Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 12. 11. 2008 11:15

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Život s neprovalenou nevěrou ......

Víš, Pan, ona spousta z nás to věděla, tušila nebo cítila. Že co tě nezabije, to tě posílí...jen překonat ten strach z neznáma a udělat první krok!

Není tady

#27 12. 11. 2008 11:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zmeny bolia, aspoň mňa určite... ale potom prichádza odmena. stolt Takže mňa osobne treba väčšinou aj k môjmu dobru dokopať násilím: výpoveďou zo zamestnania, nekompromisným rozchodom... dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 12. 11. 2008 11:34

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já bych se nevrátila na svůj vlastní počátek svého "bytí" ani za nic na světě.
Dnes děkuji svému BM, že mě takto odstartoval. Se závislostí na manželovi jsem měla spojeny i jiné závislosti a téměř nebyla sama životaschopná a co je nejhorší, ani jsem netušila, že to může být jinak. Možná jsem to viděla u druhých, ale to byli "jiní" lidé já nemůžu být přece jako "oni", oni to dokážou, ale já ne a to přece nevadí, mám po boku někoho, kdo vše zařídí....už jen vzpomínka mi ježí všechny chlupy!

Vrátit se zpět je pro mě,  -  příměrem - vrátit se ze soustředění z přípravy na olympiádu do okresní tělocvičky na trénink juniorského kroužku.

Není tady

#29 12. 11. 2008 11:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kukačka napsal(a):

Víš, Pan, ona spousta z nás to věděla, tušila nebo cítila. Že co tě nezabije, to tě posílí...jen překonat ten strach z neznáma a udělat první krok!

Já vím smile
"Kde nic není, ani smrt nebere", se říká a je to svatá pravda.
Nikdo za nás nic neudělá, stejně si to ve finále každý musíme  "odřít" sám stolt

Ta vize spíš spočívala a stále spočívá v tom, že když vezmu lucernu a vyrazím, ostatní se s důvěrou přidají a po projdutí černým tunelem se rozprchnou každý za tím svým světlem sluníčkovým.
Nu a já zase můžu zpátky pro další "účastníky zájezdu", pro novou výpravu.
Jen o tom to pro mne je.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#30 12. 11. 2008 11:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdybych (a kdyby byly v řiti ryby http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png) věděla, že moje provalená nevěra by mě vrátila do těch dob, kdy to doma bylo voňavý a fajn, nemrzelo by mě, že to prasklo. Jenže to se bohužel nemůže už nikdy stát...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#31 12. 11. 2008 12:06

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kukačka napsal(a):

Haha, jestli mě to tedy posílilo, a to jistě jo....tak jsem Bivoj!!! kapitulationretagloria

Není tady

#32 12. 11. 2008 12:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Michaela.43 napsal(a):

Kukačka napsal(a):

Haha, jestli mě to tedy posílilo, a to jistě jo....tak jsem Bivoj!!! kapitulationretagloria

Miši,
vždycky máš na výber - někoho to ZABIJE a je pak živý neživý zombie do konce svých dní, jiného to POSÍLÍ, najde sám sebe a je tedy konečně až do konce svých dní sám sebou stolt
To s Bivojem, chápeš, nemá nic společného winkbig_smile

Není tady

#33 12. 11. 2008 12:13

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki, to bylo pěkné přirovnání s tím juniorským kroužkem storstark

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#34 12. 11. 2008 13:11

Poly
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

Kukačka napsal(a):

Já vím smile
"Kde nic není, ani smrt nebere", se říká a je to svatá pravda.
Nikdo za nás nic neudělá, stejně si to ve finále každý musíme  "odřít" sám stolt

Ta vize spíš spočívala a stále spočívá v tom, že když vezmu lucernu a vyrazím, ostatní se s důvěrou přidají a po projdutí černým tunelem se rozprchnou každý za tím svým světlem sluníčkovým.
Jen o tom to pro mne je.

Těším se, až se zase vrátíš pro novou výpravu. smile

Není tady

#35 12. 11. 2008 13:17

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Poly napsal(a):

Jen o tom to pro mne je.

tummenupphjarta

Upravil(a) Kukačka (12. 11. 2008 13:17)

Není tady

#36 12. 11. 2008 13:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Poly napsal(a):

Tak na tebe se děvče taky těším stolt
V lednu či nejpozději v únoru.

Není tady

#37 12. 11. 2008 13:30

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Mně se teď rozhodně nežije líp, než předtím. Ani po materiální stránce, musím obracet každou korunku a BM dobře vydělával, ani po stránce psychické a emocionální. Nemám u sebe toho, koho miluju, cítím se osamělá a nenaplněná, cítím, že můj život postrádá smysl, jen tak poletuju od ničeho k ničemu. Snažím se žít, jak to jde, zpříjemňovat si život různými radůstkami, ale dala bych nevím co na světě za to, abych byla zase se svým BM. S ním po boku měl ten můj život úplně jiný náboj. Jo, zjistila jsem, že dokážu žít sama (tedy spíš přežívat) a rozhodně chci žít raději sama, než s nějakým jiným chlapem, ale není to moc radostný život. A ano, mám kamrádky, mám koníčky, užívám si. Ale dala bych to všechno za možnost být znovu s mým BM!

