29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zvu Vás opět na vánoční setkání do Černošic.
Vzhledem k dobrým zkušenostem z léta, chtěla abych už jako tradici zavést možnost pro každou "pandorku", a teď už vlastně i "pandoráka" , přivézt si hosta, za kterého ovšem stále ručí, že ty naše čáry máry ustojí ustojí.
Kdy:13. - 14.12. 2008
Kde: http://www.modryostrov.cz/kontakt.htm
Za kolik: Studentky a studenti PŠvP - 1000,-Kč
Hosté - 1500,-Kč
Co:
- paní Milena Paulusová si s námi bude povídat o tom, proč je člověk nemocen, co je to osud a předurčení a
jaké je postavení ženy v současné společnosti
- moje přítelkyně Světlana nám řekne něco o filozofii jogy a především nás naučí kratinkou sestavu na
zlikvidování "pneumatiky" - určo to funguje, ona nemá ŽÁDNOU.
- také příjde Yana a vyzkoušíme si rodinné konstalace
- tradičně si rozdáme naše "bláznivé dárky"
Co ale PŘEDEVŠÍM:
- od 10.00 do 11.30 hod 1. VALNÁ HROMADA OS "Eva 21.stol.".
Zvu každého, kdo se chce na práci ve sdružení podílet. Pokud někdo nebude chtít v Černošicích zůstat,
můžete nás po 12.00 hod, kdy začne první přednáška, opustit. Také pokud někdo nemůže do Černošic
přijet a chcete se zapojit, napište mi mail.
Modrý ostrov bude pro Vás pro všechny otevřen od 9.00 hod.
Jo ještě jsem zapomněla: napište mi mail o přihlášku.
Upravil(a) Pandorraa (5. 11. 2008 21:28)
Není tady
Hlásím sebe a hosta.
Ták a já konečně můžu s čistý svědomím a vědomím napsat, že to není v době uzávěrky, takže se hlásím.
Jedůůů! A pro případné zájemce budu mít místo v autě z Brna ...
Btw: Bude požadavek na moravské víno? Kolik?
A ještě dotaz: co si představit pod pojmem "bláznivé dárky"? Ešivá je to nějaká tradice, prosím o objasnění!
Taky jedu.
Plha se hlásí
Maxíku, např. vlastnoručně ušitá tanga pro všechny, kyblíček , svatozář, rákoska ....
No nazdar!
Tanga - to jo to, jak je zařízlá tkanička do řiti, nebo jde o taneček? A šít neumím!
Ahááá - už vím! Chtěla to nakoupit mamka s Mařenou a Boženou!
Kyblíček - tam budou dětičky?
Svatozář - tu moji nikomu nedám!!!
Rákoska - budou přítomni vyznavači SM? Bojím, bojím ...
A taky se už teď děsím přívalu nových sprostých slov!
Upravil(a) Maxík (5. 11. 2008 23:05)
Píšem si o prihlášku... hosť - neviem, skôr nie. Vykomunikujem mailom.
Není tady
Misa II napsal(a):
Plha se hlásí
Maxíku, např. vlastnoručně ušitá tanga pro všechny, kyblíček , svatozář, rákoska ....
Míšo myslíš jako tanga na hrocha? Kdo by se s tím šil:lol:
Není tady
Misa II napsal(a):
Plha se hlásí
Upravil(a) Pisatel (5. 11. 2008 23:13)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Misa II napsal(a):
Plha se hlásí
Maxíku, např. vlastnoručně ušitá tanga pro všechny, kyblíček , svatozář, rákoska ....Míšo myslíš jako tanga na hrocha?
Kdo by se s tím šil:lol:
Co máš jako proti tangům na hrochy?
hrosanek napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Misa II napsal(a):
Plha se hlásí
Maxíku, např. vlastnoručně ušitá tanga pro všechny, kyblíček , svatozář, rákoska ....Míšo myslíš jako tanga na hrocha?
Pisatel zase jen blbě ftipkuje, vypadá to, že se vůbec nepoučil
Není tady
Maxíku, bereš mě z Brna - případně nás?
Maxíku,
vtip "bláznivých dárků" spočívá v tom, že jsou BLÁZNIVÉ.
1. jednak dvojice, které se obdarovávají, losuji JÁ ...
2. dárky humorně vystihují "bláznění" obdarovaného, takže např pandorka, která stále tvrdí, že je svatá, dostala svatozář, ta která je hravá, dostala kyblíček a lopatičku, ta která hledala svou vnitřní krásu a sílu, dostala převlek pestrobarevného motýla, já dostala třídní knihu...
Prostě je to bláznivé
Není tady
hrosanek napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Misa II napsal(a):
Plha se hlásí
1. Já nic. Je to vlastně jejich problém
2. Omlouvám se Ti, pozapomněl jsem, že je zde někdo s takovým jménem.
3. Vůbec jsem tou poznámkou neměl v úmyslu zavadit o některou ženu.
4. Vidím, že informace porušení vztahů ze strany žen vůči můžům v období cca 6 týdnů se jeví jako správná.
5. Přeji pěkný a pohodvý den.
Není tady
Pisatel napsal(a):
4. Vidím, že informace porušení vztahů ze strany žen vůči můžům v období cca 6 týdnů se jeví jako správná.
Prosímtě, Pisateli, mohl bys tuhle větu vysvětlit, a tak, abych se v tom neztratila?
Vanda napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Prosímtě, Pisateli, mohl bys tuhle větu vysvětlit, a tak, abych se v tom neztratila?
Vando, toužíš po dalších pěti stranách vysvětlování, co Pisatel jak myslel a nemyslel? Po jeho nářcích, jak se mu tady hrozně ubližuje, že vůbec není slon v porcelánu, a tak dále blablabla?
Já jsem si z předchozí debaty vzala ponaučení - Pisatel nečte (a už vůbec ne po sobě), nepřemýšlí nad tím, co napsal, a už vůbec ne nad reakcemi ostatních... Já na něho už reagovat nebudu, protože je to marné a zbytečné, ať se s ním trápí někdo jiný, já na to nervy nemám. Stačí mi jeden malý chlap doma .
Vanda napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Porušení emočního pole
Upravil(a) Pisatel (6. 11. 2008 7:50)
Není tady
Pisateli, nic ve zlém, já vím, že to myslíš dobře.
Já se snažím většinu tvých příspěvků pochopit a občas mají i hlavu a patu, ale ty se dost málo snažíš pochopit, pokud ti někdo napíše, že to a to se ti zrovna moc nepovedlo .
Pisatel napsal(a):
Vanda napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Porušení emočního pole
Tak je to Vandě určitě jasné...
Pisateli, ty si zas koleduješ ...
Upravil(a) Alosek (6. 11. 2008 8:03)
Alosek napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Vanda napsal(a):
Prosímtě, Pisateli, mohl bys tuhle větu vysvětlit, a tak, abych se v tom neztratila?Porušení emočního pole
Tak je to Vandě určitě jasné...
![]()
![]()
Pistaeli, ty si zas koleduješ...
Když napíši 5 stránkový eleborát, je to špatně, když napíši pár slov je to špatně!
Když Vás čtu na těchto lincích, kde se vědecky a moudře mluvíte o "sprostých slovech" (viz Keodukovaný postgraduál), myslím, že jednodušeji odpovědět a ve vší moudrosti k Vám už nelze. Nemám strach, že by to Vanda nepochopila.
Není tady
Jeduuuuu.
Má se konat i nějaké občerstvení? Testování cukroví atd?
Maxíku já bych teda dala přesnost bílému, ač raději červené. Ale to spíše Francouzské, z Moravěky bítlé. Šedou rulandu s přívlastkem?
No jsem docela náročný konzument, to přiznávám
A co ta moje dražba, viz vlákono Semináře a školy na podzim 2008?
Není tady
Pisateli, hanebně přiznávám, že Vandě to jasné není, a to tak, že vůbec. Můžu to chápat například tak, že máš na šest týdnů narušené emoční pole směrem k ženám? Nebo já k mužům? Nebo ti někdo dal informaci, že po šest týdnů budeme mít narušené emoční pole všichni, a tobě se to jeví jako správná informace? Fakt nevím, ale už to necháme být, jo?
Do Černošic se taky hlásím, i když zas možná jen na jeden den, bez přespání. Lze to tak?
Vanda napsal(a):
Pisateli, hanebně přiznávám, že Vandě to jasné není, a to tak, že vůbec. Můžu to chápat například tak, že máš na šest týdnů narušené emoční pole směrem k ženám? Nebo já k mužům? Nebo ti někdo dal informaci, že po šest týdnů budeme mít narušené emoční pole všichni, a tobě se to jeví jako správná informace? Fakt nevím, ale už to necháme být, jo?
Hmmm Co na těch školičkách teda holky probíráte?
Jo Vandi ředitelka nám dá červnou za plevelení vlákna
Není tady