Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 21. 3. 2006 0:33

EFG
Host

Re: Výživné

Jaký rozdíl je mezi původní diskuzí na Babinetu a současnou? Odpověď. ŽÁDNÝ!
Jiný názor je nežádoucí, urážky jsou povoleny a kde kdo tady může plácat hlouposti, jen aby něco řekl.
Moderátorka diskuze asi je asi zrovna na dovolené že?

Vezmu to odzadu. Buba, máte odvahu napsat čím jsem podle Vás nelidský? Máte odvahu napsat, proč by měl být náš syn šťastný? Které dítě je bez otce (či matky) šťasné? Na Vaše výplody se vážně moc těším.

Kralka, je mi Vás celkem líto. Podle všeho jste ještě nepotkla správného chlapa (přemýšlejte zda to tak tošku není Vaše chyba) a "vidíte věci" pouze z pohledu nějaké kamarádky samoživitelky. Hodně by se Vám "ulevilo" žít s rozvedeným mužem. Teď jen plácáte moudra o věcech, o kterých vlastně nic nevíte. Nevěra (pokud se jedná o nějaký úlet) není důvodem k rozvodu! A pokud se jedná o "dlouhodobou nevěru", pak to není chyba "jen" muže. Hi Hi. Kolik Vám vůbec je? Každý chlap si dá hodně hodně hodně pozor, aby někde něco "neulovil" (zejména pokud je ženatý). **************************************To si jako myslíte, že se z někoho stane ožrala a "mlátička" ze dne na den? Nebo snad dokonce patříte do skupiny *************, které si myslí, že se po svatbě pro Vás změní nebo že "ho"  předěláte?
Nerad Vám to říkám, ale pokud hodláte vyvraždit takové otce jako jsem já, pak Vám tady zůstanou jen ty alkoholici,  neplatiči výživného či bez zájmu o dítě. Dám Vám dorou radu. Přestaňte věřit pohádkám, že za všechno můžou otcové, jinak si jednou tvrdě nabije ústa.

Irenka21, tedy měl jsem o Vás lepší mínění. Asi jste se tady od těch ukřivděných samoživitelek už nakazila.

Kido, a Vy jako právně vzdělaná osoba nevíte, že o výživném lze debatovat pouze ve všeobecné rovině? Pokud Vám to přijde primitivní, pak dejte ruce z klábosnice a přejděte "inteligentní"  stránky. A říkám Vám já snad, že mi připomínáte komuinistickofeministické soudkyně optraovnických soudů? Vyprošuji si tedy přirovnání k hospodským týpkům. 
Z druhou částí celkem souhlasím. Lásku dítěte, výchovu manželky či manžela a podobné jistě žádný zákon nemůže řešit. Zákon však musí řešit situace (výši výživného, péči o dítě, styk s otcem či matkou) tam, kde dochází ke střetu zájmů. Co Vás na těch právech učili?

#52 21. 3. 2006 0:37

EFG
Host

Nelala, také názor, ale o tom asi tato debata není.

#53 21. 3. 2006 5:07

Buba
♥♥♥----

EFG napsal(a):

Jiný názor je nežádoucí, urážky jsou povoleny a kde kdo tady může plácat hlouposti, jen aby něco řekl.

Vezmu to odzadu. Buba, máte odvahu napsat čím jsem podle Vás nelidský? Máte odvahu napsat, proč by měl být náš syn šťastný? Které dítě je bez otce (či matky) šťasné? Na Vaše výplody se vážně moc těším.

Moja odpoved je vo vasich prispevkoch, vo vasich vlastnych vyplodoch usch . Jedneho krasneho dna prasknete od jedu. Ako dlho ste nedostal pusu? Posielam vam (zatial) jednu pussa ,taku jemnu, na licko.

Není tady

#54 21. 3. 2006 8:08

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

EFG napsal(a):

Kralka, je mi Vás celkem líto. Podle všeho jste ještě nepotkla správného chlapa (přemýšlejte zda to tak tošku není Vaše chyba) a "vidíte věci" pouze z pohledu nějaké kamarádky samoživitelky. Hodně by se Vám "ulevilo" žít s rozvedeným mužem. Teď jen plácáte moudra o věcech, o kterých vlastně nic nevíte. Nevěra (pokud se jedná o nějaký úlet) není důvodem k rozvodu! A pokud se jedná o "dlouhodobou nevěru", pak to není chyba "jen" muže. Hi Hi. Kolik Vám vůbec je? Každý chlap si dá hodně hodně hodně pozor, aby někde něco "neulovil" (zejména pokud je ženatý). Ale možná to posuzujte podle sebe, kdy po hodině známosti máte nohy "do praku". A to si jako myslíte, že se z někoho stane ožrala a "mlátička" ze dne na den? Nebo snad dokonce patříte do skupiny najivních slepic, které si myslí, že se po svatbě pro Vás změní nebo že "ho"  předěláte?
Nerad Vám to říkám, ale pokud hodláte vyvraždit takové otce jako jsem já, pak Vám tady zůstanou jen ty alkoholici,  neplatiči výživného či bez zájmu o dítě. Dám Vám dorou radu. Přestaňte věřit pohádkám, že za všechno můžou otcové, jinak si jednou tvrdě nabije ústa.

Irenka21, tedy měl jsem o Vás lepší mínění. Asi jste se tady od těch ukřivděných samoživitelek už nakazila.

Kido, a Vy jako právně vzdělaná osoba nevíte, že o výživném lze debatovat pouze ve všeobecné rovině? Pokud Vám to přijde primitivní, pak dejte ruce z klábosnice a přejděte "inteligentní"  stránky. A říkám Vám já snad, že mi připomínáte komuinistickofeministické soudkyně optraovnických soudů? Vyprošuji si tedy přirovnání k hospodským týpkům. 
Z druhou částí celkem souhlasím. Lásku dítěte, výchovu manželky či manžela a podobné jistě žádný zákon nemůže řešit. Zákon však musí řešit situace (výši výživného, péči o dítě, styk s otcem či matkou) tam, kde dochází ke střetu zájmů. Co Vás na těch právech učili?

Luboši, raději už dost, nejde přece všechny ženy, které žijí samy s dítětem ,házet do jednoho pytle, právo na názor máte, ale pokuste se o větší oběktivitu, já jsem asi proti určitému typu mužů také neoběktivní, svým založením a některými názory jsem spíš feministka, kterou stvořili sami muži, tím jak se chovají, světlou výjimku mám doma, ale kdybych se dala, možná by se časem také změnil.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#55 21. 3. 2006 8:23

Kralka
♥♥♥----
Místo: Ústecký kraj

EFG napsal(a):

Kralka, je mi Vás celkem líto. Podle všeho jste ještě nepotkla správného chlapa (přemýšlejte zda to tak tošku není Vaše chyba) a "vidíte věci" pouze z pohledu nějaké kamarádky samoživitelky. Hodně by se Vám "ulevilo" žít s rozvedeným mužem. Teď jen plácáte moudra o věcech, o kterých vlastně nic nevíte. Nevěra (pokud se jedná o nějaký úlet) není důvodem k rozvodu! A pokud se jedná o "dlouhodobou nevěru", pak to není chyba "jen" muže. Hi Hi. Kolik Vám vůbec je? Každý chlap si dá hodně hodně hodně pozor, aby někde něco "neulovil" (zejména pokud je ženatý). Ale možná to posuzujte podle sebe, kdy po hodině známosti máte nohy "do praku". A to si jako myslíte, že se z někoho stane ožrala a "mlátička" ze dne na den? Nebo snad dokonce patříte do skupiny najivních slepic, které si myslí, že se po svatbě pro Vás změní nebo že "ho"  předěláte?

lollollollollol
Bav se s volem o sobotě, když ho v pátek zabijou.

Zkuste si přečíst znova moje příspěvky a zjistíte, že žiju s rozvedeným mužem a nemám zkušenosti jen od jedné kamarádky ... Takže pokud chcete někoho krytizovat, tak by jste měl užívat léky, aby se vám lépe okysličoval váš mozeček, třeba pak budete méně zapomínat ... a možná navštívit i lékaře, který by vám předepsal nějaké léky na hlavičku ... třeba by se vám moooooc ulevilo .... big_smile
A nám ostatně taky ... sova

Upravil(a) Kralka (21. 3. 2006 8:30)

Není tady

#56 21. 3. 2006 10:22

Kralka
♥♥♥----
Místo: Ústecký kraj

nelala napsal(a):

A co takhle, když ta ženská ušila na chlapa prokazatelně boudu!!!!!!!?!?
(Nezastávám se takových chlapů, protože jsou to volové, když lezou do postele s tímto typem ženských.)
Přikládá slavný soud při vyměřování alimentů nějaký význam tomu, že on dítě nechtěl, bylo mu tvrzeno, že partnerka bere antikoncepci, nemůže přijít do jiného stavu a pak mu to - celá užaslá - oznámí ve třetím měsíci????
Vím, že dítko na svět takto přivedené za nic nemůže a má svá práva... ale kde jsou práva takto podraženého chlapa?

Nelala, to nikdy nedokážete ... sad Ale i chlap má spoustu možností jak zabránit početí ... Takže říkat to já ne, to ona ... není zrovna hodné dospělého člověka ... A dospělý člověk má být zodpovědný za své činy ...

Upravil(a) Kralka (21. 3. 2006 10:24)

Není tady

#57 21. 3. 2006 11:39

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Moderátorka není na dovolené, moderátorka čte. Moderátorka nezjistila v příspěvku buby nic, co by bylo k odstranění. Ani v příspěvku jiných. Moderátorka si myslí, že více lidí více názorů, ať jsou jakékoli, hloupost není zločin. Pokud budou mít všichni stejný názor, není to již diskuse, ale pochlebování jeden druhému. Moderátorka žádá přispěvatele, aby si uvědomili, že ze spousty lidí zde mluví jiná zkušenost a ne vždy dobrá, to ještě neznamená, že pokud já takovou zkušenost nemám, tak je to špatné. Znám rodinu, která ač pár rozveden a znovu vstoupiv do manželství se schází o narozeninách jejich společného syna i se svými novými partnery. Jsou matky, které jen tak tak uživí své děti, protože jejich otcové zapoměli, že nějaké dítě mají a jsou otcové, kteří by se roztrhli a jejich BM to není dost a ještě mu znemožňují se s dětmi stýkat. Zatím tomu nechávám volný průběh, ale pokud to překročí únosnou mez, tak zakročím. Nemůžu říci, že by mi byl diskutující EFG sympatický, ale toto není o sympatiích. Musím objektivně napsat, že jeho příspěvky nejsou(až na jednu úpravu) urážející, pouze vyjadřuje svůj názor  a na to má každý v této společnosti nárok. Jsou tu jiní , kteří neumí diskutovat a myslí si, že nesouhlas je urážka.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#58 21. 3. 2006 14:30

Lukas
♥♥♥----
Místo: Mělník

Rodice/Otce/Matku (v pravem slova smyslu) z vas neudela tech par minut poceti. Tim se musi clovek stat a je to proces na cely zivot. Vzhledem k tomu, ze lide jsou jaci jsou a tech "pouze biologickych" rodicu je velke mnozstvi, je treba mit zakony, ktere deti chrani pred "smrti hladem" zpusobenou nezajmem takovych jedincu (muzu i zen). To lze jen tezko kritizovat.
Ale jelikoz jsou lide jaci jsou, najdou se i takovi 'radoby zodpovedni' rodice, kteri to tem 'nevyvolenym' chteji osladit tak, aby za tech par minut museli platit cely zivot i proti sve vuli. Takova "matka" pak pozaduje nehorazne vysoke vyzivne a "otec" aby ho dokazal zaplatit travi v praci spoustu casu a nezbyva mu na peci o deti, ktere ale ve sve peci nema ... cehoz opet vyuzije "matka" proti nemu, ze nema zajem a tudiz nevi kolik deti ve skutecnosti stoji a ze je treba zvysit vyzivne. I takto to muze chodit.
Ja se do teto situace dostat nechci - takhle jsem si svuj zivot neplanoval a neplanuji. Chci se o deti postarat sam (ci na stridacku) a jsem presvedcen o tom, ze se mi podari toho dosahnout.
Jsem si vedom sve odpovednosti za vychovu deti ... a ta nespociva toliko v tom, abych jen platil nebo je videl obcas o vikendu, pokud to uzna matka za vhodne.

Není tady

#59 21. 3. 2006 14:36

Lukas
♥♥♥----
Místo: Mělník

Nelala: pokud se citim dost zraly na to, abych "si uzival", musim byt take pripraven nest nasledky sveho jednani, pokud neni zodpovedne (a to v pripade spolehani se na antikoncepci partnerky jak vidno byt nemusi). Pokud sam po potomkovi netouzim, mam jine moznosti jak poceti zabranit nebo tu sanci zmensit.
Dokonce i kdyz uz k tomu dojde, neni pro toho "chlapa" nic ztraceno - pokud nebude uveden v rodnem liste ditete, nema k nemu zadna prava ani povinnosti - pokud se v budoucnu najde nekdo, kdo si svobodnou matku vezme, muze diteti delat otce on a dokonce i prevzit prava i povinnosti biologickeho otce.
De facto zalezi jen na tech dvou rodicich, jak se rozhodnou situaci resit. I matka se muze zachovat nezodpovedne a ditete se po porodu vzdat.

Není tady

#60 21. 3. 2006 16:15

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

ano, musím souhlasit s názorem, že otce ani matku nedělá samotný akt početí. Matka a otec jsou ti lidé, kteří se starají, milují, pomáhají a nechávají žít toho druhého jako člověka, když už se rozejdou. Myslím, že to, jak spolu vycházejí rozvedení rodiče je jedním z ukazatelů úrovně a kultury národa. Prosím , aby jste udrželi úroveň i tady a snažili se být dobrými diskutujícími, rovnocenými soupery i soucitnými poradci. Myslím, že to zase ukáže na Vaši úroveň.

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#61 21. 3. 2006 21:56

EFG
Host

Moderátorko, dodržujte laskavě co říkáte a co máte dělat. Některé moje věty jste smázla. Pravidla jsou pravidla.OK!
Věnunujte však stejnou pozornost i dalším diskutujícíim.
******(pardon překlep) Kralka napsala:

Takže pokud chcete někoho krytizovat, tak by jste měl užívat léky, aby se vám lépe okysličoval váš mozeček, třeba pak budete méně zapomínat ... a možná navštívit i lékaře, který by vám předepsal nějaké léky na hlavičku ... třeba by se vám moooooc ulevilo ....
A nám ostatně taky ...

To Vám přijde podle pravidel OK?

#62 21. 3. 2006 22:05

EFG
Host

Irenka,  Vy samoživitelky můžete zevšeobecňovat, že jsou otcové ........ a otccové (tedy já) nemohu zevšeobecňovat?
Zvláštní způsob demokracie.
Světlou výjimku máte jen Vy doma? Cha  cha cha. Teď jsem někde četl statistiku o počtu rozvodů, která není zrovna moc hezká, ale ten "zbytek" co se nerozvádí, je jedna výjimka vedle druhé.

#63 21. 3. 2006 22:17

EFG
Host

Buba, tak jsem se těšil na Vaše moudra o mojí nelidskosti a nic. Zklamala jste mě. Jsem zhnusen.

#64 21. 3. 2006 22:58

Buba
♥♥♥----

EFG napsal(a):

Buba, tak jsem se těšil na Vaše moudra o mojí nelidskosti a nic. Zklamala jste mě. Jsem zhnusen.

reta EFG, moje srdce je na cucky grater, ako som vas mohla zhnusit? Nebudte lenivy, a precitajte si svoje prispevky.

Není tady

#65 22. 3. 2006 1:43

EFG
Host

He...to bude asi tím jazykovým rozdílem. Vím co jsem napsal. Nelidský je ve slovenčině s odlišným názorem? To jsem tedy nevěděl...... Jsem já to ale ťava.
Ne. To jste se jen chtěla předvést, ale ve skutečnosti k takovému závěru nemáte žádný argument. dudlik

#66 22. 3. 2006 3:06

Buba
♥♥♥----

Ako sa povie chlap od tavy? Taviak? Naozaj to neviem. vissla

Upravil(a) Buba (22. 3. 2006 3:07)

Není tady

#67 22. 3. 2006 6:07

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

EFG napsal(a):

Moderátorko, dodržujte laskavě co říkáte a co máte dělat. Některé moje věty jste smázla. Pravidla jsou pravidla.OK!
Věnunujte však stejnou pozornost i dalším diskutujícíim.
*****(pardon překlep) Kralka napsala:

Takže pokud chcete někoho krytizovat, tak by jste měl užívat léky, aby se vám lépe okysličoval váš mozeček, třeba pak budete méně zapomínat ... a možná navštívit i lékaře, který by vám předepsal nějaké léky na hlavičku ... třeba by se vám moooooc ulevilo ....
A nám ostatně taky ...

To Vám přijde podle pravidel OK?

Milý EFG, psala jsem ve svém příspěvku, že jsem u vás udělala úpravu ( protože to bylo vulgární) nejsem tady proto, abych se snažila urovnat hádání dětí na písku.Kdyby jste to opravdu tak sledoval, zjistil by jste, že jsem udělala korekci i v příspěvku evelinky, která zrovna vás nelichotivě oslovila. A už vůbec se nestažte zatahovat mě do svých půtek. Ráda bych všechny upozornila, že toto jsou soukromé stránky a mezi moje pravomoce patří i to, zablokovat přístup neukázněným diskutujícím. Mějte to prosím na paměti

Není tady

#68 24. 3. 2006 8:29

kido
Host

K příspěvku EFG z 21.3.2006 -
Vy jste mě nepochopil - zobecňujete situace, které třeba potkaly Vás. Urážíte na těchto stránkách skupinu
matek - ždímaček peněz. Jak můžete vědět, že příspěvek, který čtete, je právě ten případ. Znáte výpověď
jen jedné strany, často špatně formulované...
Můžete vyjádřit svůj názor, jsme v právním demokratickém státě. Pokud možno bez urážek. Ale jinak mi
připadá skutečně neadekvátní, všechny šmahem házet do stejného pytle.
Věřte, že člověk je individualista. Zhruba 60 % vztahů, kde se narodí alespoň jedno dítě, se nevyvede. Bohužel
člověk je tvor sice s mozkem, ale také s velkým potenciálem emocí.   Výrazně menší procento rodičů se je
schopno dohodnout bez větších tahanic.  Zhruba polovina se po čase zklidní, vlivem nových partnerů se přestanou přetřásat křivdy ze společného vztahu a jen občas to zajiskří při změnách zajetého režimu (zvýšení
či snížení výživného, např. problémy se soužitím dítěte a nového partnera matky či otce apod...)
Pak je tu bohužel i poměrně vysoké procento lidí, kteří prostě neumí odpouštět a ve svých křivdách se utápí,
ničí tím sebe i své okolí. Tady se přikláním k tomu, že asi víc "zlobí" matky a jako zbraň používají své děti,
brání ve styku s otcem apod..
Na druhou stranu je zase více otců, kteří o dítě zájem vůbec neprojevují, nerespektují svou povinnost platit
výživné a jsou situace, kde není způsob, jak z nich peníze dostat.
Přečtěte si příspěvky v archivu, poslouchejte lidi kolem sebe - ty případy jsou stejné a přece různé. Myslím, že
smyslem těchto stránek je pomoci tápajícím lidem, aby věděli, jaké kroky mohou podniknout k řešení svých
problémů, oceňuji i ty, kteří díky základním informacím nějak postupovali a následně na stránky babinetu
přispěli i výsledkem svého snažení.
Ale urážlivé přestřelky myslím nejsou na místě a je to zbytečná ztráta času a myslím, že i mnohé nově příchozí
odradí ....

#69 24. 3. 2006 11:42

evelinka
Host

Ano,KIDO, děkuji za posl.příspěvek.
Hledáme tady vzájemnou pomoc a podporu, protože ústrků jsme zažili dost. A jeden takový EFG nebo co, který evidentně neví, o čem mluvíme tady pouze provokuje a prosazuje svůj jedině správný pohled a názor. Podraz umí dělat každý, to je asi národní charakteristika.
ALE jen ta- zdarma, z dobré vůle, či vůbec lidskosti pomáhat....co asi některým mužům NIC, ale vůbec NIC neříká. Kdyby bylo vše OK, nemusíme si psát a radit se. A že každá z nás...má svých problémů dost.

#70 24. 3. 2006 21:51

EFG
Host

Kido, nerad Vám to říkám, ale nikoho zde neurážím! Pokud jsem napsal něco urážlivého, pak to bylo "cenzorem" smáznuto. Jen mám jiný názor, vycházející z principu rovnoprávnosti občanů a právního státu, který Vám samoživitelkám z pochopitelných důvodů nevyhovuje, a na který mimo urážek nemáte čím argumetovat.
Podívejte se na statistiku návštěvnosti. Tato debata je jasným vítězem. Neřekl bych tedy, že střet názorů odrazuje návštěvníky.

#71 24. 3. 2006 22:01

EFG
Host

My nebohé samoživitelky, opuštěné a znevážené, nechceme poslouchat názory nějakého EFG, kapitalistického vykořisťovatele samoživitele, hluboce nelidského otce, alkoholika, rváče a neplatiče výživného.
evelinka

#72 25. 3. 2006 23:52

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

EFG došel jste tak daleko, že jste se dal na chlast ? S kým se teď momentálně rvete ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#73 26. 3. 2006 0:01

evelinka
Host

Co myslel EFG svým příspěvkem 72? Ta nenávist vůči samoživitelkám z Vás přímo sálá....Slovensky bych napsala: je zadubený....Máte pocit,že máme snad nějaké výhody oproti jiným matkám, že nás tak napadáte? To by mne zajímalo tedy jaké.
Že za komunizmu byly, to si pamatuji. Ale ted?????
Přeji Vám tedy ze svého plného srdce, abych jste zažil můj příběh a pak by mne zajímalo, co by jste říkal. A to Vám tedy vážně přeji a tu svou ženskou taky. Nakonec jste si ji vybral sám a dobrovolně..... Akorát mne bude líto vašich dětí. Naočkujete-li jim své názory, tak nevím....
Některé lidi nepřesvěčí nic, tak je škoda s nima ztrácet čas. Zřejmě se cítíte na diskusi a výhru OPROTI všem samoživitelkám...PRosím, vše od Vás napsáno o něčem svědčí.
Mimochodem, kdyby jste zažil a pracoval pod skutečným kapitalistou!!! (v druhé-třetí generaci- ne tyhle CZ rychlokvašky a otočkabáty)ne pod těmi,co se tady na ně hrají, tak by jste věděl, že si svých zaměstnanců váží a skutečně něco pro ně dělají. V takové firmě jsem pracovala a ráda.
S Váma už nemám o čem diskutovat,  u mne jste primitiv. I to musí chodit po světě.

#74 26. 3. 2006 5:00

EFG
Host

Frigo, chlastám kolu a rvu se s daňovým přiznáním. Sakra. To je ale ranec ta daň. Pablbek se bude mít dobře. No někdo musí zaplatit ty prohrané spory ve Štrasburku, za IPB a pod.

#75 26. 3. 2006 11:53

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

EFG - o dani mi ani nemluv, je mi z toho blbě už teď a mám pocit, že do léta mi nezůstane ani "orel", takže mi zavřou.....
ty budeš sponzorovat otroubka, mně se podařilo zasponzorovat i čez, jen doufám, že to použili aspoň na olympiádu..dumbom
Co ta tvoje ? Už sedí, nebo se totáhne jako med na chlebu s máslem ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí