Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 9. 11. 2008 10:30

La_cheri
♥♥-----

Marná snaha

Ahojky všem ráda bych znala váš názor.S partnerem jsme spolu přes 2 roky máme ročního syna a manželé jsme 7 měsíců.Po svatbě se hrozně změnil.Kašle na nás nedává mi peníze někdy mě i ponižuje.Sebere se na několik dní někde chlastá a to mi chodí sms tipu:jedu za děvkama a tak.Sex o tom ani nemluvím dříve-i po porodu jsme mohli pořád a ted jsem byla ráda když jsem se dočkala jednou za měsíc a stálo to za prd.Bydlíme u mojí mamky v 1+1 ona je většinou u přítele ale i tak mi to už vadí málo místa...On to neřešil prý můžeme jít k jeho mámě jenže tam já nechci.Mám k ní svoje výhradu a ke švagrové taky a to on ví.Navíc se zadlužil a ani se neobtěžoval mi to říct až když tu chlap byl vyhrožovat exekucí protože to nesplácí.Přitom plat má průměrně 30 000 ale kam to dává netuším!Když potřebuju něco já nikdy to nejde ani když se jedná o malého ale jakmile jeho matka nebo někdo známý hned to udělá.Několikrát jsem mu odpustila vše to jak se choval jak mi nadával.Nasliboval hory doly že si postavíme barák že nás miluje ale za pár dní bylo vše při starém.Vyčítá mi že musím věčně někoho za pr...í to ale není pravda.Už 3 týden tu nebydlí ted už vidí že nepotřebuju nikoho zvládám vše sama a i předtím si neměl na co stěžovat.Uvařeno uklizeno vypráno měl o syna se starám a věnuji se mu jen prostě jednou za čas jsem si potřebovala odpočinout zvlášt když mě skolila chřipajzna.Když jsem mu volala že mi vážně není dobře tak on hned že musím mít někoho za pr...í že ostatní to zvládají sami.v noci k malému nevstává a druhý denm o víkendu spal až do odpoledne že já v noci naspala třeba jen 2 hodinky ho nezajímalo!On je ten kdo kdo chodí do práce a musí odpočívat zatímco já jsem pořád doma!Vyčítá mi že nevystačím s rodičákem přitom prcek něco stojí mamině nájem jídlo...toho nezajímá pro nás nikdy nemá ale mámě dá vždy peníze co jsme dostali k svatbě jí dal že má ona dluhy a za pár dní si jela na dovolenou.Vyčítá mi očkování a úrazovou pojistku pro prcka prostě snad vše.Všichni mi říkají at už ho konečně pošlu někam že mám na lepšího.Asi se nezmění co?Zkoušela jsem snad vše ale nepomáhá nic.Co byste udělali?Já jsem na něm závislá v jedné věci a to že nemám řidičák a auto:(Ospustili byste ho?Ani nevím proč se tak chová přijde mi že nás bere jako jistotu ale přitom si žije po svém.....

Není tady

#2 9. 11. 2008 10:45

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Marná snaha

mno, tohle se stát mě, tak druhý den má manžel na stole rozvodové papíry...řidičák si uděláš a auto časem bude taky... pussa

Není tady

#3 9. 11. 2008 10:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

on si tohle všechno k tobě dovolí, protože ví, že může. zase mu odpustíš, necháš si srát (promiň) na hlavu, se vším si poradíš, tak o co jde, ne ?
je to hulvát a blb první třídy, nechápu, že s ním ještě jsi.

Upravil(a) PPavlaa (9. 11. 2008 10:47)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#4 9. 11. 2008 10:51

La_cheri
♥♥-----

jo já vím pořád jsem doufala že se změní už kvůli synovi ale už ne to nemám nervy chci být štastná nenervovat se a mít normální manželství jenže se bojím že když zažádám o rozvod tak na tom budu ještě hůř bojím se ani nevím čeho....ale v tom že si nechávám srát na hlavu máš pravdu vím to!

Není tady

#5 9. 11. 2008 10:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

La cheri, on si je tebou dle mého velice jistej. a já něják nevěřím, že se změní ... peníze ti nedává, s ničím ti nepomůže, vyčítá kde co, naseká dluhy, věčně je pryč a ještě sms, že jde za děvkama, ponižování ...
a neboj, ono i to hůř bývá jen přechodný, vyhrabat se dá ze všeho a zase bude dobře wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 9. 11. 2008 10:59

La_cheri
♥♥-----

jo já vím díky němu mi kleslo sebevědmí prý jsem špatná já že se mnou není k vydržení!yikespřitom si nemá na co stěžovat.vždy když jsem rozhodnutá mu říct že chci rozvod tak na přijde hodí na mě smutný oči a kdesi cosi a já si v tu chvíli připadám hrozně navíc moje mamka nechce abych se rozvedla když jsme spolu tak krátce jenže já už takhle nechci žít a nechi aby v tom žil malej...jen mít odvahu no...

Není tady

#7 9. 11. 2008 11:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

žádná máma nechce, aby se její dítě rozvedlo, ale ona v tom žít nemusí, jde o to, že nespokojená a nešťastná jsi ty. ona by to schroupla, jen se neboj a ostatním je do toho kulový, je to tvůj život.
na smutný oči se vykašli, je to pořád dokola, jen s tebou manipuluje.
asi bych mu dala nůž na krk - bude to tak a tak a ne jako doteď - a kdyby se nic nezměnilo, šla bych od něj.

Není tady

#8 9. 11. 2008 11:11

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Lidi se nemění. Pokud změní na čas svoje chování, bývá to obvykle z nějakého konkrétního důvodu. Pokud je vše tak, jak píšeš, samotné by ti bylo s dítětem líp.Už jenom proto, že by ses nemusela obávat, že přijde nějaký exekutor a odnese ti třeba ledničku. Jak se zdá, jinak jsi stejně na všechno sama.

Můj názor je, že bys měla zajít sepsat s nějakým odborníkem návrh na rozvod. Moc financí na to nepotřebuješ. V každém městě je občanská poradna pro lidi v podobné situaci, kde za poradu a pomoc v takových věcech zaplatíš poplatek v řádu desetikorun.

S ním bych o tom předem nemluvila - není žádný důvod. Přijde mu to od soudu poštou

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#9 9. 11. 2008 11:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

La_cheri - nemůžeš spoléhat na to, že se změní, protože to se s největší pravděpodobností nestane.
A rozvod - nečekala bych, protože dokud jsi vdaná, ručíš za dluhy manžela - tj. exekutor klidně i po rozvodu přijde za Tebou (protože v manželství manžel nasekal dluhy) - a nikoho nezajímá, že na to nemáš. Na to bych si dala velký pozor.
Čím dřív budeš rozvedená, tím dřív za svoje dluhy bude manžel zodpovídat sám.
Jak velké má dluhy a proč je nesplácí???
Toho bych se bála asi nejvíc, že budeš do konce života splácet dluhy, které nasekal manžel za 7!!! měsíců manželství??? Jak to proboha dokázal, s 30 tis. platem? Že už u vás byl exekutor?
S exekutorama není radno si zahrávat.

Není tady

#10 9. 11. 2008 11:55

sandra
♥♥♥♥♥♥-

La Cheri a co se mezi vámi změní, když se rozvedete? Já myslím, že nic. Bydlíš u mamky - tam budeš bydlet po rozvodu asi stejně, že? Peníze ti nedává - po rozvodu mu určí výši alimentů, ty buď platit bude nebo nebude (dle jeho chování už teď asi spíš to druhé, ale budeš mít na něj alespoň nějakou "páku"). Doma s vámi není - po rozvodu to bude nejspíš stejné......
Mně to jako moc velký rozdíl nepřijde??? roll

Není tady

#11 9. 11. 2008 12:06

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

sandra napsal(a):

La Cheri a co se mezi vámi změní, když se rozvedete? Já myslím, že nic. Bydlíš u mamky - tam budeš bydlet po rozvodu asi stejně, že? Peníze ti nedává - po rozvodu mu určí výši alimentů, ty buď platit bude nebo nebude (dle jeho chování už teď asi spíš to druhé, ale budeš mít na něj alespoň nějakou "páku"). Doma s vámi není - po rozvodu to bude nejspíš stejné......

Změní se to že nebude muset platit dluhy který on naseká v manželství.Nezmění se.Sobec+hulvát.Kopnout ho do prd...e.

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#12 9. 11. 2008 12:16

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

sandra napsal(a):

Pokud nebude platit- podá si návrh na výkon rozhodnutí  a na jejím místě bych požadovala i výživné manželky .

Není tady

#13 9. 11. 2008 12:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tajgr napsal(a):

sandra napsal(a):

Změní se to že nebude muset platit dluhy který on naseká v manželství.Nezmění se.Sobec+hulvát.Kopnout ho do prd...e.

tak to bylo stručný big_smilebig_smile

Není tady

#14 9. 11. 2008 12:22

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

La_cheri napsal(a):

jo já vím díky němu mi kleslo sebevědmí prý jsem špatná já že se mnou není k vydržení!yikespřitom si nemá na co stěžovat.vždy když jsem rozhodnutá mu říct že chci rozvod tak na přijde hodí na mě smutný oči a kdesi cosi a já si v tu chvíli připadám hrozně navíc moje mamka nechce abych se rozvedla když jsme spolu tak krátce jenže já už takhle nechci žít a nechi aby v tom žil malej...jen mít odvahu no...

co chce nebo nechce tvoje mamka není podstatný...ona s tvým manželem nežije, není tou, ktrá strádá a je ponižována... a manželovi přeci netřeba říkat, že chceš rozvod...když ho ccheš, tak si  podej žádost a pak mu to prostě jen oznam... wink...to bude dobrý smile neboj...

Není tady

#15 9. 11. 2008 12:22

La_cheri
♥♥-----

no on ty dluhy nasekal prý ještě než se poznali a ani se neobtěžoval mi o nich před svatbou říct!prý je to jeho věc.jj asi nezmění jen to že budu mít v občance jiný stav!Výživné na sebe budu chtít už z toho důvodu že mamka si musela vzít půjčky protože jsme nevycházeli s penězma její lat je velký jako můj rodičák nájem platíme 7000 plus ostatní a jídlo a věci pro 4 to se nedalo a jemu to je jedno.Doufám že mu soud aspon určí pořádný alimenty ale o tom pochybuju to bude 1000 a hotovo:(

Není tady

#16 9. 11. 2008 12:26

La_cheri
♥♥-----

ono ted tu odvahu mám ale až přijde na lámání chleba zase to nedokážu!!proč jsem takový srab?proč prostě nejdu nepožádám o rozvod a je to?po tom všem ho už nejspíš ani nemiluju mám ho ráda ale víc už nic. a přijde mi t jako bych já byl ta špatná.proč mám takové výčitky?kde vůbec seženu papíry na rozvod a co všechno je potřeba?

Není tady

#17 9. 11. 2008 13:03

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jsi připojená na internet, tam všechny informace i žádosti ohledně rozvodu najdeš... stačí hledat.

Není tady

#18 9. 11. 2008 13:05

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

La_cheri napsal(a):

Doufám že mu soud aspon určí pořádný alimenty ale o tom pochybuju to bude 1000 a hotovo:(

co to tu povídáš ??? jestli bere to cos psala, tak nevím proč tak málo...a navíc, ty musíš soud požádat a on o bud schválí nebo upraví...směrem dolů !!! takže nebud uzkoprsá... a na nějakou tisícovku zapomen... wink

Není tady

#19 9. 11. 2008 13:07

La_cheri
♥♥-----

Heřmanka napsal(a):

La_cheri napsal(a):

Doufám že mu soud aspon určí pořádný alimenty ale o tom pochybuju to bude 1000 a hotovo:(

co to tu povídáš ??? jestli bere to cos psala, tak nevím proč tak málo...a navíc, ty musíš soud požádat a on o bud schválí nebo upraví...směrem dolů !!! takže nebud uzkoprsá... a na nějakou tisícovku zapomen... wink

fakt?mně všichni tvrdí že na dítě max.1500!tak to si řeknu hodně však bydlí u mámy a nic jí neplatí

Není tady

#20 9. 11. 2008 13:11

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.zbynekmlcoch.cz/info/krize_r … dnota.html

prům. výše výživného je kolem 1600,-, ale prý se výž. vyměřuje 10 - 20 procent platu (asi čistého)... tj. z 30 tis. hrubého... tj. tak 22 tis. čistého... 2200-4400,- Kč na výživném na děcko...
A ještě něco na výživné na Tebe pro začátek...
Klidně zažádej o víc, max. Ti to sníží.

A s tím bydlením - VYHODILA BYCH HO OKAMŽITĚ!!!

Není tady

#21 9. 11. 2008 13:14

La_cheri
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

http://www.zbynekmlcoch.cz/info/krize_rozvod/vyse_vyzivneho_alimentu_faktory_prumerna_hodnota.html

prům. výše výživného je kolem 1600,-, ale prý se výž. vyměřuje 10 - 20 procent platu (asi čistého)... tj. z 30 tis. hrubého... tj. tak 22 tis. čistého... 2200-4400,- Kč na výživném na děcko...
A ještě něco na výživné na Tebe pro začátek...
Klidně zažádej o víc, max. Ti to sníží.

A s tím bydlením - VYHODILA BYCH HO OKAMŽITĚ!!!

takže si dám 6000 to by mohli shcválit ne?na mě i malýho..to jeho matka neudělá sama mi přiznala že ho neuměla vychovat a vždy si myslí že ho vezmu zpátky

Není tady

#22 9. 11. 2008 13:15

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

sandra napsal(a):

Pokud nebude platit- podá si návrh na výkon rozhodnutí  a na jejím místě bych požadovala i výživné manželky .

Kdyz nebude chtit platit tak platit nebude na tom nic nezmenis.Budes to pouze jen ty kdo se o dite bude muset postarat sama.Nespolehej na to,ze te policie,soud nebo stat pomuze.Bude to jen a jen na tobe.Vlastni zkusenost.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#23 9. 11. 2008 13:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyz to ctu o tvem manzelovi tak pochybuju,ze on bude tak zodpovedny a bude platit.Ten chlap si te ani ditete ani trochu nevazi.Rozhodne bych ho doma netrpela

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#24 9. 11. 2008 13:21

La_cheri
♥♥-----

eremuruss napsal(a):

Kdyz to ctu o tvem manzelovi tak pochybuju,ze on bude tak zodpovedny a bude platit.Ten chlap si te ani ditete ani trochu nevazi.Rozhodne bych ho doma netrpela

začínám na to přicházet sama že neváží!však netrpím před 3 týdny jsem ho vyhodila!

Není tady

#25 9. 11. 2008 13:22

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

La_cheri napsal(a):

eremuruss napsal(a):

začínám na to přicházet sama že neváží!však netrpím před 3 týdny jsem ho vyhodila!

To je dobře, teď je na Tobě, abys to dotáhla do konce... rozvod, výživný.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí