Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 1. 2006 12:03

Kulda
Host

Jak na ní?

Docela se mi začala líbit jedna holka z jiné třídy (ze stejného ročníku), ale nemám na ni spojení do třídy (někoho, kdo by mi její číslo dal).Fakt nevím, jak na ní...Stopnou jí na chodbě a dát se s ní hned do řeči neni lehký....

#2 29. 1. 2006 13:55

anela
♥♥♥♥---

Re: Jak na ní?

A proč si myslíš, že bez čísla na mobil se neseznámíš? Normálně za ní dojdi a řekni jí, že bys ji chtěl potkat taky jinde než ve škole. Nebo, že bys chtěl zjistit, jakou zmrzlinu má ráda. No a pak uvidíš. Hlavně si nemysli, že bys jí napsal esemesku a bylo by všechno jednodušší.

Není tady

#3 5. 2. 2006 18:24

Kulda
Host

Jinak sem se chtěl zeptat, co řikáte na seznámení v autobuse atd?
Minule po mě jedna holka v metru pošilhávala, včera když sem jel s kamarádem z tanečních, tak když sem se na jednu v autobuse koukl, tak mi ten pohled opětovala.Co si o tom myslíte?

#4 5. 2. 2006 18:31

anela
♥♥♥♥---

lidi se seznamují všelijak, tak proč ne zrovna v autobuse? Příště se usměj a třeba si začnete povídat a zjistíš, že si máte co říct.

Není tady

#5 6. 2. 2006 20:31

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

nemusíš se s ní dávat hned do řeči, stačí pár úsměvů aby věděla, že ti není lhostejná, hodně holek je stydlivých a nechtějí začít první, protože se nechtějí zesměšnit, kdyby jsi náhodou neměl zájem

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#6 6. 2. 2006 21:34

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Kuldo - a v čem by to bylo jiné, kdybys jí volal ?  Snad jen, že by neviděla, jestli se červenáš, ale zase se můžeš zakoktat.
Osměl se a někam ji pozvi. Maximálně odmítne, ale budeš zase hned vědět, na čem jsi. Ostatně, to je život a prostě se to stává. Ale já myslím, že neodmítne. Proč by měla ? Každá holka je ráda, když o ni kluk projeví zájem.
Tak jdi do toho, budu Ti držet palce.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#7 7. 2. 2006 19:42

Šárka Junková
♥♥-----

Člověče neblbni !
Za mne mobily nebyly a jak jsme se seznamovali !
Buď chlap, zastav ji, usměj se a pozvi ji třeba do kina nebo na čaj. Holky milují přímé kluky (aspoň za mne to tak bylo, i když pro Tebe je to asi doba dinosaurů)hmm

Není tady

#8 18. 2. 2006 0:28

niki159
Host

musíš se s ní dát do řeči big_smile jinak to nepude wink

#9 15. 5. 2008 18:41

David153
♥------

dobry den chtel bych se zeptat jestli nevadi kdyz
mi holka rekla MOŽNÁ a rozmejslet se bude do
stredy

Není tady

#10 15. 5. 2008 20:11

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

myslím, že nám to určitě nevadí lol ale teď vážně. jaký z toho máš pocit ty? na tom asi zálěží nejvíc, ne? ale přijde mi divný, si rozmýšlet, jestli s někým budu chodit nebo ne. buď mám dotyčného ráda nebo ne - tak jakýpak možná? možná se říká na otázku, jestli si nechceš koupit zrovna tohleto a ne na vztah.

a taky záleží, na jakou otázku ti možná odpověděla, ale předpokládám, že máš na mysli, aby s tebou chodila...

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#11 21. 5. 2008 17:38

David153
♥------

uz s ni chodim ale nevim co s ni mam delat a o cem si s ni mam povidat...

Není tady

#12 21. 5. 2008 19:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kolik ti je ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#13 23. 5. 2008 7:45

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Davide... smilesmile
tak co ? jak je?

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#14 23. 5. 2008 11:13

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Šárka Junková napsal(a):

Člověče neblbni !
Za mne mobily nebyly a jak jsme se seznamovali !
Buď chlap, zastav ji, usměj se a pozvi ji třeba do kina nebo na čaj. Holky milují přímé kluky (aspoň za mne to tak bylo, i když pro Tebe je to asi doba dinosaurů)hmm

Všichni ti hezky poradili, ale já jsem taky chtěla napsat to o čem píše Šárka.
Přesně, dřív mobily nebyly a seznamování bylo o tolik romantičtější.
Ničeho se neboj a jdi do toho!
Držím palec!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#15 23. 5. 2008 11:15

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Jejda, já to nedočetla až dokonce, vona už je ruka v rukávu lol
Tak hlas stavy stolt

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#16 23. 5. 2008 15:00

Koza
♥♥-----

David153 napsal(a):

uz s ni chodim ale nevim co s ni mam delat a o cem si s ni mam povidat...

Tak proč s ní ,,chodíš"?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí