6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
prosím poradí mi někdo? býv.manžel dostal se svým bratrem od rodičů darem byt v osobním vlastnictví.býv.manžel zemřel,dědí po něm naše dcera? spadá do dědictví i půlka bytu,kterou získal darem? díky
Není tady
Pokud má na sebe v katastru nemovitostí polovinu toho bytu napsanou a nemá žádné jiné děti ani novou manželku, tak po něm dědí dcera.
Není tady
Vse po vasem byvalem manz. zdedi dle zakona jeho dcera. Tedy pokud nebyl znovu zenaty, nemel dalsi deti a nenapsal zavet ve prospech jine osoby. Pak by vase dcera dedila, ale pouze pomernou cast.
Není tady
moc vám děkuji,nebyl už znovu ženatý a dcera je jediné dítě.tak to budou boje v rodině,díky
Není tady
kalop napsal(a):
moc vám děkuji,nebyl už znovu ženatý a dcera je jediné dítě.tak to budou boje v rodině,díky
Proč myslíš že by měli být boje v rodině? Bude zvolený dědický komisař, zavolá jediné jeho dítě. Slušné se jí zeptá zda se nechce vzdát dědictví po informaci že ne bude jí informovat co zjistil z katastru a slušně se jí zeptá zda ví ještě o někom kdo by mohl ze zákona dědit. Pokud ne, bude se pídit po majetku. Dcera řekne že se o majetek otce nezajímala a neví. Není o čem dále mluvit. Komisař napíše soudu co zjistil, soud vynese dědické osvědčení a rodina do toho nemá co mluvit.
To je scénař pokud je dítě plnoleté. Pokud ne, to samé ale s Vámi.
Z mojí praxe - matka otce mého syna chtěla dědit napsala list komisaři a on se s ní vubec nebavil. Nikdo do toho nemá co mluvit maximálně věřitelé. Jedině co se muže stát je že najde byt prázdný.
Není tady
marico,ano dcera je nezletilá je jí 7 a už ted mi býv.tchánovci dělají zle,proto ty boje.díky
Není tady
Držím palce, ať to dobře dopadne
Není tady
kalop napsal(a):
marico,ano dcera je nezletilá je jí 7 a už ted mi býv.tchánovci dělají zle,proto ty boje.díky
Nemužeš je ignorovat? víš já to zažila proto do toho cpu nos. Moje povedená tchyně dokonce pRěsvědčovala učitelku a posléze soud že se o dítě nestarám, že se o néj chce starat ona jen aby nemusela akceptovat že má spolumajitele domu.
Jednoduše jsem ji ignorovala a bylo. Syn musel změnit školu ale dopadlo to dobře.
soudkyně ji poslala s doporučením aby se už v její jednací síni neukazovala a bylo.
Dělala nám i potom zle ale už ji nikdo nebral vážné. Pokradla a porozdávala co bylo v bytě a tím skončila.
Moje rada - ignoruj je. Hlavně ať neotravují dceru. Až začnou za ni chodit do školy bude zle. Připomeń otom učitelce že si jejich návštěvy na pude školy nepřeješ a byla by jsi hodně nerada kdyby ji dávaly jakékoli informace o ní.
Držím palce.
Není tady