery v správach, bulvárne médiá, vyberanie engatívnych správ, korupciu v štátnej správe aj inde, návštevu zubárky a gynekologičky, vybavovanie na úradoch... mám pokračovať? Asi idem na Slasti... tongue napraviť si náladu.
Z živočíchov nemusím akurát hmyz, ale už sa učím s ním vychádzať; a nemám rada v mori a jazere pocit, že podo mnou vo vode sa hmýria ryby a kedykoľvek sa ma dotknú. Oveľa viac než psie hovná mi vadia plasty, lebo hovná sa chvíľu rozložia, ale plasty nás všetkých prežijú. Nikdy nezabudnem na pohľad na Arabskej púšti v Egypte, kde po 200 km šíreho prázdneho priestoru zrazu začali poletovať deisatky prázdnych igelitiek. usch

Upravil(a) Selima (13. 11. 2008 0:09)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#86 13. 11. 2008 0:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Želvička17 napsal(a):

Alosek napsal(a):

Želvičko, ty sluníčko, kde ty ses vylíhla? Líbí se mi tvůj humor... v kterém jsi znamení...?

Můj ironický humor? Ten cynismus, který tolik lidí nenávidí? smile  Já jsem se vylíhla, páč se momentálně neučím ani podomácku nepracuji... pak se zase zakuklím... Jsem rybička, ascendent v panně, merkur v beranu atd atd...

Panenka skáksavá! Teda Rybička s Pannou! Supééér.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#87 13. 11. 2008 0:42

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Ronja napsal(a):

Tajgr ono je to tak, že majitelé babinetu nechtějí, aby když si někdo zadá do vyhledávače po*rn*o tak mu vyjely stránky babinetu. Proto se to slovo filtruje. Bohužel některé, jako například odpo*r*né, se s tím, jaksi svezou smile

A je to godlike godlike godlike

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#88 13. 11. 2008 0:44

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

mashanka napsal(a):

Mně se hnusí všechny věci, kde se celek nebo nějaká masa něčeho, skládá z malinkých útvarů - a když jsou ty útvary kulovité, je to ještě horší - třeba korály, jikry, hromádka čočky nebo hrachu, květák...... mám husinu, jen když o tom píšu

A co hromádka kulatých penízků? lol

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#89 13. 11. 2008 8:41

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

pavouci, tlustý maso, chrupavky a další dvě věci, který radši nebudu psát usch

Není tady

#90 13. 11. 2008 8:54

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Alosek napsal(a):

Želvičko, ty sluníčko, kde ty ses vylíhla? Líbí se mi tvůj humor... v kterém jsi znamení...?

Můj ironický humor? Ten cynismus, který tolik lidí nenávidí? smile  Já jsem se vylíhla, páč se momentálně neučím ani podomácku nepracuji... pak se zase zakuklím... Jsem rybička, ascendent v panně, merkur v beranu atd atd...

jů Želví, tak proto tě tak ráda čtu - to dává smysl

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#91 13. 11. 2008 9:00

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Když mi cokoliv zaleze za nehet.
Když si chlapi neholí podpaží, blé!
Smrad potu či zubního kazu.
Tlustý maso. Vanilkový stromečky v přetopeným autě. Sean Baker nebo jak se to píše - toho bych zakázala.
Diskotéky, kde se klátí borci v džínových uniformách.
Komouši.
Vypapaný lidi, takový ty hodně vypapaný, co si přes břicho nevidí na nohy.
Týrání zvířat.
Nemocnice, respekt všem, co tam dokáží pracovat.
Čištění odpadu.
Cizí vlas v talíři (můj taky nic moc).
Fronty kdekoliv. Čekání obecně.
Zákaznická linka Vodafonu.
Je toho hrozně moc. gloria

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#92 13. 11. 2008 9:02

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

tak mě je odpo.rné flusání na ulici - vzbuzuje ve mě agresivní sklony (dělá to dcera hmm a já se jí u toho pokoušim fackovat, protože to fakt usch )
zpocenej chlap, co ho nenapadne se vysprchovat ani před sexem skurt a razí myšlenku, že stejné oblečení v létě tejden do práce stačí...

z jídla snad jen plesnivé sýry - ale teda nepřijdou mi odpor.ný - jen je nerada...

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#93 13. 11. 2008 9:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Je mi po*n,kdybych si mela vzit na sebe tricko ktere jsem mela predchozi den.Zpoceny a zapachajici lidi.Kdyz je nekdo falesny a pretvaruje se.Jsou me po*n lidi co nemaji radi zvirata a tyraji je.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#94 13. 11. 2008 9:12

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Proc ty hvezdicky?Slovo o..dpo..rny je spatny??

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#95 13. 11. 2008 9:12

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Nejdříve jsem chtěla také napsat koprovka, zemlbába, ryby apod., ale pak jsem si uvědomila, že je jen nemám ráda a z duše po*né mi nejsou.

Z duše po*ní jsou mi!
* příliš ambiciózní jedinci, co lezou přes záda druhých nahoru a pořád kolem dokola pokřikují jak jsou pracovití a přetížení+ ti, co je vyslyší
* některé vůně - příliš těžké a kořeněné ( Opium, Roma, Farenheit apod.)
* chlapi v slipech ( totální tlumič vášní) nebo v tílku
* někdy se mi zvedá žaludek, když někdo okusuje kosti
* lidi, co ze sebe dělají chudáky ( a nejsou jimi)  a vydírají tím druhé

Není tady

#96 13. 11. 2008 9:14

lepista
♥♥♥♥♥♥-

p**n= má být O.D.P.O.R.N.É, ale samo se to pak tak přejinačí

Upravil(a) lepista (13. 11. 2008 9:15)

Není tady

#97 13. 11. 2008 9:26

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

a ADFKa mi připomněla týrání - takže ještě týrání kohokoliv a bohužel ještě třeba lidi s nějakou ošklivou kožní chorobou (fakt se omlouvám, vim že za to nemůžou, ale prostě to tak je sad)
a smradlaví lidi, jakuž tu někdo psal

vždycky si něco, co jsem zapomněla, ještě připomenu přízpěvky jiných lidí, takže bych sem každou chvíli něco přidávala big_smile

Není tady

#98 13. 11. 2008 9:27

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

a ještě něco - knoflíky...jsem divná

Není tady

#99 13. 11. 2008 9:29

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Když si musím oblíct už jednou použité ponožky. A úplně nejvíc, když jsou z předchozího požití ještě teplé usch Třeba u doktora a tak. Beru si čistý pár, i když si jdu třeba zkoušet boty (to i několik párů).

Na chlapovi plátěné trenýrky s otvorem na knoflíky vepředu, zapocené a zmačkané celodenním nošením a bezelstně mi vystavené na odiv poté, co si ho nic netušíc svlíknu... Stalo se včera a byl konec. Byly se stylizovanými kytičkami kapitulation

Není tady

#100 13. 11. 2008 9:31

vendulak
♥♥♥♥♥♥-

o.d.p.o.r.n.e  je mi skripani vidlicky po taliri a taky pištivé vysoké zvuky, co vydává můj malý poklad big_smile

http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/141094.birthday.png

http://lbdf.lilypie.com/AQxup2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí