Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 12. 11. 2008 14:39

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Život s neprovalenou nevěrou ......

helena napsal(a):

Celej svět na mě čeká: je mi 49, celý život na úřadě a neumím jazyky.
A má bejt??? Když mi bylo asi tolik, lítala jsem tři měsíce po firmách a neptej se, kolik jich bylo - a nakonec jsem nejen našla, ale dokonce si polepšila.

můj otec zůstal v 58 bez práce. Taky našel, za dobu, ale našel a taky to bylo moc dobrý místo. šel do důchodu před dvěma lety, teprve.

Není tady

#52 12. 11. 2008 15:13

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ivana napsal(a):

Klubko napsal(a):

Ivano, neskuhrej zase, že nemáš peníze! Je to v tvých rukou. Pokud nebudeš schopna zvednout zadek a něco s tím udělat, tak si nestěžuj! Omlouvám se, za drsná slova,ale prostě už mi došla trpělivost. Kurňa, to je všechno o tobě, na tobě, copak to nevíš?

Nojono. Celej svět na mě čeká: je mi 49, celý život na úřadě a neumím jazyky. Jo, ale do angličtiny jsem se přihlásila a pilně chodím !!!

Ivano, já bych tě brala... před pár měsíci ne, to bych tě spíš přizabila kvůli fňukání po bývalém, ale teď ...
jestli jsou tvoje příspěvky ze srdce , tak ti blahopřeji smile
..jo, ..ale nesměla bys být z Brna, to je na dojíždění k  nám přece jenom daleko....

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#53 12. 11. 2008 15:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ivi, keby si žila na lazoch, kde nie je žiadna práca, tak nepoviem pol slova... Ale v Brne...? Neverím, že by sa nenašlo niečo lepšie platené a pritom prijateľné. Jazyky sú trochu hendikep, ale neverím, že až taký veľký. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 12. 11. 2008 15:25

lejontina
♥♥-----

Ivana napsal(a):

a rozhodně chci žít raději sama, než s nějakým jiným chlapem, ale není to moc radostný život...Ale dala bych to všechno za možnost být znovu s mým BM!

S BM už nebudeš, ale s tímhle přístupem budeš fakt už jenom sama, sorry, ale na světě je víc bezva chlapů než jen tvůj BM, ale oho, který je tu pro tebe si nevšimneš, když se k tomu stavíš takhle...

"kdo hledá, najde. Kdo nehledá bude nalezen." Řekla klec a vyšla hledat ptáka.

Není tady

#55 12. 11. 2008 16:09

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

lejontina napsal(a):

Ivana napsal(a):

a rozhodně chci žít raději sama, než s nějakým jiným chlapem, ale není to moc radostný život...Ale dala bych to všechno za možnost být znovu s mým BM!

S BM už nebudeš, ale s tímhle přístupem budeš fakt už jenom sama, sorry, ale na světě je víc bezva chlapů než jen tvůj BM, ale oho, který je tu pro tebe si nevšimneš, když se k tomu stavíš takhle...

Mně jsou cizí chlapi protivní. Nechci se s nikým znovu seznamovat, zvlášť ne s někým, kdo si s sebou táhne z předchozího života pytel všelijakých problémů. zvyků a vztahů. Jsem fakt radši sama. Vím, že je to divný, většina žen prostě nějakého chlapa mít musí, ale já ne. Kdyby se ke mě mohl vrátit BM, toho bych přijala s radostí, ale jiného nechci.

Není tady

#56 12. 11. 2008 16:12

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Ivi, keby si žila na lazoch, kde nie je žiadna práca, tak nepoviem pol slova... Ale v Brne...? Neverím, že by sa nenašlo niečo lepšie platené a pritom prijateľné. Jazyky sú trochu hendikep, ale neverím, že až taký veľký. stolt

Seli, já furt koukám po nějakých nových nabídkách. Mně by se líbilo něco s knížkama a tak, ale zatím jsem se setkala buď s tím, že chtějí odborné vzdělání typu archivnictví  a knihovnictví nebo zas nabízejí tak malý plat, že bych do toho jít opravdu nemohla. Jinak nevím, co by tak pro mě, kromě toho úřadu a tabulkového platu, bylo.

Není tady

#57 12. 11. 2008 16:14

Poly
♥♥♥♥---

Ivana napsal(a):

lejontina napsal(a):

Ivana napsal(a):

Mně jsou cizí chlapi protivní. Nechci se s nikým znovu seznamovat, zvlášť ne s někým, kdo si s sebou táhne z předchozího života pytel všelijakých problémů. zvyků a vztahů. Jsem fakt radši sama. Vím, že je to divný, většina žen prostě nějakého chlapa mít musí, ale já ne. Kdyby se ke mě mohl vrátit BM, toho bych přijala s radostí, ale jiného nechci.

Třeba potkáš někoho, kdo ti nebude připadat cizí, u koho budeš mít pocit, že ho znáš sto let. BI. To je život smile

Není tady

#58 12. 11. 2008 16:22

Alosek
Host

Ivana napsal(a):

Mně jsou cizí chlapi protivní. Nechci se s nikým znovu seznamovat, zvlášť ne s někým, kdo si s sebou táhne z předchozího života pytel všelijakých problémů, zvyků a vztahů. Jsem fakt radši sama. Vím, že je to divný, většina žen prostě nějakého chlapa mít musí, ale já ne. Kdyby se ke mě mohl vrátit BM, toho bych přijala s radostí, ale jiného nechci.

Ale ty si táhneš i ty. A nemyslím to zle, ale tvoje touha po bývalém je dost odrazující zlozvyk=závislost.
Já jsem sama a ráda. Miluju svého BM a pro někoho jiného nemám teď, v tomto okamžiku, v srdci místo. Ale umím se radovat z toho, že je šťastný někde jinde s někým jiným. A i když je mi spousta chlapů protivných, moc se těším, až potkám někoho, koho budu milovat stejně jako BM. Ten pocit je úžasný a já ho chci zase prožívat naplno, nejen uvnitř sebe. Nehledám, nečekám, žiju a těším se.

#59 12. 11. 2008 16:34

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ivana napsal(a):

Ivano, zkus si ten začátek  napsat znovu v ich formě, tedy v 1.os.:
Já jsem všem cizím chlapům protivná.
Nechtějí se se mnou seznamovat, zvlášť se mnou, která s sebou táhnu z předchozího života pytel všelijakých problémů, zvyk a vztahů.
Popřemýšlej nad tím.
Upřimně, děláš to pro sebe.

A pak si vezmi ten zbytek:
- Jsem fakt radši sama - PROČ, ČEHO SE BOJÍM, CO MI SAMOTA DÁVÁ, ČÍM MNE OBOHACUJE
- Vím, že je to divný - JAK TO VÍŠ A PROČ BY TO MĚLO BÝT DOVNÉ? KDES TO VĚDĚNÍ VZALA?
- Většina žen prostě nějakého chlapa mít musí - CO JE TO NĚJAKÝ CHLAP? VĚTŠINA? A PROČ MUSÍ?
- Já ne - PROČ NE? JE TVŮJ BM NĚJAKÝ? JDE O NĚJAKÉHO NEBO OBECNĚ O CHLAPA?
-  Kdyby se ke mně mohl vrátit BM, přijala bych ho - CO JE TO KDYBY? CO TĚ DRŽÍ V MINULOSTI?
- Jiného nechci - PROČ NA NĚM TAK VISÍŠ? PROČ JSI SE TAK PEVNĚ SAMA PŘIPOUTALA? ČEHO SE BOJÍŠ?

Tohle je prácena několik týdnů, měsíců...možná i let. Stačí si za pár kaček koupit notásek, psát poctivé odpovědi, klást sama sobě poctivé otázky..a makat amakat.
A funguje to.

Má to však jeden háček - musíš CHTÍT se své závislosti zbavit. Ty na mne děláš dojem, že ti to vyhovuje.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#60 12. 11. 2008 16:48

Alosek
Host

Nevrátila bych se zpátky do žádného okamžiku před nevěrou, během ní, ani po jejím provalení. Mnohem víc mi dala, než vzala.
Dostala jsem šanci zjistit, jaké to je, být nezávislá, zbavit se závislosti na BM (v jakékoli její formě), makat na sobě, poznala jsem skvělé lidi a přátele. A tak dále hjarta .
No a neměla bych tak krásné fotky... rodna

Upravil(a) Alosek (12. 11. 2008 17:00)

#61 12. 11. 2008 16:55

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Ivana napsal(a):

Ivano, zkus si ten začátek  napsat znovu v ich formě, tedy v 1.os.:
Já jsem všem cizím chlapům protivná.
Nechtějí se se mnou seznamovat, zvlášť se mnou, která s sebou táhnu z předchozího života pytel všelijakých problémů, zvyk a vztahů.
Popřemýšlej nad tím.
Upřimně, děláš to pro sebe.

A pak si vezmi ten zbytek:
- Jsem fakt radši sama - PROČ, ČEHO SE BOJÍM, CO MI SAMOTA DÁVÁ, ČÍM MNE OBOHACUJE
- Vím, že je to divný - JAK TO VÍŠ A PROČ BY TO MĚLO BÝT DOVNÉ? KDES TO VĚDĚNÍ VZALA?
- Většina žen prostě nějakého chlapa mít musí - CO JE TO NĚJAKÝ CHLAP? VĚTŠINA? A PROČ MUSÍ?
- Já ne - PROČ NE? JE TVŮJ BM NĚJAKÝ? JDE O NĚJAKÉHO NEBO OBECNĚ O CHLAPA?
-  Kdyby se ke mně mohl vrátit BM, přijala bych ho - CO JE TO KDYBY? CO TĚ DRŽÍ V MINULOSTI?
- Jiného nechci - PROČ NA NĚM TAK VISÍŠ? PROČ JSI SE TAK PEVNĚ SAMA PŘIPOUTALA? ČEHO SE BOJÍŠ?

Tohle je prácena několik týdnů, měsíců...možná i let. Stačí si za pár kaček koupit notásek, psát poctivé odpovědi, klást sama sobě poctivé otázky..a makat amakat.
A funguje to.

Má to však jeden háček - musíš CHTÍT se své závislosti zbavit. Ty na mne děláš dojem, že ti to vyhovuje.

Díky, Pan, budu nad tím hodně přemýšlet.
Už jsem přišla na to, že se fakt bojím. Bojím se mužů, mám to tak odjakživa. Jen u toho mého BM jsem měla pocit, že mu můžu důvěřovat, nikdy jsem se ho nebála, bylo mi s ním dobře, a proto na něm možná tolik visím. Asi...
A to, že jsem cizím chlapům protivná, to vím taky už dlouho. Mnozí mi to i řekli, a to ještě v mládí. Nosím na ksichtě takovu nepřístupnou masku, asi to souvisí s tím mým strachem z mužů.
No, mám opravdu hodně práce před sebou...

Upravil(a) Ivana (12. 11. 2008 16:59)

Není tady

#62 12. 11. 2008 17:24

vera
♥♥♥♥♥♥-

Ivanko, když si to tak umíš říct, určitě jsi na dobré cestě..............

Není tady

#63 12. 11. 2008 17:29

Alosek
Host

Mně Ivana připomíná v něčem Juli. A jak ta nás všechny překvapila big_smile , viď , Pan?

#64 12. 11. 2008 17:35

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Když jsem četla ty Pandořiny věty, úplně jsem si "Ivanu" představovala...i když ji neznám....zvláštní.

Ivano ty jsi docela zvláštní druh ženy, není takových introvertů moc. Já když bych si představila sebe na Tvém místě, tak v rámci asi nějakého pudu, nebo co to je , budu chtít být spokojená, šťastná a postarám se o to...nebo co...

. Když se mi stalo -  dříve-   nějaké "neštestí" (neštěstí typu - můj milý se vyspal s mou nej kamarádkou), tak mnou projela taková kudla, bolest a strnulost, potom pláč, uvolnění a nejvíc mě v tom okamžiku trápilo, těžko se to popisuje, že mi něco změnilo moji pohodu a že teď musím být smutná a brečet. A toto potrvá dny...atd. Jenže vždycky ve mně začlo něco vymýšlet, aby to nebylo TAK strašný, aby to trápení zmizelo nebo se zmenšilo. To už je jedno, CO jsem vymyslela a udělala, je jedno jestli to byl dopis nebo jela jsem "si to vyříkat". To bylo podle mé úrovně a myšlení - dle let..většinou nic moc...lol  Ale NĚCO , třeba blbě, jsem dělala. A hlavním motivem bylo, aby mě to nebolelo. To mi vadilo nejvíc.

V rámci tohoto "aby mě to nebolelo " jsem se začla zdokonalovat. To pokračuje a daří se, ale o tom psát nechci. Já u tebe totiž nemůžu pochopit, jak můžeš žít tak jen trochu, tak napůl, ani vyloženě nešťastná , ale ani spokojená. Takový průměr až podprůměr. Ty nemíváš takové ty okamžiky, kdy chceš (naprosto nemístně) zařvat - JÁ JSEM ŠTASTNÁ! Ty nikdy necítíš takovou tu vnitřní nadupanost, kdy to všechno musí ven? Jako papiňák. Obejmout všechny, chtít všem pomoct, zaplatit bábince přede mnou nákup atd atd..??? Chci všechno - vidět, slyšet, číst, říct...bože...to nejde ani popsat. A tyto stavy jsem mívala vždycky, i když jsem neměla vše okolo sebe dokonale uspořádané.A taky je nemívám denně 16hodin - to fakt ne..smile  No...tak ono je nakonec možné, že jsem divná já, že?....lol a ne chudák Ivanka, které píšu..big_smile
Tak se raději zeptám, máte to někdo taky?? Ivano rozumíš co jsem tím myslela?

Není tady

#65 12. 11. 2008 17:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ivana napsal(a):

. Nosím na ksichtě takovu nepřístupnou masku, asi to souvisí s tím mým strachem z mužů.
No, mám opravdu hodně práce před sebou...

No.... ta maska lety přiroste a jeden je v háji, viď?
Znám to.
Jenže on je to takový začarovaný kruh a je třeba najít jeho začátek, pak už to jde samo.
Když jsem hledala příčiny své "nasupenosti" na všechny chlapy, vzpomněla jsem si při takovéhle terapii nejdříve na jednu příhodu:
To mi zase takhle plakal na rameni jeden zavržený nápadník mé mladší sestry a já blb ho poslouchala a utěšovala. Ze všech těch perel, které z něho vypadly, si pamatuji jen tuhle jednu:
"To bybylo tak úúúžasný, kdybyste vy dvě byly jedna - tak chytrá jako ty, tak krásná jako je tvá sestra"....
Bylo mi tehdy 17 a zazipovala a uložila jsem si tu informaci do svého mozku - počítače - asi v tomto znění:
" Je ti houby platný, že jsi chytrá, protože jsi ošklivá"
Vymalováno na příštích 35 let!
No vlastně dodneška, protože i dnes mám tendenci co nejdříve případnému adeptovi předhodit některou z mých krásnějších kamarádek - a to jsou pochopitelně všechny - a pozorovat, jak si s tím poradí. gloriarolldumbom
Jj..nebíjte mne kapitulation
Nakonec co to kecám,dnes to mám vlastně vyřešený, protože se mi změnily hodnoty a (fyzická)krása se mi přesunula až za tu moji vééééélikou inteligenci albertvissla
Jj..je to sranda na tom světě, Ivano neboj, to zvládneš.
Poznávat sama sebe, to je veliký dobrodružství, někdy je z toho člověk pos... strachy, jindy se zase může umlátit smíchy... prostě nekonečný thriller, zadara a ve vlastní režii wink

Není tady

#66 12. 11. 2008 17:51

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Alosek napsal(a):

Mně Ivana připomíná v něčem Juli. A jak ta nás všechny překvapila big_smile , viď , Pan?

No, Juli nasadila svéráznou terapii lol

Není tady

#67 12. 11. 2008 17:52

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

Alosek napsal(a):

Nevrátila bych se zpátky do žádného okamžiku před nevěrou, během ní, ani po jejím provalení. Mnohem víc mi dala, než vzala.
Dostala jsem šanci zjistit, jaké to je, být nezávislá, zbavit se závislosti na BM (v jakékoli její formě), makat na sobě, poznala jsem skvělé lidi a přátele. A tak dále hjarta .
No a neměla bych tak krásné fotky... rodna

pod to se můžu podepsat...ač nemám BM ale zatím M a ještě nemám dořešeno a sama zatím nevím jak to bude dál - zatím to moc neřeším ale....Dostala jsem šanci zjistit, jaké to je, být nezávislá, zbavit se závislosti na M (v jakékoli její formě), makat na sobě, poznala jsem skvělé lidi a přátele. A tak dále hjarta .
No a neměla bych tak krásné fotky...
NIKDY BY MĚ NENAPADLO CO LIDIČEK A ZÁŽITKŮ..DÍKY TOMU POZNÁM A ZAŽIJI
děkuji pussa

jo a k otázce - myslím, že někdy bych chtěla abych to nevěděla, ale nakonec vyhraje to, že jsem vlastně ráda že to vím - ač to nechápu lollollol

Není tady

#68 12. 11. 2008 17:53

Alosek
Host

Pandorraa napsal(a):

Alosek napsal(a):

No, Juli nasadila svéráznou terapii lol

To teda... lol lol lol

#69 12. 11. 2008 18:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ivana napsal(a):

Selima napsal(a):

Seli, já furt koukám po nějakých nových nabídkách. Mně by se líbilo něco s knížkama a tak, ale zatím jsem se setkala buď s tím, že chtějí odborné vzdělání typu archivnictví  a knihovnictví nebo zas nabízejí tak malý plat, že bych do toho jít opravdu nemohla. Jinak nevím, co by tak pro mě, kromě toho úřadu a tabulkového platu, bylo.

Čo takto nejaká neziskovka, útulok...? Občianske združenie... Možno by to nebol závratný plat, ale horší asi nie, a práca by ťa možno chytila... Moja býv. kolegyňa s tvojím vzdelaním napr, šla najprv robiť od nás do UNICEF-u, ale to ju deptalo, tak po poldruha roku odišla pracovať k ombudsmanovi. wink (A dala sa popri materskej na istú formu zaujímavého výcviku, terapiu tancom... tongue s vyhliadkou na robenie terapeutky na konci.)

Upravil(a) Selima (12. 11. 2008 18:09)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#70 12. 11. 2008 18:11

hrosanek
Host

Mno já akorát nevím před kterou nevěru se posunout. big_smile To je fuk, jestli mojí nebo manžovu ne?

K tématu- poprvé v životě žiju sama za sebe. Nevrátila bych v čase nic, protože bych v té chvíli chtěla změnit všechno, co by se dalo, aby bylo líp. A pak už by realita nikdy nebyla taková, přišla bych o spoustu věcí co se stalo po tom a ty jsou prima. Jsem za všechny zkušenosti, které mi rozmetání mého ukotvení přineslo. Funguju lépe jako člověk, daří se mi kloubit děti, práci, školu, koníčky, přátele. Řekla bych, že můj vztah k manželovi je ve své podstatě kvalitnější než býval a nic na tom nezměnilo, že není "můj." Troufám si říct, že je se mnou větší sranda než bývala, protože se už se tolik neženu být dokonalá. Možná to neumím vysvětlit, ale milosrdný čas, mi to špatné zatáhnul do závoje nebolení a dovolil mi se na ty zážitky koukat s perspektivy toho dneška. Normální ženská, se svými chybami, vzlety a pády, ale jsou i chvíle, kdy si přijdu báječná. smile  Taky jsem pochopila narozdíl od minulých vnímání, že nic a nikdo není můj a dovoluji si mít vliv už pouze na svá konání a rozhodování.

Ivo ne každá žena si hned umí představit, že by někoho chtěla. Taky nejsem typ na převozníky a nečekám, že můj život bude naplněn pouze tehdy a právě tehdy, když v něm bude "kvalitní" chlap. Žiju všemi těmi věcmi, které jsem popsala a taky děláním věcí, na které jsem neměla v partnerství čas. Jestli bude láska nechávám osudu, že budu v té správné chvíli na tom správném místě, až bude čas. Neřeším, jestli to bude teď nebo za deset let nebo nikdy, můj život je kvalitní i bez báječného chlapa. S ním budu mít prostě jednu super životní náplň navíc.

Upravil(a) hrosanek (12. 11. 2008 18:12)

#71 12. 11. 2008 21:04

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Ivana napsal(a):

Selima napsal(a):

Založ si firmu. Já ji taky založila a funguje to. Moje firma se zabývá úklidem a hlídáním dětí. Téměř žádné pořizovací náklady  a celkem plynulý vzestup poptávky.

Není tady

#72 12. 11. 2008 21:13

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Ještě budu o té otázce před usnutím přemýšlet. Přes den mi to párkrát bliklo hlavou.

Vím, že jsem nebyla šťastná, protože mi něco chybělo. Teď šťastná jsem, i přesto, že mi něco chybí. No, budu ještě dumat, zda bych čas opravdu chěla vrátit. smile

Aaaa - už mám svoje nové autíčko. Úplně jako kdybysme se znaly odjakživa. smile Spojka, brzda, plyn - všechno jak dělané pro mě. smile

A kdyby VEnda neměl včera zase astmatický záchvat, tak bych si připadala úplně šťastná. smile Ale posun tu je i v této oblasti - s BM řešíme zdravotní stav syna, aniž bychom se cítili navzájem obviňováni.

Není tady

#73 14. 11. 2008 0:27

x21365
Host

Pochopily / i .... jsem psali i muži přesně . Není to tak jednoznačné, jak by se zdálo, vid Nabuco  . A já to chápu. Proto jsem to založila. Za sebe snad jenom , že nevědomost je fajn, ale stejně , mnohem víc mi to dalo. A toho už bych se nedokázala vzdát, ani za ten pocit , že všechno je tak , jak má - jakoby , jak má. A výýýjiměčně souhlasím s Pisatelem winkpussa , přišlo by třeba něco jiného. Ale respektuji a i chápu ty, které by čas vrátily. Právě, že jedna známá mě na tu myšlenku přivedla, vrátí klidně 5 let ........... tak jsem si uvědomila, že já ne. A dík za odpovědi . pussa

#74 14. 11. 2008 8:30

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Alosek, Jája-pája - jojojo, vy mě z duše mluvíte!
Tu noční cestu z Vysočiny, tu nám už nikdo neodpáře, co? A jiné, a jiné...

wiki - moc pěkně napsáno. Já jdu kolikrát ráno do práce přes most a usmívám se na svět a říkám si "kruci, vždyť já jsem rozvedená, zklamaná životem, mě by nemělo být tak krásně " big_smile A chtěla bych všechny sežrat láskou...teda ty moje Všechny.

Není tady

#75 14. 11. 2008 9:38

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Tak já bych čas vrátila,ovšem s tím,aby se moje nevěra neprovalila.Bylo to krásné období několika let,kdy jsme se na sebe s přítelem oba vzájemně těšili,vyhazovali si z kopyta,smáli se,byl to nespoutaný sex ale i nekonečně fajn debaty,protože i povahově jsme si sedli.Při tom všem jsme oba měli doma své fajn zázemí,manžel byl rád,že jsem taková veselá,stíhala jsem všechno,být dobrou manželkou,matkou a i tou milenkou, a i pracovně.on teda trochu míň,protože jeho paní se cítila nejlíp u sporáku,ale on měl rád srandu,sport i sex,oba jsme docela dobří obchodníci a tak bylo i o čem diskutovat.Po provalení to nestálo za nic,už i jen ten fakt pokusit se nestýkat s osobou,která se proti vám neprovinila a bylo s ní fajn.Chtěl abychom zůstali spolu.Dala jsem přednost měnželovi a dětem,nelituji toho,ale.... I když s manželem pokecám,když přijde navečer z práce,jsem jinak celý den sama se svými myšlenkami jen na to,co je třeba udělat pracovně i doma,co vyřídit,atd.Chybí mi nějaké takové to sluníčko,přibrala jsem a na procházky chodím už jen sama se psem a se vzpomínkama.

Upravil(a) Kuty (14. 11. 2008 9:40)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí