29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A na mňa sa usmievala, kiš-kiš... na teba nie?
Není tady
Selima napsal(a):
Dle sděleného Ivankou jsem protivný muž . Ale já se nečertím ani na holku nezlobím, ono se to poddá a bude lépe. Tomu věřím.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No mohl by mě zde někdo zas poučovat, jak tu podávám nevyžádané info.
Myslíšš, že muži jsou protivní? Možná ano, když ty jsi kakabus. POkud budeš se usmívat pak najednou budou všichni přijemní. Jak by řekla jedna osůbka tady. Je třeba změnit hardNeboj to pujde.
Mozna , uvidim , jestli to bude jeste nekdy potreba
Jaký možná, ono je to potřeba (a stále), třeba jen pro mě nebo Mikeše to neuděláš
Dneska jsem se usmivala na technika , ktery mi moc pekne prisrouboval takovy hacek ke stolu.:)Opravdu jsem netusila, ze se da prilepovaci hacek take prisroubovat , tak jsem z toho byla cela pryc.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No mohl by mě zde někdo zas poučovat, jak tu podávám nevyžádané info.
Myslíšš, že muži jsou protivní? Možná ano, když ty jsi kakabus. POkud budeš se usmívat pak najednou budou všichni přijemní. Jak by řekla jedna osůbka tady. Je třeba změnit hardNeboj to pujde.
Mozna , uvidim , jestli to bude jeste nekdy potreba
Jaký možná, ono je to potřeba (a stále), třeba jen pro mě nebo Mikeše to neuděláš
Urcite ,ale jeste jsem nemela prilezitost . Upozornuji, ze kdyz se smeju vypadam trochu jako deb...
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Upozornuji, ze kdyz se smeju vypadam trochu jako deb...
Vypadáš nádherně. Tvůj úsměv tě vždy celou prozáří.
Pisatel napsal(a):
Ivana*M je krásná ženská, to bys čuměl, Pisálku
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Selima napsal(a):
Ty taky nejses chlap, tak to neplati
To je nepopierateľný fakt...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ivana*M je krásná ženská, to bys čuměl, Pisálku
Mikeš koukám, že k tobě ještě nedorazilo "Není škaredé ženy, neboť větčina mužů zajímá obal, jen zkušené obsah".
Na okraj já to vím moccccc dlouho Mikeš
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mikeš koukám, že k tobě ještě nedorazilo "Není škaredé ženy, neboť větčina mužů zajímá obal, jen zkušené obsah".
Tak to máš pravdu, ke mně dorazilo zatím jen: "Žádná ženská není ošklivá, to jen ty máš v sobě ještě málo piv"
Není tady