29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Docela se mi začala líbit jedna holka z jiné třídy (ze stejného ročníku), ale nemám na ni spojení do třídy (někoho, kdo by mi její číslo dal).Fakt nevím, jak na ní...Stopnou jí na chodbě a dát se s ní hned do řeči neni lehký....
A proč si myslíš, že bez čísla na mobil se neseznámíš? Normálně za ní dojdi a řekni jí, že bys ji chtěl potkat taky jinde než ve škole. Nebo, že bys chtěl zjistit, jakou zmrzlinu má ráda. No a pak uvidíš. Hlavně si nemysli, že bys jí napsal esemesku a bylo by všechno jednodušší.
Není tady
Jinak sem se chtěl zeptat, co řikáte na seznámení v autobuse atd?
Minule po mě jedna holka v metru pošilhávala, včera když sem jel s kamarádem z tanečních, tak když sem se na jednu v autobuse koukl, tak mi ten pohled opětovala.Co si o tom myslíte?
lidi se seznamují všelijak, tak proč ne zrovna v autobuse? Příště se usměj a třeba si začnete povídat a zjistíš, že si máte co říct.
Není tady
nemusíš se s ní dávat hned do řeči, stačí pár úsměvů aby věděla, že ti není lhostejná, hodně holek je stydlivých a nechtějí začít první, protože se nechtějí zesměšnit, kdyby jsi náhodou neměl zájem
Není tady
Kuldo - a v čem by to bylo jiné, kdybys jí volal ? Snad jen, že by neviděla, jestli se červenáš, ale zase se můžeš zakoktat.
Osměl se a někam ji pozvi. Maximálně odmítne, ale budeš zase hned vědět, na čem jsi. Ostatně, to je život a prostě se to stává. Ale já myslím, že neodmítne. Proč by měla ? Každá holka je ráda, když o ni kluk projeví zájem.
Tak jdi do toho, budu Ti držet palce.
Není tady
Člověče neblbni !
Za mne mobily nebyly a jak jsme se seznamovali !
Buď chlap, zastav ji, usměj se a pozvi ji třeba do kina nebo na čaj. Holky milují přímé kluky (aspoň za mne to tak bylo, i když pro Tebe je to asi doba dinosaurů)
Není tady
musíš se s ní dát do řeči jinak to nepude
dobry den chtel bych se zeptat jestli nevadi kdyz
mi holka rekla MOŽNÁ a rozmejslet se bude do
stredy
Není tady
myslím, že nám to určitě nevadí ale teď vážně. jaký z toho máš pocit ty? na tom asi zálěží nejvíc, ne? ale přijde mi divný, si rozmýšlet, jestli s někým budu chodit nebo ne. buď mám dotyčného ráda nebo ne - tak jakýpak možná? možná se říká na otázku, jestli si nechceš koupit zrovna tohleto a ne na vztah.
a taky záleží, na jakou otázku ti možná odpověděla, ale předpokládám, že máš na mysli, aby s tebou chodila...
Není tady
uz s ni chodim ale nevim co s ni mam delat a o cem si s ni mam povidat...
Není tady
kolik ti je ?
Není tady
Davide...
tak co ? jak je?
Není tady
Šárka Junková napsal(a):
Člověče neblbni !
Za mne mobily nebyly a jak jsme se seznamovali !
Buď chlap, zastav ji, usměj se a pozvi ji třeba do kina nebo na čaj. Holky milují přímé kluky (aspoň za mne to tak bylo, i když pro Tebe je to asi doba dinosaurů)
Všichni ti hezky poradili, ale já jsem taky chtěla napsat to o čem píše Šárka.
Přesně, dřív mobily nebyly a seznamování bylo o tolik romantičtější.
Ničeho se neboj a jdi do toho!
Držím palec!
Není tady
Jejda, já to nedočetla až dokonce, vona už je ruka v rukávu
Tak hlas stavy
Není tady
David153 napsal(a):
uz s ni chodim ale nevim co s ni mam delat a o cem si s ni mam povidat...
Tak proč s ní ,,chodíš"?
Není tady