Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 10. 11. 2008 19:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Marná snaha

Natálie napsal(a):

La_cheri napsal(a):

Natálie napsal(a):

Ahoj La_cheri,

četla jsem Tvůj smutný příběh.
Určitě to nemáš jednoduché, jestli máš svého muže ráda a děláš vše pro to, abys zachránila manželství. Bohužel jako spousta žen jsem prožívala něco podobného. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že Tvůj manžel se nikdy nezmění, třeba jen na chvíli a pak to může být ještě horší...
Myslím si, že když se rozvedeš, tak na tom budeš úplně stejně. Vše si zařizuješ a děláš sama, on Ti s ničím stejně nepomáhá.
Už kvůli těm dluhům radím rozvod.
Máš před sebou ještě hodně let, aby sis našla někoho solidního a slušného. Tím se utěšuji i já.

Já jsem už 4 měsíce s dcerou sama. Neříkám, že mi není smutno - je a jak, ale mám klid.
Nikdo neprudí, nehysterčí, neutrácí peníze...

Víš, co mě ale štve? Že si zase našel další hodnou, submisivní partnerku, která je svobodná a bezdětná. Zase bude kazit někomu dobrýmu život.
Kdybych měla na tu holčinu číslo, tak bych jí varovala.

jojo ten můj si prý nikoho nenajde že nechce

Ten můj bývalý také tvrdil, že nikoho nehledá a hledat nebude a za pár dnů bylo vše jinak. Měl v práci milenku a za měsíc na to si tam našel i novou partnerku.

tohle jsem slyšela taky, jen kecy, nic víc roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí