Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 6. 11. 2008 13:42

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jste-li zamilovaní, spokojení ve vztahu a šťastní - přesto zahnete????

Kuki přesně.
Důvodem může být i tmavé pohlaví oproti světlému.
Tanga oproti celoprdeláčům.
Prachobyčejný nízký pud, jako je chuť si za.šu.kat s jinou.
Hec chlapů

A může mít doma mega bohyni, super kuchařku, matku Terezu a k tomu vzhled A.Jolie.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#27 6. 11. 2008 13:44

Somaia
Host

Kukačka napsal(a):

ale právě že prd, velebnosti.
Ty za vším hledáš neřešený problém. Co chuť skočit na jinou, ta tě nikdy nenapadla?
No tebe asi ne...ale spoustu mužů určitě.

a já přidám:
co  osobní morálně volní big_smile ( jak jsem někde četla..lol) vlastnosti....  hmmm????
P.S. to je otáka pro Martinku... protože s Kukačkou souhlasím..., aby se to nějak nepopletlo...

Upravil(a) Somaia (6. 11. 2008 13:45)

#28 6. 11. 2008 13:44

Alosek
Host

Klubko, tak nějak. Mikeš to vystihl na prstýnkách. Že i tohle jediné bohatě stačí.
Holt pánové většinou přemýšlejí v podstatně kratších souvislostech wink .

#29 6. 11. 2008 13:45

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jednodušeji

Není tady

#30 6. 11. 2008 13:45

Alosek
Host

... a nebo. lol

#31 6. 11. 2008 13:47

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Mně by jen zajímalo, jestli existuje nějaký pár, který je stoptocentně spokojený. A zvláště dlouhodobý pár.  Já jsem svého BM milovala, ale musím se připznat, že stoprocentně jsem spokojená nebyla.

Není tady

#32 6. 11. 2008 13:49

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

obávám se, že tady, na Babi a na Nevěře to nezjistíš.

Není tady

#33 6. 11. 2008 13:49

hrosanek
Host

Martinka1 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Takže proto mi tak děsně vadí,když někdo říká, já bych nikdy!

Klubko, ale tady nikdo nepíše "já bych nikdy".

Tohle téma jsem založila z toho důvodu, že mi právě nesedí tvrzení typu "chlap zahne VŽDYCKY, i když je ve vztahu spokojenej"...

Já vnímám nevěru jako známku, že původní vztah není v pořádku. Kdyby v pořádku byl, nevěra by nemusela vzniknout.

Já právě ne, možná to bude tím, že nevím, co to je vztah v "pořádku." Jako, že nejsou žádné problémy?

Cha, tak na to už taky nevěřím, kdo s někým žil deset, dvacet, třicet let, tak si taky užil nedostatek, přebytek sexu. Nedostatek péče nebo přebytek péče od partnera. Jednou tady někdo správně napsat, že málokdo dostaneme partnera osudem přiřčeného, s kterým nezažijeme žádný "problém", ale jen vzájemné souznění. Nikdo si na začátku té sladké zamilovanosti nedokáže představit, jak člověka (ať už chlapa nebo ženu) změní to, co prožije další léta. Jak ho změní těhotenství (opět oba), děti, práce, společnost, ve které žije (od kamarádů po kolegy). Jak ho změní to akvárko, ve kterém si plave. Nemyslím k horšímu, prostě změní. A to co bylo na naší drahé polovičce sladké nás prostě občas se.. To ještě neznamená, že v tomhle najdu příčinu nevěry.

Co s tím? Frajer je ten, kdo ustojí jakékoliv problémy s partnerem, kdo ho má rád, i když mu není těch dvacet (třicet) jako když si ho bral, komu záleží na tom druhém, i když mu byl někdy nevěrný (on sám nebo ten druhý jemu). Dá se jmenovat ještě tisíc horších problémů, které by nás mohly dovést k nevěře.

Ten druhý mi za to stojí, ať byl (je) věrný nebo nevěrný, dokud za to stojí jako bytost, kterou chci ve svém životě. A žádným uhýbáním, zametáním cestičky od problémů, nedokážu nic víc než, že budu pěkně naštvaný, až TO stejně přijde.

Čím víc se snažíme sežrat vlka, tím víc se nám z něj může udělat zle. A když se nebudu snažit, tak on se utopí sám.

#34 6. 11. 2008 14:09

dashka
♥♥-----
Místo: Antwerp

Ja teda nevim ale ja pokud jsem ve vztahu stastna,v sexu to klape tak nemam duvod zahybat nebo myslet na nekoho jinyho...naopak jsem presvedcena,ze pokud nekdo zahne tak muze byt ve vztahu spokojenej ale toho druhyho nemiluje.Proste v tom vztahu neco schazi.

Není tady

#35 6. 11. 2008 14:19

Michelll
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

Zakládám tohle téma proto, abychom nezanášeli další témata.
Otázka - na vás - zní:

Pokud jste zamilovaní, spokojení ve vztahu, spokojení s partnerem a ve vztahu šťastní - přesto zahnete?

Protože, pořád mě všichni přesvědčujete, že ano - chlap i když je spokojený atd. - zahne.

Chlapi: je to pravda?
Ženy: a jak je to u vás?

Já za sebe: mám-li vztah, na kterém mi záleží - nezahýbám.

Zajímalo by mě, kdo to máte jinak!!! A proč. Jaké myšlenkové (a jiné) pochody vám běží hlavou (jinýma částma těla).

Když budu zamilovaná a spokojená - nezahnu!

Není tady

#36 6. 11. 2008 14:21

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

vztahu spokojenej ale toho druhyho nemiluje

To mi příjde stejné,jako mi hodně známých říkalo, že když nežárlím,tak nemiluji... roll

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#37 6. 11. 2008 14:22

hrosanek
Host

Holky a kolik let se typujete na tohle zamilování?

#38 6. 11. 2008 14:28

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ivana napsal(a):

Mně by jen zajímalo, jestli existuje nějaký pár, který je stoptocentně spokojený. A zvláště dlouhodobý pár.  Já jsem svého BM milovala, ale musím se připznat, že stoprocentně jsem spokojená nebyla.

No, Ivy, ono záleží na tom, "kolik" je pro tebe 100% wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#39 6. 11. 2008 14:29

x62358
Host

No a hlavně....ono to je asi fuk ne?

#40 6. 11. 2008 14:31

majkafa
Host

Doteď jsem nikdy žádnému partnerovi nebyla nevěrná.
Pokud jsem nebyla ve vztahu spokojená, ukončila jsem ho. Až pak jsem si hledala jiného partnera.
Pro mně uvnitř je otázka MÉ HIFI jednou z nejvyšších priorit, jen tak se cítím sama se sebou dobře.
Doufám, že mi to vydrží i do budoucnosti.

Upravil(a) majkafa (6. 11. 2008 14:33)

#41 6. 11. 2008 14:46

Poly
♥♥♥♥---

Ja jsem taky verny typ - a nespojuji to se spokojenosti a nespokojenosti, jako ze kdybych byla doma nespokojena, tak nevera jo, ale kdyz jsem spokojena, tak ne. A presto, ze jsem tak nejak prirozene 'vernice' a sex mam dost spojeny s laskou a tak - zrovna v techto dnech jsem poznala nekoho, kdo by proste fakt stal za hrich, boze, to by bylo taaaak sladkyyyyy gloria Jeste ze uz pozitri odjizdim big_smile

Jo, dovedu si predstavit, ze nekdo 'zahne' a nema to nic spolecneho se spokojenosti nebo nespokojenosti doma.

Od toho bych odlisovala bezohlednost. Ale to je o necem uplne jinem, na to se Martinka nepta.

Není tady

#42 6. 11. 2008 15:45

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dashka napsal(a):

Ja teda nevim ale ja pokud jsem ve vztahu stastna,v sexu to klape tak nemam duvod zahybat nebo myslet na nekoho jinyho...naopak jsem presvedcena,ze pokud nekdo zahne tak muze byt ve vztahu spokojenej ale toho druhyho nemiluje.Proste v tom vztahu neco schazi.

Presne takhle to citim i ja.stolt

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#43 6. 11. 2008 16:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Martinka1 napsal(a):

Vanda napsal(a):

Martinko, stačí se ponořit do starších témat, tohle se tu řešilo už mockrát.....pravda je, že to většinou skončilo nedohodou dvou neústupných táborů. smile

Ano, máš pravdu.
Ale teď jsem to postavila ne jako otázku:
- když je chlap spokojený zahne?

Ale jako otázku:
Když jste VY spokojení, zahnete?

Ať si každý sáhne do svého svědomí sám.

Ja keď som spokojná - nezahnem. Ale zažila som, že ma jedna hádka SKORO pohla k tomu, že som bola neverná. Otázka je, ČO je nespokojnosť - niekedy stačí hádka alebo nejaké krízové obdobie - a tomu sa nedá zabrániť - a nešťastie je hotové. Mne zahýbal spokojný chlap - aj mi to povedal - proste mu nedalo nevyužiť príležitosť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#44 6. 11. 2008 16:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Martinka1 napsal(a):

Klubko napsal(a):

"chlap zahne VŽDYCKY, i když je ve vztahu spokojenej"...

POčkej, ale tohle nikdo ani u těch snubních prstýnků netvrdil. Že každý a vždy. Ale že někdo pochybuje, to snad může,ne?
Já teda za žádného chlapa ruku do ohně nedám na celý život:)

Není potřeba dávat ruku do ohně...

ale co si myslím že potřeba je - uvědomit si, že když k nevěře dojde, tak tomu předcházelo něco - a to něco je "neřešený problém ve vztahu".

Jediný co se snažím říct je, že pokud je člověk ve vztahu opravdu spokojený (a ne že si to jen nalhává), že nemá potřebu zahýbat.

Ta potřeba přichází teprve tehdy, když člověk začne z nějakého důvodu být nespokojený - a pokud to neřeší, tak to pak "řeší" nevěrou.

Asi to neumím dobře vysvětlit, že to nechápete.

Ty sa upínaš k neexistujúcim istotám, Martinka. Je milión foriem a dôvodov nevery a niektoré sa nevylučujú so spokojnosťou vo vzťahu a výbornou komunikáciou. Život je pestrejší, než si vieš predstaviť, a občas aj prestrejší než tarot. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 6. 11. 2008 16:24

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Nejde přece jednoduše spojit a dát rovnítko  spokojenost = věrnost , nespokojenost = nevěra

Proč to tak primitivně škatulkovat. Život je přece tak barevnej.

Jeden příklad. Mám vztah letitý, spokojený, neměnila bych. Kromě toho mám posledních pár let sebevědomí v pořádku jako nikdy, vztah v pořádku, super a svítilo sluníčko, bylo krásně , odpadla mi pracovní schůzka ...no a já se nechala pozvat "klientem" na výlet....Absolutně mě nenapadla žádná souvislost s mým chlapem. To spolu vůbec nesouvisí. Nikdo nikomu nic nebral. nikdo nikomu neublížil. Do které škatulky si to podle svého prostého schémátka zařadíš??

Není tady

#46 6. 11. 2008 16:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

...bylo krásně , odpadla mi pracovní schůzka ...no a já se nechala pozvat "klientem" na výlet....Absolutně mě nenapadla žádná souvislost s mým chlapem. To spolu vůbec nesouvisí. Nikdo nikomu nic nebral. nikdo nikomu neublížil. Do které škatulky si to podle svého prostého schémátka zařadíš??

Nevím, kam Tě nacpe Martinka, ale já si Tě zařadím až z Tebe vypadne, zdali to byl jen nevinný výlet s klientem, nebo zda při něm došlo i na něco víc... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#47 6. 11. 2008 16:35

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

na víno a hned bylo vinno

Není tady

#48 6. 11. 2008 16:36

Kuba
♥♥♥♥---

taky, stejně jako už některé z vás předtím, odpovím otázkou: Co to znamená opravdu spokojenej - to jako že bude vše po mým, nikdy se nepohádáme, budeme okamžitě mít cokoliv, na co si vzpomeneme, atd. ? V takovým v praxi vyloučeným případě bych třeba klidně i "spokojeně" nevěrnej byl.

Je podle mě jasný, že k tomu, abychom byli ve vztahu spokojeni dlouhodobě nemůžeme bejt spokojení neustále - prostě je někdy potřeba udělat kompromis, nebo se spiknou vnější okolnosti, který ani jeden z nás nemůže ovlivnit. A stejně doufám, že se mi i tak podaří zůstat věrnej.

Není tady

#49 6. 11. 2008 18:03

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Wiki napsal(a):

...bylo krásně , odpadla mi pracovní schůzka ...no a já se nechala pozvat "klientem" na výlet....Absolutně mě nenapadla žádná souvislost s mým chlapem. To spolu vůbec nesouvisí. Nikdo nikomu nic nebral. nikdo nikomu neublížil. Do které škatulky si to podle svého prostého schémátka zařadíš??

Nevím, kam Tě nacpe Martinka, ale já si Tě zařadím až z Tebe vypadne, zdali to byl jen nevinný výlet s klientem, nebo zda při něm došlo i na něco víc... tummenupp

dumbom ježíííš Mikešku Ty se mi snad zdáš ...kdyby se procházeli a obdivovali panorámata, tož o tom konkrétně sem Wiki nebude psát ...bože roll

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#50 6. 11. 2008 18:20

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Zakládám tohle téma proto, abychom nezanášeli další témata.
Otázka - na vás - zní:

Pokud jste zamilovaní, spokojení ve vztahu, spokojení s partnerem a ve vztahu šťastní - přesto zahnete?

Protože, pořád mě všichni přesvědčujete, že ano - chlap i když je spokojený atd. - zahne.

Chlapi: je to pravda?
Ženy: a jak je to u vás?

Já za sebe: mám-li vztah, na kterém mi záleží - nezahýbám.

Zajímalo by mě, kdo to máte jinak!!! A proč. Jaké myšlenkové (a jiné) pochody vám běží hlavou (jinýma částma těla).

Martinko, jenže v životě to přeci nechodí tak jednoduše, že člověk je buďto stoprocentně spokojený ve vztahu nebo stoprocentně nespokojený. Většinu života je člověk někde mezi. A vo tom to právě je.

Následující situace je přeci tak běžná: Člověk je natolik ve vztahu spokojený, že mu na tom vztahu záleží a nechce o něj přijít, ale není spokojený úplně se vším, se všemi složkami vztahu, a proto může svoji částečnou nespokojenost řešit nevěrou.... co je na tom nepochopitelného?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí