|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fool-pick napsal(a):
holkýýýýýýýýýýýý já jsem vyhrála soutěž na baby-cafe.......no já snad padnůůůůůůůůůůůůů
...jenže teď musím vybrat další soutěžní kit a nevím jaký ani jak atd...ty jo jsem trouba
Fool blahopřeju !!!! To je báječné 

pokud můžeš vybrat jakýkoliv... tak co třeba naše mikulášské freebíčko ... 
Není tady
Sillwi.... soutěžní Lo je parádní... na tvoje výtvory je vždycky radost pohledět
a možná pro ostatní blbá otázka... ale já furt nevím... jak mám chápat toho RAKa
už jsem to viděla na MMB u hodně Lo... ale nějak nechápu souvislost.... myslíte jako znamení RAKa ??
Není tady
Fool, blahopřeju, no to je paráda, moc moc ti to přeju 

Sillwan tvé dílko je parádní, já smekám, jsi prostě už talent, který je hodně daleko v umění tvořit 
Není tady
EvaR napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
holkýýýýýýýýýýýý já jsem vyhrála soutěž na baby-cafe.......no já snad padnůůůůůůůůůůůůů
...jenže teď musím vybrat další soutěžní kit a nevím jaký ani jak atd...ty jo jsem trouba

tak tomu říkám odvaz 
No nevím, nevím, jestli to je úplně dobrý nápad, aby nám do toho baby-café nezačalo kecat 
Není tady

jo já jsem naše mikulášské chtěla,ale nesmí to být větší než 110 mb...kolik má ten náš???????
tohle je moje vítězné Ločko,ale bez toho názvu,to jsem tam nedávala
EvaR napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
Upravil(a) Fool-pick (16. 11. 2008 10:18)
Není tady
EvaR napsal(a):
Sillwi.... soutěžní Lo je parádní... na tvoje výtvory je vždycky radost pohledět
a možná pro ostatní blbá otázka... ale já furt nevím... jak mám chápat toho RAKa
už jsem to viděla na MMB u hodně Lo... ale nějak nechápu souvislost.... myslíte jako znamení RAKa ??
Má to více významů, v podstatě je to to, že vezmeš cití fotku a scrapneš jí, majiteli té fotky pak ločko podaruješ, tak to je rak, a nebo druhá varianta, autorka daného kitu (designérka) ti podaruje zdarma kit, a ty ho scrapneš, taky rak.
Není tady
spunt napsal(a):
Ještě holky mě tak napadá, jestli se dohodnem nějak tady , nebo mám dát na stránky anketu co budem tvořit dál?
Pište návrhy, já zatím shrnu co tu padlo co si pamatuji a něco hned přidávám :
Vánoce
Zimní
Sladkosti
Miminkovské (zvlášť kluci a holčičky)
Retro kuchyně
Stará kuchyně
Tonované do jedné barvy
Silvestr/Nový rok
Domácí kytí a řezané.......
... to jsou krásná témata... to bude těžký výběr.... jdu vařit a při tom budu jak jinak přemýšlet o tématu 
Upravil(a) EvaR (16. 11. 2008 10:21)
Není tady
Fool-pick napsal(a):
jo já jsem naše mikulášské chtěla,ale nesmí to být větší než 110 mb...kolik má ten náš???????
http://resize.like.cz/images/1226827012soutez3.jpg tohle je moje vítězné Ločko,ale bez toho názvu,to jsem tam nedávalaEvaR napsal(a):
Fool-pick napsal(a):

ten náš má skoro 250 MB 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
EvaR napsal(a):
Má to více významů, v podstatě je to to, že vezmeš cití fotku a scrapneš jí, majiteli té fotky pak ločko podaruješ, tak to je rak, a nebo druhá varianta, autorka daného kitu (designérka) ti podaruje zdarma kit, a ty ho scrapneš, taky rak.
... Andrej díky.... tak to jsem zase chytřejší 
Není tady

holky já jsem nikd ynic nevyhrála a tak nevím co a jak..mám vybrat kit jak jsem už napsala do 110mb,ale nevím jestli placený,či neplacený a tak....pomůžete mi????? 

