|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fool, aha... to jsem nevedela...

Není tady
pokud máš vybrat soutěžní, tak by měl být neplacený, ne? Aby si ho mohli ostatní stahnout, to je moje uvaha...
Počítadlo návštěv vidím...
Není tady
My už jsme zas přes tisíc, po obědě zas budu dělat nový domeček 

Jooo, počítadlo vidím, dole nad Babinetem, ty jooo 157 

Není tady
Spirulko díky.
Huráá.
Včera ho holky neviděly 
Ještě se zeptám, myslíte si, že dotaz, zda se stránky líbí, by měl být do budoucna i v angličitně?
Když vidím odkud všade chodí na waterloo nebo k sitě.......
A jestli ano, přeložite mi to někdo
, prosím, já zvládnu leda pozdravit 
Není tady
ANdrej, to jsem tam dala nově, já myslím to napravo, kolik je lidí on-line
Není tady

no jo jenže ona si ho dá April vždy k sobě na baby-kafe a pak si to všichn i stahujou tam.. 
spirula napsal(a):
pokud máš vybrat soutěžní, tak by měl být neplacený, ne? Aby si ho mohli ostatní stahnout, to je moje uvaha...
Počítadlo návštěv vidím...
Není tady

já to teda nechápu jak jsem mohla vyhrát když ta soutěž není ještě uzavřena jde ještě hlasovat....to je divný ne?|???
Není tady

Silwy ty jsi vyhrála taky na babycafe???????? 

Holky ty naše stránnky jsou tááák úúúúžasnýýýýý...já smekám jak jste to udělaly..bomba 

Není tady
Jj, Fool, taky si myslim, ze v tom pripade to muze byt i placeny kit, Aprilmouse ho koupit a pak hodi na svoje stranky. Ale nejlepe je zeptat se primo ji.
A chci se zeptat, Andrej, Spunte, je odkaz na tu vasi stranku i na nejakych strankach s freebies? Nebo jak mate vymyslene, aby se o kitu dozvedeli i jini, nejen babinetaci?
Není tady
Evi, Andrejka uz ti vysvetlila, co je RAK. ono tahle soutez byla o tom, ze byla urcena tato fotku a bylo potreba ji scrapnout s pouzitim nejakeho filtru a Lo-cko melo byt ladeno do modre nebo zelene barvy.
Fool, ne na BC, ja tam uz nesoutezim, zacinala jsem na jednokitovkach na BC a nejak mi posledni dobou nesedely kity, tak si ted souteze tak ruzne hledam...
Není tady
sillwan napsal(a):
Jj, Fool, taky si myslim, ze v tom pripade to muze byt i placeny kit, Aprilmouse ho koupit a pak hodi na svoje stranky. Ale nejlepe je zeptat se primo ji.
A chci se zeptat, Andrej, Spunte, je odkaz na tu vasi stranku i na nejakych strankach s freebies? Nebo jak mate vymyslene, aby se o kitu dozvedeli i jini, nejen babinetaci?
Sillwan, já to dala zatím na MMB, takže tam chodí skoro všichni, co se zabývají scrapem, proto ta vysoká návštěvnost u nás na stránkách, a pak mám domluvené se Síťou, že až budeme mít blikačku, dá ji na své stránky - to znamená na svůj blog a na waterloo 
Není tady
Holky, koukejte, z našeho frebíčka už se tvoří 
http://www.mimibazar.cz/scrapbook.php?id=1472245
Není tady
Toz, Andrej, jeste jednou gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Fool blahopřeju jsi šikulka
dagi můj oblíbený puntíkatý jen ten strom ti jakoby padá
fool musíš vybrat neplacený kit na to BC a že jsi vyhrála se vůbec nedivím mě se to moc líbilo
Není tady

Andrej ty jsi prostě nejlepčíííííííííííí 

AndreaP. napsal(a):
sillwan napsal(a):
A chci se zeptat, Andrej, Spunte, je odkaz na tu vasi stranku i na nejakych strankach s freebies? Nebo jak mate vymyslene, aby se o kitu dozvedeli i jini, nejen babinetaci?Sillwan, já to dala zatím na MMB, takže tam chodí skoro všichni, co se zabývají scrapem, proto ta vysoká návštěvnost u nás na stránkách, a pak mám domluvené se Síťou, že až budeme mít blikačku, dá ji na své stránky - to znamená na svůj blog a na waterloo
Není tady

čarodějka napsal(a):
Fool blahopřeju jsi šikulka
dagi můj oblíbený puntíkatý jen ten strom ti jakoby padá
![]()
fool musíš vybrat neplacený kit na to BC a že jsi vyhrála se vůbec nedivím mě se to moc líbilo
Není tady
Sillwan, jak píše sestřička Andrejka už máme slíbené umístění ikonky, kterou ještě nemáme 
Pokusím se jí udělat co nejdřív a pak jí dám k dispozici všem, kdo mají stránky, jestli jí umístí, zvyšuje to pravděpodobnost, že nás najde vyhledávací robot při zadání do vyhledávače.
A pak je ještě zaregistruji do nějakých vyhledávačů.....
Takže když si někdo zadá scrap nebo freebies, tak by nás to mělo vyplivnout.
Ale nechtějte to po mě teď hned do oběda 
Právě jsem dočistila počůraný koberec a jdu dělat oběd 
Není tady

holky my vás nemít 

spunt napsal(a):
Sillwan, jak píše sestřička Andrejka už máme slíbené umístění ikonky, kterou ještě nemáme
Pokusím se jí udělat co nejdřív a pak jí dám k dispozici všem, kdo mají stránky, jestli jí umístí, zvyšuje to pravděpodobnost, že nás najde vyhledávací robot při zadání do vyhledávače.
A pak je ještě zaregistruji do nějakých vyhledávačů.....
Takže když si někdo zadá scrap nebo freebies, tak by nás to mělo vyplivnout.
Ale nechtějte to po mě teď hned do oběda
Právě jsem dočistila počůraný koberec a jdu dělat oběd
Není tady
Ježiš tak já mám áčko a nechám si ujít takovou paráduuuu!!!!!!!!
Jů to je super fakt
, musím dočíst, co jsem zanedbala, včera jsme dostali takovou blbou zprávu, tak už jsem neměla chuť jít ani na net.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Holky, koukejte, z našeho frebíčka už se tvoří
http://www.mimibazar.cz/scrapbook.php?id=1472245
.... jé to je rychlost.... to je dobrý
já už taky tvořím....
...ale vůbec nevím co si vybrat... je to fakt našťouchlý samýma krásnýma kouskama .... 

Není tady

Není tady
Fool-pick napsal(a):
já to teda nechápu jak jsem mohla vyhrát když ta soutěž není ještě uzavřena jde ještě hlasovat....to je divný ne?|???
... asi už si jasný vítěz Fool.... a abys měla dost času na hledání nového kitu... tak ti to oznámili jako první
... a opravdu si vyhrála právem... tvoje LO je víc než kouzelné 
Není tady
Štěpánko , díky za kafíčko a koláček 
Mňam.
Tak se tu chvilku mějte hezky, jdu dělat oběd a zadělávat na housky 
Není tady
Jo a už máme 35 stažení
Dobrý ne? 
Není tady
Holky, vy jste toho tolik nakecaly, nestíhám dočítat, Fool v jaké soutěži jsi vyhrála? To je supeeeeer!!!!!
Už se stahuje z našeh freeebie? Ježiš to je tak krásný pocit
Holky, vy jste fakt skvělé, takhle to dotáhnout do konce na náš blog 
Není tady