|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Želvička17 napsal(a):
Černý rybíz je fakt hnusnej... a v tom červeným mi vaděj ty zrníčka, mohli by vymyslet nějakej bezzrníčkovej, takový už vynalezli hroznový víno
Když už jsme u toho hroznovýho vína, já miluju bílý, ale červený, ble...
Bílé hroznové víno bez pecek mňam 
Není tady
já ho zblajznu i s peckama 
Není tady

Naše hrozno nemáva pecky, ale zrniečka, ale nevadia mi veľmi... milujem aj biele, aj červené, "s" aj "bez". Ale v džeme, hlavne takom z lesných jahôd, mi vadia dosť, tak som ich radšej pasírovala... Ľudia majú rôzne chute, ja som počula, že niekto je zemiakové placky pocukrované alebo s marmeládou
. Moja mama do cesta dávala cesnak a trochu slaninky, takže pre mňa je to nepredstaviteľné. No proti gustu žiadne dišputát.
Není tady
Seli, já dělám ty, co píšeš ty - bramboráky - ze syrových strouhaných brambor, zatímco sladké z brambor vařených - buď šťouchaných, pokud je vařím oloupané, nebo strouhaných, pokud ve slupce. Buď je peču na lávovém grilu a pak jíme s povidly, tvarohem, sypané mákem... samo pořádně ocukrované a maštěné máslem nebo sádlem, další varianta je naplnit je a péct v troubě - plním buď povidly, mákem nebo syrovým ovocem
- pro mě dvě naprosto různá jídla, ale obě super 
co mi je ale z brambor naprosto odp.orné, to jsou pečené placky se škvarky - brrrr (ale bramborové knedlíky plněné škvarky mám ráda, zajímavé
)
Není tady

já jsem včera slepovala cukroví nějakou domácí ostružinovou marmeládou od tchýně a kvetla jsem... marmeláda jak voda a v tom div ne celý ostružiny 

Není tady

Ahá, tak tie z varených zemiakov majú bližšie k lokšiam - tie u nás jeme s husacou masťou
alebo tiež nasladko, s makom a cukrom... 
Není tady

Selima napsal(a):
Ahá, tak tie z varených zemiakov majú bližšie k lokšiam - tie u nás jeme s husacou masťou
tak tohle si neumim představit že bych snědla (a radši nepředstavuju
)
ale na sladko to by mi asi chutnalo 
Není tady

Uisťujem ťa, že oboje je 
Není tady

škvarky 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
škvarky
tak též, a ještě křen

Není tady

topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
škvarky
tak též, a ještě křen
![]()
vůbec všechno z prasátek

Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
škvarky
tak též, a ještě křen
![]()
vůbec všechno z prasátek
já skoro taky, tak 98 % procent nemám ráda z prasátek 
Není tady

topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
tak též, a ještě křen![]()
vůbec všechno z prasátek
2% jsou řízky?

Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
vůbec všechno z prasátek
2% jsou řízky?
JJ, ale radši mám kuřecí a krůtí
Upravil(a) topazio (1. 12. 2008 18:24)
Není tady

Selima napsal(a):
Uisťujem ťa, že oboje je
mě by asi vadilo to husí sádlo 
Není tady

husí sádlo jsem si ani nezkusila ochutnat... já nevím, čím jsem starší, tím nějak nemusím zvířatka... teda jíst...

Není tady
Petruša napsal(a):
Selima napsal(a):
Uisťujem ťa, že oboje je
mě by asi vadilo to husí sádlo
sádlo všeobecně nemusím žádné a na nic
Není tady
Husí sádlo jsem jedla naposledy jako dítě a strašně moc mi chutnalo. Mně vůbec chutná všechno, co je nezdravé a ty zdravé věci jím jen proto, že jsou zdravé, ne že by mi chutnaly.
Není tady

Ivana napsal(a):
Husí sádlo jsem jedla naposledy jako dítě a strašně moc mi chutnalo. Mně vůbec chutná všechno, co je nezdravé a ty zdravé věci jím jen proto, že jsou zdravé, ne že by mi chutnaly.

Není tady

Ivana napsal(a):
i k dyž tinechutnaj, aspoň je jíš. Já ne
Taky mam radši nezdravý

Není tady

Petrušo, nezaložíme spolek nezdravejch jedlíků? 
Není tady
Mně vůbec chutná všechno, co je nezdravé
Všechny skvělé věci jsou buď nezdravé, nemravné, nebo se po nich tloustne... 
Není tady

Ota napsal(a):
klidně 
Není tady

Petruša napsal(a):
Ota napsal(a):
klidně
Rákosníčka máš kouzelnýho, ale Ty zrovna nevypadáš na nezdravého jedlíka 
Není tady

Ota napsal(a):
Petruša napsal(a):
Ota napsal(a):
klidně
Rákosníčka máš kouzelnýho, ale Ty zrovna nevypadáš na nezdravého jedlíka
díky
Za obojí
Naštěstí to nezdravý fakt na mě neni moc vidět. Kdyby bylo, tak bych se nevešla do dveří 
Není tady