|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Tak já penízky nedostanu, protože jsem neměla odpracovaný rok. No teda dostanu od manži. Ale je to stejně blbý.
Není tady
ahojky, tak jsem tu. Byla jsem ještě s rodičema ve městě. MIMI JE V POŘÁDKU, odpovídá 6tt+5 a měří 1,43cm. Deformace plodu dr podle ultz nepotvrdil a už tam byl náznak srdíčka
!!!! Jsem šťastná, že je to v pořádku. Nakonec jsem šla k nám do nemocnice, v ordinacích měli plno.
Samozřejmě naši to hned poznali že jsem nešla na kontrolu jen tak, takže jsou moc rádi že bude mimísek 
Není tady
Mirko, tak to je nááádherná zpráva
!!!
Teda Susi, já jsem penízky nedostala
, měli mi přijít a asi na mě zapoměli
! Tak snad zítra ... Já jsem nakonec květák nedělala, nechala jsem to na zítra, protože jsem zjistila, že zbylo ještě dost salátu od včerejška, tak k tomu udělám nějakej přírodní plátek Dankovi k večeři a bude to ... nejsou penízky, holt musíme šetřit
!!!
Ani mi neříkejte, že když by mělo být
, tak někdo umře ... my máme dooost nemocnou babičku, je jí 82
......
Není tady

Miru to je dobře že jste v pořádku, říkala jsem ti, že to budu dobrý, to by bylo aby to nebylo.
No mě to maso odmítá změknout, tak jsem umyla v obýváku okno, a ono je furt gumový. Asi umyju okno ještě Ludvíkovi.
Není tady
No tak to uvidíme, jestli se zadaří ... nebo někdo umře ... snad fakt jen bl.bá náhoda
...
Já jsem dneska taky docela pracovní ... umývám, peru, vytírám, voskuju, šiju .... no zvládám všechno a dokonce jsem sběhla i kočce a hafánkům pro granule do obchodu, aby náhodou nehladověly chuděry

Není tady
Teda, jen sednu k PC, tak se mi najednou taky chce spát
, ale dneska nemůžu, jsem fakt v pracovní náladě, tak toho musím využít
! Pádím pokračovat a zase se přihlásím 
Není tady
Aňule mi spinká, za hodinu mi dorazí sestra-pohlídá mi prďolku. Jdu na nehtíky
, pak sjedu pro McDonalda-abych se zavděčila
a rovnou domů. Nemůžu se dočkat až přijde Libor domů, sice to ví, že je mimísek v pořádku ale nejhezčí bude až budeme všichni společně doma
Není tady
Ahoj holky
Není tady
Miru, moc gratuluju a přeji ať je vše v pořádku 
Sluni, já to ještě nějak nevstřebala ... jen jsem chtěla pozdravit. Mrzí mě, že jsem se neukázala dřív, ale nějak to nešlo. Ani nevím co u Tebe nového
Není tady
Dadulenko,
chápu tě...moc jsme tu na tebe všechny myslely a držely ti pacičky a pořád držíme, ať s chutí nám všem vlastní pokračuješ dál a navštěvuš náš chlíveček a seš co nejdříve v pohodě...hlavně té psychické, to hlavně......
u nás doma nic nového...stačí se podívat pod metřík...
držím s váma všema basu
Není tady
Dadulko, děkuju. Holka drž se, nemáš se vůbec za co omlouvat že jsi sem hned nepřišla. Vždyť to musí pochopit každá
Není tady
Jste zlatíčka a já se stydím, že jsem neměla odvahu nakouknout dřív, ale oni se mi vždycky zalijou oči slzama a sotva vidím na monitor ...
Já jen prostě neměla chuť to tady rozebírat 
Sluni, tak to mě mrzí ... Neboj, koukala jsem na info pod metříkem, tak se přeci ledy hnuly s gyndr. ??? Je super, že se to posunuje dál, ne ??
Není tady
Lusyl mi psala, že je Ivka zase ve špitále, ale prý jenom nějaká žilka nebo co. Máte info jestli už je doma ???
Není tady
sluníčko naše, nemusíš to tady vůbec rozebírat, klidně tu buď s náma, nebudeme se ptát...
neboj...nám je tu s tebou dobře, tak chceme všechny, aby ses tady taky tak cítila...
u nás se to pohlo, ale jen v mé hlavě, uvidíme, co na to řekne mudr.
snad bude pro, protože si myslím, že mě má v oblibě 
Není tady

Ahojky Dadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já umyla další okno, a teď papkám gulášek, hm a pak jdu vozit dřevo, než začne pršet. Lusyl ty voskuješ? Máte parkety nebo lino? Já jsem dřív voskovala lino, ještě u mamky, teď se mi nějak nechce.
Není tady
Ahoj Dino,
já dělala palačinky s nutelou ... nevím, jestli mě manža pochválí.
Dávej pozor u toho dřeva, já se včera sekla do prstu - přepůlila jsem si nehet
Bolí to jak čert, ale dobře mi tak, nemám šahat na sekyru.
Není tady
No nic holky, jdu se hodit do pucu ... odpo musím ke gyndr. na KO. Asi bych se měla učesat a asi hodím make-up - vypadám jak strašidlo - kruhy pod očima atd. 
Tak pá
Není tady