|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fidorka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Fidorka napsal(a):
ježiš ty jsi blbá.to samé si myslím já o tobě, tak jdi prosím tě víš kam a dej mi svátek, já na tvý kecy nejsem zvědavá.
tak se odsud vyexpeduj, kdo je zvědavej na tebe jak tady meleš off topic. Tohle není CHAT Jsem nešťastná a zoufalá.
zoufalá jsi tady akorát tak ty, ta poznámka jak vidím rudě při té částce co dostane, vypovídá něco o tobě, ně o mě zlato 
Není tady
Může tady někdy probíhat nějaká diskuse aniž by se to zvrtlo do napadání a urážek??? myslím, že ne...
a je to škoda...
Pavlo rozhodně nechci a ani nečekám aby ses z toho co píšu zbláznila... to fakt ne... bylo to konstatování ke zde napsanému.. nikoho tu nesoudím... každý má právo na svůj názor a já nejsem zvyklá komukoli jeho názory brát... to je celé... 
Svédko tobě mooooc gratuluju k prvotnímu úspěchu (no ještě počkáme, protože my znalé věci víme, že podle toho co je vidět na utz se ještě nedá soudit kolik vajuch opravdu bude), nicméně čím více jich je vidno teď, tím větší pravděpodobnost úrody je...
takže držím palce na OPU 
Upravil(a) mufina1 (8. 11. 2008 21:45)
Není tady
Holky, v sedesatejch letech se palily podprdy - to si mozna mnohe z vas pamatuji
, tak co zkusit neco podobnyho?
nejak ty emoce vybit, ne? 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Svedka napsal(a):
Ne, zaradily jste me tam svymi neustalymi utoky vy ... uz fakt nemam silu se tu obhajovat a ani to nemam zapotrebi
kor pred vami
tak proč prostě neodpovíš, máš z toho něco, nebo to děláš jen z lásky k bližnímu a díky tomu, že jsi tak uvědomělá ?
Nikdo jste se tu konkretne nezeptal, jestli z toho neco mam...
tak tedy: Ano mam z toho castku 10tis. korun ceskych .... pokud by to pro me mel byt tak senzacni vydelek, jak si asi mnohe z vas budou myslet, tak to je fakt senzace .... asi tedy nema ani cenu vysvetlovat, ze me hreje spis ten pocit pomoci nez tech par fialovejch papirku .... melu porad totez dokola, jak jsem proste skvela ze delam dobro pro jine ale tady to stejne asi vetsina nepochopi, toz si z toho delejte prcu, hadejte se a utocte, pokud mate nejaky vlastni problemy, je tohle super zpusob jak se od nich odreagovat a snazit se hazes spinu na jine
Jsem myslim jeste docela mlade telatko na to delat ze sebe uvedomelou skorobabicku 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Fidorka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to samé si myslím já o tobě, tak jdi prosím tě víš kam a dej mi svátek, já na tvý kecy nejsem zvědavá.tak se odsud vyexpeduj, kdo je zvědavej na tebe jak tady meleš off topic. Tohle není CHAT Jsem nešťastná a zoufalá.
zoufalá jsi tady akorát tak ty, ta poznámka jak vidím rudě při té částce co dostane, vypovídá něco o tobě, ně o mě zlato
jojo, páč jsem taková trochu socka, co už dneska začíná vyhlížet listonošku s alíkama a nebejt toho že na mě někdo upad, tak bych si šla vydělávat jako švédka. Máš odhad na lidi, jak ty to děláš...
Není tady
vendulak napsal(a):
Holky, v sedesatejch letech se palily podprdy - to si mozna mnohe z vas pamatuji
co že se dělalo 
Není tady
Jeste mi posledni prispevek mufiny1 pripomnel napsat, ze ty velky prachy dostanu jen tehdy, pokud budou odebrana vajicka kvalitni a pouzitelna k potrebnym ucelum, takze do sebe fakt cpu ty hormony jenom diky vidine tech velkejch penez a tise doufam, ze to vyjde
a kdyz se to nepodari, tak se asi zabiju 
Není tady
Fidorka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Fidorka napsal(a):
tak se odsud vyexpeduj, kdo je zvědavej na tebe jak tady meleš off topic. Tohle není CHAT Jsem nešťastná a zoufalá.zoufalá jsi tady akorát tak ty, ta poznámka jak vidím rudě při té částce co dostane, vypovídá něco o tobě, ně o mě zlato
jojo, páč jsem taková trochu socka, co už dneska začíná vyhlížet listonošku s alíkama a nebejt toho že na mě někdo upad, tak bych si šla vydělávat jako švédka. Máš odhad na lidi, jak ty to děláš...
jsi hlavně trapná, to je všechno 
Není tady
Svedka napsal(a):
Jeste mi posledni prispevek mufiny1 pripomnel napsat, ze ty velky prachy dostanu jen tehdy, pokud budou odebrana vajicka kvalitni a pouzitelna k potrebnym ucelum, takze do sebe fakt cpu ty hormony jenom diky vidine tech velkejch penez a tise doufam, ze to vyjde
a kdyz se to nepodari, tak se asi zabiju
kolikrát jsi na tom už byla ?
Upravil(a) PPavlaa (8. 11. 2008 21:53)
Není tady
Fidorka napsal(a):
Ppavlaa, no tak já už jsem na začátku řekla, že se přizpůsobím na úroveň zvláštní školy.
ty nemusíš, ty jsi pod úrovní zvláštní školy i bez toho.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
vendulak napsal(a):
co že se dělalo
takovy to feministicky hnuti, jestli ti to neco rika, Ppavloo (nebo Ppavlao?)
vis, tim se vybily ty emoce - tenkrat utocily proti chlapum, ted uz jsme ve vlastnich radach 
Není tady

Svedka
všetko sa dá zneužiť a použiť - volá sa to ľudská povaha, máme to každý 
ja som z tvojho písania nemala pocit, že máš dôvod sa obhajovať
darovanie vajíčka :
snáď ťa viem aj pochopiť
plus môj život - práve preto by som to sama za seba neurobila
Není tady
Zrovna nedávno jsem to řešila s kamarádkou, kt. o tom velmi vážně uvažovala.....
Pro tělo je to jak vím z doslechu doooooost velký záhul, ovšem to myslím není podstatné. Já nevím, mě by asi to, že je někde "moje dítě" hoooodně vrtalo hlavou, na druhou stranu by mě asi hřála myšlenka, že jsem někoho udělala šťastným.... Asi bych to byla ochotná udělat jen pro svou dobrou kamrádku (pro nejlepší určitě), kt. bych takto mohla pošoupnout v pořadníku na anonymní vajíčko. Myslím si, že finanční stránka věci by mě nijak neovlivňovala v rozhodování.....
Já jen ve skyrtu duše doufám, že jednou svým vajíčkem ještě daruji miminko sama sobě.....
A souhlasím s názorem, že adopce je u nás dosti složitá, a kdyby tento proces byl zjednodušen, bylo by to jen a jen dobře!!!!
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kolikrát jsi na tom už byla ?
To je opravdu přinejmenším zvláštní Pavli jak ti to nedá spát 
Upravil(a) Ronja (8. 11. 2008 21:55)
Není tady
Jdu poprve, kazda darkyne muze jit petkrat max. (pro ty ze zvlastni skoly ... ale na byt mi to fakt nevydela, asi budu muset popremyslet jeste o darovani neceho dalsiho
)
Není tady
Ronja napsal(a):
To je opravdu přinejmenším zvláštní Pavli jak ti to nedá spát
máš pocit, že mi něco nedá spát, bože můj 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Fidorka napsal(a):
Ppavlaa, no tak já už jsem na začátku řekla, že se přizpůsobím na úroveň zvláštní školy.
ty nemusíš, ty jsi pod úrovní zvláštní školy i bez toho.
a ty jsi kráva, a ty jsi ještě větší.... zavři hubu, zavři si jí sama....
takhle nějak s tebou ta debata probíhá, nebudeš se zlobit, když se půjdu věnovat něčemu smyslupnějšímu. I kdybych se šla dívat na Dallas, bylo by to furt přínosnější.
Není tady
Ano, celkem tak na mě působíš, jak do Švédky reješ, kolik za to má, kolikrát na tom byla a proč nepřizná, že je to pro prachy. Jasně že chápu, že ti přijde ulítlé mít plnou pusu dobročinnosti a přitom si mastit kapsu, ale u Švédky mi to jako tento případ nepřišlo. Každá to ale můžeme vnímat jinak, to je jasný.
Není tady
jen jdi, říkala jsem ti to už dávno 

Není tady
Ronja napsal(a):
Ano, celkem tak na mě působíš, jak do Švédky reješ, kolik za to má, kolikrát na tom byla a proč nepřizná, že je to pro prachy. Jasně že chápu, že ti přijde ulítlé mít plnou pusu dobročinnosti a přitom si mastit kapsu, ale u Švédky mi to jako tento případ nepřišlo. Každá to ale můžeme vnímat jinak, to je jasný.
ptala jsem se ji už jednou, když nadávala, že se do ni navážíme, neodpověděla. tak jsem se ji ptala po druhý. to už odpověděla. kolikrát na tom byla se ptám, protože jsem do teď měla za to, že odběr je bolestivý. aspoň tak jsem to pochopila od kamarádky, která byla na umělém oplodnění.
mají díky němu jedno dítě, povedlo se jim to na druhý pokus.
ale taky říkala, že do dalšího už nejde, že to bylo nepříjemný a nevím co všechno, hormony, atd.
tak teda sorry, že jsem si dovolila se zeptat 
Upravil(a) PPavlaa (8. 11. 2008 22:02)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jen jdi, říkala jsem ti to už dávno
ty bys taky mohla jít... ale co bys asi takhle v sobotu večer dělala jinýho než flusala síru na netu, viď...
tak hezký večer všem, snad to tady zítra moderátoři trochu pročistí od těch splašků 
Není tady
Pavlo tak to promin, nejak jsem tvuj prvni dotaz prehledla. Co se tyce odberu, fakt nevim, jaky to je, to jsem nemela s nikym tu cest probrat a co se tyce tech hormonu, tak zadne zmeny na sobe nepozoruju .... tak uvidime. Kdyz se to tu nezvrtne v nejakou silenou bitku, dam vedet, jak jsem dopadla a jestli treba jeste nekdy budu chtit byt za borkyni a delat dobrej skutek na ukor svyho zdravi
ale myslim,ze ta "bolest" a snaseni hormonu bude asi neco jako porod, nekdo to snasi lip a nekdo hur .... (asi blby prirovnani, co)
Upravil(a) Svedka (8. 11. 2008 22:05)
Není tady
Svedka napsal(a):
Pavlo tak to promin, nejak jsem tvuj prvni dotaz prehledla. Co se tyce odberu, fakt nevim, jaky to je, to jsem nemela s nikym tu cest probrat a co se tyce tech hormonu, tak zadne zmeny na sobe nepozoruju .... tak uvidime. Kdyz se to tu nezvrtne v nejakou silenou bitku, dam vedet, jak jsem dopadla a jestli treba jeste nekdy budu chtit byt za borkyni a delat dobrej skutek na ukor svyho zdravi
ještě ti odpovím, že mě to nebolelo a to jsem měla odebraných 35 oocytů a hodně zvětšené vaječníky. Nezapoměň po aplikai Pregnylu hodně pít, ale fakt hodně tak 4,5 litru čistý vody ideálně, plus hdoně bílkovin, živočišných i rostlinných. Mě to pomohlo předejít hyperstimuláku. Držím palce a dej určitě vědět!
Není tady