|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Vim,ze se bojis budoucnosti,ale hur te,uz urcite byt nemuze nez te prave je,
Není tady
Martinka1 napsal(a):
La_cheri napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kdyz to ctu o tvem manzelovi tak pochybuju,ze on bude tak zodpovedny a bude platit.Ten chlap si te ani ditete ani trochu nevazi.Rozhodne bych ho doma netrpela
začínám na to přicházet sama že neváží!však netrpím před 3 týdny jsem ho vyhodila!
To je dobře, teď je na Tobě, abys to dotáhla do konce... rozvod, výživný.
jo to bych měla!tk proč na to nemám odvahu????
Není tady
eremuruss napsal(a):
to je pravda!musím to udělat už vkůli synovi! jen otázka já ta špatná nejsem že ne?moje výčitky nemají důvod nebo ano?
Není tady

La_cheri napsal(a):
jo já vím díky němu mi kleslo sebevědmí prý jsem špatná já že se mnou není k vydržení!
přitom si nemá na co stěžovat.vždy když jsem rozhodnutá mu říct že chci rozvod tak na přijde hodí na mě smutný oči a kdesi cosi a já si v tu chvíli připadám hrozně navíc moje mamka nechce abych se rozvedla když jsme spolu tak krátce jenže já už takhle nechci žít a nechi aby v tom žil malej...jen mít odvahu no...
Tak aspoň kvůli malýmu to utni, když si nevážíš sama sebe (pokud si všechno tohle necháváš líbit a jako alibi sama pro sebe máš ten chybějící řidičák)... to dítě to všechno vidí, cítí tu atmosféru...

Není tady
La_cheri napsal(a):
eremuruss napsal(a):
to je pravda!musím to udělat už vkůli synovi! jen otázka já ta špatná nejsem že ne?moje výčitky nemají důvod nebo ano?
Ne spatna rozhodne nejses.To,ze se citis byt spatna s tebe udelal manzel.Ja to taky tak citila po rozpadu manzelstvi.Sebevedomi uplne nekde na 0.Nekolik dlouhych let.Pripadala jsem si uplne nemozna oskliva, kterou nikdy nikdo nemuze chtit.Navic ponizena tim jakou novou partnerku si on vybral.
Není tady
La_cheri - nemáš odvahu, protože Tvoje sebevědomí je na nule.
Tím že se postaráš sama o sebe a dítě špatná nejsi - naopak, je to známka zodpovědnosti.
Pokud nemá manžel zodpovědnost za rodinu, musíš ji mít Ty sama za sebe a za dítě.
Tím že se postaráš o sebe a dítě uděláš to nejlepší, co v dané situaci udělat můžeš.
Pocity viny v tomhle případě nejsou na místě.
Není tady
máte pravdu není jiné řešení musím v první řadě myslet na malýho! a když chlap se chová jak....tak to nemůžu dál snášet!rostě budu chodit kanálama!on mě všude pomluví jaká jsem hrozná a spoustu horších slov co ¨ž tady u nás kde se všichni zají bude něco!ale co hlavně že malej bude mít doma klid a já snad také sama nezůstanu!snažila jsem se nešlo to neměl zájem a takhle přece manželtví nevypadá takže at už ho mám ráda nebo ne musím odejít
Není tady
já se starám o domácnost o syna a i o sebe aby si nemyslel snažila jsem se bát vždy i já upravená a můj syn má celý život před sebou a nemůže vyrůstat v tomhle.chci aby byl štastný§všechno časem přebolí a v téhle situaci asi jiné řešení než rozvod už nezbývá!
Není tady
La_cheri napsal(a):
máte pravdu není jiné řešení musím v první řadě myslet na malýho! a když chlap se chová jak....tak to nemůžu dál snášet!rostě budu chodit kanálama!on mě všude pomluví jaká jsem hrozná a spoustu horších slov co ¨ž tady u nás kde se všichni zají bude něco!ale co hlavně že malej bude mít doma klid a já snad také sama nezůstanu!snažila jsem se nešlo to neměl zájem a takhle přece manželtví nevypadá takže at už ho mám ráda nebo ne musím odejít
Z pomlouvání si nic nedělej... Ty žiješ svůj život, oni ho nežijou, tak vědí prd.
Můžeš se přece mít dobře, i když Tě ostatní pomluvěj 
A s hledáním nového chlapa bych nespěchala. Nejdřív se musíš dát dokupy Ty sama. Nebo si najdeš nějakého podobného...
Není tady
La_cheri napsal(a):
já se starám o domácnost o syna a i o sebe aby si nemyslel snažila jsem se bát vždy i já upravená a můj syn má celý život před sebou a nemůže vyrůstat v tomhle.chci aby byl štastný§všechno časem přebolí a v téhle situaci asi jiné řešení než rozvod už nezbývá!
Ano, už jsme Ti to všechny odsouhlasily... Tím že se rozvedeš nejsi horší člověk
Ať si sousedi říkají co chtějí. Kašli na řeči ostatních. Za svůj život jsi zodpovědná Ty sama a nikdo Ti do toho nemá co kecat. Když se chceš rozvýst tak se rozveď!
Není tady
La_cheri napsal(a):
Muze te pomlouvat jak chce lidi nejsou blbi a vidi snad,ze on za nic nestoji.Taky jsem na malem meste kde se vsichni znaji a ver,ze i ty lidi casem pochopi,kdo je ten spatnej.Ty se o kluka staras on chodi po hospodach.Vezme kluka alespon nekdy ven?
Muj manzel treba nikdy nebyl viden s detma venku ani ho nikdy nikdo nevidel nakupovat.Ale pomahal me doma i s dema me pomahal,ale jeho odsoudili,ze nedelal vubec nic vsechno nechal jen na me.
Není tady
když byl malej miminko tak sem tam ho vzal nebo jsme chodili spolu a ted sotva jendou za měsíc jediné co občas dělá když je doma tak malého vykoupe jinak nic ani hrát si s ním neumí a vlastně ho nezná neví jaký má denní režim co kdy papá nepozná co chce dělat...doufám že se tu u nás najdou i rozumní lidi aby byl ason někdo na mé straně ale bohužel mě přijde že tady žijou jen hospodama tudíž budou mluvit s ním a ten jim navykládá bůh ví co!Ale stejně mě to mrzí!Měli jsme se rádi plánovali vše a ted se to zhroutilo bohužel mi každý říkal už dřív at se na něj vykašlu al já to nezvdávala!Jenže ted už prostě musím nemám na to sílu věčně čekat kdy se uráčí řijít jestli vůbec a přemýšlet kde s kým je a co dělá,.....Kdyby mu záleželo aspon na synovi!ale kdžy koukám zpět asi je mu malej dobrej jen před lidma to se k němu má ale jinak ne!
Není tady
La_cheri napsal(a):
protože tvoje máma tě nepodporuje.....tzn nestojí při tobě a tvých rozhodnutích...(nechce aby ses rozvedla) to není výtka, ale to je jedna z věcí, proč jsi nerozhodná a nebo si připadáš blbě...je to tím, že tvoje mamka má pocit, že jsi ještě malé dítě a že jen ona ví, co je pro tebe nejlepší...ale to víš jen ty, co je pro tebe nejlepší... mamča musí pochopit, že už jsi dospělá...mentálně...a neboj, přijde na to 
Není tady
Martinka1 napsal(a):
La_cheri napsal(a):
Ano, už jsme Ti to všechny odsouhlasily... Tím že se rozvedeš nejsi horší člověk
Ať si sousedi říkají co chtějí. Kašli na řeči ostatních. Za svůj život jsi zodpovědná Ty sama a nikdo Ti do toho nemá co kecat. Když se chceš rozvýst tak se rozveď!
tak moje sousedka přes chodbu mi už dávno říká at ho vykopnu a rozvedu se....sousedka pode mnou ta se rozvedla ted skoro kvůli tomu samému takže sousedi budou v poho...ale ostatní ale co!at říká každý kdo chce co chce!asi to tak hreozný nebude ted mi psal jeho kamarád že si mě má hýčkat a ne se chovat jak hovado!takže doufám že se to bude dobre
Není tady
Martinka1 napsal(a):
La_cheri napsal(a):
Z pomlouvání si nic nedělej... Ty žiješ svůj život, oni ho nežijou, tak vědí prd.
Můžeš se přece mít dobře, i když Tě ostatní pomluvěj
A s hledáním nového chlapa bych nespěchala. Nejdřív se musíš dát dokupy Ty sama. Nebo si najdeš nějakého podobného...
ježiš jen to ne!podobného neee ale problém s novým chlapem nebude..už ted jich má o mě několik zájem ale spěchat nikam nebudu mám syna ten je nejdůležitejší!
Není tady
Tajgr napsal(a):
sandra napsal(a):
La Cheri a co se mezi vámi změní, když se rozvedete? Já myslím, že nic. Bydlíš u mamky - tam budeš bydlet po rozvodu asi stejně, že? Peníze ti nedává - po rozvodu mu určí výši alimentů, ty buď platit bude nebo nebude (dle jeho chování už teď asi spíš to druhé, ale budeš mít na něj alespoň nějakou "páku"). Doma s vámi není - po rozvodu to bude nejspíš stejné......
Mně to jako moc velký rozdíl nepřijde???Změní se to že nebude muset platit dluhy který on naseká v manželství.Nezmění se.Sobec+hulvát.Kopnout ho do prd...e.
Ano, na to jsem zapomněla. To bude další plus.
Není tady
sandra napsal(a):
Tajgr napsal(a):
sandra napsal(a):
La Cheri a co se mezi vámi změní, když se rozvedete? Já myslím, že nic. Bydlíš u mamky - tam budeš bydlet po rozvodu asi stejně, že? Peníze ti nedává - po rozvodu mu určí výši alimentů, ty buď platit bude nebo nebude (dle jeho chování už teď asi spíš to druhé, ale budeš mít na něj alespoň nějakou "páku"). Doma s vámi není - po rozvodu to bude nejspíš stejné......
Mně to jako moc velký rozdíl nepřijde???Změní se to že nebude muset platit dluhy který on naseká v manželství.Nezmění se.Sobec+hulvát.Kopnout ho do prd...e.
Ano, na to jsem zapomněla. To bude další plus.
no aspon že to má plusy:)
Není tady
jo abych nezapoměla a jako třešničku na tom všem chce další dítě!přitom se nestará ani o to jedno co má a otravuje s dalším prostě nechápu!to si mě chce pojistit nebo co?
Není tady
La_cheri napsal(a):
když byl malej miminko tak sem tam ho vzal nebo jsme chodili spolu a ted sotva jendou za měsíc jediné co občas dělá když je doma tak malého vykoupe jinak nic ani hrát si s ním neumí a vlastně ho nezná neví jaký má denní režim co kdy papá nepozná co chce dělat...doufám že se tu u nás najdou i rozumní lidi aby byl ason někdo na mé straně ale bohužel mě přijde že tady žijou jen hospodama tudíž budou mluvit s ním a ten jim navykládá bůh ví co!Ale stejně mě to mrzí!Měli jsme se rádi plánovali vše a ted se to zhroutilo bohužel mi každý říkal už dřív at se na něj vykašlu al já to nezvdávala!Jenže ted už prostě musím nemám na to sílu věčně čekat kdy se uráčí řijít jestli vůbec a přemýšlet kde s kým je a co dělá,.....Kdyby mu záleželo aspon na synovi!ale kdžy koukám zpět asi je mu malej dobrej jen před lidma to se k němu má ale jinak ne!
nevytáčej mě fňukáním, jak sis to zařídila, tak jsi to měla. nesnáším, když si někdo nechá kydat na hlavu, dělá ze sebe blbku a pak je schopnej popsat x stránek o tom, jakej je ten druhej hajzl a ty chudinka.
nemusela sis to nechat líbit, tak toho nech.
a řešení, jestli někdo bude na tvé straně ? booože, copak na tom sejde 
Upravil(a) PPavlaa (9. 11. 2008 15:32)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
La_cheri napsal(a):
protože tvoje máma tě nepodporuje.....tzn nestojí při tobě a tvých rozhodnutích...(nechce aby ses rozvedla) to není výtka, ale to je jedna z věcí, proč jsi nerozhodná a nebo si připadáš blbě...je to tím, že tvoje mamka má pocit, že jsi ještě malé dítě a že jen ona ví, co je pro tebe nejlepší...ale to víš jen ty, co je pro tebe nejlepší... mamča musí pochopit, že už jsi dospělá...mentálně...a neboj, přijde na to
hloupost, znám dost lidí, kteří u svých rodičů nenašli ani podporu, ani oporu. všechno dělali sami za sebe.
tohle beru jen jako výmluvu se nehnout dál. pokud něco chci, jdu si za tím.
Upravil(a) PPavlaa (9. 11. 2008 15:33)
Není tady
La_cheri napsal(a):
jo abych nezapoměla a jako třešničku na tom všem chce další dítě!přitom se nestará ani o to jedno co má a otravuje s dalším prostě nechápu!to si mě chce pojistit nebo co?
no chtít může
v dnešní době antiko je to rozhodnutí především na tobě
a neřeš proč, ale aby se to nestalo 
Není tady
La_cheri napsal(a):
Vypadá to tak.
Vzhledem k tomu, žes ho už vyhodila, tak předpokládám, že spolu ani nespíte a tudíž další dítě nebude, ne?
Není tady

Není tady
Martinka1 napsal(a):
La_cheri napsal(a):
Vypadá to tak.
Vzhledem k tomu, žes ho už vyhodila, tak předpokládám, že spolu ani nespíte a tudíž další dítě nebude, ne?
no tak to je jasný že ne když už tu nebydlí! a nejsem padlá na hlavu abyhc si sním za takovýhle situace pořídila další dítko ani bych to neriskla!
Není tady
PPavlaa napsal(a):
La_cheri napsal(a):
no chtít může
v dnešní době antiko je to rozhodnutí především na tobě
a neřeš proč, ale aby se to nestalo
nestane ani nemůže
Není tady