29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maxíku, jestli přivezeš dobré víno, tak já tam snad přespím....
Jinak, holky, zas asi zůstanu u těch masových placiček...nestalo se, že by zbyly, a jednou za čas se můžou, žejo?
Kukačka napsal(a):
koláčky...ňáký koláčky?
Klubko, otrhej, uvaříme si veselý mlíko, hulit mi to nejde
Já zas nemůžu v mlíku .
Vandi placičky jsou výborný, byly předevčírem. Jídla bude dost jako vždycky. Nemůžu zapomenout na ten pocit, kdy jsem měla v jedné ruce lokše, namáčený v sádle a v druhý Luetky višňový řez.
Dárky Pan rozlosuje předem, nebojte!
Alosek napsal(a):
... sehnat Muškát moravský, raději kopřivový, než broskvový ...?
Forma mne napadla i plynná, vlastně aerosol... že bychom se zhulili?
Když jsme u pevných forem - palačinky, koláčky, bramboráčky...
Šmarjá, já nejsu majitel vinařství ani vinotéky! Ale zkusím ...
Já měl na mysli víno!
Už mám zvládnuté skoro všechny domácí práce, ale koukám, že pečení koláčků jsem zatím zanedbal. No nic, mám na to 5 týdnů ...
Klubko napsal(a):
... bílé Francouzské nepiji, psala jsem o červeném. Na to zase nemají Moraváci.
Vidíš, já můžu i ledové a slámové i když je fakt sladké. Jen na košt.
Já psal taky o červeném! A jsi na óóóbrovském omylu! Fakt, kam se hrabou Frantíci!
Tak to už je "tlamolep"!
Maxíku, klid... to je moje úchylka, víš ? Kopřiváček... on se navíc blbě archivuje. Jsi zlato
.
Děláš tady machra přes víno, tak se nediv .
Kopřivovej je i Sauvignon!
Machra? Trošku vínu rozumím, i hodnotit na soutěže občas chodím ... ale machr asi ne!
Já to myslela v žertu, jsi větší odborník, než já - já mám prostě své oblíbené odrůdy, jezdím pouze ochutnávat na košty a tááák...
I Sauvignon být může . I Cabernet Sauvignon
- případně Moravia (v červeném). Coby patriot oceňuji též Pálavu
.
Maxík napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Porušení emočního pole
Další do slovníku! Tak nejen ženský, ale už i Ty začínáš!?
Já?, já nic, já muzikant, já pysatel , já mám sedět, mlčet a kušovať
Mě sem netahej, já tu vlastně nésu
Tak rozhodl ředitel tedy JÁ
Pan
Můžu ti já za to, že chodíš za školu? kdes byl při postgraduálu?
Hele, žes to Ty, tak na tahle (má) sprostá slova máš doživotní záruku (aspoň u mě )
Upravil(a) Pisatel (6. 11. 2008 13:15)
Není tady
Maxík napsal(a):
A na sprostá slova jsem už rezignoval! Je jich moc ... prostě není v mých silách je zvládnout!
No nevím Maxí, ale já bych to odpískal (účast), možná že paní direktorka se žačkama tě dá po škole, možná i klečet a biflovat sprostá slovíčka a dokud nebudeš ovládat má šmůlu
Ani Děvínek nebo jiné odrůdové bílé, červené či ledové nezachrání, spíš o to víc prodlouží studium, ony ty dámy jsou někdy pěkný po****. Volil bych lvíčku ústup, dokud je čas a jsi celistvý (sprosté slovo) a bez boulí na těle a duši. Koukej jak jsme dopadli po ono sladkém jablku
Není tady
Alosek napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A to se jako musím?ne, ale mělo jsem asi by se.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se člověk v rozrušení, že je mezi tolika krásnejma dámama, ucvakne s písmenkem a mudrlantky z toho mají třetí vánoce v roce. No se stalo, mě zabte Budu vás chodit aspoň strašit
Není tady
Já chci k Ježíškovi jednu s kořínkama! Pro zdravotní účely, že
Není tady
Můžu max. na jeden den, co bude lepší sobota nebo nedělička? A díky za pozvání
Není tady
Klubí, to je fakt, upeč "veselé" koláčky!!!!
Není tady
Maxíku, když já ráda to trpké, rudé. Chile, Medoc atd. Sorry, to fakt na Moravě nemáš. Neboj moja mama je od U. Hradiště. Taky doma nepijeme srajdy:) Ale bílé já ráda naše.
Mám ráda víno z Kobylí. Aj od Špalků.
Tlamolep je taky jen v trojkách na košt. Občas i Portské, mňam.
A já ti přivezu tedy znalče víno z Makedonie. Jezdím tam často a hodně lidí zná Balkán jako vínko sladké. Ale tenhle vinař je jiný. Chtěl by ho dovéz k nám na trh, ale neví, zda se chytne. Tak koštneš a dáš vědět.
Jupííí, já se těším. Nevyšla nám školička II. tento víkend, tak mi nějak chybí dobíjecí elementy. Ženské i mužské.
Není tady
Regina napsal(a):
Klubí, to je fakt, upeč "veselé" koláčky!!!!
Tak jo. S Aloškem smotnem brčko, s Kuki si dám mléko a s tebou to dorazím v koláčcích. No to už si pak moc ale nepokecáme
Není tady
Klubko napsal(a):
Maxíku, když já ráda to trpké, rudé. Chile, Medoc atd. Sorry, to fakt na Moravě nemáš.
A já ti přivezu tedy znalče víno z Makedonie ...
To je fakt, že nemám! A víš proč? Bo tady je lepší!!! Tááák!!!
Tož to su teda zvědavé ...
Tak , kdo mě pozvete do Černošic , šup, šup, hlaste se všichni!!!!
Není tady
Klubko napsal(a):
Maxíku, když já ráda to trpké, rudé. Chile, Medoc atd. Sorry, to fakt na Moravě nemáš. Neboj moja mama je od U. Hradiště. Taky doma nepijeme srajdy:) Ale bílé já ráda naše.
Mám ráda víno z Kobylí. Aj od Špalků.
Tlamolep je taky jen v trojkách na košt. Občas i Portské, mňam.
A já ti přivezu tedy znalče víno z Makedonie. Jezdím tam často a hodně lidí zná Balkán jako vínko sladké. Ale tenhle vinař je jiný. Chtěl by ho dovéz k nám na trh, ale neví, zda se chytne. Tak koštneš a dáš vědět.
Jupííí, já se těším. Nevyšla nám školička II. tento víkend, tak mi nějak chybí dobíjecí elementy. Ženské i mužské.
Klubí ale taková Lipka je trpká áááž až, ale zase není červená.
Jedůůůů. A beru sekanou, nějakou buchtu a slaný štrůdl. Pokud nepojede Odeta, můžu se Maxíku nebo Judit přifařit?
Není tady
Už se těším, až se projdu spirálou a kouknu na koníky.
Není tady
Hele, ty jsi mi čmajzla oba nápady! Co já nešťastná upeču? Něco vymyslím....
Upravil(a) Regina (6. 11. 2008 15:36)
Není tady
Osazenstvo a dáte si dobrou moravskou zelňačku se šlehačkou, ve které stojí "bagr"?
Není tady