29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zvu tě zas jako hosta, ale myslím, že bys mohla i bez toho, jako řádný člen...žejo, Pan?
Jedu Taky můžu vzít někoho z Brna.
Pan, mám se taky hlásit nebo u mě to je jasnáčka???
Jj, Kuki, dyk je to nakonec jedno. Nějak se letos víc těším, dobiju se a tak....
Upravil(a) Vanda (6. 11. 2008 8:41)
jupíííí! já se tak těším!tralala!
Není tady
Klubí,
velká ochutnávka a výměna receptů ve fyzické formě je černošickou tradicí
Pokud jde o dražbu, napiš přesně, jak si to představuješ, já jsem pro.
Maxíku,
jakoukoliv poživatinu, v pevné či tekuté formě uvítáme. Vyloučila bych pouze skupenství plynné a plazmatické
Pisateli,
pokud máš takhle skvělou informaci, mám na mysli tu o emočním narušení bla bla, možná by bylo fajn, kdybys se jí řídil a zase chvíli mlčel.
Není tady
Nazdárek, jedu taky. Už se na Vás těším. Moc. Moc.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
....
Pisateli,
pokud máš takhle skvělou informaci, mám na mysli tu o emočním narušení bla bla, možná by bylo fajn, kdybys se jí řídil a zase chvíli mlčel.
A to se jako musím?
Upravil(a) Pisatel (6. 11. 2008 9:08)
Není tady
No s tím bazárkem.
V práci před vánoci dělám to, že každý doma má plno věcí, co nenosí nebo nepoužívá. Jde o květináče, vázičky, obleční,botky, šály, kabelky, ale je jim to líto vyhodit.
Tak se to dovalí do kanclu, rozvěsí, přiřadí ceny a komu se co líbí, to si vezme, dá do kasičky daný obnos. A to co se vybere se pošle na nějakou nadaci. Minule to bylo asi 950 Kč na konto Bariery. Jednou jsme koupili dárek pod stromeček co se dává dětem v dětském domově.
Ceny jsou symbolické. Třeba 5, 10, 50, do 100 Kč.
Penízky se můžou klidně použít i na rozběhnutí nadace.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
....
Pisateli,
pokud máš takhle skvělou informaci, mám na mysli tu o emočním narušení bla bla, možná by bylo fajn, kdybys se jí řídil a zase chvíli mlčel.A to se jako musím?
ne, ale mělo jsem asi by se.....
Kukačka napsal(a):
Klubko, hezký nápad!
jo...taky nad tím přemýšlím... dobrý nápad
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
....
Pisateli,
pokud máš takhle skvělou informaci, mám na mysli tu o emočním narušení bla bla, možná by bylo fajn, kdybys se jí řídil a zase chvíli mlčel.A to se jako musím?
![]()
Není tady
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A to se jako musím?ne, ale mělo jsem asi by se.....
![]()
Neboj teď jsem si fakt dělala srandu. Vím, že nemáš nic proti tangům na nás hrochy. Já je stejně moc nenosím.
Maxíku, ale připrav se na neuvěřitelné množství ženské energie, jídla a "sprostých" slov!
Není tady
Hani, Hali, Luetko, POletuško,Staňo- kde jste????? Mně se po vás tak stýýýýskááá
Luet, pojede i Odeta a Olga?
Doubravko, Lupinko, Míšulko Kuličko, Keito, sabat!!!!
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
....
Pisateli,
Samozřejmě. Tady ano.
Tady se jako musíš. Vadí ti to nějak?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
....
Pisateli,
Samozřejmě. Tady ano.
Tady se jako musíš. Vadí ti to nějak?
Tak jo a když je to tvé přání tak jo. proti tomu není nic co dodat.
Není tady
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
....
Pisateli,
![]()
Alosek napsal(a):
Maxíku, bereš mě z Brna - případně nás?
Není problém ...
Pandorraa napsal(a):
1. jednak dvojice, které se obdarovávají, losuji JÁ ...
2. dárky humorně vystihují "bláznění" obdarovaného ...
Asi su natvrdlej, ale jak mám něco předem připravit, když nevím komu?
Pisatel napsal(a):
Porušení emočního pole
Další do slovníku! Tak nejen ženský, ale už i Ty začínáš!?
Klubko napsal(a):
Maxíku já bych teda dala přesnost bílému, ač raději červené. Ale to spíše Francouzské, z Moravěky bítlé. Šedou rulandu s přívlastkem?
Na loňské Rulandské modré pozdní sběr Francouzi nemají!
"... z Moravěky bítlé" - tak to neznám! Ještě se musím móóóc učit!
Co se týče šeďáka - stačí pozdní sběr? Počínaje výběrem z hroznů mívá už dost zbytkového cukru. Aspoň teda na můj vkus.
Pandorraa napsal(a):
... jakoukoliv poživatinu, v pevné či tekuté formě uvítáme. Vyloučila bych pouze skupenství plynné a plazmatické
Dobrý(!) ... popřemýšlím o instantní formě! Plynná a plazmatická asi fakt nemá smysl!
Regina napsal(a):
Maxíku, ale připrav se na neuvěřitelné množství ženské energie, jídla a "sprostých" slov!
Myslíš, že suma všech přítomných ženských energií převýší tu mou? Nevím ...
Ono je to taky o tom, jestli se budou vzájemně doplňovat nebo proti sobě bojovat!? Ale myslím, že a) bude správně!
A na sprostá slova jsem už rezignoval! Je jich moc ... prostě není v mých silách je zvládnout!
Maxíku, dík .
Myslíš, že by bylo v tvých silách sehnat Muškát moravský, raději kopřivový, než broskvový ?
Už tři roky jsem ho u mého vinaře nestihla ani okoštovat...
A s těmi dárečky nejsi sám, jedu poprvé, a taky nevím - asi Pan losuje předem?
Forma mne napadla i plynná, vlastně aerosol... že bychom se zhulili?
Když jsme u pevných forem - palačinky, koláčky, bramboráčky...?
Maxikuuu joooooo, ber tu rulanduuuu. Moravěnky bílé, to byl překlep, to je u mne normální
Jo bílé Francouzské nepiji, psala jsem o červeném. Na to zase nemají Moraváci. Není holt tolik slunce a tak dlouho.
Vidíš, já můžu i ledové a slámové i když je fakt sladké. Jen na košt.
No ce se týká skupenství. Mám otrhat '"kytky" u kámoše na zahradě?
Když Alošek mluví o tom zhulení...
Zkusím už uplácat štolu,když bude před vánoci. Dvě navíc. Nebo něco vymyslím. Já doma nemám troubu. Nevejde se mi tam. Takže musím jít k sestře.
Není tady