Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 6. 11. 2008 20:50

hrosanek
Host

Re: Jste-li zamilovaní, spokojení ve vztahu a šťastní - přesto zahnete????

Já nevím, jestli je nevěra "normální", co je normální, že, ale jsem si zcela jistá, že se o ní mluví velmi často. A nejenom tady Na životě po nevěře. Tím se jaksi stala "normální", protože častá.

Akorát bych řekla, že ty pravé zkušenosti, zda ano nebo ne mají, až ta babička s dědou při platinové svatbě:

"Babičko pamatuješ si, jak jsme si o svatbě říkali, že se nikdy nepodvedeme a jestli ano, tak aby to druhého nebolelo. A za každou nevěru si dáme do hrníčku, kam ten druhý nepoleze jeden hrášek?"
"To víš, že pamatuju dědečku a ukážeme si je teď?"
Donesou hrníčky, odkrejou víčka a děda tam má tři hrášky. Babička má hrneček prázdný. Děda je celý šťastný, že má tak hodnou babičku celý život. A babičce v duchu běhá kolikrát za život vařila hrachovou polívku. smile

Huráá do teorie, aby nám to život ukázal. pussa

#77 6. 11. 2008 21:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Martinka1 napsal(a):

Selima napsal(a):

Marti, nemusí, ale môže. stolt A je dobré s tým počítať, že môžeš aj po hlave skákať a ušami sa odrážať, môže sa to stať aj tebe - či už osobne, alebo cez partnera. Aj v celkovo spokojnom vzťahu. wink

Jasně že může, ale pak je to známka toho, že vztah je na tom špatně, a že je potřeba na něm zapracovat.

Marti, pracovať na vzťahu treba tak či tak, ale niekedy to proste NESTAČÍ. preboha, už roky chodíš na konštzelácie, ty fakt nechápeš, že niekedy si partner trebárs rieši niečo z detstva, z minulého života, zo súrodeneckých konštelácií - a že to so súčasným vzťahom ani nemusí mať nič spoločné???? Prečo nechápeš, že vo vzťahoch to nie je také jednoduché, že keď urobíš A, tak sa stane nutne B....? (Možno to neplatí 100% ani inde, ale vo vzťahoch zaručene nie...)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#78 6. 11. 2008 21:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Moje bývalá přítelkyně mi jednou u oběda řekla, že jsem děvkař... sad
Dost důrazně jsem se proti tomu tenkrát ohradil, jelikož pod tímto pojmem si představím někoho úplně jiného, než mě, který žil bez nevěry pomalu 20 let a celkem nic mu nechybělo...

Upravil(a) Mikeš (6. 11. 2008 22:12)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#79 6. 11. 2008 22:21

Alosek
Host

Martinka1 napsal(a):

Alosek napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Ale prd, nemyslím si že mám manuál na život, ale snažím se dívat kolem sebe a "vidět".
A když se ve vztahu přihodí nevěra, tak "vidím" že je něco špatně, co je potřeba řešit. Z obou stran samozřejmě.
Pokud to jeden zazdí - tj. nechce ve vztahu zůstat - tak ten druhý s tím samozřejmě nic neudělá.

Obávám se, že v mém případě jsme tenkrát byli spokojení oba. On byl spokojený, protože měl doma spokojenou ženu, já byla spokojená s tím, že mám všechno, co mi ve vztahu chybělo... samozřejmě s lehkou nadsázkou wink .
V té době jsme ve vztahu k sobě problém neměli, lépe řečeno nebyl řešitelný.

Ale předpokládám, že o tom manžel nevěděl.
Nebo věděl - a byl přesto spokojený?

Martinko, a nevěra není nevěrou, když o ní ten druhý neví? Já se pořád snažím držet tvé otázky v nadpisu...
Pořád pitváš a chceš se dobrat odpovědi ve stylu "být či nebýt", ale jak ti napsala Selimka, ve vztazích naštěstí nic není jednoduché a černobílé.

#80 6. 11. 2008 22:29

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Sadalsuud napsal(a):

Spíš si myslím, že stát se to může přes všechno blaho a rozkoš doma, 100% jistota není nikdy.

Já jsem prý celé roky vypadala navenek náramně blaženě s rodinkou.
Paradoxně když jsem měla vztah "mimo", byla jsem nejšťastnější a nejspokojenější i doma, protože to, co nedal (nechtěl, nemohl dát) můj muž, našla jsem jinde. Zapadlo to do sebe a já měla "všechno", dá-li se to tak říct.
I můj muž tehdy tvrdil, že jsem jak vyměněná a pochvaloval si to.

Takže hlavně bych nepaušalizovala, neškatulkovala, nevymezovala wink .

Nepsala si to za mě náhodou?Mám přesně takovou zkušenost.Takové otázky mohou klást zase jen ti,co to nezažili a ani nemohli,když jsou svobodní a bezdětní,takže nechápu proč je to vlastně zajímá.že by nějaký výzkum?To bychom si spíš my hříšnice, potažmo ženy,které zvládly být maminkami,manželkami a milenkami,pokecaly dobře mezi sebou.

Není tady

#81 6. 11. 2008 22:37

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Salen napsal(a):

Protože jakmile nastoupí určitá všednost a stereotyp, tak i když všechno funguje jak má, tak pro mnohé lidi je vábničkou ta možnost ještě jednou zažít to lítání v zamilovanosti. A samozřejmě čím delší vztah, tím větší nebezpečí.

Jako u většiny Tvých příspěvků, tak i u tohoto s Tebou bez výhrad souhlasím - zejména u té pasáže, kterou tu cituji.
Martinka zcela zjevně nechápe, "vo čem to je".... nebo je jenom "mladá a zamilovaná"...
Za sebe mohu snad jen tolik: Ono "lítání v zamilovanosti" je krásný, ale strašlivě nebezpečný...

A o co je to lítání nebezpečnější o to je přece krásnější.

Salen to napsala supr.

Není tady

#82 6. 11. 2008 23:54

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Somaia napsal(a):

Kukačka napsal(a):

ale právě že prd, velebnosti.
Ty za vším hledáš neřešený problém. Co chuť skočit na jinou, ta tě nikdy nenapadla?
No tebe asi ne...ale spoustu mužů určitě.

a já přidám:
co  osobní morálně volní big_smile ( jak jsem někde četla..lol) vlastnosti....  hmmm????
P.S. to je otáka pro Martinku... protože s Kukačkou souhlasím..., aby se to nějak nepopletlo...

Myslím si totéž. Někdy k tomu Martinko stačí pár skleniček, dobrá nálada a přítulný hezký kolega na pracovním večírku. Teda.....to znám jen z vyprávění......bohužel lol

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#83 7. 11. 2008 12:21

Kerrin
♥♥♥♥---

Já si myslím, že je velký rozdíl mezi psychickou a fyzickou nevěrou.
fyzickou dokáži tolerovat (samozřejmě nejlépe, když se to nedozvím od partnera ) . Psychickou - dlouhodobější již vztah... vím, že nedokáži v tom být.
Ale k tématu, když jsem spokojená....hlavně sama se sebou,cítím se vnitřně v pohodě a s partnerem to klape, byt se třeba objeví menší mráčky i sem tam problém, nezahnu.
Prostě ale záleží na okolnostech. ještě se mi taky nikdy nestalo, když jsem byla s M, aby přeskočila jiskra jak se říká k někomu jinému. No to nevím.

Není tady

#84 7. 11. 2008 15:30

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Amriana napsal(a):

dumbom ježíííš Mikešku Ty se mi snad zdáš ...kdyby se procházeli a obdivovali panorámata, tož o tom konkrétně sem Wiki nebude psát ...bože roll

Aha lol
Jinak ale - já osobně jsem zažil ve svým životě už docela dost všelijakých vycházek a výletů s různými ženami, které ovšem v pelechu teda rozhodně neskončily... big_smile

vissla to se musí chápat v kontextu víííš ?

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#85 7. 11. 2008 20:08

REŇAS
Host

No,takže já za-tím za 13 let společného života v pohodě i nějaké té ne-pohodě jsem svému muži nezahla,příležitosti by byly a můžu říct,že jedna příležitost s pro mně hodně přitažlivým člověkem  a dá se říct,že i někým co pro mně hodně znamenal..prostě srdeční záležitost..nebo jak to nazvat. Já prostě nemůžu,(ani po tom co jsem tak trochu v alkoholovém opojení),vidím před sebou tu svou nynější životní polovičku a nemám to svědomí a jak se říká,co nechceš,aby ti jiní dělali,nedělej ty jim.. i když u chlapů si myslím,že to je spíš o té fyzické stránce či pudové,oni to moc nedomýšlejí..často ještě v alkoholovém opojení..nemyslí vůbec.  No a pak já mám ráda to svý jistý..včetně úplné rodiny. Nechtěla,bych být rozpolcená,nedejbože,kdyby se to posunulo někam,co by mělo víc společného s city než se sexem.. Takže jak se říká nikdy neříkej,že nikdy,ale  prostě raději né.  No a doufám a zatím nemám důvod si myslet,že má polovička to má jinak.. Říkám zatím. Možná,už můj názor není úplně "dnešní",ale je to tak..jo,ale za mlada,aby si někdo nemyslel,že se tu vydávám za nějakou puritánku,tak to byla trošku jiná,to jsem ty chlapské srdce občas zradila.. roll

#86 7. 11. 2008 20:31

shinden
Host

Martinka1 napsal(a):

Když jste VY spokojení, zahnete?

Mě to nezajímá.

#87 7. 11. 2008 21:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

shinden napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Mě to nezajímá.

Seš zamilovanej a spokojenej ve vztahu? lol

Není tady

#88 7. 11. 2008 21:40

shinden
Host

Mikeš napsal(a):

shinden napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Mě to nezajímá.

Seš zamilovanej a spokojenej ve vztahu? lol

Zatím ano ... zaklepeme..., ale myslel jsem to celkově to téma zahýbání a nevěry, nějak mě to už nezajímá. Copak já vím, co třeba ona dnes večer dělá big_smile To prostě nestojí za to se tím zabývat. Ať si to martinka1 užívá a nepřemýšlí nad tím.

#89 7. 11. 2008 22:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

shinden napsal(a):

Copak já vím, co třeba ona dnes večer dělá big_smile To prostě nestojí za to se tím zabývat. Ať si to martinka1 užívá a nepřemýšlí nad tím.

Koukám, že máme docela podobnej pohled na věc tummenupp Taky neřeším, jestli moje žena opravdu "jela k rodičům", nebo jestli ..... rodna
Ale Martinka si to asi moc neužívá... ona spíš nad tím přemýšlí... no nic, taky jsem před pár lety "přemejšlel"... lol

Není tady

#90 7. 11. 2008 22:49

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

ahojte....jsem zamilovaná,spokojená ve vztahu a štastná - zahnout se proto nechystám ani náhodou.....zvládla jsem to bez převozníka a trvalo to rok.... zase miluji a jsem milovaná hjartahjartahjarta

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#91 7. 11. 2008 23:02

majkafa
Host

lakino, blahopřeji. Skvěle jsi to zvládla. pussa

#92 7. 11. 2008 23:16

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

a na babinet nikdy nezapomenu,ani na vás neznámí lidičkové,byli jste tu se mnou v mých bolestech a drželi mě nad vodou  DĚKUJI    pussapargodlike

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#93 7. 11. 2008 23:27

bloncka
♥♥♥♥---

REŇAS napsal(a):

No,takže já za-tím za 13 let společného života v pohodě i nějaké té ne-pohodě jsem svému muži nezahla,příležitosti by byly a můžu říct,že jedna příležitost s pro mně hodně přitažlivým člověkem  a dá se říct,že i někým co pro mně hodně znamenal..prostě srdeční záležitost..nebo jak to nazvat. Já prostě nemůžu,(ani po tom co jsem tak trochu v alkoholovém opojení),vidím před sebou tu svou nynější životní polovičku a nemám to svědomí a jak se říká,co nechceš,aby ti jiní dělali,nedělej ty jim.. i když u chlapů si myslím,že to je spíš o té fyzické stránce či pudové,oni to moc nedomýšlejí..často ještě v alkoholovém opojení..nemyslí vůbec.  No a pak já mám ráda to svý jistý..včetně úplné rodiny. Nechtěla,bych být rozpolcená,nedejbože,kdyby se to posunulo někam,co by mělo víc společného s city než se sexem.. Takže jak se říká nikdy neříkej,že nikdy,ale  prostě raději né.  No a doufám a zatím nemám důvod si myslet,že má polovička to má jinak.. Říkám zatím. Možná,už můj názor není úplně "dnešní",ale je to tak..jo,ale za mlada,aby si někdo nemyslel,že se tu vydávám za nějakou puritánku,tak to byla trošku jiná,to jsem ty chlapské srdce občas zradila.. roll

Reňas, tak mám dojem, že jsem Ti to diktovala nebo co vatummenupp Jen těch společných let je 16.

Není tady

#94 7. 11. 2008 23:45

Evice
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Západ

Martinka1 napsal(a):

Zakládám tohle téma proto, abychom nezanášeli další témata.
Otázka - na vás - zní:

Pokud jste zamilovaní, spokojení ve vztahu, spokojení s partnerem a ve vztahu šťastní - přesto zahnete?

Protože, pořád mě všichni přesvědčujete, že ano - chlap i když je spokojený atd. - zahne.

Chlapi: je to pravda?
Ženy: a jak je to u vás?

Já za sebe: mám-li vztah, na kterém mi záleží - nezahýbám.

Zajímalo by mě, kdo to máte jinak!!! A proč. Jaké myšlenkové (a jiné) pochody vám běží hlavou (jinýma částma těla).

To lidé si vymysleli pouta, vztahy, manželství a prstýnky, ale touha je v nás odnepaměti. A nikdo s tím, ani ty, Martinko, nehne.

Klidně si ve spokojeném vztahu zaflirtuju, a neříkám, jestli zahnu, nebo nezahnu. Taková věc se nevymyslí, ta se žije.

Není tady

#95 8. 11. 2008 10:40

Alosek
Host

Laki, hjarta pussa tummenupp

Evice - hezky stručně jsi to napsala wink .

#96 8. 11. 2008 11:05

bloncka
♥♥♥♥---

Evice napsal(a):

Taková věc se nevymyslí, ta se žije.

Ono tedy dost záleží na tom, čím myslíš. Pokud to není hlavou, tak uznávám, že to nevymyslíš tongue

Není tady

#97 8. 11. 2008 11:29

Evice
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Západ

Není to jenom o boji hlava vs. pohlaví.
Život nám postaví do cesty víc věcí, než jenom toto. tongue A já jsem ráda, že je tak pestrý.

Není tady

#98 8. 11. 2008 11:32

bloncka
♥♥♥♥---

No jasně, však ono to nějak dopadne... dumbom

Není tady

#99 8. 11. 2008 12:43

vera
♥♥♥♥♥♥-

laki.........................................
skvělééééééééééééé, jsi jednička

Není tady

#100 8. 11. 2008 12:47

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

lakina napsal(a):

ahojte....jsem zamilovaná,spokojená ve vztahu a štastná - zahnout se proto nechystám ani náhodou.....zvládla jsem to bez převozníka a trvalo to rok.... zase miluji a jsem milovaná hjartahjartahjarta

Lakino, taky blahopřeju a držím Ti (vám) pěstičky... tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí