|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
PPavlaa napsal(a):
La_cheri napsal(a):
když byl malej miminko tak sem tam ho vzal nebo jsme chodili spolu a ted sotva jendou za měsíc jediné co občas dělá když je doma tak malého vykoupe jinak nic ani hrát si s ním neumí a vlastně ho nezná neví jaký má denní režim co kdy papá nepozná co chce dělat...doufám že se tu u nás najdou i rozumní lidi aby byl ason někdo na mé straně ale bohužel mě přijde že tady žijou jen hospodama tudíž budou mluvit s ním a ten jim navykládá bůh ví co!Ale stejně mě to mrzí!Měli jsme se rádi plánovali vše a ted se to zhroutilo bohužel mi každý říkal už dřív at se na něj vykašlu al já to nezvdávala!Jenže ted už prostě musím nemám na to sílu věčně čekat kdy se uráčí řijít jestli vůbec a přemýšlet kde s kým je a co dělá,.....Kdyby mu záleželo aspon na synovi!ale kdžy koukám zpět asi je mu malej dobrej jen před lidma to se k němu má ale jinak ne!
nevytáčej mě fňukáním, jak sis to zařídila, tak jsi to měla. nesnáším, když si někdo nechá kydat na hlavu, dělá ze sebe blbku a pak je schopnej popsat x stránek o tom, jakej je ten druhej hajzl a ty chudinka.
nemusela sis to nechat líbit, tak toho nech.
a řešení, jestli někdo bude na tvé straně ? booože, copak na tom sejde
jo kdybych si to tam mohla zařídit tak je to jinak jenže já si nic nezařizovala:(
Není tady
ale můžeš si nastavit meze co ano a co už ne 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to jsem zkoušela milionkrát bohužel to nefungovalo prý jsem moc náročná....no každopádně nebudu už tak blbá a nevezmu ho zpět!
Není tady
La_cheri napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to jsem zkoušela milionkrát bohužel to nefungovalo prý jsem moc náročná....no každopádně nebudu už tak blbá a nevezmu ho zpět!
co jsi zkoušela ? na chvíli a pak povolila ?
víš co, mám kamarádku. už asi 12 let ji slyším brečet stejně jako tebe. ten její se sebere, odtáhne někam na pár dní, aniž by ona utšila, kde vůbec je - přece ji to nebude hlásit, co je jí do toho, že.
domů ji chodí s cucákama na krku. nepomůže s dětma, nepomůže s ničím. když byla doma s druhým mimčem, ani se nenamáhal jít ráno zatopit, aby s ním vstávala do tepla - on by totiž načuchl kouřem z kamen ... že smrdí cigaretama a hulí jak pohádkovej drak - i doma, děti neděti, to je jaksi jedno.
peníze ji nedává, má přece mateřskou - v hospodě se pochlubí, že mu kšeft vynesl sto tisíc, ale ona o tom neví. on chodí ve značkových hadrech, kožených bundičkách, ona v x let starých věcech. když ji dojdou peníze z mateřské, musí jít škemrat za ním, aby ji dal na jídlo. dá ji dvě stovky a když je utratí a přijde znovu, tak on se děsně diví, kde ty prachy má, dyť už ji přece dával.
on si za svoje prachy vydržuje bokem děvky, ona mu doma zařizuje veškreý servis. na večeři biftečky atd. když má on pohlídat vlastní děti, je to pro něj děsnej problém.
na štědrý den odjede pro stromeček, vrátí se na silvestra. jí peníze nedá, ale s "kamarádkou" si na dálku adoptoval dítě, takovej je kabrnák.
a je to pořád dokola, ona nadává, brečí, ale neudělá nic. proč ? bojí se. toho, že bude sama, že už si nikdy nikoho nenajde, že to nezvládne.
přitom byt ve kterém žijí není společný, je její. takže už x let nežije, ale přežívá. šťastná není a dokud se nehne ani nebude. takže asi tak.
ty sama musíš něco dělat, jen nadávání je k ničemu 
Upravil(a) PPavlaa (9. 11. 2008 17:02)
Není tady
La_cheri napsal(a):
jo kdybych si to tam mohla zařídit tak je to jinak jenže já si nic nezařizovala:(
No, taky se na to dá koukat tak, že ses "nezařizovala", protože ses tak rozhodla. Tím myslím, že pokud budeš přijímat, že se ti věci tak nějak "dějí", bude to asi dopadat vždycky podobně. Přijde mi o dost výhodnější aktivně se zapojit do vlastního života a odteď už zařizovat 
Není tady
Omlouvám se za
, ale nemohl byste mi někdo vysvětlit ten systém zvýrazněných témat? Někdy, když otevřu Babi, není zvýrazněné ani jedno, přestože jsou tam příspěvky za posledních pár hodin.. třeba před půl hodinou mi nesvítilo ani jedno téma, a teď najednou asi dvacet.. 
Není tady
Tak se hned nemusíte rozvádět, můžete zkusit žít každej sám a pak se uvidí. Pokud mu dáš najevo, že to myslíš vážně a jsou pro Tebe určitý věci nezkousnutelný, třeba se zamyslí. Minimálně si dáte "oddech" a uvidíte.
Není tady

Ahoj La_cheri,
četla jsem Tvůj smutný příběh.
Určitě to nemáš jednoduché, jestli máš svého muže ráda a děláš vše pro to, abys zachránila manželství. Bohužel jako spousta žen jsem prožívala něco podobného. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že Tvůj manžel se nikdy nezmění, třeba jen na chvíli a pak to může být ještě horší...
Myslím si, že když se rozvedeš, tak na tom budeš úplně stejně. Vše si zařizuješ a děláš sama, on Ti s ničím stejně nepomáhá.
Už kvůli těm dluhům radím rozvod.
Máš před sebou ještě hodně let, aby sis našla někoho solidního a slušného. Tím se utěšuji i já.
Já jsem už 4 měsíce s dcerou sama. Neříkám, že mi není smutno - je a jak, ale mám klid.
Nikdo neprudí, nehysterčí, neutrácí peníze...
Víš, co mě ale štve? Že si zase našel další hodnou, submisivní partnerku, která je svobodná a bezdětná. Zase bude kazit někomu dobrýmu život.
Kdybych měla na tu holčinu číslo, tak bych jí varovala.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
La_cheri napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
co jsi zkoušela ? na chvíli a pak povolila ?
víš co, mám kamarádku. už asi 12 let ji slyším brečet stejně jako tebe. ten její se sebere, odtáhne někam na pár dní, aniž by ona utšila, kde vůbec je - přece ji to nebude hlásit, co je jí do toho, že.
domů ji chodí s cucákama na krku. nepomůže s dětma, nepomůže s ničím. když byla doma s druhým mimčem, ani se nenamáhal jít ráno zatopit, aby s ním vstávala do tepla - on by totiž načuchl kouřem z kamen ... že smrdí cigaretama a hulí jak pohádkovej drak - i doma, děti neděti, to je jaksi jedno.
peníze ji nedává, má přece mateřskou - v hospodě se pochlubí, že mu kšeft vynesl sto tisíc, ale ona o tom neví. on chodí ve značkových hadrech, kožených bundičkách, ona v x let starých věcech. když ji dojdou peníze z mateřské, musí jít škemrat za ním, aby ji dal na jídlo. dá ji dvě stovky a když je utratí a přijde znovu, tak on se děsně diví, kde ty prachy má, dyť už ji přece dával.
on si za svoje prachy vydržuje bokem děvky, ona mu doma zařizuje veškreý servis. na večeři biftečky atd. když má on pohlídat vlastní děti, je to pro něj děsnej problém.
na štědrý den odjede pro stromeček, vrátí se na silvestra. jí peníze nedá, ale s "kamarádkou" si na dálku adoptoval dítě, takovej je kabrnák.
a je to pořád dokola, ona nadává, brečí, ale neudělá nic. proč ? bojí se. toho, že bude sama, že už si nikdy nikoho nenajde, že to nezvládne.
přitom byt ve kterém žijí není společný, je její. takže už x let nežije, ale přežívá. šťastná není a dokud se nehne ani nebude. takže asi tak.
ty sama musíš něco dělat, jen nadávání je k ničemu
Máš pravdu!asi se taky prostě jen bojím ale vlastně není čeho!stačí jednat!
Není tady
Natalie,ale ona by te neverila.Moje kamaradka taky mela cest poznat partnerovu pritelkyni.Taky ji varovala.Neverila ji.Ale rekla ji proc se rozvedla jake peklo si zazila se svym manzelem a do toho sameho ted spadla znova.Jeste navic s nim vstoupila do manzelstvi.
Není tady

Není tady
Natálie napsal(a):
Ahoj La_cheri,
Určitě to nemáš jednoduché, jestli máš svého muže ráda a děláš vše pro to, abys zachránila manželství. Bohužel jako spousta žen jsem prožívala něco podobného. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že Tvůj manžel se nikdy nezmění, třeba jen na chvíli a pak to může být ještě horší...
Myslím si, že když se rozvedeš, tak na tom budeš úplně stejně. Vše si zařizuješ a děláš sama, on Ti s ničím stejně nepomáhá.
Máš před sebou ještě hodně let, aby sis našla někoho solidního a slušného. Tím se utěšuji i já.
Já jsem už 4 měsíce s dcerou sama. Neříkám, že mi není smutno - je a jak, ale mám klid.
Víš, co mě ale štve? Že si zase našel další hodnou, submisivní partnerku, která je svobodná a bezdětná. Zase bude kazit někomu dobrýmu život.
Kdybych měla na tu holčinu číslo, tak bych jí varovala.
jojo ten můj si prý nikoho nenajde že nechce a ted mě zase pro změnu píše že někoho mám já že mu to někdo psal....To věřím že ti je smutno mě už je smutno ted když jsem tu sama s malým.ten je navíc momentalně nemocný takže ani na procházku nejdem:(takže jsem jen doma s ním.ještě že je aspon mobil a internet!Celou dobu jsem doufala že se změní už kvůli synovi ale začíná mi pomalu docházet že se nezmění nikdy takhle má pohodlí a přitom pro to nic nedělá.Nevím co ho tak změnilo ještě před svatbou se takhle nechoval o prcka se taky staral pomáhal a ted kde nic tu nic
Není tady
Alyssa napsal(a):
Tak se hned nemusíte rozvádět, můžete zkusit žít každej sám a pak se uvidí. Pokud mu dáš najevo, že to myslíš vážně a jsou pro Tebe určitý věci nezkousnutelný, třeba se zamyslí. Minimálně si dáte "oddech" a uvidíte.
to žijeme ted už 3 týdny a chová se snad hůř ani na malého se nazajde podívat prý nestíhá přitom se válí doma a hraje si s mobilem
Není tady
La_cheri napsal(a):
Natálie napsal(a):
Ahoj La_cheri,
Kdybych měla na tu holčinu číslo, tak bych jí varovala.jojo ten můj si prý nikoho nenajde že nechce a ted mě zase pro změnu píše že někoho mám já že mu to někdo psal....To věřím že ti je smutno mě už je smutno ted když jsem tu sama s malým.ten je navíc momentalně nemocný takže ani na procházku nejdem:(takže jsem jen doma s ním.ještě že je aspon mobil a internet!Celou dobu jsem doufala že se změní už kvůli synovi ale začíná mi pomalu docházet že se nezmění nikdy takhle má pohodlí a přitom pro to nic nedělá.Nevím co ho tak změnilo ještě před svatbou se takhle nechoval o prcka se taky staral pomáhal a ted kde nic tu nic
snaží se v tobě jen vzbudit pocit viny, manipulovat, nic víc ...
Není tady

tak už nespekuluj a podej to. Doufat, že se změní, je nesmysl. Navíc, i kdyby se to stalo, není přece nikde napsáno, že když se jednou rozvedete, že už spolu nikdy v životě nemůžete žít, pokud se situace změní a on někdy dostane rozum. Rozvod je jen to, že se zbavíš jeho dluhů a závazků. Jinak se nezmění vůbec nic
Není tady

eremuruss napsal(a):
Natalie,ale ona by te neverila.Moje kamaradka taky mela cest poznat partnerovu pritelkyni.Taky ji varovala.Neverila ji.Ale rekla ji proc se rozvedla jake peklo si zazila se svym manzelem a do toho sameho ted spadla znova.Jeste navic s nim vstoupila do manzelstvi.
To máš asi pravdu.
Jestli se k ní chová jak ke mně na začátku, tak taky se bude vznášet v oparu lásky
a bude se divit, jak tak hodného a docela pěkného chlapa mohla nějaká opustit. 
Určitě by mu to i řekla, že jsem jí volala a on by si myslel, jak pro něho teskním, když podnikám takové věci...já jsem holt takovej blbeček, který když vidí bezpráví a lež, tak chce jednat, ale to už je věc mezi nimi, jaké si to udělají a co jí nalže...
Není tady

La_cheri napsal(a):
Natálie napsal(a):
Ahoj La_cheri,
Kdybych měla na tu holčinu číslo, tak bych jí varovala.jojo ten můj si prý nikoho nenajde že nechce
Ten můj bývalý také tvrdil, že nikoho nehledá a hledat nebude a za pár dnů bylo vše jinak. Měl v práci milenku a za měsíc na to si tam našel i novou partnerku.
Není tady
La_cheri napsal(a):
Ahojky všem ráda bych znala váš názor.S partnerem jsme spolu přes 2 roky máme ročního syna a manželé jsme 7 měsíců.Po svatbě se hrozně změnil.Kašle na nás nedává mi peníze někdy mě i ponižuje.Sebere se na několik dní někde chlastá a to mi chodí sms tipu:jedu za děvkama a tak.Sex o tom ani nemluvím dříve-i po porodu jsme mohli pořád a ted jsem byla ráda když jsem se dočkala jednou za měsíc a stálo to za prd.Bydlíme u mojí mamky v 1+1 ona je většinou u přítele ale i tak mi to už vadí málo místa...On to neřešil prý můžeme jít k jeho mámě jenže tam já nechci.Mám k ní svoje výhradu a ke švagrové taky a to on ví.Navíc se zadlužil a ani se neobtěžoval mi to říct až když tu chlap byl vyhrožovat exekucí protože to nesplácí.Přitom plat má průměrně 30 000 ale kam to dává netuším!Když potřebuju něco já nikdy to nejde ani když se jedná o malého ale jakmile jeho matka nebo někdo známý hned to udělá.Několikrát jsem mu odpustila vše to jak se choval jak mi nadával.Nasliboval hory doly že si postavíme barák že nás miluje ale za pár dní bylo vše při starém.Vyčítá mi že musím věčně někoho za pr...í to ale není pravda.Už 3 týden tu nebydlí ted už vidí že nepotřebuju nikoho zvládám vše sama a i předtím si neměl na co stěžovat.Uvařeno uklizeno vypráno měl o syna se starám a věnuji se mu jen prostě jednou za čas jsem si potřebovala odpočinout zvlášt když mě skolila chřipajzna.Když jsem mu volala že mi vážně není dobře tak on hned že musím mít někoho za pr...í že ostatní to zvládají sami.v noci k malému nevstává a druhý denm o víkendu spal až do odpoledne že já v noci naspala třeba jen 2 hodinky ho nezajímalo!On je ten kdo kdo chodí do práce a musí odpočívat zatímco já jsem pořád doma!Vyčítá mi že nevystačím s rodičákem přitom prcek něco stojí mamině nájem jídlo...toho nezajímá pro nás nikdy nemá ale mámě dá vždy peníze co jsme dostali k svatbě jí dal že má ona dluhy a za pár dní si jela na dovolenou.Vyčítá mi očkování a úrazovou pojistku pro prcka prostě snad vše.Všichni mi říkají at už ho konečně pošlu někam že mám na lepšího.Asi se nezmění co?Zkoušela jsem snad vše ale nepomáhá nic.Co byste udělali?Já jsem na něm závislá v jedné věci a to že nemám řidičák a auto:(Ospustili byste ho?Ani nevím proč se tak chová přijde mi že nás bere jako jistotu ale přitom si žije po svém.....
Tobě ho přidělili na Obecním úřadě, že se ho nemůžeš zbavit ?
Fuj jak pijavice - než tohle, tak to budu mít 3 děti sama.
Pošli ho do pr....e !! 
Upravil(a) Santala (10. 11. 2008 15:02)
)Není tady
Nepřipadá ti to ponižující pořád o něco škemrat ? Být až ta poslední ? Osobně bych na to tedy neměla. Byt je tvojí maminky, takže nemusíš řešit kam půjdeš a normálně ho vykopni. Že nemáš řidičák je nepříjemnost, ale není to zásadní, spousta lidí ho nemá nebo nemá auto a taky žijou.
Jo BTW mě poslat manžel sms podobného znění, po návrat ze zmíněného zařížení byl měl kufry za dveřma a ve dveřích vyměněný zámek.
Není tady
Tiina napsal(a):
Nepřipadá ti to ponižující pořád o něco škemrat ? Být až ta poslední ? Osobně bych na to tedy neměla. Byt je tvojí maminky, takže nemusíš řešit kam půjdeš a normálně ho vykopni. Že nemáš řidičák je nepříjemnost, ale není to zásadní, spousta lidí ho nemá nebo nemá auto a taky žijou.
Jo BTW mě poslat manžel sms podobného znění, po návrat ze zmíněného zařížení byl měl kufry za dveřma a ve dveřích vyměněný zámek.

Cheri , co tě u něho drží ?
Tento prototyp otce ( ikdyž biologického ) se ti zdá skutečně vyhovjící ?
Toto fakt chceš?
Na co čekáš ?
Proměnu v prince ?
Opravdu si myslíš, že bys pro svého synátora nenašla ( ikdyž nebiologického ) fajn chlapa, co by vás měl rád ? 
Upravil(a) Santala (10. 11. 2008 15:15)
)Není tady
Santala napsal(a):
Tiina napsal(a):
![]()
Cheri , co tě u něho drží ?
Tento prototyp otce ( ikdyž biologického ) se ti zdá skutečně vyhovjící ?
Toto fakt chceš?
Na co čekáš ?
Proměnu v prince ?
Opravdu si myslíš, že bys pro svého synátora nenašla ( ikdyž nebiologického ) fajn chlapa, co by vás měl rád ?
Nehci takového otce pro syna a už vůbec ne takového chlapa pro život...nevím na co čekám jsme jen asi zbabělá ho opustit.Ale jak jsem tu už psala to skončilo tenhle týden si dojdu za právníkem a začnu vše řešit§
Není tady
La_cheri, já bych, protože tady nevidím jediný náznak perspektivy, řekl vykašlat se na něj. Ale rozhodnutí je na tobě.
Natálie, to s tou novou partnerkou mi připomíná ex, nechala mě kvůli chlapíkovi, kterej se podle svých vlastních slov rozvádí, protože se mu manželka od narození dítěte dostatečně nevěnuje. Jí samotné se to ale prý stát nemůže, ona se mu rozhodně věnovat bude i s dítětem. No, každý je svého štěstí (ohně)strůjcem.
Není tady

Nedoma napsal(a):
La_cheri, já bych, protože tady nevidím jediný náznak perspektivy, řekl vykašlat se na něj. Ale rozhodnutí je na tobě.
Natálie, to s tou novou partnerkou mi připomíná ex, nechala mě kvůli chlapíkovi, kterej se podle svých vlastních slov rozvádí, protože se mu manželka od narození dítěte dostatečně nevěnuje. Jí samotné se to ale prý stát nemůže, ona se mu rozhodně věnovat bude i s dítětem. No, každý je svého štěstí (ohně)strůjcem.
Tak to si holka dost věří, že jí nebude zahýbat, až bude ve vysokém stupni těhotenství a v porodnici...to se jen záletníci vymlouvají, že se jim partnerka či manželka nevěnovala.
Není tady
Já když jsem prvně slyšel, že byla posedět s jedním známým z práce a že "jeho manželka mu nerozumí," tak jsem se málem začal chechtat. Akorát jsem věřil tomu, že je to fakt jenom známý.
Že není tak ........, že by na takový řečičky skočila.
Upravil(a) Nedoma (10. 11. 2008 16:54)
Není tady
Radím ti vykopni ho, ať už máš pokoj, přeci nechceš, aby ti pořád něco vyčítal.
Není tady