Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#201 15. 11. 2008 13:35

Pedro
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 523

Re: Vernost

hirondel napsal(a):

Pedro napsal(a):

Akorád neznám nikoho, kdo si v tom bezvýhradně věří.

Tomu odmitam verit.  big_smile   Akorat,ze, kdo zna pravdu?  big_smile

Ják odmítám? Copak může existovat, nějaká individuální jednotka, znající absolutní pravdu a tedy si bezvýhradně věřit? lol

Není tady

 

#202 15. 11. 2008 14:38

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj
Registrovaný: 1. 2. 2008
Příspěvky: 2557

Re: Vernost

hirondel napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Ale i tak to bylo pro její vlastní tělesné ukojení. On psal, že tělo půjčila na chvíli jinému, ale duší byla stále s ním...

Kdyz by znala Lasku,nepujcila by telo nekomu jinemu(vubec by ji to nenapadlo ani na doporuceni manzela na zaklade jeho obav).
Jeji vlastni telesne ukojeni pro ktere jde k jinemu muzi,je ukazkou jejiho oddeleni duse od tela. Duse a telo v oddeleni netvori jeden Celek. A Laska je preci Celek. 

Z pudove roviny byti mame dojit k citove,od citove roviny byti k duchovni.  Vyvoj smer Laska.  smile

Noo ona mě nezajímá, já jsem spíš řešila jeho, ten jeho projev lásky.... raději jí povolí nevěru, jen pro to aby byla šastná a spokojená.


Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

 

#203 15. 11. 2008 16:03

haiel
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 4. 2008
Příspěvky: 2960

Re: Vernost

Kazalin napsal(a):

...

Jen doplním, že otázka věry a nevěry je trochu složitější a to tím, že se jedná o "energii, vibrace" a "genetické informace".
To první, pokud dojde k sexuálnímu spojení dvou lidských bytostí, uvolní se i učité množství určité energie, která se promítá v jiné dimenzi, než fyzické, tím pádem musí být i někde zapsána, uložena. Nevím, na jak dlouho, ale předpoklad je bez časové konstanty. Tedy navěky, řečeno sedlácky.
To druhé, dojde k výměně tělesných tekutin, tím i DNA, jeden předává druhému. Ale jelikož každá buňka má svou vibraci, tím pádem si žena po styku uchovává určitou dobu ve svých bedrech DNA dotyčného a tím i jeho "osobní" vibraci, určitý kód.
Samotného by mě zajímalo, jaké důsledky toto vše může obsahovat, co se děje v nehmotném světě atd.

Pohled pozemšana je logický, buď se na to přijde, nebo ne,... jde se k nevěře přiznat, nebo ji zamlčet, atd.. Modely jsou všeobecně známé.
Takže házím rukavici smile

Kazaline, zvedám rukavici,  velmi mě upoutal materiál, z jakého je zhotovena smile  Vidím, že se nejedná o věrnost a nevěru na líci a na rubu, ani o  „hladce obrace“, ale o vibrace big_smile  Pokusím se je laicky okomentovat.  Když půjdu od těch nejhrubších po ty nejjemnější, tedy zdola nahoru, pak vidím toto: 1) Potkají se dva, neznají se, nic k sobě necítí krom tělesné žádosti a jdou si to tedy spolu tzv. „rozdat“. Spojnice mezi nimi je tedy jen na úrovni pudové. Co se děje v nehmotném světě? Myslím, že nic moc a že je to velice podobné tomu, co se děje tady. (nechci zabředávat do nějakých pseudoodborných výrazů,  použiju standartní personifikaci, která je lépe aplikovatelná pro způsob nazírání a slovníku toho či onoho z nás) : démoni pudů se zaradují, že se jim zase povedla ňáká ta lumpárna a jdou vymejšlet další. Domnívám se, že žádný trvalý otisk nezůstává. Teď o stupeň nahoru –2)  potkají se dva, zarezonuje to mezi nimi na úrovni emocionální a tato otevírá dveře (může a nemusí) k té pudové. Spojnice jsou už dvě. Ta emocionální je té pudové nadřazená, kultivuje ji, a proto se v nehmotném světě děje už cosi víc. Andělíčkové zpívají a čertíci se radují, ale už ne tak od podlahy, protože pozitivní emoce mezi lidmi jsou pro ně rušivé. Emoce ale nekralují, je jim nadřazena rovina mentální a kultivuje je: 3) Potkají se dva, rozumí si spolu a to jim otevírá dveře (může být a nemusí) k  rovinám emocionálním a pudovým. Pokud k tomu dojde, spojnice jsou už tři. V nehmotném světě se děje zase o něco víc. Andělé vyššího řádu pějí do větších dálav, andělíčkové zpívají druhý hlas a čerti jsou už trochu na rozpacích a slábnou. Otisk je tedy mocnější a trvalejší. 4) Když se potkají dva a dojde mezi nimi k akordu na úrovni nejvyšší – duchovní – tato otevírá (opět je to libovolné a dobrovolné) dveře k těm třem , někdy jenom k jedné nebo dvěma úrovním podřazeným. Pokud je to se vším všudy, dojde ke spojení na čtyřech úrovních a v nehmotném světě pějí samotní Serafové, jim přizvukují podřízené kúry andělské a čerti si ani nevrznou. Otisk je pak  mocný, ne-li trvalý. Když se pak tito lidé potkávají skrze několik životů a  poznávají se (toho člověka vidím poprvé,ale je mi tak blízký, jako bych odjakživa ho znala….), může se jednat právě o onu vibraci vyššího řádu. Mezi lidmi, kteří se spolu kdysi jenom vyspali, k tomuto nedojde. To bychom se asi poznávali všichni lol  Pominula jsem varianty jako nedobrovolný sex, znásilnění, zabíjení atd., tam se jedná o vibrace hrubé a dlouhodobé a to je něčem jiným.
No a když se to aplikuje na tu věrnost a nevěru, tak je vidno, že to, co se chápe jako nevěra, má nejostřejší drápy (nejhrubší projev) na té úrovni nejnižší . Chlap se nepokládá za nevěrného, když si „jenom“ rozumí se sousedkou. Pokládá se za nevěrného až tehdy, když s ní má sex. Srdcem (v rovině emocí) můžu milovat kohokoliv. Rozumět si můžu s kýmkoliv. Ale nevěrná jsem  jenom tehdy, když mám sex  s někým jiným, než s kým mě cosi zjevně poutá…Takže v rámci vibrací vyšších, než jsou ty pudové, je  nevěra nesmysl jak kulatý čtvereček a nepodléhá soudům a dopadům vyšším, než jsou ty lidské. Do psaní o věrnosti obecně – tedy věrnosti sobě atp. se pouštět nechci, když ty jsi měl na mysli tu nevěru mezi mužem a ženou. Už aj tak je to dloooouuuuhýýýýý hmm
Snad jsem se tímto vyjádřila zároveň i k tebou zmiňované DNA, nemyslím, že by hrála v tomto případě významnější roli. Pokud tedy nedojde k oplodnění, ale i tak se to týká především otce a plodu. Ale možná jsi měl na mysli něco takového, o čem píše (tuším) Castaneda – už si to nepamatuju přesně – že mezi ženou a mužem zůstává po pohlavním styku jakési neviditelné vlákno – to je to, o čem se domnívám, že je utkané z těch jemnějších, čili trvalejších vibrací. Tedy za asistence (minimálně) emocí. Co člověk neprožívá, to nezanechává otisk. Čím vyšší prožitek, tím mocnější vibrace a tím mocnější otisk. Tož tak nějak jsem to myslela. Tímto pokládám rukavici tam, odkud jsem ji sebrala a ponechávám k případnému prozkoumání někomu dalšímu, i když jsem si vědoma toho, že mnohé z toho už tady bylo řečeno, sice jinak, ale přece a že v mnohém jsem se dopustila pověstného nošení dříví do lesa smile , takže se omlouvám za to dlouhé plkání,ale když mě se ta rukavica táááák líbila....big_smile

Není tady

 

#204 15. 11. 2008 16:24

Vanda
Host

Re: Vernost

haiel napsal(a):

4) Když se potkají dva a dojde mezi nimi k akordu na úrovni nejvyšší – duchovní – tato otevírá (opět je to libovolné a dobrovolné) dveře k těm třem , někdy jenom k jedné nebo dvěma úrovním podřazeným. Pokud je to se vším všudy, dojde ke spojení na čtyřech úrovních a v nehmotném světě pějí samotní Serafové, jim přizvukují podřízené kúry andělské a čerti si ani nevrznou. Otisk je pak  mocný, ne-li trvalý.
No a když se to aplikuje na tu věrnost a nevěru, tak je vidno, že to, co se chápe jako nevěra, má nejostřejší drápy (nejhrubší projev) na té úrovni nejnižší . Chlap se nepokládá za nevěrného, když si „jenom“ rozumí se sousedkou. Pokládá se za nevěrného až tehdy, když s ní má sex. Srdcem (v rovině emocí) můžu milovat kohokoliv. Rozumět si můžu s kýmkoliv. Ale nevěrná jsem  jenom tehdy, když mám sex  s někým jiným, než s kým mě cosi zjevně poutá…Takže v rámci vibrací vyšších, než jsou ty pudové, je  nevěra nesmysl jak kulatý čtvereček a nepodléhá soudům a dopadům vyšším, než jsou ty lidské.

Haiel, a co když dojde k souznění na tvé čtvrté úrovni, otevře ty nižší, andělé zpívají...jen ti dva jaksi jsou manželé někoho jiného. Navíc v tom kterém manželství jistě jde jen o "nižší úrovně", třeba jen jednoho z nich.
A k tomu vytučněnému - myslím, že nevěra se všeobecně nechápe jen jako takhle primitivní, pudová, o sexu.
Musím přiznat, že já nemám ráda pojem nevěra (a věrnost), jen reaguju na tvoje psaní.

Upravil(a) Vanda (15. 11. 2008 16:25)

 

#205 15. 11. 2008 16:27

katafyge
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 6. 2. 2006
Příspěvky: 755

Re: Vernost

haiel napsal(a):

..................  Pominula jsem varianty jako nedobrovolný sex, znásilnění, zabíjení atd., tam se jedná o vibrace hrubé a dlouhodobé a to je něčem jiným.

...........
Pokud tedy nedojde k oplodnění, ale i tak se to týká především otce a plodu. Ale možná jsi měl na mysli něco takového, o čem píše (tuším) Castaneda – už si to nepamatuju přesně – že mezi ženou a mužem zůstává po pohlavním styku jakési neviditelné vlákno – to je to, o čem se domnívám, že je utkané z těch jemnějších, čili trvalejších vibrací. Tedy za asistence (minimálně) emocí. Co člověk neprožívá, to nezanechává otisk. Čím vyšší prožitek, tím mocnější vibrace a tím mocnější otisk.    ...............

môžeš upresni   ?

Není tady

 

#206 15. 11. 2008 16:41

haiel
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 4. 2008
Příspěvky: 2960

Re: Vernost

Vanda napsal(a):

...
Haiel, a co když dojde k souznění na tvé čtvrté úrovni, otevře ty nižší, andělé zpívají...jen ti dva jaksi jsou manželé někoho jiného. Navíc v tom kterém manželství jistě jde jen o "nižší úrovně", třeba jen jednoho z nich.
A k tomu vytučněnému - myslím, že nevěra se všeobecně nechápe jen jako takhle primitivní, pudová, o sexu.
Musím přiznat, že já nemám ráda pojem nevěra (a věrnost), jen reaguju na tvoje psaní.

Já ty dva pojmy taky nemám ráda, to je zjevné z mého psaní, i z toho, že tento můj příspěvek je první (a ráda bych, kdyby byl poslední), kterým reaguju přímo na toto téma. To, na co se ptáš, už jsem tam napsala: "Takže v rámci vibrací vyšších, než jsou ty pudové, je  nevěra nesmysl jak kulatý čtvereček a nepodléhá soudům a dopadům vyšším, než jsou ty lidské."  Jak to ještě jinak napsat - s oficialitou či neoficialitou vztahu toho kterého páru to nemá nic společného.

Není tady

 

#207 15. 11. 2008 16:49

Vanda
Host

Re: Vernost

Už rozumím, díky.

 

#208 15. 11. 2008 16:53

haiel
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 4. 2008
Příspěvky: 2960

Re: Vernost

katafyge napsal(a):

haiel napsal(a):

..................  Pominula jsem varianty jako nedobrovolný sex, znásilnění, zabíjení atd., tam se jedná o vibrace hrubé a dlouhodobé a to je něčem jiným.

...........
Pokud tedy nedojde k oplodnění, ale i tak se to týká především otce a plodu. Ale možná jsi měl na mysli něco takového, o čem píše (tuším) Castaneda – už si to nepamatuju přesně – že mezi ženou a mužem zůstává po pohlavním styku jakési neviditelné vlákno – to je to, o čem se domnívám, že je utkané z těch jemnějších, čili trvalejších vibrací. Tedy za asistence (minimálně) emocí. Co člověk neprožívá, to nezanechává otisk. Čím vyšší prožitek, tím mocnější vibrace a tím mocnější otisk.    ...............

môžeš upresni   ?

Katafyge, já bych ráda, ale neuměla bych být stručná. K těm hrubým a dlouhodobým vibracím- to už bychom byly mimo téma, snad někdy jindy někde jinde, ale předesílala jsem, že ten rozbor je laický. Nenárokuju si žádné obecné pravdy. k tomu, co se týká především otce a plodu - DNA . Kazalin měl na mysli DNA muže.Nebo tak jsem to alespoň pochopila. To hraje roli u plodu. Ne u ženy. A k tomu, co jsi vytučnila jako poslední - to mělo být jenom zobecnění toho, co jsem psala před tím. smile

Upravil(a) haiel (15. 11. 2008 16:55)

Není tady

 

#209 15. 11. 2008 18:07

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj
Registrovaný: 1. 2. 2008
Příspěvky: 2557

Re: Vernost

Haiel,
žádné nošení dříví do lesa to nebylo big_smile Moc děkuji za tvoje krásná písmenka godlike Taky to tak cítím, ale neuměla bych to napsat wink


Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

 

#210 15. 11. 2008 23:50

katafyge
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 6. 2. 2006
Příspěvky: 755

Re: Vernost

haiel napsal(a):

.......ale neuměla bych být stručná

veď o to mi išlo big_smile , viem iné téma gloria

Není tady

 

#211 18. 11. 2008 20:19

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc
Registrovaný: 4. 10. 2006
Příspěvky: 796

Re: Vernost

Haiel: pěkně, ale vynechal bych ty čerty a anděly. 5.12. teprve bude big_smile stejně budu mít ve vyvěšené nohavici zemáky a uhli a mrkvu. Tu přitknu sněhulákovi do středu tváře, uhlíky místo očí a knoflíků, zemáky místo ústrojí big_smilebig_smile
Tím pádem se zbavím hříchu a ponese jej sněhulák big_smile

Ale vážně. Dobře to míníš, jen to není tak jednoduché, aby e to odbylo pár řádky, ... je to meganeochopitelné, snad naddimenzní, lidskými slovy nevypravitlným.


Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů