29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Když se tu objevilo vlákno "Slasti a neřesti", napadlo mě oproti tomu, k čemu máte o.d.p.o.r., z čeho se vám zvedá "kufr",co prostě nedáváte, ať už to je jídlo, pocity, věci....cokoliv....
Tak u mě vede držťková polívka, plíčka,tučné a žilnaté maso, bůček, škvarky...
Jinak nesnaším kousavé materiály, krepové povlečení, vše co škrábe a kouše na kůži
Dále nemusím na mužích kníry (to mi nepřijde o.d.p.o.r.n.é., ale nevím proč, nemám to prostě ráda...), vůni přeslazených parfémů
Když je pořádně třeskutej mráz, břečku na silnicích, když je mi zima a vlhko od noh
špinavé záchody v restauracíh
no a občas pohled do zrcadla po nějaké hodně vydařené akci
Upravil(a) Račice dračice (12. 11. 2008 14:51)
Není tady
Neodrbané paty, kníry, hřebínek v zadní kapse riflí, věčné olizování prstů (s výmluvou, že má suché ruce a ten pocit nesnáší), smrad z hospody a cigaret, okousané nehty, vedro, sucho...
+ to, co psala Račice... kromě mrazu a zimy, ty miluju v jakékoli podobě. Bylo by toho víc, ale nebudu si kazit den .
Asi všechno, co má víc než čtyři nohy...
Není tady
Alosek napsal(a):
Bylo by toho víc, ale nebudu si kazit den
.
Mě napadlo, že by to tak někdo mohl pojmout
Jen já jsem se tak vcítila do těch slastí a neřestí, že jsem si po oblíbeném steaku s žampiónovou omáčkou zaběhla ještě pro ten oblíbený větrník, ...a tak jsem ty slasti, musela něčím vyvážit ....abych tak náhodou ve svých neřestech nepokračovala celý den
...
Není tady
Pány z posilovny, kterým chybí pak díky svalům krk a když mají na sobě ustříhnutý rifle pod zadek a tílko s nápisem UNCLE SAM
Není tady
Klubko napsal(a):
Pány z posilovny, kterým chybí pak díky svalům krk a když mají na sobě ustříhnutý rifle pod zadek a tílko s nápisem UNCLE SAM
Vidíš, tak tohle mám ve své "seznamu též", jen jsem na to nějak nevzpoměla....
Upravil(a) Račice dračice (12. 11. 2008 15:14)
Není tady
Z duše o.d.p.o.r.n.é mi není nic.
majkafa napsal(a):
Z duše o.d.p.o.r.n.é mi není nic.
tak tohle nevěřím žádnému člověku na této planetě, neboť by tu nebyl - když to bereš z toho duchovního hlediska... nebo to je člověk velmi "dokonalý" a na velké duchovní výši....a těch bych řekla, že je fakt hodně málo, omlouvám se Babinetu, ale na Babinetu se myslím nikdo takový nevyskytuje - můj názor, nikomu nevnucuji
Jinak, přání "nebýt mi nic z duše o.d.p.o.r.n.é. je hádám a tuším přání, mnohých...
Upravil(a) Račice dračice (12. 11. 2008 15:21)
Není tady
Co se jídla týče, tak asi nic! Zvláště dnes!:-))))
Není tady
Račice, já to mám prostě tak. Něco mi vadí, ale Z DUŠE o.d.p.o.r.n.é mi skutečně nic není.
Ale jestli máš potřebu mě přesvědčovat, že to tak nemám, posluž si. Vím svý.
Naopak dnes bych to viděla spíš na o.d.p.o.r.n.ý sex:-)))
Není tady
Psychicky narušné jedince, co ztrpčují ostatním život. Zkrátka genetický odpad.
Není tady
Majko, samozřejmě, že z duše o.d.p.o.r.n.é. = co mi vadí.... (a to je víceméně odporující mé duši, né, jinak by mi to nevadilo....)
Jen jsem to dala jako protiklad k neřesti a slasti a tam mi přišla slova "co mi vadí", nějak málo.....jsou to jen slovíčka....
Já mám Merkur ve Lvici, tak mám tendenci věci dramaticky zdůrazňovat - takže mé vlákno je o tom, co nám vadí... přesvědčovat tě nehodlám, jen tedy uvádím na pravou míru.
Co vám vadí (je v Račí-dračí mluvě co je vám z duše o.d.p.o.r.n.é )
Mě by třeba Majko zajímalo, co ti tak obecně vadí.....u ostatních též....
Ono, podle toho, co nám vádí, se v lidech, podle mého, hodně dobře "čte"....
Není tady
Natálie napsal(a):
...kdopak to asi třídí
Není tady
Natálie napsal(a):
tak to je husté
Není tady
Vadí mi hadi, mám z nich fobii, z jídla bych nejedla špenát a sulc (huspeninu) a tlusté maso. Fuj!
Vadí mi lhaní, týrání, nefér jednání.
P.S. myslím si, že naší skutečné DUŠI nevadí vůbec nic. Ta je o něčem jiném.
Upravil(a) majkafa (12. 11. 2008 15:37)
majkafa napsal(a):
P.S. myslím si, že naší skutečné DUŠI nevadí vůbec nic. Ta je o něčem jiném.
Tak to s Tebou naprosto souhlasím
Jenže, já to dala schválně na psychologické, ne na duchovní, abychom probírali naši "duši" ovlivněnou egem, nespokojeností, nepřijetím něčeho atd...
Ale rozumím ti, ale o tom tu řeč není, tady diskutujem o "duši"
Upravil(a) Račice dračice (12. 11. 2008 15:43)
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Já mám Merkur ve Lvici, tak mám tendenci věci dramaticky zdůrazňovat - takže mé vlákno je o tom, co nám vadí... ...
Tomuto rozumím.
Nemám ráda, když někdo věci dramaticky zdůrazňuje.
majkafa napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Já mám Merkur ve Lvici, tak mám tendenci věci dramaticky zdůrazňovat - takže mé vlákno je o tom, co nám vadí... ...
Tomuto rozumím.
Nemám ráda, když někdo věci dramaticky zdůrazňuje.
Tak si vyřeš, proč s tím máš problém
Přece opravdové DUŠI nevadí nic
Jsou Tvá slova....
Není tady
Nepíšu, že je mi to o.d.p.o.r.n.é
Svou Duši hledám. Cítím to tak, že kdo ji najde, nemusí se už víckrát narodit.
Nesnáším smrad z cigaret. A smradlavé lidi vůbec. Pak nesnáším muže, kteří si myslí o ženách, že jsou to slepice a berou je jen jako služky a matrace do postele - a nesnáším chlapský řeči v tomhle stylu.
Co se týče jídla, nepozřu červenou řepu a nemám ráda játra.
U žen nemám ráda tzv. typicky ženské vlastnosti, hihňavost, fintivost, pomlouvání, pletichářství, zmalované a přešlechtěné osoby.
Nesnáším vulgární mluvu.
A nemá ráda zimu, když není sníh, je zataženo a teplota osciluje kolem 5 stupňů nad nulou, všude je tma a nevlídno.
Upravil(a) Ivana (12. 11. 2008 15:52)
Není tady
majkafa napsal(a):
Nepíšu, že je mi to o.d.p.o.r.n.é
Já vím, ale nemáš to ráda....
Budeš se divit, ale já sama to na sobě občas dost nemusím, ale dělám to....kopíruju své rodiče Lvi....jó ty vzorce....
Ikdyž, co si budem povídat, já jsem se tady na Babi taky setkala s tím jak jsi tu vyvolávala jasná hesla - "já nikdy, jak můžete! - třeba si v tom jen neuvědomuješ taky svou vlastní dávku tendence zdůrazňovat, dramatizovat....
Není tady
Jé, toho by bylo!!
Muže v ultrakrátkých riflových kraťasech, ostře růžový lak na nehty, chlupy v podpaží, špinavé záchody, vlasy ve vaně a v umyvadle, neudržované nohy v sandálích (přerostlé nehty a rozpraskané paty), pánské plavky-tanga, nahoře na hlavě pleš a u toho dlouhý umaštěný culík, vanilková vůně do auta, jídlo z KFC...
Není tady