Není tady

#38 12. 11. 2008 13:30

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

A já si rejpnu. To ona Pandorra vezme do busu "účastníky zájezdu", jenže udělá jednu poznávačku, nadchne je a pak si dá načas, než nasměruje zase jiný kurz. No co maj dělat ti nadržení cestující dumbom

Není tady

#39 12. 11. 2008 13:32

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ivano, neskuhrej zase, že nemáš peníze! Je to v tvých rukou. Pokud nebudeš schopna zvednout zadek a něco s tím udělat, tak si nestěžuj! Omlouvám se, za drsná slova,ale prostě už mi došla trpělivost. Kurňa, to je všechno o tobě, na tobě, copak to nevíš?

Není tady

#40 12. 11. 2008 13:32

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ivana napsal(a):

Mně se teď rozhodně nežije líp, než předtím. Ani po materiální stránce, musím obracet každou korunku a BM dobře vydělával, ani po stránce psychické a emocionální. Nemám u sebe toho, koho miluju, cítím se osamělá a nenaplněná, cítím, že můj život postrádá smysl, jen tak poletuju od ničeho k ničemu. Snažím se žít, jak to jde, zpříjemňovat si život různými radůstkami, ale dala bych nevím co na světě za to, abych byla zase se svým BM. S ním po boku měl ten můj život úplně jiný náboj. Jo, zjistila jsem, že dokážu žít sama (tedy spíš přežívat) a rozhodně chci žít raději sama, než s nějakým jiným chlapem, ale není to moc radostný život. A ano, mám kamrádky, mám koníčky, užívám si. Ale dala bych to všechno za možnost být znovu s mým BM!

Ivanko a stímhle postojem chceš žít až do konce svých dní? Není to tak trochu mrhání ?  dumbom dumbom

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#41 12. 11. 2008 13:43

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ivana napsal(a):

. Ale dala bych to všechno za možnost být znovu s mým BM!

On nechce.

Není tady

#42 12. 11. 2008 13:44

x62358
Host

Ivanko spíš by mě nebavilo být s tím koho miluju a kdo nemiluje mě.

#43 12. 11. 2008 13:46

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Klubko napsal(a):

A já si rejpnu. To ona Pandorra vezme do busu "účastníky zájezdu", jenže udělá jednu poznávačku, nadchne je a pak si dá načas, než nasměruje zase jiný kurz. No co maj dělat ti nadržení cestující dumbom

lol wink tummenupp tady taky jedna nadržená cestující lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#44 12. 11. 2008 13:49

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Klubko napsal(a):

Hele, moc mne neprovokuj lol
Už jsem i přemýšlela, že vám to nalajnuju na celý rok, každý dva měsíce jeden víkend a basta fidli.
Žádné půlroční prostoje, jak to někteří mají, ale tvrdý dril.
A stejně jako každé jné školy - platbu na čtvrt/půl roku předem stoltreta
Za rok vystudováno a basta dumbom

Jenže jelikož jsem vlastně M.A.S.H, tak houby vím, kdy zas přiletí vrtulníky roll
Ale škola, která teď vzniká, bude přesně systematická, tak se dočkáš.

Nu a pokud je něco urgentního, klidně přijeď na pokec. Dostaneš k tomu grátis i felinoterapii lollollol

Není tady

#45 12. 11. 2008 13:55

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Hlásím se k tvrdému studiu. ALe co když prolítnu? Je v záloze opravná zkouška va ?
Mám dost ještě mezery ve vědomostech...
Teď hlavně v oblasti intimní a citové. Potřebuji reset mozku:))))

Urgentní? No zatím to zvládám. Mě stačí příští pátek. Mě tam baví ty ženy okolo. TY ostatní příběhy. Pro mne to je totiž poučení, než rozebírat jen sebe. Vždy čučím, jakého kostlivce kdo vytáhne ze sekretáře.

Není tady

#46 12. 11. 2008 14:09

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Klubko napsal(a):

lol wink tummenupp tady taky jedna nadržená cestující lol

hele studuj příručku pro babičky a ne jak být nadržeženou cestující lol
Do parku se ti s důchodcem nechce, tak halt studuj a oprašuj po večer, jak přebalovat a tak....  lol vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#47 12. 11. 2008 14:27

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Ivano, neskuhrej zase, že nemáš peníze! Je to v tvých rukou. Pokud nebudeš schopna zvednout zadek a něco s tím udělat, tak si nestěžuj! Omlouvám se, za drsná slova,ale prostě už mi došla trpělivost. Kurňa, to je všechno o tobě, na tobě, copak to nevíš?

Nojono. Celej svět na mě čeká: je mi 49, celý život na úřadě a neumím jazyky. Jo, ale do angličtiny jsem se přihlásila a pilně chodím !!!

Není tady

#48 12. 11. 2008 14:30

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Klubko napsal(a):

Nojono. Celej svět na mě čeká: je mi 49, celý život na úřadě a neumím jazyky. Jo, ale do angličtiny jsem se přihlásila a pilně chodím !!!

Svět ti leží u nohou a ty jím opovrhuješ, Hele taky neumím španělsky a užil jsem si 14 dní ve Španělsku na co jazyky začni už žít. Ve slovíčkách není svět. ten je mimo učebnice. Taková mladá a takovýdle řeči

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#49 12. 11. 2008 14:31

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Klubko napsal(a):

Dotaz. Kolikrát jsi to zkusila? Jednou? Dvakrát?

Není tady

#50 12. 11. 2008 14:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Celej svět na mě čeká: je mi 49, celý život na úřadě a neumím jazyky.
A má bejt??? Když mi bylo asi tolik, lítala jsem tři měsíce po firmách a neptej se, kolik jich bylo - a nakonec jsem nejen našla, ale dokonce si polepšila.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí