Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 9. 11. 2008 13:24

veronica dvorska
♥------

potřebuju poradit...

potřebuju poradit... mám takovej problém s klukama.... s jedním chodím a mám ho ráda ale bydlí daleko a vídám se s ním jenom na tanečních soutěžích nebo soustředění - což není moc často - a druhýho klaku mám taky ráda chodím s nim ve škole na ruštinu ale nwm jestli má o mě zájem a já hlavně vůbec nwm co mám dělat grater prosím poraďte mi já sem úplně bezradná...grater

Není tady

#2 11. 11. 2008 13:53

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Re: potřebuju poradit...

Veroniko,
škoda, že jsi nenapsala kolik máš roků.
Já bych řekla, že jsou to oba spíše kamarádi. A pokud ten co bydlí daleko je ten co ho nosíš v srdíčku, tak si ho tam nechej a těš se na každou chvilku s ním strávenou. Třeba nebudete mít ani čas si zevšednět a o to více se jeden na druhé budete těšit.
A ten co s ním chodíš do školy je zatím asi spíše kamarád-spolužák a zaláskovaná jsi zatím jen ty. Aspoň podle toho, co píšeš. Možná že on o tvé zamilovanosti zatím neví, tak raději vyčkej, třeba si toho všimne, ale v žádném případě se ho nesnaž uhánět, to kluci nemají rádi. I když mnohdy jim to lichotí.

Nejlepší asi bude, když se budeš řídit tím, co cítíš v srdíčku a rozum ti potom napoví.
Hodně štěstí ti přeji.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí