29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Z duše o.d.p.o.r.n.ý je mi letní čas. Ještě že už prozatím neplatí. Tím se pro mne ranní vstávání stává o něco méně o.d.p.o.r.n.ě.j.š.í, ale stále dosti o.d.p.o.r.n.é.
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Budeš se divit, ale já sama to na sobě občas dost nemusím, ale dělám to....kopíruju své rodiče Lvi....jó ty vzorce....
Ikdyž, co si budem povídat, já jsem se tady na Babi taky setkala s tím jak jsi tu vyvolávala jasná hesla - "já nikdy, jak můžete! - třeba si v tom jen neuvědomuješ taky svou vlastní dávku tendence zdůrazňovat, dramatizovat....
No vida, už jsi přišla na to, co mi zrcadlíš. Chytrá děvčica.
Jak to myslíš?
Narušeným jedincem se nedejbože můžeš klidně stát i Ty.
Natálie napsal(a):
Psychicky narušné jedince, co ztrpčují ostatním život. Zkrátka genetický odpad.
Není tady
majkafa napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Budeš se divit, ale já sama to na sobě občas dost nemusím, ale dělám to....kopíruju své rodiče Lvi....jó ty vzorce....
Ikdyž, co si budem povídat, já jsem se tady na Babi taky setkala s tím jak jsi tu vyvolávala jasná hesla - "já nikdy, jak můžete! - třeba si v tom jen neuvědomuješ taky svou vlastní dávku tendence zdůrazňovat, dramatizovat....No vida, už jsi přišla na to, co mi zrcadlíš. Chytrá děvčica.
sorry, jsem to blbě pochopila, aha, tak to je fajn, že to uznáš
Upravil(a) Račice dračice (12. 11. 2008 16:19)
Není tady
Mluvím o sobě. Jedna ze čtyř dohod - neberte si nic osobně. Nebuď vztahovačná.
Pro tebe po lopatě - právě proto, že to sama někdy dělám a vadí mi to na mně, nemám to ráda na jiných. Už je to dostatečně srozumitetelné?
posmrkování
Není tady
Asi predsudky... násilie, konfrontácia. Krivdy. A úplne najhoršia je bezmocnosť.
Není tady
majkafa napsal(a):
Mluvím o sobě.
Jedna ze čtyř dohod - neberte si nic osobně. Nebuď vztahovačná.
Pro tebe po lopatě - právě proto, že to sama někdy dělám a vadí mi to na mně, nemám to ráda na jiných. Už je to dostatečně srozumitetelné?
Už jsem to opravila, docvaklo mi ....to je hrozný, občas to moje nesoustředění,když čtu, nebo píšu, to nemám ráda na sobě - to se čestně přiznávám....
Jojo, a jak píšeš, neberte si nic osobně, a vztahovačnost - stále bych mohla vyprávět Pořád, kupa práce na sobě, jj
ale lepší se to
Upravil(a) Račice dračice (12. 11. 2008 16:25)
Není tady
přítelova bejvalka......to je tak neskutečně zlý, nepřející, pomstychtivý a o.d.p.o.r.n.ý. člověk........brrrrrrrrrrrr........
Není tady
Ladie napsal(a):
vanilková vůně do auta, jídlo z KFC...
ty bláho, jak jsou lidi různí, já zas vanilkovou vůni do auta zbožňuju, a jídlem z KFC taky nepohrdnu...
Není tady
Když si to tady čtu s pohledem - co mi vadí na jiných lidech, to mně samotné něco o mně zrcadlí, je to velmi zajímavé čtení.
K tomuto pohledu mě přivedlo psaní Eskymky.
Upravil(a) majkafa (12. 11. 2008 16:30)
Z duše o.d.p.o.r.né mi asi není nic. Co mě dokáže otrávit nebo naštvat (většinou krátkodobě), nebo co považuju za nevkusné:
skákat do řeči, nepustit druhého ke slovu, kníry, černé leginy pod minisukní, neúcta obecně,
neschopnost vyjádřit svůj názor jasně, stát si za ním, dokud na něm trvám, změnit ho, když ho shledám špatným a omluvit se, když jsem mimo
paní ve věku mé maminky oblékající se jako moje mladší sestra
tlusté zlaté řetězy zdobící černé chlupy vykukující na mě z polorozepnuté mužské košile
pruhované trenýrky
neschopnost vyjádřit svoje city a pocity a přijmout, když je vyjadřují druzí
slabý čaj a příliš silná káva
diletantství..je mi jedno, jestli je člověk uklízečka nebo prezident, ale štve mě, když svou práci nedělá na sto procent...
...
ale hlavně nesnášenslivost Takže se snažím, aby mi tyto věci nevadily
Upravil(a) Ronja (12. 11. 2008 16:55)
Není tady
co je mi o.d.p.o.r.n.é - držková polévka, zemlbába, krupicová kaše, mlíko, dršťky, křenová omáčka, boršť, tatarák, koprová omáčka, syrečky, plesnivé sýry, prejt, jelita, zabíjačková polévka, hovězí maso, zvěřina, bram. šišky, tatarské omáčky, kečup, rajčata, houby, a ještě by se něco našlo
na mužích knýry, dlouhé vousy, neumyté vlasy, kuřáky, zakouřené hospody, neukázněné řidiče na silnicích, lidi ti co pomlouvají, a když je ve výtazích naděláno od psů, a páníček to po psovy h.o.v.i.n.k.o. neuklidí
vadí mi, že nespravedlnost, a že se všem neměří stejným metrem
Upravil(a) topazio (12. 11. 2008 17:00)
Není tady
Ronja napsal(a):
...
ale hlavně nesnášenslivostTakže se snažím, aby mi tyto věci nevadily
to je krásný závěr
Není tady
topazio napsal(a):
co je mi o.d.p.o.r.n.é - držková polévka, zemlbába, krupicová kaše, mlíko, dršťky, křenová omáčka, boršť, tatarák, koprová omáčka, syrečky, plesnivé sýry, prejt, jelita, zabíjačková polévka, hovězí maso, zvěřina, bram. šišky, tatarské omáčky, kečup, rajčata, houby, a ještě by se něco našlo
Teda holka, tebe bude asi snazší šatit než živit
Není tady
To, co z duse opravdu nenavidim je mleko, koprova omacka a slipy. Urcite by se toho naslo vic ale tohle jsou tri veci, kterym se snazim vyhybat jak cert krizi.
Jinak nemam rada, kdyz mi nekdo kouri pri jidle a neustale otazky na moji budoucnost (Co hodlas delat dal? Kdy prijedes? Co budes delat, prijedes? a podobne perly), nebot ziju ted a tady a fakt nevim, co bude za ctyri mesice...
Není tady
Nesnáším když se mi lidi snaží vnutit, že o mě ví víc než já, že mě perfektně znají a přitom to není pravda, ví líp co cítím a co se mi honí hlavou a pořád dokola mě o tom přesvědčují. Obecně nesnáším, když mě někdo do něčeho nutí.
Nesnáším bezmoc, předsudky (i když jich taky sama pár mám), pomluvy, nafintěný paničky, namachrovaný sporstmeny a uhihňaný pipky.
Z jídla snad jen koprovou omáčku a kopr obecně, d*žky, játra, vnitřnosti, ale jinak už tohoo asi moc nebude.
Není tady
Kdo ví :lol:finančně určo raději živit.
Ronja napsal(a):
topazio napsal(a):
Není tady
Vlas v puse
,kecy o diskriminaci cigánů,flusance na chodníku,škraloup na mlíku
,závist,pomluva,špinavé uši a když někdo v autobuse za mnou sedí(většinou důchodce) a začne si odkašlávat ale takovým tím po*ným zahleněným zvukem,likér z Řecka OUZO,pendrek.
Není tady
Tajgr napsal(a):
flusance na chodníku
mám dojem že místo po chodníku jdu po žvýkačkách...
Není tady
Nemám ráda, zapáchající nohy, kníry, pomlouvačné lidi, hloupé otázky, z jídla nemusím huspeninu. Jsem alergik, takže všechno co můžu jím, a učím tak i svého syna. Teda Topazio tak vybíravého člověka potkat, tak mě raní mrtvice.
Dnes jsem stoupla do psího hovínka, to taky nemusím.
Není tady
Co je mi po*né?
Zvedá se mi žaludek při specifických "vůních", které se někdy linou z neumytých lidí především v létě.
Nesnáším kňourání druhých (ať už dětí nebo dospělých) za účelech vydírání okolí ve všech podobách.
Nemám ráda zimu, když jsem blbě oblečená.
A ze zvířátek nesnáším snad jen vši. Se zbytkem havěti se naštěstí nepotkávám. Vši si bohužel děti už x-krát odněkud přinesly. Vždy je úspěšně vymítíme, aby se za měsíc objevily znovu. Nesnáším je.
Nesnáším podanou ruku ala leklá plotice a lidi, co se neumí podívat do očí, protože lžou.
Romča napsal(a):
Kdo ví :lol:finančně určo raději živit.
Ronja napsal(a):
topazio napsal(a):
Mám doma takovou dceru ,ale jak jsem si ji vychovala,takovou mám I když brambory a topinky to spraví,takže to opravdu vyjde finančně lépe,co se týká jídla
Není tady
Jo a jinak nesnáším,když se mi někdo snaží určit ,co mám dělat
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Nemám ráda, zapáchající nohy, kníry, pomlouvačné lidi, hloupé otázky, z jídla nemusím huspeninu. Jsem alergik, takže všechno co můžu jím, a učím tak i svého syna. Teda Topazio tak vybíravého člověka potkat, tak mě raní mrtvice.
Dnes jsem stoupla do psího hovínka, to taky nemusím.
Jj,na ty psí h jsem zapomněla.
Není tady