29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zmeny bolia, aspoň mňa určite... ale potom prichádza odmena. Takže mňa osobne treba väčšinou aj k môjmu dobru dokopať násilím: výpoveďou zo zamestnania, nekompromisným rozchodom...
Není tady
Já bych se nevrátila na svůj vlastní počátek svého "bytí" ani za nic na světě.
Dnes děkuji svému BM, že mě takto odstartoval. Se závislostí na manželovi jsem měla spojeny i jiné závislosti a téměř nebyla sama životaschopná a co je nejhorší, ani jsem netušila, že to může být jinak. Možná jsem to viděla u druhých, ale to byli "jiní" lidé já nemůžu být přece jako "oni", oni to dokážou, ale já ne a to přece nevadí, mám po boku někoho, kdo vše zařídí....už jen vzpomínka mi ježí všechny chlupy!
Vrátit se zpět je pro mě, - příměrem - vrátit se ze soustředění z přípravy na olympiádu do okresní tělocvičky na trénink juniorského kroužku.
Není tady
Kukačka napsal(a):
Víš, Pan, ona spousta z nás to věděla, tušila nebo cítila. Že co tě nezabije, to tě posílí...jen překonat ten strach z neznáma a udělat první krok!
Já vím
"Kde nic není, ani smrt nebere", se říká a je to svatá pravda.
Nikdo za nás nic neudělá, stejně si to ve finále každý musíme "odřít" sám
Ta vize spíš spočívala a stále spočívá v tom, že když vezmu lucernu a vyrazím, ostatní se s důvěrou přidají a po projdutí černým tunelem se rozprchnou každý za tím svým světlem sluníčkovým.
Nu a já zase můžu zpátky pro další "účastníky zájezdu", pro novou výpravu.
Jen o tom to pro mne je.
Není tady
Kdybych (a kdyby byly v řiti ryby ) věděla, že moje provalená nevěra by mě vrátila do těch dob, kdy to doma bylo voňavý a fajn, nemrzelo by mě, že to prasklo. Jenže to se bohužel nemůže už nikdy stát...
Není tady
Kukačka napsal(a):
Víš, Pan, ona spousta z nás to věděla, tušila nebo cítila. Že co tě nezabije, to tě posílí...jen překonat ten strach z neznáma a udělat první krok!
Haha, jestli mě to tedy posílilo, a to jistě jo....tak jsem Bivoj!!!
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Haha, jestli mě to tedy posílilo, a to jistě jo....tak jsem Bivoj!!!
Miši,
vždycky máš na výber - někoho to ZABIJE a je pak živý neživý zombie do konce svých dní, jiného to POSÍLÍ, najde sám sebe a je tedy konečně až do konce svých dní sám sebou
To s Bivojem, chápeš, nemá nic společného
Není tady
Wiki, to bylo pěkné přirovnání s tím juniorským kroužkem
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Já vím
"Kde nic není, ani smrt nebere", se říká a je to svatá pravda.
Nikdo za nás nic neudělá, stejně si to ve finále každý musíme "odřít" sám
Ta vize spíš spočívala a stále spočívá v tom, že když vezmu lucernu a vyrazím, ostatní se s důvěrou přidají a po projdutí černým tunelem se rozprchnou každý za tím svým světlem sluníčkovým.
Jen o tom to pro mne je.
Těším se, až se zase vrátíš pro novou výpravu.
Není tady
Poly napsal(a):
Jen o tom to pro mne je.Těším se, až se zase vrátíš pro novou výpravu.
Upravil(a) Kukačka (12. 11. 2008 13:17)
Není tady
Poly napsal(a):
Těším se, až se zase vrátíš pro novou výpravu.
Tak na tebe se děvče taky těším
V lednu či nejpozději v únoru.
Není tady
Mně se teď rozhodně nežije líp, než předtím. Ani po materiální stránce, musím obracet každou korunku a BM dobře vydělával, ani po stránce psychické a emocionální. Nemám u sebe toho, koho miluju, cítím se osamělá a nenaplněná, cítím, že můj život postrádá smysl, jen tak poletuju od ničeho k ničemu. Snažím se žít, jak to jde, zpříjemňovat si život různými radůstkami, ale dala bych nevím co na světě za to, abych byla zase se svým BM. S ním po boku měl ten můj život úplně jiný náboj. Jo, zjistila jsem, že dokážu žít sama (tedy spíš přežívat) a rozhodně chci žít raději sama, než s nějakým jiným chlapem, ale není to moc radostný život. A ano, mám kamrádky, mám koníčky, užívám si. Ale dala bych to všechno za možnost být znovu s mým BM!
Není tady
A já si rejpnu. To ona Pandorra vezme do busu "účastníky zájezdu", jenže udělá jednu poznávačku, nadchne je a pak si dá načas, než nasměruje zase jiný kurz. No co maj dělat ti nadržení cestující
Není tady
Ivano, neskuhrej zase, že nemáš peníze! Je to v tvých rukou. Pokud nebudeš schopna zvednout zadek a něco s tím udělat, tak si nestěžuj! Omlouvám se, za drsná slova,ale prostě už mi došla trpělivost. Kurňa, to je všechno o tobě, na tobě, copak to nevíš?
Není tady
Ivana napsal(a):
Mně se teď rozhodně nežije líp, než předtím. Ani po materiální stránce, musím obracet každou korunku a BM dobře vydělával, ani po stránce psychické a emocionální. Nemám u sebe toho, koho miluju, cítím se osamělá a nenaplněná, cítím, že můj život postrádá smysl, jen tak poletuju od ničeho k ničemu. Snažím se žít, jak to jde, zpříjemňovat si život různými radůstkami, ale dala bych nevím co na světě za to, abych byla zase se svým BM. S ním po boku měl ten můj život úplně jiný náboj. Jo, zjistila jsem, že dokážu žít sama (tedy spíš přežívat) a rozhodně chci žít raději sama, než s nějakým jiným chlapem, ale není to moc radostný život. A ano, mám kamrádky, mám koníčky, užívám si. Ale dala bych to všechno za možnost být znovu s mým BM!
Ivanko a stímhle postojem chceš žít až do konce svých dní? Není to tak trochu mrhání ?
Není tady
Ivanko spíš by mě nebavilo být s tím koho miluju a kdo nemiluje mě.
Klubko napsal(a):
A já si rejpnu. To ona Pandorra vezme do busu "účastníky zájezdu", jenže udělá jednu poznávačku, nadchne je a pak si dá načas, než nasměruje zase jiný kurz. No co maj dělat ti nadržení cestující
tady taky jedna nadržená cestující
Není tady
Klubko napsal(a):
Hele, moc mne neprovokuj
Už jsem i přemýšlela, že vám to nalajnuju na celý rok, každý dva měsíce jeden víkend a basta fidli.
Žádné půlroční prostoje, jak to někteří mají, ale tvrdý dril.
A stejně jako každé jné školy - platbu na čtvrt/půl roku předem
Za rok vystudováno a basta
Jenže jelikož jsem vlastně M.A.S.H, tak houby vím, kdy zas přiletí vrtulníky
Ale škola, která teď vzniká, bude přesně systematická, tak se dočkáš.
Nu a pokud je něco urgentního, klidně přijeď na pokec. Dostaneš k tomu grátis i felinoterapii
Není tady
Hlásím se k tvrdému studiu. ALe co když prolítnu? Je v záloze opravná zkouška ?
Mám dost ještě mezery ve vědomostech...
Teď hlavně v oblasti intimní a citové. Potřebuji reset mozku:))))
Urgentní? No zatím to zvládám. Mě stačí příští pátek. Mě tam baví ty ženy okolo. TY ostatní příběhy. Pro mne to je totiž poučení, než rozebírat jen sebe. Vždy čučím, jakého kostlivce kdo vytáhne ze sekretáře.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Klubko napsal(a):
![]()
![]()
tady taky jedna nadržená cestující
hele studuj příručku pro babičky a ne jak být nadržeženou cestující
Do parku se ti s důchodcem nechce, tak halt studuj a oprašuj po večer, jak přebalovat a tak....
Není tady
Klubko napsal(a):
Ivano, neskuhrej zase, že nemáš peníze! Je to v tvých rukou. Pokud nebudeš schopna zvednout zadek a něco s tím udělat, tak si nestěžuj! Omlouvám se, za drsná slova,ale prostě už mi došla trpělivost. Kurňa, to je všechno o tobě, na tobě, copak to nevíš?
Nojono. Celej svět na mě čeká: je mi 49, celý život na úřadě a neumím jazyky. Jo, ale do angličtiny jsem se přihlásila a pilně chodím !!!
Není tady
Ivana napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nojono. Celej svět na mě čeká: je mi 49, celý život na úřadě a neumím jazyky. Jo, ale do angličtiny jsem se přihlásila a pilně chodím !!!
Svět ti leží u nohou a ty jím opovrhuješ, Hele taky neumím španělsky a užil jsem si 14 dní ve Španělsku na co jazyky začni už žít. Ve slovíčkách není svět. ten je mimo učebnice. Taková mladá a takovýdle řeči
Není tady
Ivana napsal(a):
Klubko napsal(a):
Dotaz. Kolikrát jsi to zkusila? Jednou? Dvakrát?
Není tady
Celej svět na mě čeká: je mi 49, celý život na úřadě a neumím jazyky.
A má bejt??? Když mi bylo asi tolik, lítala jsem tři měsíce po firmách a neptej se, kolik jich bylo - a nakonec jsem nejen našla, ale dokonce si polepšila.
Není tady