27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vydrí vám zakoupené pokojové květiny v supermarketech?Jsou o dost levnějí ale i kdy se o ně starám pečlivě vdy mne odejdou.Tak nevím zda to má cenu kupovat za jejich cenu.
Není tady
Supermarkety asi nakupují horí jakost, proto jsou levnějí a navíc tam ani nemají potřebnou péči. Taky mi po čase odely, u je raději nekupuji.
Není tady
Koupila jsem si tam gardenii a jetě jednu název teď nevím a dlouho nevydrely.Radi si připlatím a koupím si v květinářství.Taky mi tam přijdou kytičky zuboené nikdo se o ně moc nestará.
Zrovna tuhle jsme se byli podivat v Bau .... a ty orchideje koda mluvit,ale levné nebyly.
Není tady
Já jsem si taky koupila v KAUFLANDU fíkusy, a odely mi
Není tady
mám stejnou zkuenost:-( co jsem koupila v marketech tak větinou zdechlo:-( něco se mi povedlo zachránit, ale větina umřela.... oni to tam mají v nějakém převozitelném substrátu, který pořád vypadá, e je suchý a tak nás to nutí zalévat a zalévat... a zdechne.. take první věc, kterou udělám je, e to okamitě (no, nebo do týdne) přesadím... a pak u jak tak se některé udrely... A to, z čeho ty ubohé květinky vyklepu, tak tomu se hlína fakt říkat nedá, je to jako nějaký zmuchlaný chemlon:-((
Není tady
I já jsem zakoupila nádhernou gardenii za těké peníze, abych po dvouměsíční celodenní péči konstatovala, e u ji nezachráním a kupodivu v Hornbachu byla inforomovaná zahradnice v roli prodavačky, která mi sdělila, e ty kytky jsou pěstovány jako jednorázovky, take jim 24 hodin stále svítí a rosí vím moným, pak je v chladu přepraví, take jsou tak vydímané, e vydrí fakt jen chvilku a v květinářství to ale mají stejné. Take je lepí kytky kupovat přímo v zahradnictví, nejsou tak krásné, ale doma se jim daří.
Není tady
Kupuju jedině z květinářství a zahrádkářství anebo na internetu, kdy se někdo potřebuje pěstované kytky zbavit. nedávno jsme tak koupili 2m vysoký fíkus benjamín, protoe prodávajícímu se u neveel do bytu. Je parádní, dobře oetřený a v obchodě by (pokud by tak velký a vzrostlý vůbec měli) stál min. pětinásobek.
Není tady