29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já vím, nedává to smysl. Ale já to stejně risknu.... protože se tu hodně diskutuje o něvěře, o tom, jak žít po provalené nevěře. A také se tu probírá věrnost. Já mohu být věrná , celý život. A protože jsem ve vztahu spokojená, jsem partnerkou, vlastně o nevěře svého muže nebo přítele nepřemýšlím. To ale neznamená, že on nevěrný není.
Má otázka zní , hypotetická ............... je tu někdo, kdo by vrátil čas ?? Prostě se vrátil zpět, s tím, že ta nevěra se neprovalí, nedozví se to ,neprožije to , co jsi prožil , bez ohledu na výsledek. A také se tím vrátí zpátky, bez toho , co pochopil a co dnes ví. Prostě si bude žít ten svůj život, tak jak byl . Já vím, je to hodně , hodně hypotetické, ale snad to většina z vás pochopí.
já to nejsem, jsem ráda, že se nevěra provalila, nechci vrátit čas
jsem teď silnější, jak napsala jednou Regi.............přežití nevěry mě posílilo, zlepšilo
vím, co chci a co nechci
i náš vztah je jiný, lepší.................ale není všem dnům konec, jak jednou "kdosi" napsal
počítám s tím..................
Není tady
Zajímavá otázka. Dovedla mě k zamyšlení. Děkuji, MisaII.
Já ne. Nechci vrátit čas.
V tomhle období, od září do ledna - se mi vrací vzpomínky. Jak roky plynou, čím dál míň. Letos už moc nebolí.
Děkuji za všechno, co jsem prožila. Děkuji za všechno a všechny, koho jsem poznala. Mohlo by to být trošku ... lepší? .... jiné? V něčem. Ale taky daleko horší.
Děkuji, že jsem právě tam, kde jsem.
Děkuji, že jsem stále tady.
Mišo,
tak to je docela zajímavá otázka a musím říc, že jsem si jí sama kolikrát pokládala. Ale zpětně až teď. A přivedla mě k tomu, že bych jí opravdu nechtěla vědět a vidět tu nevěru. Nic mi to do dalších let s manželem dobrého nepřineslo. Naopak teď už chápu, že jsem to měla hluboko uvnitř schované a nevypořádané a že to byla i příčina těch nesrovnalostí mezi náma, nedokázala jsem si to dát do souvislostí, protože to bylo"zapomenuté". Řekli jsme si tenkrát, že na to zapomenem....bohužel podvědomí je potvora a ikdyž o tom nevíme pořád s touto informací pracuje. Začla jsem si to dávat do souvislostí až po x letech , kdy jsem si já našla příte. Teď to vím, ale stále ještě nevím jak to nejlépe zpracovat...teda vím, ale uvést to do praxe je ještě nad moje síly.
Není tady
Nechtěla bych se vrátit do stavu "předtím", ani kdyby žádná nevěra nenásledovala. Byla bych pořád ta submisivní,válcovaná a utrápená ženuška s bezvýznamnými, okamžitě smetenými názory, a navíc by nebyl důvod ani možnost to měnit, něco s tím udělat. Tenkrát si jít třeba na fotky...by bylo nemyslitelné. Všechno jsem filtrovala přes síto "co on, co by tomu řekl, líbilo by se mu to", stejně jako "bude mu tohle chutnat", taková jako autocenzura ve všech oblastech, s nadějí, že to cení a ocení.....a prd a vořech. Neměnila bych, nejvíc totiž bolelo narovnání té ženušky do osobnosti, která je sama za sebou. Přiznávám, že nejvíc mi pomohla otevřít oči Pandořina školička, i když jsem chodila i na jiné semináře. Získaná sebedůvěra a sebevědomí stojí za těch pár nepříjemných let. Teď se mi žije fajn.
Já jsem si s myšlenkou na "vrácení času" pohrával v životě už několikrát, ačkoli ani v jednom případě nešlo o nevěru - prostě nějaká blbá, nepředvídatelná náhoda mě párkrát dostala do zbytečných problémů... nakonec jsem došel k závěru, že čas vrátit stejně nejde a že to všechno asi mělo tak být...
Není tady
Hezké téma- ne, nic bych nevrátila. Cítím se být konečně svá, na vlastních nohou, i se svými mindráky a chybami....ale schopná v každé minutě přijímat odpovědnost jen za sebe a děti. A schopná CÍTIT- ve snaze nevšímat si různých podrazů a úskoků a různých malých křivd jsem se uzavřela na mnoho let do sebe- a už jsem se bála cokoliv cítit, hned jsem za tím cítila lest a ztrátu.
Tolik jsem se bála ztrácet ty dobré drobečky, že jsem si je ani neuměla užít- sex, radost z úspěchů dětí, ....neměla jsem přátele, protože jsem rodinu v čele s manželem posadila na piedestal, bohužel jsem neviděla, že manžel má jiné priority než mě.
Bléééé....měnila byh snad jen jedno příšerné faux pas, co se mi stalo, když jsem se opila....jinak NIC.
Stejně jako Vanda jsem ráda, že se to stalo a že jsem konečně taková, jaká jsem. Howgh
Upravil(a) Regina (12. 11. 2008 8:40)
Není tady
Ne. Nevěru jsem zjistila náhodou. Možná mi nebudete věřit,ale do měsíce jsem o ní nevěděla. V tu chvíli jsem řešila to, jestli se po 3 dávce chemoterapeutik nepodělám, nepozvracím a neumřu bolestí. A taky jsem v tu chvíli spíše přemýšlela jestli má cenu koupit si paruku za ty děsný prachy nebo to přežít půl roku na ostro. A přítel mi v tu dobu skutečně poskytoval takovou oporu, že jeden úlet mi byl fakt fuck.
Není tady
ne, nevrátila, pozitiva, která to následně přineslo do kvality mého partnerského vztahu zcela převažují nad negativy.
Ja asi nie... aj keď je mi dodnes ľúto, ako sa to skončilo pre syna BP, za seba som rada, že veci prebehli tak, ako prebehli. A možno to malo aj preňho nejaké pozitíva, teraz sa uvidí.
Není tady
Já bych čas nevracela. Ze spousty důvodů, které jsou pro mě natolik důležité, že by vracení nemělo smysl. Dál bych spala jako Sněhuročka bez naděje na políbení od prince. A navíc bych nepotkala vás všechny. Do jednoho.
Všechno mělo smysl.
Pokud mám být sama k sobě upřímná, ano vrátila bych čas. Chtěla bych zase normální průměrný vztah se svým manželem. Ale zároveň jsem ráda za zkušenost, rozsvícení v lebce, které mi to všechno přineslo.
Nemohla bych brát obojí, zkušenosti a navrácení času?
Není tady
Ee.
Není tady
Nee - nevrátila - jsem víc sama sebou, vím, že být sama není prohra. Teď už to vím. Nebýt potřeby manžela provalit svoji nevěru, o které jsem věděla a neřešila, tak jsem o hodně přišla. Synek je moje velká radost, přítel mi dává to, co se mi v manželství nedostávalo a mám Vás
Není tady
Vrátit time kvůli nevěře, aby se neprovalila? To vůbec ne. Přišlo by něco jiného, třebas horšího a mohl bych se z toho vopupínkovat. Takto to bylo je a správné. / I když některé příjemné okamžiky bych si rád zopakoval/
Není tady
To je můj velmi častý sen - vrátit čas! Ano, vrátila bych čas, dala bych za to 10 let života, kdybych zase mohla být s mým BM, pokud by se jeho nevěra neprovalila a hlavně pokud by on nechtěl naše manželství rozbít a neodešel by se svojí milenkou. Byla jsem v té době spokojená, že jsem se konečně vyhrabala z hlubin deprese a těšila jsem se na krásný naplněný život s mým BM. Pokud bych ten život s ním mohla mít, tak bych za to obětovala nevím co.
Není tady
Kukačko - snad mu někdy poděkuju Ale mám pocit, že by hleděl a nechápal o čem mluvím. Je to jiný člověk. Jsme oba jiní a možná nyní víc sví !
Není tady
Já bych teda taky nevracela, mám možná težší ale rozhodně kvalitnější a radostnější život. ...... ale včera jsem měla jeden rozhovor, který mi dal námět na tohle téma. A musím říct, že jsem o tom opravdu přemýšlela.
Nabuco - , to je jiná otázka , tak ne. Když zpět , tak se vším všudy
Tak to já doufám, že se žádná potencionální nevěra u mého protějšku neprovalí...
Není tady
I já bych čas nevracela......
...kolikrát jsem si i říkala, že situace se vyvíjela tak jak se vyvíjela, byl a je to osud
...nechci se rouhat, ale kolikrát jsem i té milence v duchu děkovala, že byla....
a život jde dál a je to fajn.....
Není tady
Růža napsal(a):
Kukačko - snad mu někdy poděkuju
Ale mám pocit, že by hleděl a nechápal o čem mluvím. Je to jiný člověk. Jsme oba jiní a možná nyní víc sví !
Růžo - ty jsi já??? máš stejný nápady!
Není tady
Tak tohle je pro mne moc radostné čtení
Naplnění vize vzniklé před necelými třemi lety
Holky, jste super baby
Není tady