PROSÍM
Není tady
K těm tématům, tak holky logicky by to mělo jít aspoň trošku postupně, tak by to měly být asi vánoce a nebo zima
Já vím, že do vánoc se vám tady nechtělo
, beru na vědomí 
Jinak kdyby měl někdo chuť pustit se sám do nějaké frebíčka, třeba nějakého mini kitu, jakéhokoliv, tak samozřejmě vítáno, iniciativě se meze nekladnou. Jinak veškeré věci pak prosím směřujte na mě, já mám na starosti kity, jejich správu, kompletování, nahrávání a komunikaci s majitelui Babinet apod., a Janička má na starost blog a jeho správu 
Není tady
Holky, diky.
Jinak, ja bych uz Vanocni kit a novorocni, silvestrovsky nechala byt, je jich uz hodne, na tvorbu a tisk pohledu docela malo casu... ikdyz tenhkle mikulassky jste vytvorily v rekordnim case... Univerzalni by byl zimni, pred nama je dlouha zima... nebo ty sladkosti - takovy cokoladovy kitik by nebyl k zahozeni, ze? ktere ditko nema rado cokoladu?
Není tady
Fool-pick napsal(a):
holky já jsem nikd ynic nevyhrála a tak nevím co a jak..mám vybrat kit jak jsem už napsala do 110mb,ale nevím jestli placený,či neplacený a tak....pomůžete mi?????
PROSÍM
Fool, kontaktuj Aprill, ať ti upřesní jestli placený a nebo neplacený, a pak se můžeme pokusit tady společně něco najít 
Není tady
ahoooj holky
. mě je tak líto, že vás tady teď zanedbávám
. rychle skuknu, co nového jste vytvořily, ten lotřík už se zase začíná budit
.
a taky přidám malou rychlovku
. 
Dagi, budeš mrkat, co jsme vytvořily, jen hledej,hledej 
Není tady
spunt napsal(a):
Ještě pro jistotu, pro holky co mají dneska "áčka" aby to v textu nepřehlédly....
Tady je odkaz, který stojí za shlédnutí![]()
http://babinetky.blogspot.com/
Úžasný, úžasný, gratuluji, super...

Není tady
Večerka napsal(a):
spunt napsal(a):
Ještě pro jistotu, pro holky co mají dneska "áčka" aby to v textu nepřehlédly....
Tady je odkaz, který stojí za shlédnutí![]()
http://babinetky.blogspot.com/Úžasný, úžasný, gratuluji, super...
![]()
Děkujeme 

Není tady
spunt napsal(a):
No malé překvapení,
tak koukněte
http://babinetky.blogspot.com/
holky, jste úúúúúúúúúúúúúúúžasné 

. jdu to omrknout..

děkuji 
AndreaP. napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
PROSÍM
Fool, kontaktuj Aprill, ať ti upřesní jestli placený a nebo neplacený, a pak se můžeme pokusit tady společně něco najít
Není tady
Fool, ja myslim, ze to bude placeny kit, neplaceny si predse muzes kdykoliv stahnout. Obvzkle je to tak, ze kdyz vyhrajes, tak Ti poslou kod, ktery zadas pri stahovani kitu misto placeni.
Ja si ted muzu vybrat ze shopu, ale pockam na novy kit, ta holka ma rozdelane dva nove kity, tak pockam na ty nove. Podzimni uz nepotrebuji, zimni se budou hodit.
Není tady
Ahojky, teda ted jsem sem koukla po pár dnech a koukám jako blázen, my máme stránky... pochopila jsem dobře že je to spolupráce Andrejky(kity) a Špuntíka (stránky)???? Fakt bomba, to jste mě teda holky tajnůstkářky dostaly

Není tady
Tož holky, přidala jsem anketu, jak se Vám stránky líbí
tak hlasujte 
A ještě dotaz, už konečně vidíte v pravém sloupečku to počítadlo návštěv?
Není tady
Jo jo, spirul, pochopila jsi správně

Není tady

ale já mám vybrat kit pro další soutěž,ne pro sebe.... 
sillwan napsal(a):
Fool, ja myslim, ze to bude placeny kit, neplaceny si predse muzes kdykoliv stahnout. Obvzkle je to tak, ze kdyz vyhrajes, tak Ti poslou kod, ktery zadas pri stahovani kitu misto placeni.
Ja si ted muzu vybrat ze shopu, ale pockam na novy kit, ta holka ma rozdelane dva nove kity, tak pockam na ty nove. Podzimni uz nepotrebuji, zimni se budou hodit.
Není tady