|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Zakládám tohle téma proto, abychom nezanášeli další témata.
Otázka - na vás - zní:
Pokud jste zamilovaní, spokojení ve vztahu, spokojení s partnerem a ve vztahu šťastní - přesto zahnete?
Protože, pořád mě všichni přesvědčujete, že ano - chlap i když je spokojený atd. - zahne.
Chlapi: je to pravda?
Ženy: a jak je to u vás?
Já za sebe: mám-li vztah, na kterém mi záleží - nezahýbám.
Zajímalo by mě, kdo to máte jinak!!! A proč. Jaké myšlenkové (a jiné) pochody vám běží hlavou (jinýma částma těla).
Není tady
Martinko, stačí se ponořit do starších témat, tohle se tu řešilo už mockrát.....pravda je, že to většinou skončilo nedohodou dvou neústupných táborů. 
Vanda napsal(a):
Martinko, stačí se ponořit do starších témat, tohle se tu řešilo už mockrát.....pravda je, že to většinou skončilo nedohodou dvou neústupných táborů.
Ano, máš pravdu.
Ale teď jsem to postavila ne jako otázku:
- když je chlap spokojený zahne?
Ale jako otázku:
Když jste VY spokojení, zahnete?
Ať si každý sáhne do svého svědomí sám.
Není tady
Marti já si myslím, že to takhle nejde generalizovat. Teď můžu být přesvědčena, že nezahnu, ale pak se mi zapalej lejtka, přijde nějakej Brad Pitt a jaká jsem byla.....
A pokud to má být dosavadní zkušenost - tak ne, pokud jsem byla vztahu spokojená, tak jsem nezahla.
Martinka1 napsal(a):
Vanda napsal(a):
Ano, máš pravdu.
Ale teď jsem to postavila ne jako otázku:
- když je chlap spokojený zahne?
Ale jako otázku:
Když jste VY spokojení, zahnete?
Ať si každý sáhne do svého svědomí sám.
NE!!!

Není tady
Spíš si myslím, že stát se to může přes všechno blaho a rozkoš doma, 100% jistota není nikdy.
Já jsem prý celé roky vypadala navenek náramně blaženě s rodinkou.
Paradoxně když jsem měla vztah "mimo", byla jsem nejšťastnější a nejspokojenější i doma, protože to, co nedal (nechtěl, nemohl dát) můj muž, našla jsem jinde. Zapadlo to do sebe a já měla "všechno", dá-li se to tak říct.
I můj muž tehdy tvrdil, že jsem jak vyměněná a pochvaloval si to.
Takže hlavně bych nepaušalizovala, neškatulkovala, nevymezovala
.
Není tady
Když jsem byla spokojená, nezahla jsem. Když jsem byla nespokojená, potřebovala jsem se cítit úžasná, zahla jsem. Ne vědomě nebo programově. Ale zajiskřilo a bylo to. Bez uvažování - jen v jednom jsem v tu chvíli měla jasno - neodejdu od BM - byla to jen chemie, ne láska. Nevím, jak by to bylo, kdybych se opravdu zamilovala.
Zpětně si říkám, že jsem měla říct, že mi něco vadí a řešit to doma s BM a ne dělat ramena, jak jsem v pohodě, bez ohledu na to, jak se chová. Pak tam vznikla mezi námi hráz (ne tou nevěrou, již předtím), kterou jsme nedokázali přeskočit.
Měl zřejmě stejný pocit - vyřešil to po svém. A myslím, že se cítí dobře a neuvažuje (narozdíl ode mne), co by kdyby ...
Není tady
Ne, ale u mě to nemá nic společného, jak jsem spokojená pouze s partnerem, ale hlavně sama se sebou. Nějak jsem si v hlavě srovnala, že nebýt nevěrný, byť mě situace s nabídkou nevěry dožene svou lákavostí, novostí, je pro mě hlavně záležitost sebevědomí. Být věrný a zároveň šťastný a spokojený je nirvána. Nirvána umění být sám se sebou.
Paušalizovat se nedá, protože věrnost samotná k životu nestačí.
Já se snažila mluvit a řešit, zbytečně...
Pak jsem řešila po svém - a taky jsem měla jasno, že neodejdu.
Není tady
Hrošánku - 3x jsem smazala příspěvek a ty to vystihneš tak jednoduše
Paušalizovat se nedá, protože věrnost samotná k životu nestačí
Upravil(a) Kukačka (6. 11. 2008 13:18)
Není tady
Až já budu tam, kde Hrošánek... to bude nirvána
...
Není tady
když jsem měla krizi s BM nezahla jsem mu, ale byla jsem s jedním chlapem a nechala se od něj utěšovat, proběhlo pár polibků, ale víc nic.
momentálně jsem zamilovaná a přítel splňuje všechny mé nároky, tudíž nemám proč mu zahnout.
Není tady
Obávám se, že ano, i když nevím proč..
Není tady
Sadalsuud napsal(a):
Až já budu tam, kde Hrošánek... to bude nirvána
...
Taky, taky si to říkám. 
Není tady
Nikdy jsem nezahla. Ale pozor, byly chvíle, kdy jsem v tom vztahu určitě nebyla 100% šťastná. Takže ti asi taky ta teorie trochu hapruje,ne?
A víš, proč jsem nezahla? Ne z nějakého morálního hlediska. Ale protože šlo o muže, do kterých bych se lehce zamilovala a já v tom pak neumím chodit. Trápila bych se. Takže jsem zametla rychle stopy, v sobě potlačila doutnající city a začala myslet zase hlavou.
Takže proto mi tak děsně vadí,když někdo říká, já bych nikdy! To nevíme. Já jsem ještě mladá, mám před sebou tolik let života a doufám, že klidně někdy ve šťastném manželství. Ale takové ty fatální výroky na život a na smrt, to nemám ráda.
Není tady
Kukačka napsal(a):
Anda napsal(a):
Obávám se, že ano, i když nevím proč..
nazdáár! ráda tě vidím
a zrovna u tohohle vlákna jsem si na tebe vzpoměla.
Ahoj, ahoj.. Já tebe též. O něco méně mě těší, že se na mě vzpomíná právě na tomto vlákně.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Zakládám tohle téma proto, abychom nezanášeli další témata.
Otázka - na vás - zní:
Pokud jste zamilovaní, spokojení ve vztahu, spokojení s partnerem a ve vztahu šťastní - přesto zahnete?
Protože, pořád mě všichni přesvědčujete, že ano - chlap i když je spokojený atd. - zahne.
Chlapi: je to pravda?
Ženy: a jak je to u vás?
Já za sebe: mám-li vztah, na kterém mi záleží - nezahýbám.
Zajímalo by mě, kdo to máte jinak!!! A proč. Jaké myšlenkové (a jiné) pochody vám běží hlavou (jinýma částma těla).
pokud bych byla opravdu štastna, což si ve spojitosti s chlapem nedovedu představit, tak by mne ani nenapadlo.Nevěrou člověk kompenzuje něco , co mu chybí , at už je to cokoli.
Není tady
všechno se mění s věkem, časem, životními zkušenostmi.
Kdyby mi někdo řekl, když jsem se vdávala, že mi muž bude nevěrný, já to budu tušit a přesto s ním dál budu...nevěřila bych.
Kdyby mi někdo řekl, že se rozvedeme...nevěřila bych.
Kdyby mi někdo řekl před třemi lety, že jednou budu zase z chlapa vyřízená...nevěřila bych.
Kdyby mi někdo řekl, že ještě k tomu nebude můj...nevěřila bych.
A kdyby mi někdo řekl, že mi to ani nebude moc vadit...poslala bych ho rovnou do pekel horoucích.
Upravil(a) Kukačka (6. 11. 2008 13:40)
Není tady
Klubko napsal(a):
Takže proto mi tak děsně vadí,když někdo říká, já bych nikdy!
Klubko, ale tady nikdo nepíše "já bych nikdy".
Tohle téma jsem založila z toho důvodu, že mi právě nesedí tvrzení typu "chlap zahne VŽDYCKY, i když je ve vztahu spokojenej"...
Já vnímám nevěru jako známku, že původní vztah není v pořádku. Kdyby v pořádku byl, nevěra by nemusela vzniknout.
Není tady
"chlap zahne VŽDYCKY, i když je ve vztahu spokojenej"...
POčkej, ale tohle nikdo ani u těch snubních prstýnků netvrdil. Že každý a vždy. Ale že někdo pochybuje, to snad může,ne?
Já teda za žádného chlapa ruku do ohně nedám na celý život:)
Není tady
Klubko napsal(a):
"chlap zahne VŽDYCKY, i když je ve vztahu spokojenej"...
POčkej, ale tohle nikdo ani u těch snubních prstýnků netvrdil. Že každý a vždy. Ale že někdo pochybuje, to snad může,ne?
Já teda za žádného chlapa ruku do ohně nedám na celý život:)
Není potřeba dávat ruku do ohně...
ale co si myslím že potřeba je - uvědomit si, že když k nevěře dojde, tak tomu předcházelo něco - a to něco je "neřešený problém ve vztahu".
Jediný co se snažím říct je, že pokud je člověk ve vztahu opravdu spokojený (a ne že si to jen nalhává), že nemá potřebu zahýbat.
Ta potřeba přichází teprve tehdy, když člověk začne z nějakého důvodu být nespokojený - a pokud to neřeší, tak to pak "řeší" nevěrou.
Asi to neumím dobře vysvětlit, že to nechápete.
Není tady
ale právě že prd, velebnosti.
Ty za vším hledáš neřešený problém. Co chuť skočit na jinou, ta tě nikdy nenapadla?
No tebe asi ne...ale spoustu mužů určitě.
Není tady
Téma zavřeno