29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mne sú odp.o.r.né tie slizké krevety.
Není tady
Místní drbny, které si neustále vymýšlejí, a vždycky když klevetí, tak si stoupnou do vchodu, a ostatní lidé nemohou jít do vnitř nebo ven. A když je někdo požádá slušně jestli by je nepustily, tak ještě nadávají, že musejí jít na stranu.
Není tady
topazio napsal(a):
Místní drbny, které si neustále vymýšlejí, a vždycky když klevetí, tak si stoupnou do vchodu, a ostatní lidé nemohou jít do vnitř nebo ven. A když je někdo požádá slušně jestli by je nepustily, tak ještě nadávají, že musejí jít na stranu.
Noooo, moc krásný příspěvek. Možná kdybys to napsala zcela lidsky a nehrála si na to, jak umíš krásně psát slohy a používat metafory, bylo by to lepší. čmuk
Není tady
Jaký metafory? Prostě jí vaděj báby, co jí překážej ve vchodu do baráku, vidíš za tim snad něco jinýho? Nebo sis sem jenom přišla léčit nějaký komplexy a prudit lidi?
Jinak poslední dobou mě faaakt otravuje ranní vstávání.
Není tady
Krevety nesnáším. A ty kousavý už vůbec ne.
Není tady
Mně lezou na nervy ty lidi, co musej teď mejt okna. Celý třičtvrtěrok od Velikonoc mohly bejt zaflákaný, ale protože jsou Vánoce, tak hrr na to.
Není tady
želvi, taky umývám - oni ty moji krajkoví sněhobílí andílci jinak tak nevyniknou
a jsem naučená mýt okna na Vánoce, Velikonoce a ještě jednou na přelomu srpna a září - a vyloženě po*né mi to není, ačkoli radost z toho vážně nemám...
Není tady
tina napsal(a):
želvi, taky umývám - oni ty moji krajkoví sněhobílí andílci jinak tak nevyniknou
![]()
a jsem naučená mýt okna na Vánoce, Velikonoce a ještě jednou na přelomu srpna a září - a vyloženě po*né mi to není, ačkoli radost z toho vážně nemám...
já myju okna téměř každý měsíc, nemám ráda když zasvítí sluníčko a ukáže jak moc jsou okna zas......něná .
Není tady
tina napsal(a):
![]()
Já radši peču, to mi dělá větší radost. Okna mýt nebudu, naposledy jsem měla záchvat mytí těsně před porodem, ani nevím proč - málem jsem při tom vypadla z okna, furt mě to táhlo dopředu . No takže to je tak půl roku - stejně se v pět stmívá.
Není tady
Že tu nikdo není, protože všichni myjou okna
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Že tu nikdo není, protože všichni myjou okna
Já tu jsem, a okna nemyju, mám je už umyté
.
Není tady
Není tady
peču taky, v lednici odpočívá můj letošní devátý druh - teda těsto na něj
a abych nebyla - tak jsou v něm vlašské ořechy, které vyloženě nesnáším - ale medvědí tlapky prostě musí být
Není tady
tina napsal(a):
peču taky, v lednici odpočívá můj letošní devátý druh - teda těsto na něj
a abych nebyla- tak jsou v něm vlašské ořechy, které vyloženě nesnáším - ale medvědí tlapky prostě musí být
Taky jsem nedělala žádný s vlašákama, s mandlema jo, s lískovejma taky... Já jsem zatím na osmi, ještě tak maximálně dva druhy a konec..
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Mně lezou na nervy ty lidi, co musej teď mejt okna. Celý třičtvrtěrok od Velikonoc mohly bejt zaflákaný, ale protože jsou Vánoce, tak hrr na to.
Ja som ich umyla včera, lebo mi celý deň - skoro - svieti slnko do bytu cez francúzske okno a teraz teda skôr nesvieti... Tak som sa do toho pustila. Inak, okná umývam vtedy, keď uznám za potrebné, a predtým u našich to bolo tak 3-4 krát d roka, podľa stupňa zašpinenia. K väčšiemu upratovaniu sa väčšinou dostanem aj tak až medzi sviatkami, vtedy mám viac voľna; a odmietam sa stresovať kvôli tomu, čo "treba", "musíme urobiť" a "čo by povedali ľudia".
Upravil(a) Selima (7. 12. 2008 22:02)
Není tady
Selima napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Ja som ich umyla včera, lebo mi celý deň - skoro - svieti slnko do bytu cez francúzske okno a teraz teda skôr nesvieti... Tak som sa do toho pustila. Inak, okná umývam vtedy, keď uznám za potrebné, a predtým u našich to bolo tak 3-4 krát d roka, podľa stupňa zašpinenia. K väčšiemu upratovaniu sa väčšinou dostanem aj tak až medzi sviatkami, vtedy mám viac voľna; a odmietam sa stresovať kvôli tomu, čo "treba", "musíme urobiť" a "čo by povedali ľudia".
Já když zatáhnu žaluzie, tak vypadaj docela dobře
Není tady
Selima napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
přesně
Není tady
Neprůhledný skla u aut.
Není tady
Že se nedá v Ústí pořádně zaparkovat.
Není tady
Ústí nad Labem.
Není tady
Krevetka napsal(a):
topazio napsal(a):
Noooo, moc krásný příspěvek.
Možná kdybys to napsala zcela lidsky a nehrála si na to, jak umíš krásně psát slohy a používat metafory, bylo by to lepší. čmuk
Možná než se použije nějaký výraz mělo by se vědět co to znamená , že Krevet .. čili jen pro Tebe Metafora : http://cs.wikipedia.org/wiki/Metafora
A jinak k tématu: nesnáším, když někdo neumí v jednosměrce odbočovat doleva ... nenajede si na levou stranu, stojí vprostřed a zdržuje ...
Není tady
studené topení.....
Není tady
Vadí mi nechat se strhnout davem, který si utahuje-dělá vtípky-pomlouvá-šikanuje třetí osobu, nezávisle na tom, jestli si to dotyčná zaslouží či ne. A ještě odpo.rnější je mi tendence myslet si, že když jsou ostatní "zlí a oškliví" tak já můžu být taky a nic se neděje, protože to přece "dělají a říkají všichni".
Takže v jádru to co mi vadí je regulace vlastního chování podle toho co dělají ostatní, ne podle toho co já sama vnitřně cítím že je správné a v pořádku. Jakoby dav či společnost mohli omluvit a ospravedlnit mnou páchané nedobro nebo je učinit méně nedobrým.
Není tady
Tak jsem až překvapená, kolik má mé vlákno odpovědí a shlédnutí....a co všechno je lidém o.d.p.o.r.né. a protože přesáhl počet příspěvků vlákno Estel o Naději,tak jestli nebudete mít nic proti, už bych to tady raděj uzavřela..... a nechala tohle vlákno uložené někde ve "skladišti" Babinetu....
Proto prosím moderátory o jeho ukončení.... (pokud je ovšem pro někoho ještě nějakým přínosem, a budou nějaké reakce, že neuzavírat, tak se jasně že podřídím většině ... )
Upravil(a) Račice dračice (10. 12. 2008 10:09)
Není tady
A já ho měla tak ráda. Je to takové splachovací vlákno.
Není tady