29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda stoupnout na kuřinec taky nic moc.
Není tady
Tyjo,a proč to slovo o.d.p.o.r.n.é se prohvězdičkovává?
Není tady
Tajgr napsal(a):
protože p.o.r.n.o je dle babinetu asi sprosté slovo...
Není tady
V létě nátělníky na chlapech a tu drzost, že v tom vlezou i do obchodu, nahé chlapy do půl těla v létě na ulici..Hraní tenisu v plavkách a do půli těla..z toho se mi skutečně zvedá žaludek..smrkání do plátěných, patřičně zmačkaných použitých kapesníků(dělá to i naše lékařka -ble)...Výtah po někteých sousedech -raději jdu po schodech...ráno smradlaví zákazníi v samce co stojí ve frontě u kasy - je cítit, že sprchu natož čisté oblečení nepěstují..
Není tady
Ked muž vypľuje sople na zem a nie do vreckovky a hlavne ten zvuk predtým
Není tady
Anji fuuj
Anjika napsal(a):
Ked muž vypľuje sople na zem a nie do vreckovky a hlavne ten zvuk predtým
Není tady
Takový ty týpky, co oblézají bary a kluby, řetězy na krku, převoněný, mají slizký řeči, trapný vtipy, ale myslí si, že jsou nejlepší
Není tady
Když mi přijde na masáž dva dny neosprchovaný zákazník
Upravil(a) lueta (12. 11. 2008 18:15)
Není tady
Romča napsal(a):
Jak to myslíš?
Narušeným jedincem se nedejbože můžeš klidně stát i Ty.Natálie napsal(a):
Psychicky narušné jedince, co ztrpčují ostatním život. Zkrátka genetický odpad.
Já myslím takové jedince, co mají sadistickou radost z toho, že můžou někoho manipulovat, deptat a ponižovat.
Není tady
Natálie napsal(a):
Romča napsal(a):
Jak to myslíš?
Narušeným jedincem se nedejbože můžeš klidně stát i Ty.Natálie napsal(a):
Psychicky narušné jedince, co ztrpčují ostatním život. Zkrátka genetický odpad.
Já myslím takové jedince, co mají sadistickou radost z toho, že můžou někoho manipulovat, deptat a ponižovat.
A že by se jich tady našlo...
Není tady
Želvičko, ty sluníčko, kde ty ses vylíhla? Líbí se mi tvůj humor... v kterém jsi znamení...?
Alosek napsal(a):
Želvičko, ty sluníčko, kde ty ses vylíhla? Líbí se mi tvůj humor... v kterém jsi znamení...?
Můj ironický humor? Ten cynismus, který tolik lidí nenávidí? Já jsem se vylíhla, páč se momentálně neučím ani podomácku nepracuji... pak se zase zakuklím... Jsem rybička, ascendent v panně, merkur v beranu atd atd...
Není tady
Z duše od.po.rné nic, ale leze mi na nervy
studené a současně mokré počasí
když je něco dlouho stejné - tedy vlastně jednotvárnost (pamatuju si, že jednou bylo asi 10 dní každé ráno -11°C a to jsem mohla zešílet, neboť jsem začla mít dojem, že už to nikdy nebude jinak )
když mě někdo do něčeho cpe násilím a nechce se nechat odbýt (tak to je mi vlastně víte co, protože to teda cítím odpor )
příliš mastná polívka
rozmazlení malí (psi,děti, "slabí") kterým všechno projde
nudní tvorové
příliš mnoho betonu
příliš mnoho strojů
když nějaký stroj přestane bez výstrahy fungovat
a arogance
Není tady
-Tvorové obojího pohlaví, kteří nekamarádí s mýdlem a teplou vodou
- když kdokoliv ubližuje jakýmkoliv způsobem někomu, kdo se nemůže adekvátně bránit - platí to zejména o ubližování zvířatům
- pomluvy a vražedné lži, vymýšlené jenom proto, aby dotyčný někomu ublížil a má z toho ještě navíc zvrácenou radost
- manipulace, výhrůžky, vydírání, nátlak jen proto, aby dotyčný dosáhl svého záměru
- arogance, agresivní sprostota
- vyčesané chomáče vlasů z hřebenu, nechané bez povšimnutí na umyvadle (k tomu mám přímo štítivý o*d*p*o*r* a pravidelně mi to dělá dcera )
Není tady
topazio napsal(a):
co je mi o.d.p.o.r.n.é - držková polévka, zemlbába, krupicová kaše, mlíko, dršťky, křenová omáčka, boršť, tatarák, koprová omáčka, syrečky, plesnivé sýry, prejt, jelita, zabíjačková polévka, hovězí maso, zvěřina, bram. šišky, tatarské omáčky, kečup, rajčata, houby, a ještě by se něco našlo
na mužích knýry, dlouhé vousy, neumyté vlasy, kuřáky, zakouřené hospody, neukázněné řidiče na silnicích, lidi ti co pomlouvají, a když je ve výtazích naděláno od psů, a páníček to po psovy h.o.v.i.n.k.o. neuklidí
vadí mi, že nespravedlnost, a že se všem neměří stejným metrem
Vida, všecko, co nejíš, zbyde pro mě a něco z toho jsou mé ultimativní lahůdky (dršťková, hmmmm)
Jinak až na pár výjimek je dobré, že tu neřešíte podstatné věci, ale blbosti
Nesnáším lháře a sraby.
Není tady
Jessika napsal(a):
Tajgr napsal(a):
protože p.o.r.n.o je dle babinetu asi sprosté slovo...
Já to fakt nějak nechápu .S po*n to přeci nemá nic společnýho,prosím o odborné vysvětlení
.
Není tady
Omlouvám se za off topic ale nebudu kvůli tomu zakládat nové téma.Tak fakt je to asi kvůli tomu,napsala jsem p.o.r.n.e.m a zas hvězdičky.Je to o.d.p.o.r.n.é
.
Není tady
Kiara napsal(a):
když kdokoliv ubližuje jakýmkoliv způsobem někomu, kdo se nemůže adekvátně bránit - platí to zejména o ubližování zvířatům
A dětem. Jo tak to taky.....to je hnusný
Není tady
Tajgr ono je to tak, že majitelé babinetu nechtějí, aby když si někdo zadá do vyhledávače po*rn*o tak mu vyjely stránky babinetu. Proto se to slovo filtruje. Bohužel některé, jako například odpo*r*né, se s tím, jaksi svezou
Není tady
Tak z jídla jsou to bílé omáčky a polévky (příliš bílá svíčková, hamburská, koprovka, couračka, kulajda) a dále všechny ryby a taky málo upečená kuřata s bledou rosolovitou kůží.
U těch mužů asi taky ty kníry a pak ti, co i po oholení mají jaksi namodralý obličej (nemohou za to).
Moje fobie: tulipány s černými tyčinkami - i když je to třeba v knihách nebo časopisech, rychle to obracím.
A pak lidi, co se urážejí a nenechají si to ani vysvětlit, protože už jsou uražení a nemluví a "moc dobře vědí, jak to dotyčný myslel".
A taky rýpavé kolegyně, to je teda věc.
Není tady
A ještě nesnáším jemné lechtavé roláčky a vůbec všechno příliš ke krku.
Není tady
Tak já nepozřu ani milimetr tlustého masa,vše ze zabijačky a soju.
Nikdy bych se nelíbala s fousáčem ( myslím plnovous ) a kuřákem
Není tady
Mně se hnusí všechny věci, kde se celek nebo nějaká masa něčeho, skládá z malinkých útvarů - a když jsou ty útvary kulovité, je to ještě horší - třeba korály, jikry, hromádka čočky nebo hrachu, květák...... mám husinu, jen když o tom píšu
Není tady
Tak z jiker mi bylo blbě, když jsem je jen viděla - a vařila psovi, protože je to z ryby. Čočku ale miluju.
Není tady