|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
potřebuju poradit... mám takovej problém s klukama.... s jedním chodím a mám ho ráda ale bydlí daleko a vídám se s ním jenom na tanečních soutěžích nebo soustředění - což není moc často - a druhýho klaku mám taky ráda chodím s nim ve škole na ruštinu ale nwm jestli má o mě zájem a já hlavně vůbec nwm co mám dělat
prosím poraďte mi já sem úplně bezradná...
Není tady
Veroniko,
škoda, že jsi nenapsala kolik máš roků.
Já bych řekla, že jsou to oba spíše kamarádi. A pokud ten co bydlí daleko je ten co ho nosíš v srdíčku, tak si ho tam nechej a těš se na každou chvilku s ním strávenou. Třeba nebudete mít ani čas si zevšednět a o to více se jeden na druhé budete těšit.
A ten co s ním chodíš do školy je zatím asi spíše kamarád-spolužák a zaláskovaná jsi zatím jen ty. Aspoň podle toho, co píšeš. Možná že on o tvé zamilovanosti zatím neví, tak raději vyčkej, třeba si toho všimne, ale v žádném případě se ho nesnaž uhánět, to kluci nemají rádi. I když mnohdy jim to lichotí.
Nejlepší asi bude, když se budeš řídit tím, co cítíš v srdíčku a rozum ti potom napoví.
Hodně štěstí ti přeji.
Není tady