|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Selima napsal(a):
Lepista, pudlo je tá časť nohavíc, ehm - sedlo? Proste rozkrok na nohaviciach
mě to taky zajímalo, a to tedy koukám.... u nás se (v češtině )říká pudlo takové té umělé nádobě, či dóze nebo jak to říct, na uchovávání potravin - u nás prostě pudlo 

Není tady
jo a mám novou věc, která je mi z duše o.d.p.o.r.n.á., a to když u nás začnou lidi házet do kamen, co jim přijde pod ruku, a ten smrad co dýcháme a cítíme, tak ten je fakt 
Upravil(a) Račice dračice (26. 11. 2008 13:58)

Není tady
Škrábání zamrzlýho auta:mad:
Není tady

katula napsal(a):
Škrábání zamrzlýho auta:mad:
Jo to nemá chybu, hlavně když někam pospícháš...

Není tady

A pak takovej ten smrad když kolem Tebe projde příslušním jedné naší (zatím)menšiny... taková zatuchlina nebo jak to nazvat...

Není tady
Tiina napsal(a):
Jo, tak škrabání auta taky nesnáším a úplně nejhorší je, když je na autě tlustá vrstva sněhu a pod tím led, takže nejdřív omést a pak škrabat...peklo.
Tak to si musíš na auto pořídit garáž...
Není tady

jsem divná, škrábání auta mě děsně baví 
Upravil(a) Petruša (26. 11. 2008 18:00)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
takový ty lesklý elasťáčky od větví, ty nemaj chybu... a když se tak oblíkne nějaká objemnější paní...
ta paní měla nejméně 120 kg
Není tady
Želvička17 napsal(a):
A pak takovej ten smrad když kolem Tebe projde příslušním jedné naší (zatím)menšiny... taková zatuchlina nebo jak to nazvat...
ta ženská s těmi elesťáky byla z té naší menšiny
Není tady
Tak včera v MHD jsem si vzpomněla na toto vlákno.Nastoupil muž,který si nestihl dokouřit cigaretu,tak ji opatrně típl a vložil pěkně za ouško.Hnus hnusů.
Není tady

panthe napsal(a):
Tak včera v MHD jsem si vzpomněla na toto vlákno.Nastoupil muž,který si nestihl dokouřit cigaretu,tak ji opatrně típl a vložil pěkně za ouško.Hnus hnusů.
no fuj... já jela v poslední době několikrát autobusem z Prahy, ten autobus to bral přes všechny možný pr...e a dvakrát za sebou se mi stalo, že si vedle mě sednul chlap právě jdoucí z hospody, smrdící kouřem a chlastem...
proto vždycky radši jezdím autem, když to jde... třeba narvanej trolejbus v letních vedrech a ten pot plus ty různý voňavky dohromady...

Není tady
Vcera v restauraci mi cisnik, velice ochotny, serviroval obed, pak caj v moc peknem servisu, tak pekne jsem se jim zahrala... a pri popijeni sledovala pana cisnika, jak si zdlouhave urovnaval ponozku v zavazanych botach a pak se stejnou rukou stoural mezi zubama... nedopila jsem.
Není tady
Daniela: fuj
))
a mě nedávno přišel mail, ve kterém byla strašlivá statistika.... jako např. kolik lidí si po toaletě nebo masturbaci neumyje ruce... a pak sahá na kliku, tlačítka ve výtahu apod. Díky tomu, že pak po nich jdeš a saháš na stejná místa, přijdeš do styku asi s 15ti penisy denně

Není tady
dvojí metr na babi... 

Není tady
Fidorka napsal(a):
Daniela: fuj
))
a mě nedávno přišel mail, ve kterém byla strašlivá statistika.... jako např. kolik lidí si po toaletě nebo masturbaci neumyje ruce... a pak sahá na kliku, tlačítka ve výtahu apod. Díky tomu, že pak po nich jdeš a saháš na stejná místa, přijdeš do styku asi s 15ti penisy denně![]()
![]()
No fuj
já si myji ruce pořád. Protože vím, že někteří lidé jsou prasátka.
Není tady

Adri, čo konkrétne máš na mysli?
Není tady

chleba s marmeládou... hnus:usch:

Není tady
Želvička17 napsal(a):
chleba s marmeládou... hnus:usch:
no tohle taky nemusím,

Není tady
Chleba s marmeládou miluju, to je moje obvyklá nedělní snídaně a užívám si ji - půllitrové bílé kafe a chleba s máslem a s marmeládou z černého rybízu - mňam mňam!
Není tady

Ježiši, máslo a na to marmeládu? To už je snad větší hnus máslo a na tom paštika...
No ale já jsem taky někdy prase a mažu si na chleba horčici...

Není tady

Proč hned prase
já mám třeba ráda ten chleba s máslem a na to medík. Ale co je mi po*né (to mi připomněla Ivana) černý rybíz - fuj ten nesnáším v jakékoliv podobě. Červený, angrešt to klidně, ale černý nemůžu.
Není tady

Černý rybíz je fakt hnusnej... a v tom červeným mi vaděj ty zrníčka, mohli by vymyslet nějakej bezzrníčkovej, takový už vynalezli hroznový víno
Když už jsme u toho hroznovýho vína, já miluju bílý, ale červený, ble...

Není tady